گلکسی واچ ۴ و واچ ۴ کلاسیک با سیستمعامل One UI Watch رونمایی شد
سامسونگ بعد از مدتها انتظار از دو ساعت هوشمند جدید خود تحت عنوان گلکسی واچ ۴ و گلکسی واچ ۴ کلاسیک با سیستمعامل جدید رونمایی کرد.
سامسونگ تاکنون ساعتهای هوشمند خود را با سیستمعامل تایزن تولید و راهی بازار میکرد. اما اینبار تصمیم گرفت در راستای افزایش رقابت با اپل، با گوگل وارد همکاری شود و ساعتهای هوشمند جدید خود را به سیستمعامل WearOS مجهز کند. البته شرکت کرهای نام این سیستمعامل جدید را One UI Watch گذاشت تا بدین ترتیب نام سیستمعامل و رابط ساعتهای هوشمند سامسونگ کاملا مشابه باشد.
ساعتهای هوشمند جدید شرکت در دو مدل کلاسیک و استاندارد رونمایی شدهاند؛ گلکسی واچ ۴ و واچ ۴ کلاسیک که البته مدل دوم جایگزین گلکسی واچ اکتیو ۴ شد که پیشتر قرار بود در رویداد امروز رونمایی شود. میپردازیم به بررسی این دو ساعت که قرار است با اپل واچهای جدید وارد رقابت شوند.
گلکسی واچ ۴ کلاسیک مانند نسخهی اوریجینال ساعتهای سامسونگ از بزل گردان بهره میبرد در حالی که مدل استاندارد، ظاهری اسپورتتر دارد. هر دو ساعت در دو مدل با اندازههای مختلف نمایشگر (۱/۳۶ و ۱/۱۹ اینچ) راهی بازار میشوند که وضوح آن به ۴۵۰ × ۴۵۰ پیکسل میرسد. همچنین طول عمر باتری هم ۷ روز خواهد بود (۳۶۱ میلیآمپر ساعت برای مدل بزرگتر و ۲۴۷ میلیآمپر ساعت برای مدل کوچکتر).
گلکسی واچ ۴ کلاسیک بدنهای از جنس فولاد ضد زنگ خواهد داشت و در دو مدل با اندازههای ۴۶ و ۴۲ میلیمتری راهی بازار میشود. از طرفی مدل استاندارد آلومینیومی است و در دو اندازهی ۴۴ و ۴۰ میلیمتری عرضه میشود. هر دو مدل از این ساعتها از پوشش گوریلاگلس DX برای محافظت از نمایشگر خود بهره میبرند و استاندارد ضد آب IP68 خواهند داشت (مقاوم در برابر نفوذ آب تا عمق ۵۰ متری).
ویژگی مثبت دیگر این ساعتها، بهرهمندی از سیستمعامل گوگل بهجای تایزن است که سالها در ساعتهای هوشمند شرکت کرهای استفاده شد اما اصلا در حد و اندازههای سیستمعامل گوگل نبود. البته سامسونگ سیستمعامل WearOS گوگل را اعمال یک سری تغییرات از لحاظ ظاهری کاملا مشابه تایزن طراحی کرد و آن را One UI Watch 3.5 نامگذاری کرد تا بدین ترتیب بین سیستمعامل گوشی، تبلت و ساعتهای هوشمند یکپارچگی وجود داشته باشد. با وجود سیستمعامل جدید، سامسونگ دیگر از لحاظ اپلیکیشن هیچ مشکلی ندارد و میتواند با بزرگترین شرکت فعال در این زمینه یعنی اپل بهراحتی مقابله کند.
این ساعتهای جدید از طریق اپلیکیشن Samsung Health قادرند قدمهای کاربران را بشمارند، ضربان قلب را محاسبه کنند و همچنین سطح اکسیژن خون را بسنجند. علاوه بر تمامی این قابلیتها، امکان ثبت نوار قلب هم وجود دارد اما در تمامی کشورها در دسترس قرار ندارد. امکان اندازهگیری بافت بدن هم با سری گلکسی واچ ۴ وجود دارد.
قلب تپندهی این ساعتهای هوشمند جدید را پردازندهی قدرتمند اگزینوس W920 تشکیل میدهد که گفته میشود ۱/۲۵ برابر به نسبت پردازندهی اگزینوس ۹۱۱۰ سریعتر و ۸/۸ برابر از لحاظ قدرت گرافیکی بهتر است. این تراشه اما در کنار خود از ۱/۵ گیگابایت حافظهی رم (۰/۵ گیگابایت بیشتر از میزان رم گلکسی واچ ۳) و ۱۶ گیگابیت حافظهی داخلی (۸ گیگابایت بیشتر از میزان حافظهی داخلی گلکسی واچ ۳) بهره میبرد تا بدین ترتیب تجربهی کاربری به طور کلی به نسبت نسل قبل دگرگون شود.
قیمتی هم که سامسونگ برای ساعتهای جدید خود در نظر خواهد گرفت برای مدل استاندارد ۴۰ میلیمتری ۲۷۰ یورو و برای مدل استاندارد ۴۴ میلیمتری، ۳۷۰ یورو خواهد بود. گلکسی واچ ۴ کلاسیک هم در مدل پایهی خود (۴۲ میلیمتری) با قیمت ۳۷۰ یورو و در مدل ۴۶ میلیمتری با قیمت ۴۷۰ دلار راهی بازار خواهد شد. این ساعتها در تاریخ ۲۷ آگوست (۵ شهریور) رسما در دسترس قرار میگیرند.
من آلمان زندگی میکنم و هفته گذشته به قیمت ۳۹۹یورو خریدم همه چیز خوبه فقط کاشکی باطری بهتری داشت
چه زمانی وارد بازار میشه؟
هفته بعد عرضه جهانیشه یکی دو هفته هم طول میکشه بیاد ایران