۶ دلیل موفقیت سامسونگ در بازار گوشیهای هوشمند در سال ۲۰۲۱
در سالی که تقریبا باید بگوییم گذشت، سامسونگ توانست سهم بزرگی از بازار گوشیهای هوشمند داشته باشد. اما این موفقیت چگونه بعد از گذشته بیش از یک دهه همچنان ادامه پیدا کرده است؟ در این مطلب به بررسی ۶ دلیلی میپردازیم که باعث شد سامسونگ در سال ۲۰۲۱ همچنان به عنوان برترین شرکت سازندهی گوشی هوشمند در جهان شناخته شود.
- سامسونگ توانست باز هم عنوان برترین شرکت تولیدکنندهی گوشی هوشمند در جهان را در سال ۲۰۲۱ حفظ کرد که دلایل آن به شرح زیر است.
- عرضهی مداوم گوشیهای بالاردهی باکیفیت.
- ریسک کردن شرکت کرهای در بکارگیری قابلیتهای جذاب در گوشیهای هوشمند.
- سامسونگ بهترین و غنیترین تجربهی کار با اندروید را در اختیار کاربران قرار میدهد.
- گوشیهای میانرده با قابلیتی در حد پرچمدار.
- برخلاف سایر شرکتها، سامسونگ گوشیهایش را در تمام نقاط جهان به فروش میرساند.
- سامسونگ به هواداران خود گوش میدهد، حتی اگر درخواستشان بزرگ و مهم نباشد.
در شرایطی که شیائومی و اپل به ترتیب بین سومین و دومین شرکتهای برتر تولیدکننده در زمینهی تولید و فروش گوشیهای هوشمند جابهجا میشدند، سامسونگ همچنان در جایگاه نخست قرار داشت. البته در مقطعهایی این شرکت قافله را به رقیب چینی خود باخت اما بلافاصله توانست آن را پس بگیرد و باز هم عنوان برترین شرکت تولیدکنندهی گوشی هوشمند را مال خود کند. اکنون هم در حالی سال ۲۰۲۱ را به پایان میرسانیم که شرکت کرهای در صدر قرار دارد.
اما پرسشی که وجود دارد این است؛ سامسونگ چگونه توانست امسال را هم به عنوان بزرگترین شرکت تولیدکنندهی گوشی هوشمند در جهان به پایان برساند؟ در حالی که بسیاری از خبرگزاریها از فروش نه چندان خوب پرچمدارهای این شرکت خبر میدهند، در حالی که از این طرف و آن طرف انتقادهای زیادی به سیاستهای شرکت کرهای وارد میشود اما چرا باز هم این شرکت موفق شد امسال را با موفقیت پشت سر بگذارد؟ در ادامه به بررسی ۶ دلیل این اتفاق میپردازیم.
به خاطر داشته باشید که شاید در سال آینده اپل موقعیت کنونی سامسونگ را تصاحب کند اما به نظر میرسد این برتریها مقطعی است و در نهایت باز هم این سامسونگ است که با معرفی گوشیهای متعدد، جایگاه خود را پس میگیرد. حال باید منتظر ماند و دید طی سالهای آتی چه پیش خواهد آمد. فعلا که اوضاع بر وفق مراد شرکت کرهای است.
۱. عرضهی مداوم گوشیهای بالاردهی باکیفیت
اگر با خواندن این تیتر ذهنتان به این سمت رفته که سامسونگ امسال گوشی پرچمدار باکیفیت زیادی نداشت تا حدودی حق دارید. از بعد سری گلکسی S20، سامسونگ فقط به مدل اولترا از پرچمداران خود توجه کرد و روی سایر مدلها خیلی مانور نداد. تا جایی که شاهد استفاده از پلاستیک در ساخت پرچمدارانی نظیر گلکسی نوت ۲۰ و گلکسی S21 بودیم که طبیعتا چنین چیزی اصلا قابل قبول نیست.
اما گلکسی S21 اولترا نمایندهی شرکت کرهای در بین پرچمدارهاست و واقعا هم عملکرد خارقالعادهای از خود به نمایش گذاشته است. این گوشی در میان بهترینهای سال ۲۰۲۱ قطعا حضور دارد و تقریبا میتوان گفت در تمامی زمینهها میتواند نیاز کاربران را به بهترین شکل ممکن برطرف کند. گلکسی S21 اولترا نه تنها عنوان برترین گوشی هوشمند از لحاظ بزرگنمایی را با زوم ۳ و ۱۰ برابری اپتیکال و ۱۰۰ برابری دیجیتال از آن خود کرده بلکه به صورت کلی از مجموعه دوربینهای قدرتمندی بهره میبرد، نمایشگر داینمیک امولد آن میتواند از رفرشریت ۱۰ تا ۱۲۰ هرتز به صورت متغیر عمل کند تا در ذخیرهی انرژی به شکل محسوسی صرفهجویی شود (تا ۱۴ ساعت نگهداری شارژ در کارهای عادی با رفرشریت ۱۲۰ هرتز) حتی در زمانهایی که رفرشریت روی ۱۲۰ هرتز قرار دارد و بسیاری موارد خوب دیگر که ذکر همهی آنها از حوصلهی متن خارج است.
نباید فراموش شود که گلکسی S21 اولترا از قلم S-Pen هم پشتیبانی میکند اما متاسفانه فقط نه قلم را با خود به همراه دارد و نه محفظهای برای نگهداری آن به همین خاطر به این قابلیت صرفا به عنوان یک قابلیت تبلیغاتی نگاه شد. با این حال گلکسی S21 به عنوان پرچمدار قدرتمند شرکت کرهای توانست هرآنچه که از آن انتظار میرفت برآورده کند.
اما کاربران نیازی ندارند حتما برای گلکسی S21 اولترا هزینه کنند تا بتوانند بهترین تجربه را از اندروید با طعم سامسونگ داشته باشند. گلکسی S21 و S21 پلاس هم اگرچه برخی از قابلیتهای خوب این گوشی را ندارند اما میتوانند با بهرهمندی از سختافزار قدرتمند و دوربینهای قابل قبول در حد یک پرچمدار، عملکرد خوبی داشته باشند و شما را کاملا راضی نگه دارند. به خصوص اینکه اگر به دنبال محصولی باشید که با قیمت مناسب، مجموعهای از قابلیتهای پرچمداران را نیز به شما ارائه بدهد.
سری گلکسی S21 اگرچه نتوانست رکورد فروش پرچمداران سامسونگ را جابهجا کنند اما عملکرد نسبتا بدی هم در بازار نداشتند. سامسونگ توانست کاربران را تا حدودی راضی نگه دارد و به نظر میرسد این روند برای سالهای بعد بهتر هم خواهد شد. پشتیبانی نرمافزاری سهساله و عرضهی زودهنگام آپدیت را هم نباید فراموش کرد چرا که فاکتور بسیار مهمی به حساب میآید و باعث شده علاقهی کاربران به گوشیهای این شرکت دو چندان شود. بنابراین تعجبی ندارد چرا عاشقان اندروید، گوشیهای سامسونگ را بیشتر از سایرین میپسندند.
۲. سامسونگ همچنان به ریسک کردن علاقه دارد
سامسونگ یکی از شرکتهایی است که اصلا از ریسک کردن نمیترسد. برخلاف اپل که در حال حاضر در رتبهی دوم برترین شرکت تولیدکنندهی گوشی هوشمند در جهان قرار دارد، شرکت کرهای هر سال با یک ریسک جدید کاربران خود را سورپرایز میکند. اولین ریسک این شرکت زمانی بود که گوشیهای بزرگتر از ۴.۵ اینچی تبلت در نظر گرفته میشدند اما شرکت کرهای آن را به جان خرید و اولین گلکسی نوت را با نمایشگر بزرگ و قلم راهی بازار کرد تا مسیر گوشیهای هوشمند را به طور کلی تغییر دهد.
اما این روزها ریسک کردن میتواند به قیمت کاهش درآمد و کاربر تمام شود و طبیعتا چنین چیزی اصلا برای شرکتها خوشایند نیست. همانطور که اشاره شد، اپل هم اصلا ریسک نمیکند و اگر دقت کنید میبینید حتی گاهی اوقات قابلیتهای بسیار قدیمی را برای گوشیهای جدید خود عرضه نمیکند و اگر هم انجام دهد آن را به گونهای رونمایی میکند که گویی تاکنون چنین قابلیتی وجود نداشته است.
اما اگر به سامسونگ نگاه کنید میبینید در سال ۲۰۱۹ یک گوشی تاشو راهی بازار کرد که با مشکلات زیادی همراه شده بود و تقریبا میتوان گفت کاربران را ناامید کرد. اما شرکت کرهای همان سال، سال بعد و امسال از مدلهای پیشرفتهتر گوشیهای تاشو رونمایی کرد و اکنون میبینیم که مشکل خاصی در آنها وجود ندارد. اصلا هم برای این شرکت اهمیت نداشت اگر در این مسیر سود زیادی را از دست بدهد چرا که برنامهریزی آن کاملا با نگاهی به آینده انجام گرفته بود و تا همین الان هم ادامه دارد.
