راهنمای بهترین تنظیمات بازی Hellblade 2؛ تعادل میان زیبایی و عملکرد

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۸ دقیقه
راهنمای تنظیمات بازی Hellblade 2

برای مدت زیادی شرکت‌های سازنده بازی اهمیتی به گرافیک نمی‌دادند. به این شکل که تمرکز بیشتر به سمت گیم‌پلی و داستان بازی رفته و کمتر کسی به گرافیک به شدت بالای یک بازی توجه می‌کرد. در اصل ما به مرحله‌‌ای رسیدیم که گرافیک بالا یک قابلیت به حساب می‌آمد و اگر هم یک بازی از جوانب دیگر قوی بود، گرافیک اهمیت کمتری پیدا می‌کرد.

میراث سنوآ: هل‌بلید ۲ (Senua’s Saga: Hellblade 2) دقیقاً برخلاف باور کاربران عمل می‌کند. به این شکل که این بازی بیشتر به گرافیک توجه کرده و مشخص است که شرکت سازنده افراد زیادی را روی این بخش گذاشته است. طراحان گرافیک بازی تا حدی به این بخش اهمیت دادند که می‌توان گفت بازی هل‌بلید ۲ از لحاظ گرافیکی جزو بهترین عناوین این چند سال اخیر است و این موضوع باعث شده که یک بازی سنگین باشد.

هل‌بلید ۲ برای سخت‌افزارهای قدیمی یک چالش بزرگ است. مخصوصاً اینکه این بازی برای عملکرد مناسب به سیستم‌های ارتقاء تصویر مثل DLSS و FSR اتکا کرده که در کارت‌های گرافیکی قدیمی وجود ندارند. نکته مثبت اینجاست که برخلاف بسیاری از بازی‌ها، هل‌بلید ۲ از لحاظ عملکردی بهینه طراحی شده است. در نتیجه با کمی تغییر در تنظیمات شما می‌توانید یک تجربه خوب و بهینه از این بازی داشته باشید. مخصوصاً اینکه DLSS 3 در این بازی به شدت خوب عمل کرده و با استفاده از آن شما نرخ فریم خوبی را حتی با سخت افزار پایین رده تجربه خواهید کرد.

قبل از اینکه به راهنمای تنظیمات بازی بپردازیم، بگذارید نگاهی به سیستم مورد نیاز برای تجربه بازی هل‌بلید ۲ بیاندازیم.

راهنمای تنظیمات Hellblade 2

سیستم مورد نیاز برای تجربه بازی هل‌بلید ۲ روی کامپیوتر

کمترین سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی هل‌بلید ۲ (گرافیک در حالت Low و رزولوشن ۱۰۸۰p)

  • پردازنده اصلی: Intel i5-8400 یا AMD Ryzen 5 2600
  • پردازنده گرافیکی: Nvidia GTX 1070 یا AMD RX 5700 یا Intel Arc A580
  • مقدار رم گرافیکی: ۶ گیگابایت
  • مقدارم رم سیستم: ۱۶ گیگابایت
  • حافظه مورد نیاز: ۷۰ گیگابایت از نوع حافظه جامد (SSD)

سیستم مورد نیاز برای اجرای این بازی در حالت معمولی (گرافیک در حالت Medium و رزولوشن ۱۰۸۰p)

  • پردازنده اصلی:  Intel i5-9600 یا AMD Ryzen 5 3600X
  • پردازنده گرافیکی: Nvidia GTX 2070 یا AMD RX 5700XT یا Intel Arc A580
  • مقدار رم گرافیکی: ۸ گیگابایت
  • مقدارم رم سیستم: ۱۶ گیگابایت
  • حافظه مورد نیاز: ۷۰ گیگابایت از نوع حافظه جامد (SSD)

سیستم پیشنهادی برای اجرای بازی هل‌بلید ۲ (گرافیک در حالت High و رزولوشن ۱۴۴۰p)

  • پردازنده اصلی: Intel i7-10700K یا AMD Ryzen 5 5600X
  • پردازنده گرافیکی: Nvidia RTX 3080 یا AMD RX 6800 XT یا Intel Arc A770
  • مقدار رم گرافیکی: ۸ گیگابایت
  • مقدارم رم سیستم: ۱۶ گیگابایت
  • حافظه مورد نیاز: ۷۰ گیگابایت از نوع حافظه جامد (SSD)

سیستم مورد نیاز برای اجرای این بازی در بالاترین حالت ممکن (حالت گرافیکی High و رزولوشن ۴K)

  • پردازنده اصلی: Intel i5-12600K یا AMD Ryzen 5 5700X
  • پردازنده گرافیکی: Nvidia RTX 4080 یا AMD RX 7000 XTX
  • مقدار رم گرافیکی: ۱۲ گیگابایت
  • مقدارم رم سیستم: ۱۶ گیگابایت
  • حافظه مورد نیاز: ۷۰ گیگابایت از نوع حافظه جامد (SSD)

همانطور که مشاهده می‌کنید اجرای بازی هل‌بلید ۲ برای یک سخت افزار معمولی هم دشوار است. در نتیجه بهتر است شما بهینه‌ترین تنظیمات را برای دستگاه خود انتخاب کنید تا در اجرای بازی مشکل نداشته باشید. دقت کنید که بازی هل‌بلید ۲ از عناوینی است که نیاز به نرخ فریم بالا ندارد. در نتیجه با رعایت تعادل میان کیفیت و عملکرد شما یک تجربه روان و با کیفیت بصری بسیار خوب خواهید داشت.

