از نقد و بررسی کلاسیک تا کشف آب در سطح ماه؛ بهترین‌های علم و تکنولوژی

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۵ دقیقه

اگر فرصت پیگیری خبرها و اتفاقات مهم دنیای علم و تکنولوژی را ندارید، می‌توانید گلچینی از مهم‌ترین اخبار و بهترین مقاله‌ها و ویدیوهای دنیای علم و تکنولوژی را در دیجی‌کالا مگ پیدا کنید. ما در سری مطالب بهترین‌های علم و تکنولوژی، هر هفته ۱۰ خبر، مقاله و ویدیوی مهم و پربازدید هفته‌ی گذشته را در یک مجموعه کنار هم در اختیارتان قرار می‌دهیم.

بررسی گوشی اوپو A94؛ میان‌رده‌ای با ارزش خرید بالا

اگر یادتان باشد در یکی از ویدیوهای قبلی، به جعبه‌گشایی و بررسی گوشی اقتصادی اوپو A15 پرداختیم. اما حالا نوبت آن رسیده که به سراغ یکی دیگر از گزینه‌‌های اقتصادی این شرکت، یعنی گوشی اوپو مدل A94 برویم که از لحاظ سخت‌افزاری بهتر از مدل A15 است و کاربرانی را هدف قرار داده که یک میان‌رده‌ی نسبتا قدرتمند برای اجرای برنامه‌ها و بازی‌های موبایل می‌خواهند. اوپو از چیپست مدیاتک هلیو P95 به عنوان قلب تپنده‌ی این گوشی بهره گرفته که هشت گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه‌ی داخلی آن را همراهی می‌کند. بدنه‌ی این گوشی پلاستیکی است و تقریبا ۱۷۲ گرم وزن دارد، اما به خاطر رنگ‌آمیزی زیبا دست کمی از یک گوشی با بدنه‌ی فلزی ندارد و همانقدر چشم‌ها را خیره می‌کند.

مطلب کامل را بخوانید

حیات فرازمینی؛ پس بقیه کجا هستند؟‌

«پس بقیه کجا هستند؟‌» این سؤالی بود که انریکو فرمی، فیزیکدان مشهور آمریکایی در واکنش به احتمال حیات فرازمینی مطرح کرد. تئوری‌های جدید دانشمندان، احتمال وجود حیات در سیارات دیگر را رد نمی‌کنند اما پس از سال‌ها بحث و نظریه‌پردازی در این رابطه، همچنان شواهد قطعی در رابطه‌ با این موضوع به دست نیامده است. اما آیا همه‌ی این‌ها یعنی ما در این جهان بزرگ و لایتناهی تنها هستیم؟ آیا کره‌ی زمین تنها نقطه‌ای از کائنات است که موجودات زنده روی آن زندگی می‌کنند؟ دانشمندان برای پاسخ به این سؤالات فرضیه‌هایی را مطرح کرده‌اند.

مطلب کامل را بخوانید

نقد و بررسی کلاسیک سامسونگ گلکسی زد فلیپ ۳

سری جدید نقد و بررسی کلاسیک دیجی‌کالا مگ به نویسندگی «محمد یوسفی‌زاده»، فیلم‌برداری و تدوین «فرزان دلدار» و روایت گرم و آشنای «شاهین شرافتی» هر هفته به نقد و بررسی گجت‌های خاص دنیای فناوری می‌پردازد؛ گجت‌هایی که شاید بسیاری از شما دوست داشته باشید آن‌ها را خریداری کنید اما نیاز به یک راهنمای دقیق و تخصصی برای این کار دارید. در اولین قسمت از نقد و بررسی کلاسیک جدید، به سراغ گوشی گلکسی زد فلیپ ۳ سامسونگ رفته‌ایم که یکی از خاص‌ترین گوشی‌های تاشوی حال حاضر دنیا و یکی از موفق‌ترین گوشی‌های سامسونگ در سال ۲۰۲۱ محسوب می‌شود.

مطلب کامل را بخوانید

چین برای نخستین بار از نزدیک روی سطح ماه آب کشف کرد

برای نخستین بار پس از سال‌ها مطالعه و تشخیص، کاوشگر چانگ‌ای ۵ چین موفق شد نشانه‌هایی از آب را از نزدیک در سطح ماه شناسایی کند. یک تیم پژوهشی مشترک به سرپرستی پروفسور «لین یانگ‌تینگ» (LIN Yangting) و «لین هونگ‌لی» (LIN Honglei) از مؤسسه‌ی زمین‌شناسی و ژئوفیزیک آکادمی علوم چین (IGGCAS) در داده‌های طیفی بازتابی از سطح ماه که توسط فرودگر «چانگ‌ای-۵» (Chang’e-5) به‌دست آمده بود، نشانه‌های مشاهده کردند و این نخستین شواهد از وجود آب در محل روی ماه است.

مطلب کامل را بخوانید

۵ اپلیکیشن عالی برای ساختن Memoji در اندروید

بسیاری از کاربران اندروید Memoji را فقط مناسب آیفون می‌دانند و فکر می‌کنند که در اندروید نمی‌توانند از آن استفاده کنند! گاهی هم افراد به آن‌ها ایموجی می‌گویند که اشتباه است. این آواتارها Memoji نام دارند و راه‌هایی برای دریافت ویژگی مشابه آن در اندروید هم وجود دارد. پس ما روش‌ها و برنامه‌های مختلفی را برای دریافت Memoji در اندروید باید بررسی کنیم. با استفاده از اپلیکیشن ساخت Memoji در اندروید، امکانات زیادی در اختیار شما قرار می‌گیرد و حتی می‌توانید Memoji هایی بسیار زیباتر از آیفون بسازید. تنها کافی است که این اپلیکیشن‌ها را بشناسید و از آن‌ها به‌درستی استفاده کنید.

