راهنمای خرید بهترین گوشی موبایل بین ۱۵ تا ۲۰ میلیون تومان (خرداد ۱۴۰۰)
زمانی که تصمیم میگیرید بیشتر از ۱۵ میلیون تومان برای خرید یک گوشی موبایل هزینه کنید، قطعا انتظار دارید دستگاهی که انتخاب میکنید بیشترین کارایی ممکن را داشته باشد. شاید تصور کنید در حال حاضر نمیتوان با پرداخت ۱۵ تا ۲۰ میلیون تومان یک گوشی پرچمدار بسیار قدرتمند خرید، اما ما در این راهنمای خرید به شما گزینههایی را معرفی میکنیم که شاید همگی جزء بهترین گوشیهای پرچمدار حال حاضر بازار نباشند، اما امکانات و مشخصات سختافزاری و نرمافزاری آنها دستکمی از پرچمدارهای فوق پیشرفتهی سال ۲۰۲۱ ندارد.
فرایند خرید گوشی هوشمند شاید چند سال پیش و در روزهایی که تنوع محصولات بسیار کم بود، کمی راحتتر به نظر میرسید. اما طی سالهای اخیر گوشیهای زیادی در مدلهای گوناگون راهی بازار شدند؛ از مدلهای اقتصادی گرفته تا بالارده و حتی گوشیهای گیمینگ، اکنون شاید در یک محدودهی قیمتی، از یک شرکت با چند مدل مختلف مواجه شوید. به همین خاطر شاید انتخاب یک گوشی مناسب با نیازی که دارید سخت باشد.
این موضوع بهخصوص زمانی که قصد دارید یک گوشی قدرتمند، نه لزوما پرچمدار خریداری کنید بیشتر حساس میشود. چون در عین حال که هزینهی نسبتا زیادی برای آن میپردازید، انتظارات زیادی هم دارید و بنابراین انتخاب شما باید کاملا منطقی و با در نظر گرفتن قابلیتهای عوامل باشد؛ اعم از قیمت، مشخصات فنی، ارزش خرید با توجه به قابلیتها، کیفیت ساخت و غیره.
در این مطلب با تعدادی از بهترین گوشیهای موجود در بازار در محدودهی قیمتی ۱۵ تا ۲۰ میلیون تومان آشنا میشویم. با این هدف که به شما عزیزان در انتخابی درست منطقی کمک کنیم.
گلکسی S21 پلاس 5G
قیمت حدودی: ۲۰ میلیون تومان
- جنس بدنه: پشت و جلو از شیشهی گوریلاگلس Victus، فریم از جنس آلومینیوم، ۲۰۰ گرم با ضخامت ۷٫۹ میلیمتر، بهرهمندی از استاندارد ضد آب IP68
- مشخصات نمایشگر: 6٫۷ اینچی از نوع Dynamic AMOLED 2X با وضوح +FHD و رفرشریت ۱۲۰ هرتز و تراکم پیکسلی ۳۹۴ پیکسل بر هر اینچ
- مشخصات فنی: پردازندهی اگزینوس ۲۱۰۰ به همراه ۸ گیگابایت حافظهی رم و ۱۲۸/۲۵۶ گیگابایت حافظهی داخلی
- دوربین: دوربین سهگانه متشکل از ۱۲ مگاپیکسلی اصلی، ۶۴ مگاپیکسلی تلهفوتو با قابلیت بزرگنمایی اپتیکال ۱٫۱ برابری و ۱۲ مگاپیکسلی فوق عریض، امکان فیلمبرداری با وضوح 8K و سرعت ۲۴ فریم بر ثانیه، دوربین سلفی ۱۰ مگاپیکسلی با امکان فیلمبرداری در وضوح 4K و سرعت ۳۰/۶۰ فریم بر ثانیه
- باتری: 4800 میلیآمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژر سریع ۲۵ واتی (شارژر درون جعبه وجود ندارد)
- سیستمعامل: اندروید ۱۱ قابل ارتقا به اندروید ۱۴
گلکسی S21 پلاس 5G یکی از بهترین گوشیهای پرچمدار سامسونگ است که در سال ۲۰۲۱ راهی بازار شد. البته این گوشی از لحاظ قابلیتها و برخی مشخصات فنی در حد و اندازهی گلکسی S21 اولترا نیست اما همچنان یک پرچمدار بسیار خوب محسوب میشود که حداقل به مدت سهسال هم توسط سامسونگ پشتیبانی نرمافزاری خواهد شد.
