از رونمایی آیفون ۱۳ تا گسترش اینترنت استارلینک؛ بهترین‌های علم و تکنولوژی

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۵ دقیقه

اگر فرصت پیگیری خبرها و اتفاقات مهم دنیای علم و تکنولوژی را ندارید، می‌توانید گلچینی از مهم‌ترین اخبار و بهترین مقاله‌ها و ویدیوهای دنیای علم و تکنولوژی را در دیجی‌کالا مگ پیدا کنید. ما در سری مطالب بهترین‌های علم و تکنولوژی، هر دوشنبه ۱۰ خبر، مقاله و ویدیوی مهم و پربازدید هفته‌ی گذشته را در یک مجموعه کنار هم در اختیارتان قرار می‌دهیم.

اپل آیفون ۱۳ و ۱۳ مینی را با ناچ کوچک‌تر و چینش متفاوت دوربین رونمایی کرد

آیفون ۱۳ مینی مانند مدل سال گذشته نمایشگری ۵٫۴ اینچی از نوع OLED دارد و بنابراین کوچک‌ترین گوشی بین آیفون‌ها به حساب می‌آید. در عوض مدل استاندارد نمایشگری ۶٫۱ اینچی دارد اما از لحاظ کیفیت و نوع پنل و وضوح تصویر تفاوتی بین آن‌ها دیده نمی‌شود.

این نمایشگر هم به لطف فناوری جدید، ۲۸ درصد از قبل روشن‌تر شده است و روشنایی حداکثری آن به ۱۲۰۰ نیت می‌رسد. نکته‌ی مثبت ماجرا اینجاست که اکنون اگرچه بریدگی یا همان ناچ را باز هم روی صفحه شاهد هستیم اما این‌بار اندازه‌ی آن ۲۰ درصد کوچک‌تر شده است.

مطلب کامل را بخوانید

اپل از آیفون ۱۳ پرو و آیفون ۱۳ پرو مکس با نمایشگر ۱۲۰ هرتز رونمایی کرد

مدل‌های پرو آیفون ۱۳ نخستین آیفون‌هایی هستند که همراه با نمایشگر اولد ۱۲۰ هرتز LTPO راهی بازار می‌شوند که حداکثر روشنایی آن‌ها به ۱۰۰۰ نیت می‌رسد. اندازه‌ی نمایشگر این دو گوشی تفاوتی با نسل قبلی ندارد و خریداران دوباره با نمایشگرهای ۶٫۱ و ۶٫۷ اینچی روبه‌رو خواهند شد.

البته در این میان، بدنه‌ی هر دو گوشی اندکی ضخیم‌تر شده که این موضوع به افزایش ظرفیت باتری برمی‌گردد. به گفته‌ی آیفون، اندازه‌ی بریدگی نمایشگر هم ۲۰ درصد کوچک‌تر شده ولی در کل از نظر ظاهری تفاوت خاصی با نسل قبلی ندارند.

مطلب کامل را بخوانید

اپل واچ سری ۷ با نمایشگر بزرگ‌تر و بدنه‌ی مقاوم رونمایی شد

درست مانند نسل قبل، اپل واچ سری ۷ هم در دو مدل تولید شده است، اما این‌بار با اندازه‌های ۴۱ و ۴۵ میلی‌تری. این در حالیست که نسل گذشته به ترتیب اندازه‌های ۴۰ و ۴۴ میلی‌متری داشتند. بنابراین کاربران اکنون فضای بیشتری برای کار با ساعت‌های جدید خواهند داشت. بیشترین تغییری که اپل در این ساعت جدید خود پدید آورده است به خود کیس برمی‌گردد.

آنچه دیگر شاهد نیستیم، طراحی منحنی شکل آن است که از زمان اولین اپل واچ تاکنون شاهد آن بودیم. البته دلیل اصلی این موضوع این بود که اپل آن زمان‌ها آیفون ۶، ۷ و ۸ را هم با بدنه‌ای نسبتا منحنی راهی بازار می‌کرد و در همین راستا زبان طراحی محصولاتش با یکدیگر مشابه بود.

مطلب کامل را بخوانید

آیپد مینی ۶ با طراحی جدید، پورت USB-C و نمایشگر ۸٫۳ اینچی رونمایی شد

طبق آنچه انتظار می‌رفت، آیپد مینی ۶ با طراحی جدید حاشیه‌ها را به حداقل رسانده است و به‌ همین دلیل کلید هوم حذف شده است. با حذف کلید هوم، Touch ID به کلید پاور در بالای دستگاه منتقل شده است.

در کنار طراحی زیبا و جدید، این تبلت با سخت افزار جدیدی هم به میدان آمده است. آیپد مینی ۶ به نمایشگر Liquid Retina در ابعاد ۸٫۳ اینچ مجهز شده است. طبق ادعای کوپرتینویی‌ها، پردازنده‌ی A15 Bionic به‌کار رفته در آیپد مینی جدید ۴۰ درصد و پردازشگر گرافیکی آن ۸۰ درصد نسبت به نسل قبل سریع‌تر عمل می‌کنند. همچنین، این نسل پورت USB-C را هم به خانواده‌ی آیپد مینی آورده است.

مطلب کامل را بخوانید

بررسی و مقایسه‌ی تبلت‌های هواوی میت‌پد ۲۰۲۰ و میت‌پد T10s

حسام خامنه‌زاده در این ویدیو به بررسی و مقایسه‌ی تبلت‌های هواوی میت‌پد ۲۰۲۰ و میت‌پد T10s پرداخته است. هر دو تبلت از نظر طراحی بدنه شبیه به هم هستند و از بدنه‌ی فلزی برخوردارند. قلب تپنده‌ی میت‌پد ۲۰۲۰ چیپست کایرین ۸۱۰ است که در کنار آن یک رم ۳ گیگابایتی هم قرار گرفته. حجم باتری این مدل ۷۲۵۰ میلی‌آمپر ساعت و با یک بار شارژ ۱۲ ساعت کار می‌کند.

ابعاد نمایشگر آن هم ۱۰.۴ اینچ است. در طرف مقابل اما هواوی در تبلت میت‌پد T10s از چیپست کایرین ۷۱۰ با رم ۲ گیگابایتی و یک باتری ۵۱۰۰ میلی‌مترساعتی استفاده کرده است. نمایشگر این مدل هم ۱۰.۱ اینچ اندازه دارد و با یک بار شارژ باتری حدود ۷ ساعت کار می‌کند.

مطلب کامل را بخوانید

شیائومی ۱۱ لایت ۵G NE با پردازنده‌ی اسنپدراگون ۷۷۸G رونمایی شد

این محصول از پردازنده‌ی اسنپدراگون ۷۷۸G بهره می‌برد و همان‌طور که از نامش پیداست، مدل بهبودیافته‌ی می ۱۱ لایت ۵G به حساب می‌آید که از پردازنده‌ی اسنپدراگون ۷۸۰G به عنوان قلب تپنده‌ی خود بهره می‌برد.

به‌عنوان نمایشگر شیائومی ۱۱ لایت ۵G NE، شاهد پنلی از جنس امولد با وضوح +FHD و اندازه‌ی ۶٫۵۵ اینچ هستیم که رفرش‌ریت آن به ۹۰ هرتز می‌رسد. این پنل همچنین از استاندارد +HFR10 هم پشتیبانی می‌کند و روی بخش چپ-بالای خود از یک دوربین سلفی ۲۰ مگاپیکسلی با طراحی حفره‌ای بهره می‌برد.

مطلب کامل را بخوانید

شیائومی ۱۱T و ۱۱T پرو با دوربین ۱۰۸ مگاپیکسل و نمایشگر اولد ۱۲۰ هرتز معرفی شدند

شیائومی از گوشی‌های ۱۱T و ۱۱T پرو رونمایی کرد. این دو قرار نیست جای گوشی‌های می ۱۱ و می ۱۱ پرو را پر کنند بلکه یک خانواده‌ی مستقل محسوب می‌شوند. گوشی‌های سری T معمولا قیمت پایین‌تری نسبت به مدل‌های اصلی دارند و مدل‌های سری ۱۱T هم از این قاعده مستثنا نیستند.

شیائومی چند روز قبل اعلام کرد که گوشی‌های ۱۱T و ۱۱T پرو ۳ نسخه‌ی اصلی اندروید را دریافت می‌کنند و به مدت ۴ سال از آپدیت‌های امنیتی بهره‌مند خواهند شد.

مطلب کامل را بخوانید

واتساپ پشتیبانی از چند دستگاه را به بتای iOS اضافه کرد

واتساپ بتا بالاخره به صورت گسترده برای کاربران سیستم‌عامل iOS منتشر شد و اکنون به لطف آپدیت جدیدش از قابلیت پشتیبانی از چند دستگاه یا همان Multi-Device هم بهره‌مند شده است.

اگر کاربر سیستم‌عامل iOS هستید اما با این ویژگی جدید آشنایی ندارید، باید بگوییم Multi-Device یعنی کاربر حالا می‌تواند در چهار دستگاه مختلف از پلتفرم‌های مختلف به حساب کاربری خود در واتساپ دسترسی داشته باشد. مثلا از طریق کامپیوتر مک، ویندوز و یا از طریق پورتال فیسبوک و همچنین از طریق وب به حساب متصل شود.

مطلب کامل را بخوانید

مایکروسافت آفیس ۲۰۲۱ روز ۱۳ مهر منتشر می‌شود

مایکروسافت آفیس LTSC را برای کاربران تجاری و دولتی منتشر کرد و قرار است در تاریخ ۵ اکتبر (۱۳ مهر) آفیس ۲۰۲۱ را برای کاربران عادی هم ارائه کند. آفیس LTSC برای صنایع و مشاغلی است که خیلی دیر به دیر از برنامه‌ها و سرویس‌های جدید استفاده می‌کنند و بیش از هرچیزی به برنامه‌های باثبات نیاز دارند.

این نسخه برخلاف مایکروسافت ۳۶۵ همراه با ویژگی‌های هوش مصنوعی و ابری عرضه نمی‌شود و ویژگی‌های جدیدی هم دریافت نخواهد کرد.

مطلب کامل را بخوانید

ایلان ماسک: اینترنت ماهواره‌ای استارلینک ماه آینده از حالت آزمایشی خارج می‌شود

ایلان ماسک مدیرعامل اسپیس‌ایکس اعلام کرد که خدمات اینترنت ماهواره‌ای پهن‌باند استارلینک ماه اکتبر از حالت آزمایشی خارج می‌شود. او این مطلب را در پاسخ به یکی از کاربران توییتر گفت که از او درباره‌ی زمان پایان حالت بتا پرسیده بود.

«اسپیس‌ایکس» فرستادن دعوتنامه‌های ایمیلی برای نسخه‌ی عمومی بتا را در اکتبر ۲۰۲۰ (مهر ۱۳۹۹) آغاز کرد. این سرویس هنوز با حالت مطلوب فاصله دارد زیرا درختان می‌توانند ارتباط با ماهواره‌ها را مختل کنند و دیش‌های ماهواره در مناطق داغ، دچار خاموشی گرمایی شوند.

مطلب کامل را بخوانید
برای دسترسی به جدیدترین اخبار، مقاله‌ها و ویدیوها به بخش علم و تکنولوژی دیجی‌کالا مگ سر بزنید.


دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X