مقایسه‌ی گلکسی S22 اولترا با آیفون ۱۳ پرو مکس؛ نبرد بهترین‌ها

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱۳ دقیقه

گلکسی S22 اولترا دو شب قبل به همراه دو مدل استاندارد و پلاس از سری پرچم‌دارهای جدید سامسونگ رونمایی شد و قرار است به‌زودی راهی بازار شود. در همین راستا تصمیم گرفتیم آن را با آیفون ۱۳ پرو مکس که قدرتمندترین و بهترین گوشی اپل تا به این لحظه هست مقایسه کنیم تا ببینیم کدام محصول عملکرد بهتری روی کاغذ دارد.

از آنجایی که گوشی گلکسی S22 رسما راهی بازار نشده، مقایسه‌ی دقیق و جزئی از آن با گوشی‌های دیگر منتشر نشده است. اما با در نظر گرفتن تست‌های موجود از مقایسه‌ی نسل گذشته یعنی S21 اولترا با گوشی‌های دیگر و پیشرفتی هم که گلکسی S22 اولترا نسبت به گذشته داشت می‌توانیم تا حد زیادی حدس‌هایی در رابطه با گوشی جدید داشته باشیم.

سامسونگ و اپل در حال حاضر بیش از ۸۰ درصد از سهم بازار گوشی‌های هوشمند آمریکا را در اختیار دارند. اما کاربران گوشی‌های این دو شرکت دو رفتار کاملا متفاوت را از خود نشان می‌دهند و به طور کلی دو دنیای متفاوت از هم دارند. بنابراین همین موضوع باعث شده دو شرکت آمریکایی و کره‌ای در یک نبرد بی‌پایان با یکدیگر به رقابت بپردازند. یک سال یکی از این دو شرکت در یک سری از بخش‌ها بهتر از دیگری ظاهر شده و کاربرانش را خوشحال می‌کند و سال بعد هم پرچم‌دار دیگر از یک سری جهات پیروز می‌شود.

امسال هم بعید به نظر می‌رسد چیز تازه‌ای را شاهد باشیم. گلکسی S22 اولترا طبق گفته‌ی خود سامسونگ و افشاگران از لحاظ دوربین پیشرفت چشمگیری به نسبت نسل گذشته داشته است اما آیفون همچنان از لحاظ پردازشی و گرافیکی بی‌رقیب باقی مانده. همین سردرگمی‌ها باعث شده تصمیم بگیریم این دو محصول را رسما با یکدیگر مقایسه کنیم تا ببینیم در نهایت کدام یک واقعا از دیگری انتخاب بهتری است. در این مطلب گلکسی S22 اولترا و آیفون ۱۳ پرو مکس را از پنج جنبه‌ی زیر با یکدیگر مقایسه خواهیم کرد.

  • قیمت
  • طراحی، رنگ‌بندی و کیفیت نمایشگر
  • دوربین
  • عملکرد پردازشی و گرافیکی
  • طول عمر باتری

مقایسه‌ی گلکسی S22 اولترا با آیفون ۱۳ پرو مکس

قیمت

  • گلکسی S22 اولترا: شروع قیمت از ۱۲۰۰ دلار برای مدل ۸/۱۲۸ گیگابایت
  • آیفون ۱۳ پرو مکس: شروع قیمت از ۱۱۰۰ دلار برای مدل ۶/۱۲۸ گیگابایت

همان‌طور که مشاهده می‌کنید، هر دو گوشی به خاطر قرارگیری در دسته‌ی پرچم‌دارهای پریمیوم، فوق‌العاده گران‌قیمت هستند و هر کسی توانایی خرید آن‌ها را حتی در مدل پایه ندارد. البته از لحاظ امکانات و قابلیت‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری قطعا تفاوت بین دو گوشی بیشتر از ۱۰۰ دلار است و S22 ارزش بیشتری دارد. مثلا در ازای پرداخت این ۱۰۰ دلار بیشتر سوا از اینکه گوشی بزرگ‌تر و سبک‌تری را در اختیار خواهید داشت بلکه به دو دوربین تله‌فوتو با زوم ۳ و ۱۰ برابری، سرعت شارژ بسیار بیشتر و قلم S-Pen همراه با خود محصول دسترسی دارید.