سامسونگ یک سری قابلیت جذاب نظیر نمایشگر خمیده با وضوح 2K و دوربین تلهفوتو با امکان بزرگنمایی چندین برابری را از این گوشی گرفته اما این کاستیها با کاهش حدود ۲۰۰ دلاری قیمت این گوشی تا حدودی جبران شد. در نتیجه با محصولی روبهرو هستیم که تمام استانداردهای خوب به عنوان یک پرچمدار معمولی را داراست و میتواند از بهترین انتخابها در محدودهی قیمتی دلخواه باشد.
به خاطر داشته باشید که برای عکاسی و فیلمبرداری با کیفیت بسیار بالا در شرایط نوری مختلف و همچنین انجام بازی و برنامههای سنگین گوگلپلی، میتوانید کاملا روی تواناییهای این محصول حساب باز کنید چرا که فوقالعاده قدرتمند است اما شارژر و هندزفری درون جعبهی آن وجود ندارد و همین میتواند بزرگترین نقطه ضعفی باشد که میشود در این محصول یافت.
گلکسی زد فلیپ
قیمت حدودی: ۱۸ میلیون تومان
- جنس بدنه: پشت و جلو از شیشهی گوریلاگلس ۶، فریم از جنس آلومینیوم، ۱۸۳ گرم با ضخامت ۷٫۲ میلیمتر (در حالت باز، ۱۷٫۳ میلیمتر در حالت بسته)
- مشخصات نمایشگر اصلی: 6٫۷ اینچی از نوع Dynamic AMOLED با وضوح +FHD و تراکم پیکسلی ۴۲۵ پیکسل بر هر اینچ
- مشخصات نمایشگر ثانویه: 1٫۱ اینچی از نوع Super AMOLED با وضوح ۱۱۲ × ۳۰۰ پیکسل
- مشخصات فنی: پردازندهی اسنپدراگون ۸۵۵ پلاس به همراه ۸ گیگابایت حافظهی رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظهی داخلی
- دوربین: دوربین دوگانه متشکل از ۱۲ مگاپیکسلی اصلی و ۱۲ مگاپیکسلی فوق عریض، امکان فیلمبرداری با وضوح 4K و سرعت ۳۰/۶۰ فریم بر ثانیه، دوربین سلفی ۱۰ مگاپیکسلی با امکان فیلمبرداری در وضوح 4K و سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه
- باتری: 3300 میلیآمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژر سریع ۱۵ واتی (شارژر درون جعبه وجود دارد)
- سیستمعامل: اندروید ۱۰ قابل ارتقا به اندروید ۱۳
گوشی بعدی که میتواند در این لیست قرار بگیرد، گلکسی زد فلیپ است برای آن دسته از کاربرانی که تمایل دارند همیشه خاص به نظر برسند. این گوشی اگرچه سال گذشته راهی بازار شد اما سامسونگ تصمیم گرفت در آن از پردازندهی اسنپدراگون ۸۵۵ پلاس استفاده کند که متعلق به سال ۲۰۱۹ است اما توانایی پردازشی بالایی دارد. بهخصوص اینکه به همراه ۸ گیگابایت حافظهی رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظهی داخلی از نوع UFS 3.0، هیچ نگرانی از بابت سرعت پایین یا کندی در مولتی تسکینگ نخواهید داشت.
