گلکسی زد فولد ۷ از قلم مشابه اپل پنسل پشتیبانی خواهد کرد

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۲ دقیقه
گلکسی زد فولد

گفته می‌شود سامسونگ الکترونیکس در حال برنامه‌ریزی برای حذف دیجی‌تایزر از نسل بعدی گوشی‌های تاشو خود است تا آن‌ها را باریک‌تر کند. دیجی‌تایزر قطعه‌ای حیاتی است که امکان استفاده از قلم را در گوشی‌های تاشو سامسونگ فراهم می‌کند. هدف سامسونگ به‌کارگیری فناوری نوینی است که بدون نیاز به دیجی‌تایزر، استفاده از قلم را امکان‌پذیر می‌سازد. منابع صنعتی خبر می‌دهند که سامسونگ مشغول بررسی طرحی است تا در گوشی تاشو «گلکسی زد فولد ۷» که سال آینده روانه‌ی بازار می‌شود، از فناوری جدیدی برای استفاده از قلم بهره ببرد که دیگر نیازی به دیجی‌تایزر ندارد.

دیجی‌تایزر قطعه‌ای است که برای فعال کردن قابلیت استفاده از قلم به کار می‌رود و از گلکسی فولد ۳، که اولین گوشی تاشو با قابلیت پشتیبانی از قلم بود، تا فولد ۶ که امسال روانه‌ی بازار شد، در این گوشی‌ها وجود داشته است. چندین منبع مطلع در صنعت گفته‌اند: «سامسونگ به جدیت در حال بررسی برنامه‌ای برای استفاده نکردن از دیجی‌تایزر در گوشی‌های تاشو بعدی خود است» و «اینکه آیا این فناوری جدید در گوشی‌های سال آینده استفاده خواهد شد یا خیر و همچنین روش جدید استفاده از قلم که جایگزین فناوری کنونی می‌شود، در اوایل سال آینده نهایی خواهد شد».

سامسونگ برای همراهی با روند باریک‌تر شدن گوشی‌های تاشو، اکتبر گذشته «گلکسی زد فولد SE» را بدون دیجی‌تایزر روانه‌ی بازار کرد. این گوشی ۱.۵ میلی‌متر باریک‌تر از فولد ۶ بود، اما به دلیل نداشتن دیجی‌تایزر، از قلم پشتیبانی نمی‌کرد. به نظر می‌رسد سامسونگ در تلاش است تا در محصول بعدی خود، هم گوشی را باریک‌تر کند و هم قابلیت استفاده از قلم را در آن بگنجاند. پیش‌تر به دلیل محدودیت‌های فنی، سامسونگ باید بین ضخامت کمتر و پشتیبانی از قلم یکی را انتخاب می‌کرد، اما اکنون می‌خواهد هر دو ویژگی را ارائه کند. گفته می‌شود فناوری جدیدی که سامسونگ در نظر دارد، از الکتریسیته ساکن استفاده می‌کند که شبیه به فناوری اپل پنسل است.

گلکسی زد فولد

از دیدگاه فنی، سامسونگ تاکنون از فناوری‌ای بهره می‌برده که با ایجاد میدان الکتریکی در پنل نمایشگر، امکان استفاده از قلم را فراهم می‌ساخت. این فناوری تشدید الکترومغناطیسی (EMR) نامیده می‌شود. دیجی‌تایزر وظیفه‌ی ایجاد میدان الکتریکی در پنل را بر عهده داشت. در این روش، به دلیل اینکه قطعات لازم در نمایشگر، یعنی بدنه‌ی گوشی هوشمند، جاسازی می‌شوند، می‌توان قلم را باریک‌تر تولید کرد. در این حالت، قلم به باتری یا دستگاه جریان الکتریکی مجزا نیاز ندارد. اما فناوری به کاررفته در اپل پنسل، «الکتریسیته ساکن فعال» (AES) نام دارد. در AES، دستگاه تولیدکننده‌ی الکتریسیته در خودِ قلم قرار دارد، نه در نمایشگر. به خاطر وجود باتری و دستگاه الکتریکی، قلم ضخیم‌تر می‌شود و نیاز به شارژ شدن دارد. اما در نمایشگر نیازی به قطعات اضافه نیست و می‌توان بدنه‌ی گوشی را باریک‌تر تولید کرد.

به نظر می‌رسد سامسونگ برای اینکه همه‌ی مشتریان، چه آن‌هایی که گوشی‌های تاشو باریک‌تر را می‌پسندند و چه آن‌هایی که خواهان استفاده از قلم هستند را راضی نگه دارد، در حال بررسی این دگرگونی‌های فناوری است. سامسونگ قلم S Pen را به‌طور جداگانه می‌فروشد و آن را در بدنه‌ی گوشی‌های تاشو خود قرار نمی‌دهد. همچنین، گفته می‌شود که سامسونگ قصد دارد از تیتانیوم در ساخت صفحه‌ی پشتی گوشی‌های تاشو بعدی خود بهره ببرد. پیش‌تر، برای جلوگیری از تداخل با دیجی‌تایزر، از گلکسی فولد ۳ به بعد، از پلاستیک تقویت‌شده با فیبر کربن غیرمغناطیسی (CFRP) استفاده می‌شد.

منبع: ETNews

راهنمای خرید گوشی موبایل


برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X