سامسونگ سومین نسخه‌ی بتای One UI 4 را برای گلکسی S21 منتشر کرد

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۴ دقیقه

ماه گذشته، اولین نسخه‌ی بتا One UI 4 سامسونگ از راه رسید و به تعداد اندکی از کاربران گلکسی S21 اجازه داد تا نرم‌افزار جدید اندروید ۱۲ را قبل از عرضه رسمی امتحان کنند. در اوایل ماه جاری، سامسونگ دومین نسخه‌ی بتا One UI 4 را منتشر کرد که عملکرد کلی آن را بهبود بخشید و اشکالات مربوط به حافظه‌ی رم مجازی، صفحه کلید سامسونگ و غیره را برطرف کرد. اکنون غول فناوری کره‌ای سومین نسخه‌ی بتا One UI 4 مبتنی بر اندروید ۱۲ را برای گلکسی S21 S21 اولترا و پلاس هم منتشر کرده است.

با توجه به گزارش‌های کاربران انجمن‌ توسعه‌دهندگان XDA، سومین نسخه بتای One UI 4 برای سری گلکسی S21 در حال انتشار است. حجم این نسخه ۹۷۵ مگابایت و با نسخه‌ی نرم‌افزاری G998BXXU3ZUJG /G998BOXM3ZUJB /G998BXXU3ZUJB خواهد بود. از نظر تغییرات جدید، این به‌روز رسانی تشخیص فرمان صوتی را دربخش دوربین بهبود می‌بخشد و اشکالاتی مانند کار نکردن Bixby بر روی قفل صفحه‌نمایش را برطرف خواهد کرد. این به‌روز رسانی مبنتی بر کد پایدار AOSP 12.0 است و پک امنیتی اندروید را تا نوامبر ۲۰۲۱ به همراه خواهد داشت.

سومین نسخه‌ی بتا One UI 4 مبتنی بر اندروید ۱۲ اشکالات گوگل AOSP، مشکل عوض شدن تم بعد از ری‌استارت گوشی، تغییر جلوه‌ی Overscroll به حالت کشیده و مشکل بسته شدن ناگهانی سیستم UI را برطرف کرده است. One UI 4 مجموعه ای از ویژگی‌ها و قابلیت‌های جدید است، از جمله بازطراحی مجدد صفحه‌ی تنظیمات، ویجت‌های صفحه اصلی جدید، بهبود حالت دارک مود، انیمیشن‌های شارژ جدید، و موارد دیگر که با انتشار رسمی اندروید ۱۲ شاهد آن‌ها خواهیم بود.

اندروید ۱۲ با توجه به آنچه می‌دانیم قرار است یکی از بهترین تجربه‌های کار با سیستم‌عامل اندروید را برای کاربران به ارمغان بیاورد. صحبت‌های زیادی در رابطه با سرعت، کیفیت، عملکرد و قابلیت‌های این سیستم‌عامل گفته شد و به نظر می‌رسد بخشی از آن‌ها درست باشند و بخشی دیگر هم باید در عمل ثابت شوند. گوگل در اندروید ۱۱ توانست با ارائه ویژگی‌های جذابی مانند فیلم‌برداری از صفحه، شناور کردن چت‌ها و بهبود کنترل پخش فیلم و موسیقی، بسیاری از کاربران این سیستم عامل محبوب را راضی نگه دارد. همان طور که می‌دانید گوگل قبل از اندروید ۱۰، نام دسرها و شیرینی‌های مختلف را برای نام‌گذاری نسخه‌های جدیدش به‌کار می‌برد. هرچند گوگل چند سالی است که این سنت بامزه را کنار گذاشته، کاربران و دوست‌داران این سیستم عامل تصمیم دارند که اندروید ۱۲ را «Snow Cone» یا بستنی قیفی صدا بزنند. قابل ذکر است که اندرویدهای ۱۰ و ۱۱ در بین اهالی فناوری به ترتیب با نام‌های غیر رسمی Quince Tart و Red Velvet Cake شناخته می‌شوند.