این گوشی با اندروید ۱۰ راهی بازار شد اما واجد شرایط برای دریافت سه نسخهی اندروید است. بنابراین از لحاظ نرمافزاری هم خیال کاربر جمع خواهد بود. این گوشی برخلاف زد فولد، به صورت عمودی تا میشود و در بررسیهای مختلف هم دیدیم که از این حیث مقاومت بسیار خوبی دارد. اما باید این نکته را حتما به خاطر بسپارید که گوشیهای تاشو از لحاظ نمایشگر اندکی ضعیف هستند بنابراین حتما باید با مراقبت زیادی از آن نگهداری کنید.
شاید تنها نقطه ضعفی که بتوان به این گوشی وارد کرد، باتری ۳۳۰۰ میلیآمپر ساعتی آن باشد که نمیتواند آنطور که باید، پاسخگوی نمایشگر ۶٫۷ اینچی این گوشی باشد. در غیر این صورت از لحاظ کیفیت دوربین، نمایشگر، عملکرد سختافزاری و چیزهایی از این دست که از یک گوشی انتظار دارید، گلکسی زد فلیپ شما را راضی نگه خواهد داشت.
شیائومی پوکو F2 پرو
قیمت حدودی: ۱۵٫۵ میلیون تومان
- جنس بدنه: پشت و جلو از شیشهی گوریلاگلس ۵، فریم از جنس آلومینیوم، ۲۱۹ گرم با ضخامت ۸٫۹ میلیمتر
- مشخصات نمایشگر: 6٫۶۷ اینچی از نوع Super AMOLED با وضوح +FHD و تراکم پیکسلی ۳۹۵ پیکسل بر هر اینچ
- مشخصات فنی: پردازندهی اسنپدراگون ۸۶۵ به همراه ۶/۸ گیگابایت حافظهی رم و ۱۲۸/۲۵۶ گیگابایت حافظهی داخلی
- دوربین: دوربین چهارگانه متشکل از ۶۴ مگاپیکسلی اصلی، ۵ مگاپیکسلی تلهماکرو، ۱۳ مگاپیکسلی فوق عریض و ۲ مگاپیکسلی سنجش عمق، امکان فیلمبرداری با وضوح 8K و سرعت ۲۴/۳۰ فریم بر ثانیه، دوربین سلفی ۲۰ مگاپیکسلی پاپآپ با امکان فیلمبرداری در وضوح 1080p و سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه
- باتری: 4700 میلیآمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژر سریع ۳۰ واتی
اگر هدفتان از خرید یک گوشی هوشمند قدرتمند با قیمت مناسب، کیفیت ساخت، توان سختافزاری بالا، دوربینهای نسبتا قدرتمند و باتری با عملکرد مناسب است، میتوانید روی پوکو F2 پرو حساب ویژهای باز کنید. محصولی که شاید از لحاظ پردازنده نتواند با پرچمداران امسال رقابت کند اما آنقدری قدرتمند است که نه تنها امسال بلکه تا یکی دو سال آینده هم به بهترین شکل ممکن پاسخگوی نیازتان خواهد بود.
این گوشی شاید نمایشگر ۱۲۰ هرتزی نداشته باشد اما با قیمت بسیار مناسبی که دارد این ضعف را تا حد زیادی پوشانده. از همه مهمتر اما شارژر سریع ۳۰ واتی است که پوکو آن را درون جعبهی محصول قرار داده تا کاربر بدون نگرانی از بابت خرید یک آداپتور بتواند گوشی را شارژ کند.
به خاطر داشته باشید که اگر مدل ۶/۱۲۸ گیگابایتی این گوشی را خریداری کنید، فناوری رم LPDDR4X خواهد بود اما فناوری رم در مدل ۸/۲۵۶ گیگابایتی، LPDDR5 است. بنابراین قبل از خرید حتما این تفاوت را مد نظر داشته باشید.