مطلب کامل را بخوانید

هر آنچه باید درباره‌ی عرضه‌ی اولیه‌ی بازی یا IGO بدانید

با ظهور بلاک‌چین در این روزها، استفاده از این فناوری به صورت خارق‌العاده‌ای رو به افزایش است. این فناوری پتانسیل خوبی برای سیستم‌های مالی جدید DeFi از خود نشان داده که از جدیدترین فناوری‌های رو به رشد در همین راستا می‌توان به عرضه‌ی اولیه بازی یا an Initial Game Offering (IGO) اشاره نمود. IGO به شما این امکان را می‌دهد تا انواع NFT یا توکن‌های یک بازی بلاک‌چین را در مراحل اولیه توسعه آن پیش‌خرید کنید. در این مقاله شما را با این فناوری نوظهور آشنا و همچنین ریسک‌های موجود در این زمینه را بررسی خواهیم کرد.

مطلب کامل را بخوانید

گلکسی A52s هم اندروید ۱۲ را دریافت کرد

سامسونگ در ادامه‌ی روند انتشار آپدیت اندروید ۱۲ برای گوشی‌های خود این به‌روزرسانی را برای گوشی میان‌رده‌ی گلکسی A52s هم عرضه کرد. سامسونگ یکی از معدود شرکت‌های تولیدکننده‌ی گوشی‌های اندرویدی است که آپدیت‌های مربوط به سیستم‌عامل را به‌سرعت برای گوشی‌های خود عرضه می‌کند. البته سیاست شرکت کره‌ای در این زمینه همیشه اینطور نبوده است و یکی دو سالی است که تصمیم گرفته در زمینه‌ی آپدیت محصولاتش کمی بهتر عمل کند.

مطلب کامل را بخوانید

قیمت تمام مدل‌های گلکسی S22 و گلکسی تب S8 سامسونگ فاش شد

مدتی قبل اعلام شد که گوشی‌های سری گلکسی S22 اوایل ماه فوریه معرفی خواهند شد. حالا یکی از خبرگزاری‌های کره‌ای به نقل از منابع آگاه اعلام کرده که این گوشی‌ها در تاریخ ۸ فوریه (۱۹ بهمن) رسما معرفی خواهند شد. این شرکت کره‌ای از سه گوشی هوشمند پرچم‌دار خود که شامل گلکسی S22، S22 پلاس و S22 اولترا با طراحی شبیه گلکسی نوت هستند به‌زودی رونمایی و آن‌ها را روانه‌ی بازار خواهد کرد. در حالی که این روز‌ها منتظر انتشار خبرهای جدیدی از این سری هستیم افشاگری قیمت سری گلکسی S22 سامسونگ را فاش کرده است.

مطلب کامل را بخوانید

۵ ویژگی گوشی‌های موبایل قدیمی که هرگز دلمان برای آن‌ها تنگ نمی‌شود

سازندگان گوشی‌های موبایل همواره ایده‌های جدیدی را عملی می‌کنند تا در این بازار شلوغ بیشتر به چشم بیایند. برخی از این ویژگی‌ها بسیار جذاب و فوق‌العاده بوده‌اند ولی برخی دیگر با استقبال چندانی روبه‌رو نشده‌اند. از طرف دیگر، برخی از این ویژگی‌ها روزی روزگاری محبوبیت زیادی داشتند ولی حالا دیگر حیاتی نیستند. در ادامه به ۵ ویژگی قدیمی گوشی‌های موبایل می‌پردازیم که روزی روزگاری بسیار رایج بودند ولی حالا بیشتر این ویژگی‌ها دیگر دیده نمی‌شوند و اصلا دلتنگ آن‌ها نخواهیم شد.

مطلب کامل را بخوانید

ویدیوی الهام‌بخش ناسا برای تمدید مأموریت ایستگاه فضایی تا سال ۲۰۳۰ را ببینید

در هفته‌های گذشته بود که ناسا از تمدید مأموریت ایستگاه فضایی بین‌المللی تا سال ۲۰۳۰ خبر داد و حالا با ویدیویی الهام‌بخش، چرایی ادامه‌ی این مأموریت ارزشمند را به‌تصویر کشیده است. «بیل نلسون» (Bill Nelson) مدیر ناسا در هفته‌های گذشته اعلام کرد که دولت بایدن-هریس متعهد به تمدید عملیات ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) تا سال ۲۰۳۰ شده است و به همکاری با شرکای بین‌المللی ایستگاه شامل آژانس فضایی اروپا (ٍESA)، آژانس کاوش‌های هوافضای ژاپن (JAXA)، آژانس فضایی کانادا (CSA) و سازمان فضایی دولتی روسیه (Roscosmos) ادامه خواهد داد تا تحقیقات پیشگامانه‌ی این آزمایشگاه مداری منحصربه‌فرد همچنان تا پایان دهه پیش برود.

مطلب کامل را بخوانید
برای دسترسی به جدیدترین اخبار، مقاله‌ها و ویدیوها به بخش علم و تکنولوژی دیجی‌کالا مگ سر بزنید.


دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X