در حال حاضر، کابران اندروید ۱۰ و بالاتر قادرند تا رمز وای فای خود را با استفاده از کد QR به اشتراک بگذارند. با ارائه اندروید۱۲، کار حتی از این هم آسان‌تر خواهد بود. اندروید ۱۲ به شما این امکان را می‌دهد تا رمز وای فای خود را با استفاده از قابلیت Nearby Share برای یکدیگر ارسال کنید. با استفاده از این قابلیت شما می‌توانید بدون دغدغه لو رفتن گذرواژه، اینترنت وای فای خود را با دوستانتان شریک شوید. قبلا گوگل از قابلیت SOS در گوشی‌های پیکسل ۴ استفاده کرده است، این گوشی‌ها در صورت تشخیص تصادف، به صورت خودکار با پلیس یا اورژانس تماس می‌گرفتند. این قابلیت که تاکنون فقط در گوشی‌های پیکسل قابل استفاده بود، با اندروید ۱۲ به صفحه تنظیمات تمامی گوشی‌های اندرویدی خواهد آمد.

گوگل مدت‌هاست که قصد دارد چرخش خودکار صفحه نمایش در سیستم عامل اندروید را هوشمندتر کند. سیستم چرخش خودکار جدید با استفاده از دوربین سلفی گوشی، جهت و زاویه دید شما را تشخیص می‌دهد تا از چرخش بی‌موقع نمایشگر جلوگیری کند. با ظهور گوشی‌های هوشمند تمام صفحه، گوگل در اندروید ۱۰ قابلیت جدیدی را ارائه داد که به کمک آن می‌توانستید از نگه داشتن انگشت خود روی کلید هوم و به سمت چپ کشیدن آن، به جای دکمه بازگشت استفاده کنید. البته به دلیل این که خیلی از اپلیکیشن‌های اندرویدی قبل از این تغییر ساخته شده بودند، قابلیت فوق در اندروید ۱۰ کارایی چندان بالایی نداشت.

در اندروید ۱۲، گوگل از یادگیری ماشین برای تشخیص قصد کاربر از لمس کلید هوم استفاده خواهد کرد. طبق گفته کارشناسان، گوگل الگوریتم یادگیری ماشین خود را بر روی ۴۳۰۰۰ اپلیکیشن مختلف پیاده کرده است، پس می‌توان انتظار داشت این ویژگی جذاب عملکرد قابل قبولی داشته باشد. اندروید ۱۲ امکان انتقال تماس‌ها بین دو سیم‌کارت جای گرفته در گوشی را فراهم خواهد کرد. این ویژگی می‌تواند به خصوص در هنگام قطع شدن سرویس یکی از سیم‌کارت‌ها، بسیار مفید باشد. اندروید ۱۲ اما در حوزه امنیت و حفظ حریم خصوصی گام مهمی خواهد برداشت. قابلیت جدید ضد ردیابی و تنظیمات امنیتی باعث می‌شود تا تبلیغات شرکت‌های متفرقه که هزینه‌ای برای تبلیغات به گوگل پرداخت نکرده‌اند، به طور کامل از سیستم عامل این شرکت حذف شود. به کمک این ویژگی همچنین می‌توانید میکروفون و بلندگوی گوشی خود را به طور کامل خاموش کرده و سنسورهای دستگاه خود راه هم غیر فعال کنید.

گوگل هرچند همواره به ما اجازه داده است که از فروشگاه‌هایی غیر از گوگل پلی به نصب اپلیکیشن‌های اندرویدی بپردازیم، معمولا در هنگام نصب با نشان دادن پیام‌هایی ما را از این اقدام بازمی‌دارد. اتفاقاتی مانند شکایت شرکت اپیک گیمز از گوگل و اپل، گوگل را برآن داشته تا در بخشی از سیاست‌هایش علیه فروشگاه‌های ترد پارتی صرف نظر کند. در اندروید ۱۲ از این پیام‌های بازدارنده خبری نخواهد بود اما فروشگاه‌های اپلیکیشن باید مقررات امنیتی اندروید را به بیش از گذشته دنبال کنند.

این توضیحات بخش کوچکی از ویژگی‌های جدید اندروید ۱۲ بود و باید منتظر ماند و دید که اندروید ۱۲ با چه قابلیت‌های جدیدی منتشر خواهد شد.

منبع: XDA-Developers



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X