گلکسی S20 فن ادیشن 5G
قیمت حدودی: ۱۵ میلیون تومان
- جنس بدنه: پشت از پلاستیک و فریم از جنس آلومینیوم، ۱۹۰ گرم با ضخامت ۸٫۴ میلیمتر، بهرهمندی از استاندارد ضد آب IP68
- مشخصات نمایشگر: 6٫۵ اینچی از نوع Super AMOLED با وضوح +FHD و رفرشریت ۱۲۰ هرتز با تراکم پیکسلی ۴۰۷ پیکسل بر هر اینچ
- مشخصات فنی: پردازندهی اسنپدراگون ۸۶۵ به همراه ۶/۸ گیگابایت حافظهی رم و ۱۲۸/۲۵۶ گیگابایت حافظهی داخلی
- دوربین: دوربین سهگانه متشکل از ۱۲ مگاپیکسلی اصلی، ۸ مگاپیکسلی تلهفوتو با قابلیت بزرگنمایی اپتیکال ۳ برابری و ۱۲ مگاپیکسلی فوق عریض، امکان فیلمبرداری با وضوح 4K و سرعت ۳۰/۶۰ فریم بر ثانیه، دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی با امکان فیلمبرداری در وضوح 4K و سرعت ۳۰/۶۰ فریم بر ثانیه
- باتری: 4500 میلیآمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژر سریع ۲۵ واتی
- سیستمعامل: اندروید ۱۰ قابل ارتقا به اندروید ۱۳
یکی از بهترین گوشیهایی که میتوان در محدودهی قیمتی ۱۵ میلیون تومان خریداری کرد، گلکسی S20 فن ادیشن 5G است. محصولی که برای جبران فروش نه چندان رضایتبخش پرچمداران سری S20 راهی بازار شد و عملکرد خارقالعادهای از خود به نمایش گذاشت. دلیل اصلی این موضوع هم بهرهمندی از قابلیتهای خوب یک پرچمدار و در عین حال قیمت بسیار مناسب بود.
از جمله قابلیتهای بسیار خوبی که در گلکسی S20 فن ادیشن 5G وجود دارد اینترنت 5G، پردازندهی قدرتمند اسنپدراگون ۸۶۵، نمایشگر ۱۲۰ هرتزی، شارژر ۲۵ واتی درون جعبه و مجموعه دوربینهای قدرتمند است که در مجموع آن را به یکی از بهترین گوشیهای پرچمدار مقرونبهصرفه در سال ۲۰۲۰ تبدیل کرده. نقطه تمایز این گوشی به نسبت گوشیهای همرده، دوربین تلهفوتوی آن با قابلیت بزرگنمایی ۳ برابری اپتیکال و استاندارد ضد آب IP68 است.
آیفون SE 2020
قیمت حدودی: ۱۵ میلیون تومان
- جنس بدنه: پشت و جلو از شیشه، فریم از جنس آلومینیوم، ۱۴۸ گرم با ضخامت ۷٫۳ میلیمتر، بهرهمندی از استاندارد ضد آب IP67
- مشخصات نمایشگر: 4٫۷ اینچی از نوع Retina IPS LCD با وضوح ۷۵۰ × ۱۳۳۴ و تراکم پیکسلی ۳۲۶ پیکسل بر هر اینچ
- مشخصات فنی: پردازندهی A13 Bionic به همراه ۳ گیگابایت حافظهی رم و ۶۴/۱۲۸/۲۵۶ گیگابایت حافظهی داخلی از نوع NVMe
- دوربین: دوربین اصلی ۱۲ مگاپیکسلی اصلی، قابلیت فیلمبرداری با وضوح 4K و سرعت ۲۴/۳۰/۶۰ فریم بر ثانیه، دوربین سلفی ۷ مگاپیکسلی با امکان فیلمبرداری در وضوح 1080P و سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه
- باتری: 1821 میلیآمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژر سریع ۱۸ واتی
- سیستمعامل: iOS 13 با امکان بهروزرسانی حداقل ۴ سال به سیستمعامل جدید
اگر به محصولی با سیستمعامل iOS علاقهمند هستید، باید بدانید در محدودهی قیمتی ۱۵ تا ۲۰ میلیون تومان یک گوشی جذاب وجود دارد که طی یک سال اخیر، همیشه در جمع پرفروشترین گوشیها بوده و توانست نظر مثبت بسیاری از کاربران را به خود جلب کند. در رابطه با آیفون SE 2020 صحبت میکنیم که سال گذشته، با نمایشگری ۴٫۷ اینچی راهی بازار شد.
