چرا سامسونگ در زد فولد ۴ از لولای شیائومی میکس فولد ۲ استفاده نکرد؟
سامسونگ ظاهرا برای اینکه از لولای جذاب گوشی شیائومی میکس فولد ۲ در گلکسی زد فولد ۴ استفاده نکند دلایل بسیار خوبی داشته است.
همانطور که میدانید، سامسونگ و شیائومی دو شرکتی هستند که به فاصلهی یک روز، از گوشیهای تاشوی جدید خود رونمایی کردند. سامسونگ در تاریخ ۱۰ آگوست از زد فولد ۴ و زد فلیپ ۴، شیائومی هم یک روز بعد از میکس فولد ۲ رونمایی کرد که البته نمایندهی شرکت چینی رقیبی است برای گلکسی زد فولد ۴.
میکس فولد ۲ یک گوشی بسیار جذاب، قدرتمند و باکیفیت است که قطعا گلکسی زد فولد ۴ در رقابت با آن کار سختی خواهد داشت. خصوصا اینکه چینیها خوب میدانند چطور باید فناوریهای موجود را به شکل بهتری در محصولات خود مورد استفاده قرار دهند. اگرچه برای اینکه بتوانیم به طور دقیق، تفاوت بین این دو گوشی را بررسی کنیم باید هر دو را در اختیار داشته باشیم که متأسفانه به خاطر عدم عرضهی رسمی این گوشیها فعلا چنین چیزی ممکن نیست، اما با نگاه کردن به مشخصات روی کاغذ هم میشود به یک سری نتایج پی برد.
نکتهی جالبی که از مقایسهی سطحی این دو گوشی بدست آمده این است که هر دو گوشی یک نقطه قوت دارند و یک نقطه ضعف که در همان بخش، گوشی دیگر یا بهتر ظاهر شده یا ضعیفتر. خیلی سادهتر بخواهیم بگوییم، شیائومی برای اینکه میکس فولد ۲ هنگام تا شدن یک گوشی قطور نشود، تصمیم گرفت از لولاهای جدیدی استفاده کند. بدین ترتیب این محصول از گلکسی زد فولد ۴ باریکتر و از این حیث جذابتر شده است. البته این لولاها نه تنها در کاهش ضخمات بلکه در کاهش چینخوردگی وسط نمایشگر هم تأثیر بهسزایی داشتهاند به گونهای که چینخوردگی میکس فولد ۲ هم کمتر از زد فولد ۴ است.
ضد آب بودن زد فولد ۴ برای سامسونگ اهمیت بیشتری داشته است
اما سامسونگ هم برای اینکه از این لولاها درون گوشی خود استفاده نکند دلایل خوبی داشته است. شرکت کرهای معتقد است ضد آب بودن یک محصول یا به عبارتی دیگر، مقاوم بودن آن در برابر نفوذ آب بسیار مهمتر از ظاهر آن است. خصوصا اینکه داریم راجع به فناوری صحبت میکنیم که نوپا و بسیار در برابر صدمات آسیبپذیر است. پیشتر هم در بررسی گلکسی زد فولد ۳ بعد از یک سال گقتیم که صاحب گوشی از این بابت که سامسونگ آن را در برابر نفوذ آب مقاوم طراحی کرده بود بسیار ابراز خوشحالی کرد.
به همین خاطر هم بود که شرکت کرهای علیرغم اینکه لولاهای بکار رفته در میکس فولد ۲ از لخاظ ظاهری، جحذابیت بیشتری را به گوشی بخشیدهاند، تصمیم گرفت از لولایی استفاده کند که در درجهی نخست، مقاومت گوشی در برابر نفوذ آب را تضمین کند. این گفتهها را راس یانگ، مدیرعامل شرکت Display Supply Chain Consultants هم تأیید کرد و گفت که سامسونگ لولاهای مختلفی را برای استفاده در زد فولد ۳ تست کرد اما در نهایت از نمونهای استفاده کرد که ضد آب باشد تا زیباتر.
البته قطعا شرکتها در آینده روی بهبود این فناوری کار خواهند کرد به گونهای که هم لولاها قابلیت این را خواهند داشت که میزان چینخوردگی را کمتر کنند، هم گوشی را باریکتر کنند و هم اینکه ضد آب باشند. ولی فعلا شرکتها باید یکی از آنها را انتخاب کنند که میبینیم شیائومی رفته سراغ زیبایی ظاهری و سامسونگ هم کیفیت ساخت را انتخاب کرده است تا هر دو شرکت، گوشیهای نزدیک به ۲۰۰۰ دلاری خود را با یک ضعف و نقطه قوت بزرگ در طراحی راهی بازار کنند.
نظر شما در این رابطه چیست؟ تصمیم سامسونگ در طراحی لولای زد فولد ۴ را منطقیتر میدانید یا تصمیم شیائومی در طراحی لولای میکس فولد ۲؟
- موجودی شیائومی میکس فولد ۲ در عرض ۵ دقیقه در چین به اتمام رسید
- سامسونگ انتظار دارد در سال ۲۰۲۵ فروش گوشیهای تاشو از سری S بیشتر شود
منبع: SamMobile
تا وقتی فولد ۴ هست با اون بهینگی بین نرم افزار واسه تاشو بودن گوشی مگه کسیم هست بره می میکس بنجل شیائومی رو بخره
ضد آب فقط A33
نمیدونم چرا هرجا صحبت از ضد اب بودن میشنوم برام خنده دار میشه داستان…
ضد اب در مقابل چه ابی؟اب اشامیدنی؟
برای من اصلا خنده دار نیست، چون پیش آمده که در حال ظرف شستن گوشیم که بین گوشم و گردنم بوده افتاده داخل سینک، یا از ماشین پیاده شدم و روی پاهام بوده و یا خیلی خرید توی دستم بوده و افتاده توی جوب و….
مقاوم بودن در برابر ضربه و ضد آب بودن برای کسی که کارهای زیادی انجام میدهد و به خصوص فرزند خردسال دارد بسیار مهم است.
به نظرم سامسونگ بهترین کارو کرده چون اگه مسل شیامی کار میکرد یه پسرفت خیلی بزرگ براش محسوب میشد و مطعنم که مقاومت بهتری هم داره
باورم نمیشه که بعضی از مردم چقدر هنوز ساده اند
ساده تویی که گول قیمت ارزون شیائومی رو خوردی و فکر می کنی که سامسونگ داره چول برند می گیره