سامسونگ اما در طراحی گلکسی S22 اولترا سیاست جالب و زیرکانه‌ای را در پیش گرفت. شرکت کره‌ای از باتری‌های ساخت شرکت امپرکس استفاده کرد که در کنار کیفیت بالا، قیمت بسیار مناسبی هم دارند تا بدین ترتیب قیمت را پایین نگه دارد و از طرفی سود بیشتری هم از فروش این گوشی کسب کند. بنابراین از لحاظ قیمت، گلکسی S22 اولترا به نظر می‌رسد ارزش بیشتری از آیفون ۱۳ پرو مکس داشته باشد جز اینکه بخواهیم نرم‌افزار را دخیل کنیم که iOS با طرفداران بیشتر خود می‌تواند فروش بالای آیفون ۱۳ پرو مکس را تضمین کند.

رنگ‌بندی، طراحی و کیفیت نمایشگر

  • گلکسی S22 اولترا: مشکی، سفید، قرمز، سبز، آبی آسمانی و گرافیتی
  • آیفون ۱۳ پرو مکس: گرافیتی، گلد، نقره‌ای و آبی

از لحاظ رنگ‌بندی به نظر می‌رسد گلکسی تنوع بیشتری داشته باشد اما رنگ‌های انتخاب شده برای آیفون هم فوق‌العاده جذاب و دلنشین هستند. بنابراین خیلی روی این قسمت مانور نمی‌دهیم چرا که رنگ‌بندی خیلی موضوع شخصی است و هر کاربر می‌تواند نظر خود را در این رابطه داشته باشد.

از لحاظ طراحی به نظر می‌رسد هر دو گوشی از یک سری جهات شباهت‌هایی با هم دارند. نخست اینکه شرکت کره‌ای تصمیم گرفت گلکسی S22 اولترا را شبیه به سری گلکسی نوت طراحی کند. همچنین گوشه‌های گوشی اکنون کمی تخت‌تر شده تا بدین ترتیب بیشتر و بیشتر شباهت بین پرچم‌دار اپل و سامسونگ را حس کنیم.

این شباهت فقط با نگاه به فریم دو گوشی دیده می‌شود چرا که وقتی به پنل جلو و پشت سر نگاه کنید متوجه می‌شوید دو شرکت، رویه‌ای کاملا متفاوت را در طراحی در پیش گرفتند. برای مثال سامسونگ ترجیح داد امسال هیچ ماژولی را روی پنل پشتی تعبیه نکند و به‌جای آن مانند گلکسی A32، لنزها را به صورت مجزا روی پنل قرار دهد. از طرفی اپل یک ماژول مربعی شکل را در گوشه‌ی سمت چپ-بالای پنل پشتی قرار داد و سه دوربین را به علاوه‌ی یک سنسور LiDAR درون آن تعبیه کرد. از لحاظ زیبایی به شخصه بعد از آیفون X، طراحی گوشی‌ها و پرچم‌دارهای سامسونگ را بیشتر می‌پذیرفتم و امسال هم از قاعده مستثنی نیست و فکر می‌کنم گلکسی S22 اولترا واقعا زیباتر از آیفون ۱۳ پرو مکس است. اما زیبایی مقوله‌ای است سلیقه‌ای و نمی‌توان آن را معیاری برای برتری یک گوشی بر دیگری قرار داد.

نکته‌ای که باعث برتری گلکسی S22 اولترا نسبت به آیفون ۱۳ پرو مکس می‌شود، مثل همیشه وزن پایین با وجود نمایشگر بزرگ‌تر است. کهکشانی شرکت کره‌ای ۶٫۸ اینچی است و هم عرض بیشتری دارد و هم طول بیشتر. باتری آن هم بزرگ‌تر از باتری به کار رفته در آیفون است اما با این حال سامسونگ توانست وزن آن را روی ۲۲۷ گرم نگه دارد اما نماینده‌ی اپل ۲۴۰ گرم است تا در خوشبینانه‌ترین حالت با اضافه کردن یک گارد محافظ و برچسب صفحه وزن آن به ۳۰۰ گرم برسد. جالب اینجاست پرچم‌دار سامسونگ حدودا ۱ میلی‌متر ضخیم‌تر هم هست و شاید از این لحاظ آیفون بتواند اندکی فاصله‌ی خود را با آن کم کند. شما می‌توانید در زیر، مقایسه‌ی ابعاد و وزن این دو گوشی و همچنین پیکسل ۶ پرو و گلکسی S21 اولترا را مشاهده کنید.

