از گوشیهای اقتصادی تا حاشیههای ویندوز ۱۱؛ بهترینهای علم و تکنولوژی
اگر فرصت پیگیری خبرها و اتفاقات مهم دنیای علم و تکنولوژی را ندارید، میتوانید گلچینی از مهمترین اخبار و بهترین مقالهها و ویدیوهای دنیای علم و تکنولوژی را در دیجیکالا مگ پیدا کنید. ما در سری مطالب بهترینهای علم و تکنولوژی، هر دوشنبه ۱۰ خبر، مقاله و ویدیوی مهم و پربازدید هفتهی گذشته را در یک مجموعه کنار هم در اختیارتان قرار میدهیم.
۱۵ گوشی اقتصادی برتر که همین الان میتوانید بخرید (تیر ۱۴۰۰)
شرکتهای زیادی تلاش کردند در شرایط فعلی، گوشیهای اقتصادی خوبی را روانهی بازار کنند که با وجود بهرهمندی از قیمت مناسب، از قابلیتهای نسبتا کاربردی هم برخوردار هستند. در این مطلب به معرفی تعدادی از بهترین گوشیهای اقتصادی بازار از برندهای مختلف میپردازیم تا به شما عزیزان را در مسیر انتخاب یک محصول مناسب کمک کنیم. ادامهی مطلب…
رندرهای مفهومی سامسونگ گلکسی S22 اولترا خیرهکننده هستند
حدود ۸ ماه با معرفی گوشیهای سری گلکسی S22 فاصله داریم ولی طی هفتههای گذشته برخی شایعهها و گزارشهای مختلف دربارهی ویژگیهای این گوشیها منتشر شده است. در این رندرها شاهد ماژول دوربین بزرگتری نسبت به نسل قبلی هستیم. این گوشی به احتمال زیاد از قلم S Pen پشتیبانی میکند ولی مطمئنا نباید انتظار تعبیهی جایگاه اختصاصی آن در بدنهی گوشی را داشته باشیم. ادامهی مطلب…
بررسی سامسونگ گلکسی S20 FE؛ پرچمداری برای طرفداران واقعی
سامسونگ در سپتامبر ۲۰۲۰ گلکسی S20 فن ادیشن را برای آن دسته از طرفدارانی طراحی کرده است که به دنبال مشخصات گوشیهای پرچمدار در قیمتهای پایینتر هستند. این گوشی در دو مدل ۴G و ۵G با دو نوع پردازندهی متفاوت عرضه شده است و از رقیبان آن میتوان گلکسی A72 و می ۱۰T 5G را نام برد. ادامهی مطلب…
شیائومی ردمی نوت ۱۰ پرو با آپدیت جدید به ۲ گیگابایت رم مجازی مجهز شد
چندی پیش شنیده بودیم شیائومی در حال کار روی قابلیتی است که بتوان به کمک آن، میزان حافظهی رم را به صورت مجازی افزایش داد. منظور از مجازی این است که دیگر رم به صورت یک سختافزار به سیستم اضافه نمیشود؛ بلکه از حافظهی داخلی، به میزان ۲ یا ۳ گیگابایت به حافظهی رم اضافه میشود تا اندکی در فعالیتهای مختلف مرتبط به رم نظیر مولتی تسکینگ، باز کردن سریعتر اپلیکیشنها و غیره سرعت گوشی افزایش پیدا کند. ادامهی مطلب…
پیکسل ۶ و ۶ پرو؛ آیا سامسونگ و اپل باید نگران باشند؟
جدیدترین محصولات گوگل که قرار است در آینده راهی بازار شوند گوگل پیکسل ۶ و پیکسل ۶ پرو نام دارند که گفته میشود تغییرات چشمگیری چه از لحاظ ظاهری و چه از لحاظ سختافزاری به نسبت قبل خواهند داشت. اما این تغییرات آیا آنقدری گسترده هستند که باعث شوند شرکتهای بزرگی چون سامسونگ و اپل نگران بوجود آمدن رقیبی سرسخت و قدر در بازار باشند؟ ادامهی مطلب…
چیپ TPM چیست و چرا ویندوز ۱۱ همه را مجبور به استفاده از آن میکند؟
مایکروسافت بعد از معرفی ویندوز ۱۱ اعلام کرد که کامپیوترها برای نصب این سیستمعامل جدید باید دارای چیپ TPM (ماژول پلتفرم قابل اعتماد) باشند. این روش عجیب مایکروسافت برای اعلام این موضوع منجر به سردگرمی کاربران زیادی دربارهی سازگاری سیستم خود با ویندوز ۱۱ شده است. هدف اصلی این چیپ حفاظت از کلیدهای رمزنگاری، مشخصات کاربران و دیگر دادههای حساس در پشت موانع سختافزاری است تا بدافزاها و هکرها نتوانند به این اطلاعات دسترسی داشته باشند یا آن را دستکاری کنند. ادامهی مطلب…
ویندوز ۱۱ چه تفاوتهایی با ویندوز ۱۰ دارد؟
برخلاف نسلهای قبلی ویندوز، دیگر شاهد انتشار نسخهی ۳۲ بیتی ویندوز ۱۱ نخواهیم بود و این سیستمعامل فقط ۶۴ بیتی است. همچنین کامپیوترها برای نصب این سیستمعامل باید از چیپ TPM 2.0 بهره ببرند و از UEFI و Secure Boot هم پشتیبانی کنند. برای بررسی سازگاری سیستم خود با ویندوز ۱۱، میتوانید از این ابزار استفاده کنید که توسط مایکروسافت ارائه شده است. ادامهی مطلب…
چرا ترساندن مردم از امنیت کم اندروید کاملا اشتباه است؟
ده سال قبل اگر یک آسیبپذیری امنیتی آیفون کشف میشد، اپل بهسرعت میتوانست آن را برطرف کند؛ اما در اندروید برای اصلاح یک آسیب، گاهی اوقات کاربران ماهها منتظر میماندند. این روزها بسیاری از بهترین گوشیهای اندرویدی به مدت ۴ سال آپدیت امنیتی دریافت میکنند و خود اندروید هم به لطف تغییراتی که داشته یک سیستمعامل بسیار امنتر محسوب میشود. ادامهی مطلب…
حداقل مشخصات سختافزاری برای نصب ویندوز ۱۱ اعلام شد
حالا که ویندوز ۱۱ معرفی شده، احتمالا برای بسیاری از کاربران این سوال ایجاد شده که آیا برای سیستم خود میتوانند از ویندوز ۱۱ استفاده کنند یا نه. طبق اعلام مایکروسافت، کامپیوترهایی که حداقل از پردازندهی ۶۴ بیتی، ۴ گیگابایت رم و ۶۴ گیگابایت حافظه ذخیرهسازی بهره میبرند میتوانند نسخهی جدید ویندوز را نصب کنند. ادامهی مطلب…
مایکروسافت و گوگل پس از ۶ سال آتشبس دوباره آمادهی نبرد میشوند
پس از حمایت عمومی مایکروسافت از قانونی در استرالیا که گوگل را محبور به پرداخت هزینه برای ناشران کرد، گوگل هم مایکروسافت را به دلیل تلاش برای برای شکستن راه و رسم وب آزاد انتقاد کرد. مایکروسافت همچنین از کنترل گوگل بر بازار تبلیغات انتقاد کرده و مدعی شده که تبلیغدهندگان مجبور به استفاده از ابزارهای گوگل میشوند که این رویکرد افزایش درآمدهای این شرکت را در پی دارد. ادامهی مطلب…