از طرفی از دست دادن سود در بخش گوشیهای هوشمند خیلی هم اهمیت زیادی ندارد چون در درجهی اول این ضررها مقطعی و موقت هستند و در درجهی بعدی چون سامسونگ فقط تولیدکنندهی گوشی نیست، به عنوان تامینکنندهی قطعات سایر شرکتهای تولیدکنندهی گوشیهای هوشمند هم در بازار فعالیت میکند. برای مثال نمایشگر، پردازنده، سنسور دوربین و مواردی از این دست را به سایر شرکتها نظیر شیائومی و اپل میفروشد و از این راه هم درآمد زیادی کسب میکند. از سویی این شرکت فقط در این بخش فعالیت نمیکند و مثلا در فناوریهای دیگری نظیر تلویزیون، لوازم خانگی و مواردی از این دست هم میبینیم که حضور گسترده و موفقی دارد.
اما بر میگردیم به همان بخش موبایل، موضوع اصلی این بحث، جایی که سامسونگ توانست بهترین و نوآورانهترین گوشی تاریخ یعنی گلکسی زد فولد ۳ و زد فلیپ ۳ را راهی بازار کند. گوشیهایی که فقط دو سال از تولد فناوری مربوط به آنها میگذرد اما آنقدری خوب طراحی شدهاند که فروش آنها روز به روز بیشتر میشود.
سامسونگ فقط تلاش نکرد تا مشکلات گلکسی فولد اوریجینال را هر سال بهتر و بهتر کند، بلکه امسال تا جایی پیشرفت کرد که به نظر میرسد در آیندهای نزدیک این فناوری به بلوغ کامل خود برسد. در حال حاضر شرکت کرهای در زمینهی تولید گوشیهای تاشو پیشتاز در دنیا است و هیچ شرکتی نه محصولی در حد و اندازهی زد فولدها دارد و نه از لحاظ تعداد گوشیهای تاشو میتواند با سامسونگ رقابت کند. اگر شرایط را تصور کنید میبینید بسیار سخت است اگر شرکتی بخواهد به صورت انفرادی چنین محصولی را تولید کرده و اتفاقا بتواند نظر مساعد کاربران را هم به خود جلب کند.
اگر به بازارهای مختلف نگاه کنید میبینید سامسونگ این گوشیها را به اندازهای تولید کرده که همه بتوانند آن را خریداری کنند. کمتر بازاری وجود دارد که این گوشیها در آن در دسترس قرار نداشته باشند. البته این چیز عجیبی نیست چون اگر سامسونگ قرار بود این محصولات را در تعداد محدودی تولید کند و در واقع خودش به خودش اعتماد نداشته باشد، قطعا نمیتوانست کاربران را به خرید آنها ترغیب کند. سامسونگ میلیاردها دلار روی انجام تحقیقات مختلف روی این فناوری هزینه کرد تا بالاخره یک مدل را در سال ۲۰۱۹ راهی بازار کرد و به مرور توانست تا جایی پیشرفت کند که به نظر میرسد بتواند تا سالهای آتی، تمام آن هزینهها را جبران کند.
باید به شرکت کرهای بابت ریسکی که در این زمینه کرد، هزینههای زیادی که پرداخت و ضررهایی که متحمل شد تا بالاخره بتواند این فناوری را که تا قبل از سال ۲۰۱۹ فقط در فیلمهای علمی تخیلی شاهد آن بودیم به حقیقت تبدیل کند احترام گذاشت. این فقط یک برگ برنده برای سامسونگ نیست بلکه کاربران هم قطعا طی سالهای آتی از آن نفع خواهند برد. چون گوشیهای تاشو هنوز در تعداد انبوه توسط خیلی از شرکتها تولید نشدهاند، پتانسیل و کاربرد آنها هم خیلی نمایان نیست اما به مرور این وضعیت قطعا بهتر میشود و باید در آیندهای که خیلی هم دور نیست شاهد جایگزینی گوشیهای معمولی توسط گوشیهای تاشو باشیم.
۳. سامسونگ بهترین و غنیترین تجربهی کار با اندروید را در اختیار کاربران قرار میدهد
اگرچه رابط کاربری سامسونگ سبکترین و بهینهترین رابط در بین گوشیهای اندرویدی نیست اما به لطف قابلیتهای زیادی که دارد میتواند تمام نیازهای کاربران را برطرف کند. این قابلیت خصوصا در گوشیهای بالارده و یا گوشیهای تاشو بیشتر به چشم میخورد چرا که شرکت کرهای این آزادی عمل را دارد که به لطف طراحی خاص و قدرت سختافزاری که این گوشیها دارند، تا حد امکان قابلیتهای خوب را به آنها اضافه کند.
برای مثال، قابلیت سامسونگ دکس را در نظر بگیرید. با این قابلیت فقط یک گوشی از این شرکت خریداری نمیکند بلکه یک کامپیوتر کوچک در جیب خود دارید که هر لحظه با اتصال به یک صفحهی بزرگتر میتواند مانند یک کامپیوتر اندرویدی، تجربهی لذتبخشی از کار با این سیستمعامل را به شما هدیه بدهد. اگر یکبار از این ویژگی که البته در همهی گوشیهای این شرکت در دسترس نیست استفاده کرده باشید متوجه خواهید شد که تا چه اندازه تجربهی کار با گوشیهای این شرکت لذتبخش است.
تنها کاری که باید انجام دهید اتصال گوشی پرچمدار سامسونگ از طریق کابل به مانیتور کامپیوتری است که نرمافزار سامسونگ دکس در آن نصب شده است. اکنون گوشی شما به عنوان یک کامپیوتر اندرویدی عمل میکند و میتوانید حتی با ماوس و صفحه کلید هم با آن کار کنید.
اگر هنرمند باشید، کهکشانیهای سامسونگ هنوز قابلیتهای بیشتری برای شما دارند. اگر از گوشیهای این شرکت که از قلم پشتیبانی میکنند استفاده کنید متوجه میشوید که تا چه اندازه قلم میتواند در انجام کارهای مختلف شما را همراهی کند. مثلا در یادداشت برداری، طراحی و مواردی که با انگشت دست انجام دادن آن خیلی روی گوشی راحت نیست. همچنین یک سری ژستها هم وجود دارد که با قلم میتوانید از انجام آنها لذت ببرید.
اگر گوشیهایی نظیر گلکسی زد فولد ۳، سری گلکسی نوت یا گلکسی S21 اولترا را خریداری کنید میتوانید از قلم در آنها استفاده کنید و متوجه شوید تا چه اندازه تجربهی کار با گوشی در این صورت لذتبخش است. کاربر میتواند با قلم خود اسکرینشات بگیرد، نقاشی کند، متن بنویسد، دستخط خود را برای کسی که دوستش دارید ارسال کنید و … که امکان انجام آن فقط در گوشیهای قدرتمند سامسونگ وجود دارد.
اما تجربهی لذتبخش نرمافزار به همین موارد خلاصه نمیشود. One UI که به عنوان رابط کاربری گوشیهای شرکت کرهای مورد استفاده قرار میگیرد قابلیتهایی دارد که حتی در خود اندروید مشاهده نمیشود. مثلا زمانی که اندروید ۱۰ حالت تیره را به گوشیها اضافه کرد، سامسونگ در اندروید ۹ آن را در اختیار کاربران قرار داده بود، قابلیت ضبط صفحه مدتهاست که در این رابط کاربری وجود دارد و کاربران گوشیهای سامسونگ میتوانند از آن بهره ببرند، نرمافزار یادداشت برداری حرفهای سامسونگ، قابلیتهای شخصیسازی فراوان و بسیاری موارد دیگر که نمیتوان همهی آنها را در هر گوشی در اختیار داشت. در نتیجه باز هم طبیعی است که کاربران گوشیهای این شرکت را خریداری کنند چون کسی بدش نمیآید محصولی که در اختیار دارد پر باشد از قابلیتهای جذاب و حتی اضافه.
۴. گوشیهای میانرده با قابلیتهای پرچمداران (اقتصادی، متوسط و بالارده)
بازار گوشیهای میانرده چیزی است که سامسونگ چند سال قبل خیلی به آن توجه نداشت اما شرکتهایی نظیر شیائومی، پوکو، ردمی و … تلنگری به شرکت کرهای زدند که باعث شد گوشیهای میانردهی خوبی راهی بازار کند. از سال ۲۰۱۹ تاکنون دهها مدل میانرده از سوی این شرکت روانهی بازار شد و اکنون تعداد و مدلهای آنها به قدری زیاد است که در هر سطح قیمتی میتوانید یک گلکسی خریداری کنید.