نام گوشی گوگل پیکسل ۶ پرو گلکسی S21 اولترا آیفون ۱۳ پرو مکس گلکسی S22 اولترا
ابعاد ۸٫۹ × ۷۵٫۹ × ۱۶۳٫۹ میلی‌متر ۸٫۹ × ۷۵٫۶ × ۱۶۵٫۱ میلی‌متر ۷٫۶۵ × ۷۸٫۱ × ۱۶۰٫۸ میلی‌متر ۸٫۹ × ۷۷٫۹ × ۱۶۳٫۳ میلی‌متر
اندازه‌ی نمایشگر ۶٫۷۱ اینچ ۶٫۸ اینچ ۶٫۷ اینچ ۶٫۸ اینچ
وزن ۲۱۰ گرم ۲۲۹ گرم ۲۴۰ گرم ۲۲۷ گرم

در زیر می‌توانید تصاویری از تمام زوایای دو گوشی را مشاهده کنید تا از لحاظ زیبایی و طراحی، به درک درستی از عملکرد دو شرکت برسید.

گلکسی S21 اولترا آیفون 13 پرو مکس
گلکسی S21 اولترا آیفون 13 پرو مکس
گلکسی S21 اولترا آیفون 13 پرو مکس
گلکسی S21 اولترا آیفون 13 پرو مکس
گلکسی S21 اولترا آیفون 13 پرو مکس
گلکسی S21 اولترا آیفون 13 پرو مکس
گلکسی S21 اولترا آیفون 13 پرو مکس
گلکسی S21 اولترا آیفون 13 پرو مکس
گلکسی S21 اولترا آیفون 13 پرو مکس
گلکسی S21 اولترا آیفون 13 پرو مکس

نکته‌ی دیگری که با دیدن این تصاویر می‌توانیم از آن به‌عنوان برتری گلکسی S22 اولترا بر آیفون ۱۳ پرو مکس اشاره کنیم، نقاط فعال نمایشگر است. اگرچه آیفون ۱۳ پرو مکس در بین آیفون‌های دیگر بیشترین میزان نسبت صفحه به بدنه را دارد چرا که ناچ آن کوچک‌تر شده اما گلکسی S22 اولترا به لطف کاهش حواشی و همچنین اندازه‌ی بسیار کوچک دوربین سلفی درون حفره، فضای بیشتری را برای کار با نمایشگر در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

کیفیت نمایشگر

نام گوشی گلکسی S22 اولترا آیفون ۱۳ پرو مکس
وضوح تصویر و رفرش‌ریت Dynamic AMOLED 2X با وضوح ۳۰۸۸ × ۱۴۴۰ پیکسل – چگالی پیکسلی ۵۰۰ پیکسل بر هر اینچ – درصد نمایشگر به بدنه = 90٫۲ درصد Super Retina XDR OLED با وضوح ۲۷۷۸ × ۱۲۸۴ پیکسل – چگالی پیکسلی ۴۵۸ پیکسل بر هر اینچ – درصد نمایشگر به بدنه ۸۷٫۴ درصد
فناوری‌های صفحه ۱۲۰ هرتزی با امکان جابه‌جایی از ۱ تا ۱۲۰ هرتز – +HDR10 با بیشینه‌ی روشنایی ۱۷۵۰ نیت ۱۲۰ هرتزی با امکان جابه‌جایی از ۱۰ تا ۱۲۰ هرتز – HDR10 با بیشینه‌ی روشنایی ۱۲۰۰ نیت
استاندارد مقاومتی محافظ صفحه‌ی کورنینگ گوریلاگلس ویکتوس پلاس – استاندارد ضد آب و گرد و غبار IP68 پوشش سرامیکی ضد خش – استاندارد ضد آب و گرد و غبار IP68
قابلیت‌های خاص پشتیبانی از قلم S-Pen با زمان تأخیر ۲٫۸ میلی‌ثانیه امکان فعال‌سازی رفرش‌ریت ۱۲۰ هرتز با لمس صفحه

از بحث طراحی که بگذریم می‌رسیم به کیفیت نمایشگر. جایی که تاکنون طبق بررسی‌های صورت گرفته توسط وب‌سایت DisplayMate، آیفون ۱۳ پرو مکس در صدر قرار داشت در حالی که میزان روشنایی بیشینه‌ی آن به ۱۲۰۰ نیت می‌رسد. از آن طرف پنل LTPO OLED به‌کار رفته در گلکسی S22 اولترا بسیار جدید است و بیشینه‌ی روشنایی هم در آن به ۱۷۵۰ نیت می‌رسد که فوق‌العاده است.

البته این میزان روشنایی فقط در میزان وضوح 1440P و هنگام تماشای محتوای HDR و سطح بالایی از روشنایی صفحه قابل دستیابی است. همین شرایط برای آیفون ۱۳ پرو مکس هم باید وجود داشته باشد تا این گوشی بتواند به بیشینه‌ی روشنایی ۱۲۰۰ نیت برسد. بنابراین در این جا گلکسی S22 اولترا دست بالا را دارد.

