اسنپدراگون ۸ نسل ۱ پلاس ممکن است زودتر از حد انتظار معرفی شود
با وجود اینکه عرضهی پرچمداران مبتنی بر اسنپدراگون ۸ نسل ۱ بهتازگی آغاز شده، اما به نظر میرسد مدل پلاس این تراشه زودتر از انتظار معرفی خواهد شد. چند روز قبل سامسونگ از گوشیهای سری گلکسی S22 رونمایی کرد که در برخی بازارها با اسنپدراگون ۸ نسل ۱ راهی بازار میشوند و به همین خاطر در روزهای آینده با گزارشهای زیادی در مورد عملکرد این چیپست روبهرو میشویم. حالا طبق یک گزارش جدید، کوالکام شرکت TSMC را تحت فشار قرار داده تا تولید مدل پلاس این چیپست را زودتر از موعد همیشگی آغاز کند.
کوالکام برای جدیدترین تراشهی خود رویکرد نامگذاری را تغییر داده و اسنپدراگون ۸ نسل ۱ به عنوان جانشین اسنپدراگون ۸۸۸ انجام وظیفه میکند. مانند نسلهای قبلی، مدل پلاس این چیپست تفاوت زیادی با مدل اصلی ندارد ولی روی هم رفته عملکرد نسبتا بهتری را در حوزههای مختلف به ارمغان میآورد. برای یادآوری باید بگوییم که اسنپدراگون ۸ نسل ۱ توسط سامسونگ تولید میشود ولی برای مدل پلاس با شرکت تایوانی TSMC قرارداد همکاری امضا کرده است.
در همین رابطه باید به گزارشی اشاره کنیم که در آن آمده سامسونگ نتوانسته رضایت کوالکام را جلب کند و گویا این شرکت به دنبال واگذاری بخشی از تولید تراشهی پرچمدار خود به TSMC است. ظاهرا بازده فرایند تولید سامسونگ کمتر از حد انتظار کوالکام است و به همین خاطر مدیران کوالکام قصد دارند از امکانات TSMC هم برای تولید این تراشهی ۴ نانومتری استفاده کنند. در این زمینه هنوز گزارشهای جدیدی منتشر نشده و بنابراین نمیدانیم که آیا این دو شرکت بر سر این موضوع به توافق رسیدهاند یا نه.
البته این احتمال وجود دارد که کوالکام نتوانسته در این زمینه به موفقیت برسد و شاید با عرضهی زودتر از موعد اسنپدراگون ۸ نسل ۱ پلاس میخواهد تا حدی بر این مشکل غلبه کند. باید خاطر نشان کنیم با وجود اینکه سامسونگ و TSMC قادر به تولید تراشههای ۴ نانومتری هستند، ولی فرایند تولید چیپست بسیار پیچیده است و هر کدام از این شرکتها برای این کار فرایند متفاوتی را پشت سر میگذارند. بنابراین اگر اسنپدراگون ۸ نسل ۱ توسط دو شرکت تولید شود، عملکرد آنها یکسان نخواهد بود ولی از طرف دیگر تشخیص اینکه چیپست درون گوشی توسط کدام شرکت تولید شده، یک کار غیرممکن محسوب میشود. TSMC معمولا در زمینهی تولید تراشه نسبت به سامسونگ حرف بیشتری برای گفتن دارد و احتمالا اسنپدراگون ۸ نسل ۱ تولید شده توسط این شرکت میتواند عملکرد بسیار بهتری ارائه کند.
برخی کارشناسان بر این باور هستند که تراشههای تولید شده توسط سامسونگ در زمینهی مدیریت گرما عملکرد ضعیفتری نسبت به چیپستهای ساخت TSMC ارائه میدهند. در رابطه با مدل اسنپدراگون گوشیهای سری S22 هم گفته میشود این گوشیها سریعتر از نسل قبلی داغ میکنند و با افت عملکرد بیشتری روبهرو میشوند.
از سوی دیگر باید به جدیدترین چیپست پرچمدار مدیاتک هم اشاره کنیم که به لطف عملکرد عالی، جالب توجه شرکتهای زیادی قرار گرفته است. به همین خاطر کوالکام برای اینکه بخش قابل توجهی از سهم بازار خود را از دست ندهد، احتمالا به دنبال عرضهی مدل پلاس اسنپدراگون ۸ نسل ۱ با همکاری TSMC است. در هر صورت اگر این گزارش صحت داشته باشد، احتمالا طی روزهای آینده خبرهای بیشتری در مورد این موضوع منتشر خواهد شد.
منبع: notebookcheck
چرا سامسونگ تو s22 ها از دایمنیستی ۹۰۰۰ استفاده نکرده که باسه مدیا تکه