ظاهر گوشی کاملا شما را به یاد گوشیهای ماقبل ۲۰۱۷ اپل میاندازد، حواشی زیاد به علاوهی کلید هوم دایرهای شکل که حسگر اثرانگشت هم با آن ادغام شده. از لحاظ قدرت سختافزاری، با محصولی فوقالعاده قدرتمند طرف هستیم اما ظرفیت ۱۸۲۱ میلیآمپر ساعتی باتری آن باعث شده نتوانید آنطور که باید از کار با آن لذت ببرید.
اگر به استفاده از گوشیهایی با نمایشگر کوچک علاقهمند هستید و میخواهید محصولی که خریداری میکنید از لحاظ قدرت سختافزاری کمنظیر باشد، آیفون SE میتواند گزینهی بسیار خوبی باشد. اما از طرفی این گوشی تنها از یک دوربین بهره میبرد (که آن هم کیفیت نسبتا بالایی دارد)، حواشی بسیار زیادی نمایشگر آن را فرا گرفته و از لحاظ نگهداری شارژ هم وضعیت خیلی خوبی ندارد. اما با در نظر گرفتن قیمتی که آیفون SE 2020 دارد، میتوان این نقاط ضعف را تا حدودی منطقی دانست؛ اگر به سیستمعامل iOS علاقه داشته باشید، در این محدودهی قیمتی، آیفون SE 2020 تنها گزینهی مناسب برای خرید خواهد بود.
شیائومی می 10T پرو 5G
قیمت حدودی: ۱۳٫۳ میلیون تومان
- جنس بدنه: پشت و جلو از شیشهی گوریلاگلس ۵، فریم از جنس آلومینیوم، ۲۱۸ گرم با ضخامت ۹٫۳ میلیمتر
- مشخصات نمایشگر: 6٫۶۷ اینچی از نوع IPS LCD با وضوح +FHD، رفرشریت ۱۴۴ هرتزی و تراکم پیکسلی ۳۹۵ پیکسل بر هر اینچ
- مشخصات فنی: پردازندهی اسنپدراگون ۸۶۵ به همراه ۸ گیگابایت حافظهی رم و ۱۲۸/۲۵۶ گیگابایت حافظهی داخلی
- دوربین: دوربین سهگانه متشکل از ۱۰۸ مگاپیکسلی اصلی، ۱۳ مگاپیکسلی فوق عریض و ۵ مگاپیکسلی ماکرو، امکان فیلمبرداری با وضوح 8K و سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه، دوربین سلفی ۲۰ مگاپیکسلی پاپآپ با امکان فیلمبرداری در وضوح 1080p و سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه
- باتری: 5000 میلیآمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژر سریع ۳۳ واتی
- سیستمعامل: اندروید ۱۰
میرسیم به محصولی ساخت شرکت شیائومی که فوقالعاده قدرتمند و ارزان قیمت است. این محصول در بین پرچمداران مقرونبهصرفه، شاید بیشترین ارزش خرید را داشته باشد و اگرچه از لحاظ قدرت سختافزاری عملکرد مشابهی با پوکو F2 پرو دارد اما از نمایشگر ۱۴۴ هرتزی فوقالعاده سریع و روان بهره میبرد که تجربهی کاربری را دگرگون میکند.
همچنین در بخش دوربین هم شاهد استفاده از یک سنسور ۱۰۸ مگاپیکسلی هستیم که توانایی بالایی در ثبت تصاویر باکیفیت و فیلمبرداری با وضوح و کیفیت بالا دارد. باتری هم که شیائومی برای این گوشی در نظر گرفته ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی است و میتوان آن را با یک شارژر سریع ۳۳ واتی موجود درون جعبه هم شارژ کرد.
اگر به دنبال محصولی هستید که در کنار بهرهمندی از توانایی سختافزاری بالا، از نمایشگری بسیار روان و سریع بهره میبرد، باتری قدرتمندی دارد و شارژر ۳۳ واتی سریعی هم درون جعبهی آن وجود دارد، می 10T پرو 5G انتخاب بسیار خوبی است. بهخصوص اینکه پشتیبانی از اینترنت 5G هم در آن دیده میشود. نقطه تمایز این گوشی به نسبت گوشیهای همرده، دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی بسیار قدرتمند و نمایشگر ۱۴۴ هرتزی آن است.
دوستان من تا الان گوشیهای متفاوتی داشتم بلک بری و بیش از بقیه دستم گرفتم ولی الان شیائومی mi10pro 5دارم وااقعا عالیه از خیلی جهات، و شخصا اوایل به ایم برند خیلی بد میگفتم ولی فهمیدم قضاوت کورکورانه چقدر احمقانه است
من گوشیم ردمی نوت ۹ پرو شیائومی هستش و مدام وای فای رو میزنه قطع اتصال به وای فای
این مشکل از چیه؟
با سلام برو توی تنظیمات وایرلیس راندوم مک آدرس رو بذار روی دیوایس مک مشکلت حل میشه.
برام جالبه که اکثر اوقات افرادی که دیدم از یه نوع گوشی خاص خوششون نمیاد اصلا اون گوشی رو استفاده نکردن و چون شنیده بودن از یه سری که بده اونا هم تکرار کردن
مثلا من دوتا از دوستام همیشه سامسونگ داشتن یادمه قدیم یکیشون میگفت هوآوی چرته گفتم داشتی تا حالا؟ گفت نه کی این گوشی چرت رو میخره با اینکه خودم گوشی هوآوی خوبی رو داشتم. یا یکی از دوستام الآن میگه شیائومی مزخرفه اما برادرم Mi 10T Pro داره و از همه لحاظ عالیه نسبت به قیمت بخوایم بگیم که فوق العاده است.
دوستانی که میگن شیائومی پر از هنگ و باگ هست قطعا ازش استفاده نکردن.
حتی نسبت به اندروید و iOS هم این نظرات هست.
خودم به شخصه تجربه استفاده از Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi رو دارم و واقعا همه شون خوبن و قطعا هرکدوم نقاط ضعف و قدرت خودشونو دارن اما دلیلی بر بد بودن برند خاصی نیست واقعا همه شون از بهترین برند های موبایل در بازار جهان هستند.
برام جالبه اونی که طرفدار شیائومی هست میاد میگه شیائومی خوبه. بعد اونی که طرفدار سامسونگه میاد میگه شیائومی بده. خب عزیز از برند محبوب خودت تعریف کن، چرا میخوای با تخریب بقیه خودتو بالا ببری؟؟
طرفدارهای شیائومی میان میگن گوشیمون فلان مشخصات تک رو داره، تو فلان زمینه بهترینه، صفحه نمایش خوب یا دوربین خوب داره… بعد طرفدار برند دیگه میاد میگه شما کوکورانه تعصب دارین. دوست عزیز موارد یاد شده فکت هست نه تعصب.
خلاصه اینکه نا متعصبین گرامی، شما طرفدار برند خودتون باشید. ما هم طرفدار برند خودمون.
واقعا فاز اونایی که رو شیائومی تعصب دارن رو نمیفهمم. من حاضرم گوشی پایین رده سامسونگ داشته باشم تا یه میان رده شیائومی. شیائومی با مدل هایی که اکثرش سنگین و بددست هستن. رابط کاربری نه چندان دلنشین. باگ های مختلف که هی باید اپدیت کنی.
من الان دارم با گوشی poco x3 pro براتون مینویسم تا همین دو هفته پیش که هنوز این گوشیو نخریدن بودم فکر میکردم سیائومی خیلی مزخرفه
اما این گوشی واقعا معرکست
من همیشه فکر میکردم با سنگین بودنش به مشکل میخورم اما اینطور نبود درسته که سنگینه اما واقعا میارزه
هم ظاهرش خوبه و هم اسپیکرش استریو و هم دوربینش خیلی خوبه باتریشم ۵۰۰۰ رفریش هم ۱۲۰ و پردازنده اسنپدراگون ۸۶۰ که اصلا توی این بازه قیمتی رقیب نداره
اما باید بگم مشکلات کوچیکی هم داره
یکی اینکه وقتی صدا رو یکم بلند تر کنی پشتش مبارزه اما من با این قضیه مشکل چندانی ندارم چون در عوض صدای خیلی بلندی داره
یه مشکل دیگه هم نور نسبتا کم صفحه نمایش و امولد نبودنشه اما باز هم با قیمت ۷ میلیون خیلی محشره
همه گوشی ها هنگ و باگ دارن،الکی نیاید از شیائومی بد نگید شیائومی گوشی ردمی 4x تولید کرد ک از لحاظ قیمتی توی دوره خودش با j1 سامسونگ هم قیمت بود ولی دوربین،باتری،حافظه و رم و همچنین سرعت و کیفیت ۴x ارزش خریدش ده برابر j1 بود،همین سامسونگ گوشی j7 edge داشت ک کافی بود ی بار بخوره زمین یا مثلا بزنی تو شارژ و وقتی پر شد دیرتر از شارژ بکشیش ک در هر دو صورت صفحه نمایشش ب فنا میرفت و باید عوض میکردی،شما میری ی گوشی ضعیف از شیائومی رو با ی بالارده مقایسه میکنی خب مشخصه با هم فرق میکنن،هر وسیله ای رو باید با وسیله ای توی رنج قیمتی خودش مقایسه کنی و تا زمانی ک چیزی رو خودتون استفاده نکردید راجبش نظر ندید هیچوقت هیچوقت
و تازه ی چیز دیگه از موقعی ک شیائومی سخت افزار قدرتمند در کنار قیمت پایین رو ارائه داد بقیه شرکت ها هم شروع کردن تقلید کردن
نمیگم سامسونگ بده اتفاقا خیلی هم خوبه ولی انصافا نظری ک میدید منصفانه باشه
شیائومی قیمت هاش مناسبه اما با وجود شباهت شدید به سامسونگ، به سامسونگ نمیرسه.
به نظر من s20fe می ارزه
و در مورد شیائومی هم باید بگم گوشی خوبیه ولی نه اونجور که ازش تعریف میشه فقط تمرکزش رو سخت افزار هست و دیگه فایده ای نداره اما متأسفانه مردم ما یه چیزی رو که میشنون مثل طوطی تکرار میکنن
اتفاقا بر همه چیز تمرکز داره اولین شرکتی بود که تو میان رده ها باتری هایی با ظرفیت بالا تولید کرد اولین بود که اسپیکر استریو رو آورد سخت افزار های بی رقیب رو تو هر بازه قیمتی قرار داد. دوربین های خیلی خوبی هم تو گوشی هاش قرار میده از سال ۲۰۲۱ به بعد هم که صفحه هاش هم امولد شده در ضمن اولین بود که با x3 صفحه ۱۲۰ هرتزی رو آورد و اولین شرکت که یه گوشی غیر گیمینگ داد با صفحه ۱۴۴ هرتزی و این که در حوزه گیمینگ و شارژر های موبایل هم پیشرو هست
شیائومی هم شد گوشی تورو خدا اینقدر براش تبلیغ میکنید پر از هنگ پر از باگ