یکی دیگر از چیزهایی که سامسونگ باز هم در آن از اپل عملکرد بهتری داشت، فناوری کنترل رفرش‌ریت است. در آیفون ۱۳ پرو مکس متناسب با نوع محتوایی که مشاهده می‌کنید، میزان رفرش‌ریت از ۱۲۰ تا ۱۰ هرتز تغییر می‌کند تا بدین ترتیب در مصرف انرژی صرفه‌جویی شود. اما به لطف فناوری جدید که سامسونگ در نماینده‌ی خود به کار گرفت، امکان این وجود دارد که رفرش‌ریت از ۱ تا ۱۲۰ هرتز جابه‌جا شود تا در مصرف انرژی بیش از آنچه در گلکسی S21 اولترا شاهد بودیم صرفه‌جویی شود. البته نماینده‌ی اپل اندکی در این زمینه هوشمندتر عمل می‌کند و درست در لحظه‌ای که نمایشگر را لمس کنید، رفرش‌ریت آن به ۱۲۰ هرتز می‌رسد. بنابراین به نظر می‌رسد با تمام پیشرفت‌هایی که S22 اولترا داشته، باز هم آیفون ۱۳ پرو مکس عملکرد بهتری در ذخیره‌ی انرژی داشته باشد.

البته سامسونگ عقب ننشست و با کاهش زمان تأخیر قلم S-Pen به تنها ۲٫۸ میلی‌ثانیه، باعث شد تجربه‌ی کار با نمایشگر گلکسی S22 اولترا حین نوشتن روی آن با قلم بی‌نظیر باشد. حال کاربر باید تصمیم بگیرد کدام برایش جذاب‌تر و کاربردی‌تر است. متأسفانه چون هنوز بررسی‌های دقیقی از میزان کیفیت نمایشگر گلکسی S22 اولترا صورت نگرفته، دلیلی برای قرار دادن آمار و ارقام مربوط به نمایشگر آیفون ۱۳ پرو مکس وجود ندارد اما با انجام این بررسی‌ها قطعا آن‌ها را قرار خواهیم داد.

دوربین

نام گوشی گلکسی S22 اولترا آیفون ۱۳ پرو مکس
دوربین اول ۱۰۸ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/1٫۸ و لرزشگیر اپتیکال، لنز ۲۲ میلی‌متری با اندازه‌ی سنسور ۱/۱٫۳۳ اینچ و اندازه‌ی پیکسل ۰٫۸ میکرو متر ۱۲ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/1٫۵ و لرزشگیر سنسور شیفت، لنز ۲۶ میلی‌متری با اندازه‌ی پیکسل ۱٫۹ میکرو متر
دوربین فوق عریض ۱۲ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/2٫۲، لنز ۱۳ میلی‌متری ۱۲ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/1٫۸، لنز ۱۳ میلی‌متری
دوربین تله‌فوتو ۱۰ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/2٫۴ با قابلیت بزرگ‌نمایی ۳ برابری اپتیکال، لنز ۶۹ میلی‌متری ۱۲ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/2٫۸ با قابلیت بزرگ‌نمایی ۳ برابری اپتیکال، لنز ۷۷ میلی‌متری
دوربین چهارم ۱۰ مگاپیکسلی تله‌فوتو با گشودگی دیافراگم f/4٫۹ با قابلیت بزرگ‌نمایی ۱۰ برابری اپتیکال، لنز ۲۳۰ میلی‌متری سنسور سه‌بعدی LiDAR
کیفیت فیلم‌برداری ۸K با سرعت ۲۴ فریم بر ثانیه، ۴K با سرعت ۶۰ فریم بر ثانیه، ۱۰۸۰P با سرعت ۲۴۰ فریم بر ثانیه، ۷۲۰P با سرعت ۹۶۰ فریم بر ثانیه 4K با سرعت ۲۴/۲۵/۳۰/۶۰ فریم بر ثانیه، 1080P با سرعت ۳۰/۶۰/۱۲۰/۲۴۰ فریم بر ثانیه، دالبی‌ویژن HDR با سرعت ۶۰ فریم بر ثانیه، قابلیت ProRes، حالت سینماتیک و…
دوربین سلفی ۴۰ مگاپیکسلی ۱۲ مگاپیکسلی
کیفیت فیلم‌برداری ۴K با سرعت ۶۰ فریم بر ثانیه، 1080P با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه ۴K با سرعت ۲۴/۲۵/۳۰/۶۰ فریم بر ثانیه، 1080P با سرعت ۳۰/۶۰/۱۲۰ فریم بر ثانیه

