هواوی به صدرنشینی سامسونگ در فروش گوشی تاشو پایان داد
اگرچه هواوی به شدت توسط آمریکا تحت تحریم قرار دارد اما موفق شده سامسونگ را بعد از ۴ سال صدرنشینی در بازار گوشی تاشو به رتبهی دوم بفرستد.
سامسونگ در سال ۲۰۱۹ با عرضهی گلکسی فولد، فعالیت خود را رسما در زمینه تولید گوشی تاشو آغاز کرد. در سال ۲۰۲۰، گلکسی زد فلیپ هم با مکانیزم جدید وارد این خانواده شد و از آن زمان تاکنون، شرکت کرهای از لحاظ فروش گوشی تاشو در صدر قرار داشته است. اما سال ۲۰۲۴ برای سامسونگ اصلا خوشیمن نبود چرا که این شرکت توسط شرکتی کنار زده شد که کمتر کسی فکرش را میکرد.
به گزارش موسسه آماری Counterpoint Research، هواوی موفق شده سامسونگ را به عنوان صدرنشین فروش گوشی تاشو کنار زده و جایگاه این شرکت کرهای را تصاحب کند. این در حالی است که سامسونگ حدودا ۴ سال از این حیث صدرنشین بوده و هیچ شرکتی حتی عملکردی نزدیک به آن هم نداشت.
سهم هواوی از بازار گوشیهای تاشو رشد چشمگیری داشته است
هواوی در حالی توانسته سامسونگ را از پیش رو بردارد که حالا ۳۵٪ از سهم بازار گوشی های تاشو را در اختیار دارد. این در حالی است که سهم سامسونگ فقط ۲۳٪ است. جالب است بدانید هواوی سال گذشته در همین بازه زمانی (سه ماه نخست سال ۲۰۲۳)، فقط ۱۴٪ از سهم بازار را در اختیار داشت اما سهم سامسونگ ۵۸٪ بود.
به گزارش Counterpoint Research، یکی از دلایلی که سبب شده هواوی به رشد چشمگیر ۲۵۷ درصدی در بازار گوشیهای تاشو برسد، تجهیز محصولات این شرکت به فناوری 5G بوده است. فناوری که به خاطر تحریمهای آمریکا، هواوی مدتها از آن محروم بود.
از وقتی که آمریکا هواوی را در سال ۲۰۱۹ تحریم کرد، این شرکت تصمیم گرفت بیشتر فعالیت خود را در بازار داخلی چین متمرکز کند و این تصمیم کاملا هم موفقیتآمیز بوده است. در حال حاضر هم بخش بزرگی از سهم زیاد هواوی از بازار گوشی های تاشو و پشت سر گذاشتن سامسونگ در این زمینه به خاطر استقبال خوب مردم چین از این گوشیها بوده است.
وضعیت سامسونگ در بازار گوشی تاشو همچنان خوب است
اگرچه سامسونگ رتبهی نخست را از دست داده اما انتظار میرود با ورود گلکسی زد فولد ۶ و زد فلیپ ۶، وضعیتش بهتر شود. لازم به ذکر است امسال آنر و شیائومی قصد دارند گوشیهای تاشو سبک فلیپ خود را راهی بازار کنند. بنابراین به نظر میرسد اواخر سال ۲۰۲۴، شاهد نبرد شرکتهای بزرگ بر سر فروش گوشیهای تاشوی سبک فلیپ خواهیم بود.
منبع: Android Authority