بنچمارک آنر ۳۰۰ پرو با تراشه‌ای مرموز منتشر شد

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۲ دقیقه
آنر 300 پرو

سری آنر ۳۰۰ به‌زودی عرضه می‌شود. شرکت آنر به‌طور رسمی زبان طراحی آنر ۳۰۰ اولترا را رونمایی کرده است و تصاویر تبلیغاتی مدل استاندارد نیز قبلاً منتشر شده‌اند. اکنون به‌نظر می‌رسد آنر ۳۰۰ پرو در گیک‌بنچ ظاهر شده است. پیش‌تر می‌دانستیم که این گوشی از تراشه‌ی پرچم‌دار سال گذشته اسنپدراگون ۸ نسل ۳ استفاده خواهد کرد، اما این فهرست اطلاعات غیرمنتظره‌ای را آشکار می‌کند. ابتدا به سرعت کلاک نگاهی بیندازیم.

جزئیات تراشه‌ی اسنپدراگون ۸ نسل ۳ آنر ۳۰۰ پرو

این تراشه در آنر ۳۰۰ پرو از پیکربندی‌ای با یک هسته‌ی فوق‌العاده‌ی ۳.۰۵ گیگاهرتزی X4، پنج هسته‌ی بزرگ ۲.۹۶ گیگاهرتزی A720 و دو هسته‌ی متوسط ۲.۰۴ گیگاهرتزی A520 بهره می‌برد. در مقابل، پیکربندی استاندارد اسنپدراگون ۸ نسل ۳ شامل یک هسته‌ی ۳.۳ گیگاهرتزی X4، سه هسته‌ی ۳.۲ گیگاهرتزی A720، دو هسته‌ی ۳.۰ گیگاهرتزی A720 و دو هسته‌ی ۲.۳ گیگاهرتزی A520 است. واحد پردازش گرافیکی در هر دو مدل یکسان و آدرنو ۷۵۰ است.

بنابراین، تمام هسته‌های پردازنده‌ی مرکزی در آنر ۳۰۰ پرو فرضی، سرعت کلاک به‌مراتب پایین‌تری نسبت به پیکربندی معمول این تراشه دارند. به‌یاد داشته باشید که اسنپدراگون ۸ نسل ۳ یک تراشه‌ی پرچم‌دار از سال گذشته است و تقریباً از پس تمام برنامه‌های سنگین برمی‌آید، درحالی‌که سری آنر ۳۰۰ به بخش میان‌رده تعلق دارد.

به‌احتمال زیاد، این گوشی از بهترین سیستم خنک‌کننده‌ی موجود (که ممکن است برای رسیدن به حداکثر سرعت کلاک تراشه‌ی ۸ نسل ۳ ضروری باشد) بهره نمی‌برد و کاهش سرعت کلاک احتمالاً به‌منظور ایجاد تعادل مناسب بین عملکرد و مدیریت حرارتی دستگاه انجام شده است.

آنر 300 پرو

مقایسه‌ی امتیازات و انتظارات

مدل آزمایشی آنر ۳۰۰ پرو به ۱۶ گیگابایت حافظه رم مجهز است و از اندروید ۱۵ استفاده می‌کند. این دستگاه به امتیاز ۲۱۴۱ در تک‌هسته و امتیاز ۶۸۱۳ در چندهسته دست یافته است. برای مقایسه، شیائومی ۱۴ پرو که آن هم از اسنپدراگون ۸ نسل ۳ استفاده می‌کند، به‌طور میانگین امتیاز ۲۰۶۶ را در تک‌هسته و امتیاز ۶۵۵۶ را در چندهسته به‌دست آورده است و در برخی موارد به ترتیب به امتیازهای ۲۳۰۰ و ۶۹۰۰ نیز رسیده است.

توجه به این نکته ضروری است که در بیشتر سناریوهای استفاده‌ی واقعی، گوشی‌های هوشمند به‌ندرت به حداکثر سرعت کلاک پردازنده‌های خود می‌رسند. گیک‌بنچ حداکثر عملکرد تراشه را در یک محیط کنترل‌شده اندازه‌گیری می‌کند، اما در کارهای روزمره، کاربران بعید است تفاوت قابل‌توجهی در عملکرد نسبت به مدل‌هایی با سرعت کلاک بالاتر مشاهده کنند.

بنابراین، کاهش سرعت کلاک اسنپدراگون ۸ نسل ۳ در آنر ۳۰۰ پرو ممکن است منجر به افت عملکرد محسوسی برای کاربران معمولی نشود. در عوض، به‌احتمال زیاد تجربه‌ای با مصرف انرژی بهینه‌تر و پایداری حرارتی بیشتر ارائه می‌دهد و آن را به گزینه‌ای مناسب برای کاربرانی تبدیل می‌کند که خواهان عملکردی قدرتمند بدون دردسرهای داغ‌شدن بیش‌ازحد هستند.

منبع: GSMArena

راهنمای خرید گوشی موبایل


برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X