با توجه به سیستم مورد نیاز این بازی شما چند نکته متوجه خواهید شد. اول این که بازی هل‌بلید ۲ به شدت به کارت گرافیکی وابسته است و اهمیت کمی به پردازنده اصلی می‌دهد. در نتیجه شما با یک پردازنده مرکزی میان رده نیز می‌توانید این بازی را به راحتی تجربه کنید. چیزی که اهمیت دارد کارت گرافیکی است. با توجه به تست‌های عملکردی و وجود سیستم DLSS کارت‌های انویدیا برای تجربه این بازی بهتر هستند ولی نکته اینجاست که میزان رم گرافیکی نیز اهمیت دارد که ممکن است برای بسیاری از افراد محدودیت به حساب بیاید.

راهنمای تنظیمات بازی Hellblade 2

نکته جالب اینجاست که این تنظیمات پیشفرض بر این اساس عمل می‌کنند که شما از سیستم ارتقاء تصویر خود بازی استفاده کنید. حال اگر شما از سیستم‌های دیگر استفاده کنید عملکرد بهتری را مشاهده خواهید کرد که یک نکته مثبت است. همانطور که بارها گفتیم سیستم DLSS در اینجا عملکرد بهتری از خود نشان می‌دهد و در نتیجه اگر کارت گرافیکی انویدیا دارید، حتماً از آن استفاده کنید.

یکی از کارهایی که اکثر گیمرها برای افزایش نرخ فریم انجام می‌دهند کاهش سطح گرافیکی بازی به Low است. نکته جالب اینجاست که بازی هل‌بلید ۲ حتی در این حالت هم به شدت قوی عمل کرده و ظاهر بسیار زیبایی دارد. همینطور اینکه این بازی مشکل عملکردی چندان زیادی ندارد و فقط در زمینه کنسول‌های دستی مثل استیم دک این مشکل وجود دارد که به دلیل آن است که بازی هل‌بلید ۲ برای این دستگاه‌ها بهینه نشده است.

قسمت جالب اینجاست که بازی هل‌بلید ۲ رفتار متفاوتی با کارت‌های گرافیکی گران‌تر دارد. برای مثال اگر شما از DLSS با کارت گرافیکی ۴۰۶۰ استفاده کنید حدود ۳۰ درصد افزایش فریم خواهید داشت. این در صورتی است که با استفاده از کارت‌هایی مثل ۴۰۷۰ این افزایش نرخ فریم به ۵۰ تا ۶۰ درصد هم خواهد رسید که یک رقم بسیار خوب برای یک سیستم ارتقاء تصویر است.

بازی هل‌بلید ۲ برای مانیتورهای اولترا واید هم بهینه شده است. در نتیجه کاربران با مانیتورهای بزرگ هم می‌توانند از این بازی به راحتی استفاده کرده و تجربه بهتری هم حتی داشته باشند. به طور کلی این بازی بسیار سینماتیک طراحی شده و همین موضوع باعث شده که شرکت سازنده علاقه خاصی به صفحه‌های بزرگ داشته باشد.

راهنمای بهترین تنظیمات برای اجرای بازی هل‌بلید ۲ روی کامپیوتر

سیستم DLSS 3 عملکرد بسیار خوبی در این بازی دارد ولی مشکل اینجاست که بسیاری از گیمرها به آن دسترسی ندارند. در نتیجه برای یک تجربه خوب در بازی هل‌بلید بهتر است شما از سیستم تنظیمات پیشفرض صرف نظر کنید و خودتان به صورت دستی موارد مختلف را تغییر دهید. نکته اینجاست که بازی هل‌بلید ۲ از لحاظ بصری به شدت زیبا طراحی شده است و در نتیجه در هر حالتی کاربر تجربه خوبی را خواهد داشت.

Motion Blur: اگر شما تأثیری که این حالت روی بازی می‌گذارد را دوست ندارید می‌توانید آن را خاموش کنید. نکته اینجاست که کم کردن یا خاموش کردن کامل آن هیچ اثری روی نرخ فریم بازی ندارد ولی برای بسیاری از افراد این ظاهر Motion Blur چندان جالب نیست.

Custom Upscaler: سیستم ارتقاء تصویر پیش‌فرض بازی را به طور کامل کنار بگذارید به دلیل اینکه کاربرد چندانی ندارد. بهتر است شما از سیستم FSR و DLSS استفاده کنید که هر دو هم سریع‌تر و هم قوی‌تر هستند. همینطور اینکه استفاده از سیستم‌های ارتقاء تصویر در حالت Performance نرخ فریم بازی را به شدت بالا خواهد برد و تجربه خوبی را به کاربران ارائه خواهد داد.

