۹ راز افزایش بهره‌‌وری از زبان موفق‌ترین افراد این روزها

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۵ دقیقه

صبح زود بیدار شدن و ورزش کردن دو نکته بهره‌وری هستند که همیشه به آن‌ها تاکید می‌شود. اما در طی این ۲ سال اخیر اولویت‌های جدیدی شکل گرفته که به همراه آن‌ها، راه‌های جدیدی هم برای انجام کارها به وجود آمده است. در این مقاله، ۹ فرد بسیار موفق و پیشتاز در صنایع مختلف توضیح می‌دهند که چگونه برای خانواده، طبیعت و اهداف اجتماعی بزرگ‌تر وقت می‌گذارند و به افزایش بهره‌‌وری خودشان کمک می‌کنند.

ریز احمد (Riz Ahmed)

بازیگر، تولیدکننده، موسیقی‌دان و فعال اجتماعی

ریز احمد (Riz Ahmed)

وقتی احمد سر صحنه فیلم‌برداری نیست، از رژیم و برنامه سفت‌وسخت خودش پیروی می‌کند. او صبح‌ها ساعت ۷:۳۰ در لندن از خواب بیدار می‌شود و کمی ورزش‌های هوازی و مدیتیشن می‌کند. او سپس تا نزدیک ظهر به کارهای نوشتنی (مانند فیلم‌نامه و یا اشعار یک آلبوم) می‌پردازد. بعد از مقداری دویدن یا تمرین‌های خانگی با وزنه یا کش‌‌های قوی، ریز احمد به سراغ صرف ناهار می‌رود. بعد از ناهار به تماس‌ها و جلسات می‌پردازد. چراکه بسیاری از کارهای اداری و رسمی او شامل مکاتبات با نیویورک می‌شود و در این ساعت از روز در لندن برای این‌کار بهتر است. او می‌گوید ورزش کردن، دوش گرفتن و آشپزی کارهایی هستند که بین ساعت‌های نوشتن و جلسات اداری برای تنوع انجام می‌دهد تا مقداری از انرژی اضافی او را بسوزانند.

فردریکا کلارن (FREDRIKA KLARÉN)

سرپرست بخش پایداری، شرکت اتومبیل‌سازی Polestar

فردریکا کلارن (FREDRIKA KLARÉN) - افزایش بهره‌وری

فردیکا می‌گوید: «گاهی اوقات مجبور هستم آن آدم حوصله سر بری باشم که به پروژه‌هایی که تأثیر خاصی در صنعت ایجاد نمی‌کنند جواب رد بدهم. این پروژه‌ها ممکن است در آینده محبوب شوند و یا اینکه در اینستاگرام خیلی خوب به نظر برسند و طرف‌داران زیادی پیدا کنند. این کار من تضمین می‌کند که تیم من بیش از حد مشغله پیدا نکند و به کارهای مفیدتر بپردازنند.»

آنتونی اس. فاوچی (Anthony Fauci)

مشاور اصلی پزشکی رئیس‌جمهور آمریکا، مدیر مؤسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی

آنتونی اس. فاوچی (Anthony Fauci)

آنتونی فاوچی می‌گوید در ۲۰ ماه گذشته شاید حتی یک روز هم مرخصی نگرفته باشد و خودش هم می‌داند که حداقل ۱۵ ساعت کارکردن در طول روز برای ۲۰ ماه متوالی اصلاً عادی نیست.

او می‌گوید که شعار من همیشه «دقت در تفکر و صرفه‌جویی در بیان»‌ است. باید بدانید در مورد چه چیزی صحبت می‌کنید، مشکل شما چیست و باید بدانید که سؤال بعدی شما چه چیزی است؛ بنابراین، اگر حتی در طی ۸ دقیقه اول یک جلسه آنچه که نیاز بود را انجام دادید، وقت آن است که به سراغ کار بعدی بروید. راز این کار هم تمرکز کامل روی موضوعات و کاری است که در حال انجام آن هستید.

آنتونی فاوچی ساعت ۵ صبح از خواب بیدار می‌شود و حدود ۱۰-۱۱ شب هم به رختخواب می‌رود. او می‌گوید گاهی اوقات حتی تا ساعت ۹-۱۰ شب کماکان مشغول کار و برگزاری جلسات است.

لوئیس وان ان (LUIS VON AHN)

دانشمند، هم‌بنیان‌گذار و مدیرعامل Duolingo

راز افزایش بهره‌وری لوئیس وان ان (LUIS VON AHN) مدیر دولینگو

«هر روز صبح، من ۵ درس زبان در اپلیکیشن دولینگو را مطالعه می‌کنم: ۳ درس برای زبان فرانسوی، یک درس پرتغالی و یک درس از آموزش زبان ژاپنی. البته این کار بیشتر به‌خاطر آزمایش و بررسی خود اپلیکیشن است. تیم من هر روز از حدود ساعت ۶:۳۰ صبح گزارش‌ها را دریافت می‌کنند. سپس کمی ورزش می‌کنم و در نهایت ۱۶ دقیقه با نهایت سرعتی که می‌توانم (حدود ۱۵ کیلومتر در ساعت) میدوم».

آقای لوئیس وان ان هر صبح حدود ساعت ۵:۳۰ تا ۶ از خواب بیدار می‌شود و اولین کاری که می‌کند، بررسی ایمیل‌ها است. او می‌گوید شب‌ها هم هنگام تلویزیون تماشا کردن کار می‌کند. اگرچه معتقد است این کار بازدهی او را ۴۰ درصد کاهش می‌دهد،  ولی باز هم خیلی از کارها پیش می‌روند. او سپس حدود ساعت ۱۱ – ۱۰:۳۰ شب می‌خوابد.

کندیس پارکر (CANDACE PARKER)

بازیکن بسکتبال NBA

کندیس پارکر (CANDACE PARKER)

کندیس پارکر دوست ندارد که بلافاصله بعد از بیدار شدن از خواب شروع به فعالیت کند؛ بنابراین او می‌گوید که هشدار صبح را کمی زودتر می‌گذارد و کمی در تخت‌خواب می‌ماند تا آماده شروع کارهای روزانه شود. صبح‌ها قهوه می‌نوشد، کمی ورزش می‌کند و سپس صبحانه می‌خورد. او به در نظر گرفتن پاداش در ازای انجام برنامه‌های روزانه خیلی اهمیت می‌دهد.

کندیس پارکر می‌گوید او عادت داشت در روزهایی که مسابقات تیمی داشتند، عادت دشت پس از انجام مسابقه چرت بزند. در روزهای اولیه عادت داشت ۲ ساعت بخوابد، ولی اکنون تنها ۴۵ دقیقه تا یک ساعت برای او کافی است. کندیس صبح‌ها ساعت ۷:۳۰ بیدار می‌شود، شب‌ها ساعت ۱۰:۳۰ الی ۱۱ می‌خوابد و سعی می‌کند در طول روز تلویزیون تماشا نکند.

کوینتا برونسن (QUINTA BRUNSON)

کمدین، تولید‌کننده، نویسنده

QUINTA BRUNSON

«در حال حاضر، بهره برای من به معنای ایجاد ارتباطات مختلف برای ساخت یک راه‌حل است. یعنی اینکه بتوانم ایده‌های خودم را برای گروه‌هایی بزرگ‌تر از مردم و شرکت‌هایی بیان کنم که ممکن است فوراً متوجه آن‌ها نشوند. خیلی از افراد شاید ناامید شوند و برایشان تلخ باشد که کسی متوجه منظور آن‌ها نمی‌شود و ممکن است پیش خودشان از این بابت دلخور باشند. ولی من یاد گرفته‌ام که برای ایجاد درک صحیح بین افرادی که با آن‌ها کار می‌کنیم، فقط به ایجاد ارتباطات تخصصی و کامل نیاز است.»

GRANT VAN HORN

مهندس محقق در آزمایشگاه پرنده‌شناسی کرنل، محقق اصلی اپلیکیشن Merlin Bird ID app

GRANT VAN HORN

آقای گرنت فن هورن روی اپلیکیشن جذابی کار می‌کند که با استفاده از آن تنها کافی است یک عکس و یا بخشی از صدای یک پرنده را آپلود کنید تا اپلیکیشن آن پرنده را به‌آسانی شناسایی کرده و اطلاعات آن را در اختیار شما قرار دهد.

او می‌گوید «بهترین زمان طوفان فکری من وقتی نیست که پای کامپیوتر هستم. اگر با مشکلی خیلی و عمیق دست و پنجه نرم می‌کند (که این مشکلات معمولاً شامل یک باگ در کد برنامه است)، به دوچرخه‌سواری می‌روم. کمی ورزش می‌کنم و وقتی برمی‌گردم، خیلی سریع آن مشکل را حل می‌کنم و سپس سراغ کارهای سازنده و مفید دیگری می‌روم.»

دیوید برونر (David Bronner)

مدیرعامل شرکت Dr. Bronner’s

دیوید برونر (David Bronner)

 

«می‌توانم بگویم که حدود دو – سوم زمان من به‌عنوان مدیرعامل سنتی شرکت سپری می‌شود. یعنی مدیریت شرکت و اطمینان حاصل کردن از اینکه همه چیز به‌خوبی در حال انجام است. یک‌سوم دیگر به کنش‌گرایی اختصاص دارد. این فعالیت‌ها بیشتر به به‌کارگیری مواد روان‌گردان و کشاورزی احیاکننده مرطوب می‌شود.»

او می‌گوید ساعت ۵ صبح بیدار می‌شود، کمی مدیتیشن و ورزش می‌کند و خود را برای انجام فعالیت‌های روزانه آماده می‌کند. آقای برونر می‌گوید سعی می‌کند از رسانه‌های اجتماعی بسیار کم استفاده کند، عادت ترک چک کردن موبایل در اول صبح را کنار بگذارد و رژیم‌های سختی بگیرد که بدن او را به‌نوعی تصفیه می‌کنند. او ساعت حدود ساعت ۹ الی ۹:۳۰ شب هم می‌خوابد.

امیلی راتایکوفسکی (EMILY RATAJKOWSKI)

مدل، بازیگر، نویسنده و کارآفرین

امیلی راتایکوفسکی (EMILY RATAJKOWSKI)

امیلی معتقد است زمانی که ضرب‌الاجل خاصی نداشته باشد بهتر کار می‌کند. او می‌گوید هنگام نوشتن کتاب خود حتی یک نماینده و مشاور هم نداشت؛ بنابراین هیچ ضرب‌الاجلی نداشت و هیچ فشاری را از جانب کسی احساس نمی‌کرد. در طول این زمان بسیار بهره‌وری بیشتری داشت و بهتر کار می‌کرد. هرچه خودآگاهی بیشتری داشته باشید، نوشتن سخت‌تر می‌شود؛ بنابراین زمانی که کتاب را فروخت و موعد خاصی برای تحویل آن داشت، کارها برای او خیلی سخت‌تر پیش می‌رفت.

منبع: Fastcompany



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X