مدیرعامل شیائومی: ثبت تصویر با دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی ۵ ثانیه طول می‌کشد

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۲ دقیقه
دوربین 200 مگاپیکسلی

طبق گفته‌ی مدیرعامل شیائومی، ظاهرا برخی از گوشی‌هایی که دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی دارند حدودا ۵ ثانیه طول می‌کشد تا فقط یک تصویر ثبت کنند.

در حال حاضر گوشی‌های زیادی با دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی در بازار در دسترس قرار ندارند اما شواهد حاکی از آن است که به مرور زمان تعداد آن‌ها افزایش پیدا خواهد کرد. اگرچه سامسونگ می‌خواهد گلکسی S23 اولترا را به این سنسور مجهز کند اما این محصول نخستین گوشی نیست که به دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی مجهز خواهد شد. گوشی موتورولا X30 پرو نخستین گوشی است که از این سنسور برای دوربین اصلی خود بهره می‌برد. قرار هم هست گوشی‌های بیشتری در آینده‌ی نزدیک به این سنسور مجهز شوند که از جمله این گوشی‌ها می‌توان به نماینده‌های مورد انتظار شیائومی یعنی سری ۱۲T اشاره کرد. اما لی جون، مدیرعامل شیائومی اخیرا در یک توییت، به بزرگ‌ترین نقطه ضعف این سنسور اشاره کرد. طبق گفته‌های لی جون، ظاهرا برای اینکه یک گوشی با دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی بتواند یک تصویر را بعد از فشردن کلید شاتر ثبت کند و به نمایش بگذارد، ۵ ثانیه طول می‌کشد.

دوربین 200 مگاپیکسلی

علاوه بر این‌ها، اگر یک سنسور ۲۰۰ مگاپیکسلی ۵ ثانیه برای ثبت و پردازش یک تصویر زمان نیاز داشته باشد، کاربر هم باید در این مدت ثابت بایستد تا گوشی بتواند پردازش خود را کامل انجام دهد. درست مثل عکاسی در شب که شما تا پایان ثبت پردازش تصویر باید چند ثانیه ثابت بایستید و گوشی را تکان ندهید. یک تکان کوچک کافی است تا تصویر تار ثبت شود یا آن جزئیاتی را که می‌خواهید به نمایش نگذارد.

البته لی جون بر این باور است که چنین مشکلی در گوشی‌های سری شیائومی ۱۲T وجود نخواهد داشت. اگر خبرها را دنبال کرده باشید می‌دانید که این گوشی‌ها هم قرار است با چنین سنسوری راهی بازار شوند. لی جون در توییت خود گفته که گوشی‌های مورد انتظار شیائومی یک تصویر را با سرعت بسیار بیشتری ثبت می‌کنند اما به مدت زمان خاصی اشاره نکرده است. این یعنی نمی‌دانیم شیائومی ۱۲T چقدر برای ثبت یک تصویر زمان نیاز دارد. حال نکته‌ی جالب اینجاست که گلکسی S23 اولترا هم قرار است با دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی راهی بازار شود. باید دید آیا سامسونگ که مدت‌هاست روی چنین سنسوری کار کرده می‌تواند راه حلی برای این مشکل پیدا کند یا خیر.

چند سال پیش وقتی شیائومی از سنسور ۱۰۸ مگاپیکسلی در گوشی میان‌رده‌ی خود با نام می CC9 پرو با پردازنده‌ی اسنپدراگون ۷۳۰G استفاده کرد، در نقد و بررسی‌های آن خواندیم که برای ثبت و پردازش یک تصویر باید کمی بیشتر از حالت عادی منتظر ماند. در آن زمان مشکل را به پردازنده ربط می‌دادند اما در حال حاضر پردازنده‌ها بسیار قدرتمندتر از قبل شده‌اند. هرچند شاید هنوز یک سری ضعف‌ها وجود داشته باشد که انتظار می‌رود با ورود اسنپدراگون ۸ نسل ۲ که گفته می‌شود توانایی پردازشی بسیار بالاتری در مقایسه با نسل کنونی خواهد داشت برطرف شود.

منبع: Wccftech



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X