Frame Generating: این سیستم تنها برای کارت‌های گرافیکی سری ۴۰ انویدیا در دسترس است. در نتیجه اگر شما به این کارت‌ها دسترسی دارید، قطعاً از آن استفاده کنید. نکته جالب اینجاست که با روشن کردن آن نرخ فریم بازی از ۵۶ به ۹۱ ارتقاء پیدا کرد که نشان می‌دهد یک رشد بسیار زیاد در روشن کردن این قابلیت وجود دارد.

Variable Refresh Shading: هدف اصلی این سیستم ارتقاء عملکرد بازی در شرایط مختلف بوده و در هرجایی در بازی می‌تواند عمل کند. این سیستم به صورت پیشفرض روشن است و با خاموش کردن آن ثبات نرخ فریم شما بالاتر خواهد رفت. مگرنه از لحاظ عملکردی رشدی نخواهید دید.

Antialiasing: هر دو سیستم FSR و DLSS از این قابلیت بهره می‌برند و در نتیجه نیازی به روشن کردن آن در صورت استفاده از آن‌ها نیست. با این حال اگر از آن استفاده می‌کنید هیچ فرقی بین حالت زیاد و کم آن وجود نداشته و در نتیجه تأثیر خاصی در عملکرد ندارد.

Post Prcessing Quality: تغییر این سیستم نیز در عملکرد بازی تفاوتی ایجاد نکرد پس آن را در حالت High نگه دارید.

راهنمای تنظیمات بازی Hellblade 2

Effects Quality: کم کردن آن از High به Low تنها ۱ فریم به عملکرد بازی اضافه می‌کند و در نتیجه بهتر است آن را در بالاترین حالت قرار دهید.

Reflection Quality: کم کردن این حالت تنها یک فریم به بازی اضافه می‌کند. در نتیجه بهتر است آن را در حالت High قرار دهید به دلیل اینکه اثر بصری آن زیاد بوده و کیفیت بازی را کم می‌کند.

Shadow Quality: کم کردن این حالت تأثیر چندانی در بازی ندارد ولی نکته اینجاست که در شرایط خاص لازم است. در نتیجه اگر آن را کم کنید مشکلی پیش نمی‌آید و به ندرت تفاوت آن را با بالاترین حالت متوجه خواهید شد.

Global Illumination Quality: این تنظیمات هم برای ثبات بازی بهتر است. یعنی اگر آن را کم کنید افزایش فریم نخواهید داشت ولی ثبات فریم‌های شما بهتر شده و بازی عملکرد بهتری نسبت به قبل دارد.

Volumetrics: کم کردن این سیستم‌ها عملکرد بازی را نسبت به قبل بهتر کرده و در نتیجه ارزش آن را دارد.

Texture Quality: این سیستم را در حالت High نگه دارید. به دلیل اینکه کم کردن آن هیچ تغییری در بازی ایجاد نمی‌کند و از طرفی ظاهر بازی را به شدت بدتر می‌کند.

View Distance: گذاشتن این قابلیت در حالت Low تنها ۱ فریم به بازی اضافه می‌کند، در نتیجه آن را نیز در بالاترین حالت خود بگذارید.

Foliage Detail: کم کردن این حالت هم تنها یک فریم به عملکرد بازی اضافه می‌کند. در نتیجه به High متکی باشید.

با نگاه به این تنظیمات شما با خود می‌گویید که اکثراً تأثیری ندارند ولی به صورت جمعی شما اثر را مشاهده خواهید کرد. به این شکل که اگر شما چند عدد از این تنظیمات را تغییر دهید، عملکرد بازی به شدت بهتر خواهد شد و در نتیجه منطقی است که در صورت نیاز شما چند عدد از آن‌ها را بهتر کنید. حال روند پیشنهادی برای استفاده از این تنظیمات به صورت زیر است:

  • Motion blur: روی ۰
  • Custom upscaler: در حالت DLSS/FSR 3 on Quality
  • Variable rate shading: به شکل Off
  • Shadow quality: در حالت Low
  • Global illumination quality: در حالت Low
  • Volumetrics: به صورت Low
  • هر چیز دیگری: دل حالت High

چیزی که در بایز هل‌بلید ۲ اهمیت دارد این است که سیستم شما توانایی و کشش اجرای این بازی را داشته باشد. در نتیجه ریسک نکنید. اگر دستگاه شما نتواند این بازی را اجرا کند هرچه تنظیمات را تغییر دهید هم بهتر نخواهد شد. مخصوصاً اینکه این بازی از لحاظ بصری به شدت زیبا بوده و فدا کردن این زیبایی برای یک تجربه معمولی چندان جالب به نظر نمی‌رسد.

منبع: Rockpapershotgun

صفحه‌ی اصلی بازی دیجی‌کالا مگ | اخبار بازی، تریلرهای بازی، گیم‌پلی، بررسی بازی، راهنمای خرید کنسول بازی



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما