اسنپدراگون ۸ الیت در برابر دایمنسیتی ۹۴۰۰؛ مقایسه‌ی بنچمارک‌ها

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۲ دقیقه
اسنپدراگون 8 الیت

تراشه‌های برتر سال ۲۰۲۵ به بازار عرضه شده‌اند؛ اسنپدراگون ۸ الیت از کوالکام و دایمنسیتی ۹۴۰۰ از مدیاتک. اگرچه بیشتر گوشی‌هایی که از این تراشه‌ها بهره می‌برند در سال ۲۰۲۵ روانه بازار خواهند شد، اما دو گوشی قدرتمند هم‌اکنون از این تراشه‌ها استفاده می‌کنند؛ ریلمی GT7 پرو با اسنپدراگون ۸ الیت و ویوو X200 پرو با دایمنسیتی ۹۴۰۰.

به طور معمول، تراشه‌های کوالکام عملکرد بهتری نسبت به مدیاتک داشته‌اند، اما اخیراً شرکت تایوانی در حال کاهش فاصله است. دایمنسیتی جدید دارای پردازنده‌ای هشت‌هسته‌ای با ۱ هسته ۳.۶۳ گیگاهرتز Cortex-X925، ۳ هسته ۳.۳ گیگاهرتز Cortex-X4 و ۴ هسته ۲.۴ گیگاهرتز Cortex-A720 است و از پردازنده گرافیکی Immortalis-G925 بهره می‌برد.

در مقابل، اسنپدراگون ۸ الیت با هسته‌های Oryon طراحی‌شده توسط خود شرکت به همرته ۲ هسته ۴.۲۰ گیگاهرتز Oryon V2 Phoenix L و ۶ هسته ۳.۵۳ گیگاهرتز Oryon V2 Phoenix M ارائه می‌شود. این خوشه‌های پردازنده به‌طور قابل‌توجهی با دایمنسیتی متفاوت هستند و فرکانس بالاتری نیز دارند. پردازنده گرافیکی Adreno 830 نیز توجه زیادی را به خود جلب کرده و وعده پیشرفت قابل‌توجهی نسبت به نسل قبلی داده است.

اما این دو تراشه در عملکرد چگونه با یکدیگر مقایسه می‌شوند؟ در بنچمارک‌ها، همان‌طور که انتظار می‌رفت، اسنپدراگون ۸ الیت در عملکرد پردازنده در هر دو حالت تک‌هسته‌ای و چند‌هسته‌ای برتری دارد. در Geekbench 6، اسنپدراگون ۸ الیت در سناریوی چند‌هسته‌ای ۱۰٪ و در سناریوی تک‌هسته‌ای ۱۵٪ بهتر از دایمنسیتی ۹۴۰۰ عمل می‌کند.

در کارهای ترکیبی مانند AnTuTu 10، اما دایمنسیتی ۹۴۰۰ با ۶٪ برتری نسبت به تراشه کوالکام پیشی می‌گیرد. باید اشاره کنیم که این تفاوت‌های عملکرد در عمل تفاوت زیادی ایجاد نمی‌کند.

اسنپدراگون 8 الیت

در بنچمارک‌های 3DMark که بیشتر بر روی GPU متمرکز هستند، دایمنسیتی ۹۴۰۰ با ۷-۸٪ برتری نسبت به اسنپدراگون ۸ الیت، بسته به بنچمارک، مانند Wild Life Extreme و Solar Bay، عملکرد بهتری دارد.

دیدن اینکه GPU Immortalis مدیاتک حتی با اختلاف کم از Adreno کوالکام پیشی می‌گیرد، تعجب‌آور است.

به خاطر داشته باشید که این نتایج از گوشی‌های پیش‌فروش به دست آمده‌اند، بنابراین وقتی تعداد بیشتری از گوشی‌ها با این تراشه‌ها عرضه شوند، ممکن است تغییراتی در رتبه‌بندی مشاهده کنیم. با این حال، بعید است که تفاوت‌های چشمگیری ببینیم.

در هر صورت، این را یک پیروزی مطلق برای کاربران می‌دانیم زیرا اکنون خریداران می‌توانند مطمئن باشند که اگر یک گوشی هوشمند با دایمنسیتی ۹۴۰۰ انتخاب کنند، عملکرد را قربانی نمی‌کنند. هر دو تراشه به اندازه کافی قدرتمند هستند تا از پس اجرا و پردازش هرچیزی بربیایند.

منبع: GSMArena

راهنمای خرید گوشی موبایل


برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X