نمایشگر گلکسی S26 اولترا روشنتر و کممصرفتر خواهد بود
گمانهزنیها در کرهی جنوبی حاکی از آن است که سامسونگ در تدارک بهکارگیری فناوری «Color Filter on Encapsulation» یا به اختصار CoE در نمایشگر گوشی گلکسی S26 اولترا است که حدود یک سال دیگر روانه بازار خواهد شد. شایان ذکر است که این تکنولوژی پیشتر در گوشیهای تاشوی سری گلکسی زد فولد، مشخصاً از زمان Z Fold 3، مورد استفاده قرار گرفته بود. با این حال، این نخستین مرتبه خواهد بود که سامسونگ از این فناوری در یک گوشی با فرم فاکتور مرسوم و غیرتاشو بهره میبرد.
نکتهی قابل توجه در گزارشهای منتشر شده، اشارهی مشخص به مدل S26 Ultra است. از این رو، میتوان اینطور برداشت کرد که احتمالاً مدلهای S26 (در صورت عرضه) و S26 پلاس از این ویژگی بیبهره خواهند بود. با این وجود، این گمانهزنی اذعان دارد که CoE در آینده به سایر گوشیهای هوشمند با طراحی موسوم به «candybar» نیز راه پیدا خواهد کرد و برای همیشه مختص مدل اولترا نخواهد ماند. به نظر میرسد این رویه مشابه استفادهی اولیه از محافظ صفحه گوریلا گلس آرمور در مدلهای خاص است.
حالا اگر برایتان سوال پیش آمده که CoE دقیقاً چیست، باید گفت که این فناوری با جایگزینی فیلترهای رنگی به جای پلاریزورها، میزان عبور نور را افزایش داده و در نتیجه، ضخامت پنل OLED را کاهش میدهد. سامسونگ همچنین در اقدامی دیگر، لایه تعریف پیکسل عمومی یا به اختصار PDL را به PDL مشکی تغییر داده است. این تغییر به کاهش انعکاس نور در داخل پنل کمک شایانی میکند.
این تغییرات از آن جهت ضروری به نظر میرسند که وظیفهی اصلی پلاریزور حذفشده، دقیقاً همین جلوگیری از انعکاس نور بود. با این حال، استفاده از پلاریزورها با یک ایراد اساسی همراه بود: کاهش بیش از ۵۰ درصدی روشنایی. فیلترهای رنگی چنین مشکلی ندارند، اما کماکان نیاز به راهکاری برای مقابله با انعکاس نور وجود دارد که PDL مشکی این نیاز را برطرف میکند.
در مجموع، تمام این تغییرات به معنای آن است که نمایشگرهای مجهز به CoE و PDL مشکی، در مقایسه با نمونههای مشابه فاقد این فناوری، روشنایی بیشتر و بازدهی بهتری خواهند داشت. با در نظر گرفتن روشنایی حداکثری ۲۶۰۰ نیتی پنل گلکسی اس ۲۴ اولترا، میتوان انتظار داشت که روشنایی S26 Ultra از این میزان نیز فراتر رود.
منبع: GSMArena