در حالی که اکنون شیائومی پادشاه بخش میانرده و اقتصادی به حساب میآید و حتی توانست در کشور هندوستان که بازار مهمی به حساب میآید به رتبهی نخست در این زمینه دست پیدا کند، سامسونگ همیشه در بین سه شرکت برتر حضور داشته است. حتی در سه ماه سوم سال ۲۰۲۱ توانست به رتبهی دوم برسد اما هنوز نتوانسته شیائومی را کنار بزند.
البته سامسونگ فقط در بازار هندوستان عملکرد خوبی ندارد. در بسیاری از نقاط دیگر جهان میبینیم که در فروش گوشیهای اقتصادی و میانرده، عملکرد شرکت به قدری خوب است که بخشی از ضررهای آن را هم جبران میکنند. این در حالی است که سامسونگ از فروش این گوشیها سود زیادی بدست نمیآورد، حداقل نه به اندازهی پرچمدارهایش.
از جمله گوشیهای خوب این شرکت میتوان به سری گلکسی A اشاره کرد که از زمان ورود تاکنون در جمع بهترینهای بازار حضور داشتهاند. برای مثال گلکسی A03s یکی از گوشیهای اقتصادی جدید شرکت به حساب میآید که فقط ۱۵۹ دلار قیمت دارد. یعنی حتی کمتر از یک گلکسی بادز پرو. اما قابلیتهایی نظیر نمایشگر ۶.۵ اینچی LCD و باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی دارد و در بازارهای در حال توسعه هم کاربران زیادی به دنبال آن هستند.
البته که برای کاربران با بودجهی بیشتر، این گوشی اصلا گزینهی جذاب و مناسبی نیست چرا که میانردهها و پرچمداران اقتصادی خوبی در سبد محصولات شرکت کرهای وجود دارند که از جمله این موارد میتوان به گلکسی A32 5G، گلکسی A52 5G، گلکسی A52s، گلکسی S20 فن ادیشن و … اشاره کرد که فوقالعاده پرفروش و موفق هم هستند و به غیر از مدل اول، سه مدل دیگر حتی تا سه سال از لحاظ نرمافزاری از سوی سامسونگ پشتیبانی میشوند؛ چه چیزی بهتر از اینکه بدانید میانردهای که خریداری میکنید تا سه سال اندروید جدید را دریافت میکند و تا یک سال بعد هم از لحاظ امنیتی پشتیبانی میشود؟ حتی این روزها شرکت کرهای قابلیت پرچمدارها نظیر لرزشگیر اپتیکال، دوربین تلهفوتو و استاندارد ضد آب را هم به برخی از میانردههای خود اضافه میکند. چیز بیشتری برای جذابیت میانردههای این شرکت نیاز است؟
تنوع گوشیهای میانرده و اقتصادی سامسونگ به قدری زیاد است که گاهی موجب سردرگمی میشود. به همین خاطر جای تعجب نیست که میبینیم در بسیاری از بازارهای جهان فقط نام گوشیهای این شرکت به گوش کاربران میخورد. بنابراین وقتی صحبت سر بازار جهانی میشود، میبینیم که وضعیت سامسونگ بسیار بهتر از چیزی است که تصور میکنیم.
۵. برخلاف سایر شرکتها، سامسونگ گوشیهایش را در تمام نقاط جهان به فروش میرساند
یک گفتهی فان وجود دارد مبنی براینکه اگر روزی به کرهی ماه هم سفر کنید میبینید که گوشیهای سری گلکسی A سامسونگ در آنها به فروش میرسند. این گفته اگرچه اغراق آمیز است اما بیانگر شرایطی است که واقعا وجود دارد. اگر دقت کنید به هر فروشگاهی که وارد میشوید میبینید که در آنجا حداقل ۱۰ مدل از گوشیهای سامسونگ برای فروش در دسترس قرار دارند. اما این موضوع برای گوشیهای سری پیکسل صادق نیست. این در حالی است که مثلا پیکسل ۶ پرو در بررسیها نمرهی ۹ از ۱۰ را به خود اختصاص داد اما فقط در کشورهای اروپایی و آمریکایی به فروش میرسد (در مجموع ۹ کشور).
هواوی، وانپلاس، ویوو، اوپو و بسیاری از شرکتهای دیگر هم همین وضعیت را دارند. آنها محصولات میانرده و اقتصادی فوقالعادهای دارند، حتی شاید بهتر از برخی از میانردههای سامسونگ اما میبینیم که بازار عرضهی محدودی دارند چرا که در بسیاری از بازارها کسی این محصولات را نمیشناسد و در نتیجه خریداری نمیکند. شرکتها هم برای کسب سود بیشتر بازار عرضه را محدود میکنند و به تدریج آن را گسترش میدهند.
در حالی که این شرکتها با مشکل بازار عرضه دست و پنجه نرم میکنند، سامسونگ تقریبا در هر نقطهی کور از جهان که فروشگاهی برای فروش گوشی هوشمند وجود داشته باشد، محصولی برای عرضه دارد و یکی از مهمترین دلایل موفقیت آن هم دقیقا همین است. در برخی از نقاط جهان بسیاریها تصور میکنند اندروید متعلق به سامسونگ و گوشیهای این شرکت است؛ حال تصور کنید سامسونگ چقدر بزرگتر از نام سیستمعامل و شرکت سازندهی آن است!
۶. سامسونگ به هواداران خود گوش میدهد، حتی اگر درخواستشان بزرگ و مهم نباشد
سامسونگ یکی از محدود شرکتهایی است که به حرف کاربران خود کامل گوش میدهد. البته به شخصه طی تجربهی چند سالهای که از محصولات شرکت کرهای داشتم، خیلی به این موضوع اعتقاد ندارم اما تا حدودی چنین چیزی درست است. سامسونگ مثلا برای طراحی گوشی گلکسی زد فولد ۳ با پشتیبانی از قلم S-Pen، بیگدار به آب نزد. حتی در طراحی گلکسی S21 اولترا هم وضعیت همینطور بود. بعد از حذف سری گلکسی نوت، کاربران نیاز داشتند تجربهی کار با قلم به نوعی به یکی از گوشیهای این شرکت اضافه شود که خوشبختانه سامسونگ این کار را انجام داد. اگرچه محفظهای برای نگهداری قلم در این گوشیها نبود اما میتوان این فرصت را به سامسونگ داد تا این مشکل را سال بعد برطرف کند.
برای مثال شرکتی مثل اپل شاید هیچوقت چنین کاری را انجام ندهد. این شرکت رقیب مستقیم سامسونگ به حساب میآید اما سیاستی کاملا متفاوت در زمینه ی تولید گوشی هوشمند دارد. اپل از هر طریقی که شده درآمد کسب میکند چون میداند محصولاتش باز هم به فروش میرسند. برای همین به خود این جرئت را داد که اولین شرکتی باشد که هدفون، شارژر و جک ۳.۵ میلیمتری را از گوشیهایش حذف میکند که متاسفانه این سیاستها را شرکتهای اندرویدی هم انجام دادند اما هیچ یک به موفقیتی که اپل دست پیدا کرد، دست نیافتند. چرا که محصولات اپل فقط برای خود شرکت هستند و کاربران هم مجبور میشوند برای تجربهای کامل و لذتبخش، به صورت جداگانه برای در اختیار داشتن آنها هزینه کنند. یعنی اپل کاری انجام میدهد که بداند به سود میرسد.
اما سامسونگ سیاست متفاوتی دارد. این شرکت پشتیبانی از قلم را حذف کرد اما به گوشی دیگرش اضافه کرد. هرچند عدم عرضهی قلم به همراه گوشی صدای کاربران را درآورد تا جایی که گفته میشود شرکت میخواهد گلکسی S22 اولترا را به گونهای طراحی کند که هم از قلم پشتیبانی کند هم مثل گوشیهای سری نوت محفظهای برای نگهداری آن داشته باشد. درست همان چیزی که کاربران میخواستند و منتظرش بودند.
در حالی که به پایان سال ۲۰۲۱ و آغاز سال میلادی جدید نزدیک و نزدیکتر میشویم، انتظار میرود خلاقیت و نوآوریهای بیشتری را از سامسونگ به عنوان تنها شرکتی که ریسکهای زیادی میکند و در واقع جرئت انجام این کار را دارد ببینیم. اگر قرار باشد دلیلی به دلایل بالا اضافه کنید، آن چه خواهد بود؟
منبع: PhoneArena
اگه سامسونگ تونست گوشی با مشخصات Xiaomi 11t با اون هایپر شارژ و بقیه مشخصات و همون قیمت بسازه میتونه شیائومی رو شکست بده وگرنه خیر
خب ساخته : A52s ، فقط سرعت شارژش پایینه وگرنه گوشی با ارزشیه
خلاصه که فقط سامسونگ…