از لحاظ کیفیت دوربین هنوز باید منتظر بررسی‌ها باشیم چرا که وقتی گوشی رسما بررسی تخصصی نشود نمی‌توانیم تنها با مشخصات روی کاغذ عملکرد آن را در دنیای واقعی هم قضاوت کنیم. چیزی که از بابت آن مطمئن هستیم، پیشرفت دوربین اصلی گلکسی S22 اولترا به نسبت S21 اولترا است که این‌بار هم لرزشگیر بهتری دارد و هم پردازش نرم‌افزاری حرفه‌ای‌تر. در نتیجه در نور شب تصاویر بهتری ثبت می‌کند و لرزش‌های ناخواسته را هم بهتر خنثی می‌کند. سایر سنسورها مشابه همان چیزی است که در گلکسی S21 اولترا به کار گرفته شده در نتیجه نباید انتظار چیز خارق‌العاده‌ای را داشته باشیم.

البته وب‌سایت PhoneArena به خاطر اینکه این بررسی اندکی جذاب‌تر باشد، تصاویری را با هر دو گوشی به ثبت رساند تا کاربران متوجه تغییرات صورت گرفته شوند. همان‌طور هم که در تصاویر پایین مشاهده می‌کنید، گلکسی S22 اولترا در نمایش جزئیات هم عملکرد فوق‌العاده‌ای دارد و دقیقا همین‌جاست که آیفون ۱۳ پرو مکس نمی‌تواند کهکشانی سامسونگ را شکست دهد. تمام این‌ها در حالی است که نماینده‌ی اپل از قابلیت‌های خوبی نظیر ProRes در فیلم‌برداری و حالت عکاسی RAW بهره می‌برد.

گلکسی S22 اولترا آیفون 13 پرو مکس
گلکسی S22 اولترا آیفون 13 پرو مکس

از لحاظ لرزشگیر اپتیکال هم آیفون ۱۳ پرو مکس به لطف بهره‌مندی از فناوری قدرتمند سنسور شیفت با امکان حرکت سنسور به صورت فیزیکی برای خنثی‌سازی لرزش‌های ناخواسته، عملکرد فوق‌العاده‌ای دارد و از طرفی گلکسی S22 اولترا هم از قابلیت جدیدی بهره می‌برد که ۴۸٪ از نسل قبل در زمینه‌ی خنثی‌سازی لرزش‌ها عملکرد بهتری دارد.

مشخصات فنی، عملکرد پردازشی و نرم‌افزار

نام گوشی گلکسی S22 اولترا آیفون ۱۳ پرو مکس
پردازنده

مدل عرضه شده با اسنپدراگون ۸ نسل ۱، یک هسته از نوع Cortex-X2 با فرکانس ۲٫۸۰، سه هسته از نوع Cortex-A710 با فرکانس ۲٫۵۰ گیگاهرتز و ۴ هسته از نوع Cortex-A510 با فرکانس ۱٫۸۰ گیگاهرتز

مدل عرضه شده با اگزینوس ۲۲۰۰، یک هسته از نوع Cortex-X2 با فرکانس ۳٫۰۰، سه هسته از نوع Cortex-A710 با فرکانس ۲٫۴۰ گیگاهرتز و ۴ هسته از نوع Cortex-A510 با فرکانس ۱٫۷۰ گیگاهرتز

اپل A15 بایونیک با دو هسته با فرکانس ۳٫۲۲ و چهار هسته با فرکانس نامشخص
ترکیب حافظه‌ی رم و حافظه‌ی داخلی ۸/۱۲۸، ۱۲/۲۵۶، ۱۲/۵۱۲ گیگابایت، ۱۲ گیگابایت رم و ۱ ترابایت حافظه‌ی داخلی ۶/۱۲۸، ۶/۲۵۶، ۶/۵۱۲ گیگابایت، ۶ گیگابایت رم و ۱ ترابایت حافظه‌ی داخلی
گرافیک Adreno 730 / Xclipse 920 ۵ هسته‌ای سفارشی اپل
سیستم‌عامل اندروید ۱۲ با رابط کاربری One UI 4.1 iOS 15

از لحاظ قدرت پردازشی خالص، گلکسی S22 اولترا نباید در حد و اندازه‌های آیفون ۱۳ پرو مکس باشد چرا که پردازنده‌ی کوالکام در مقابل A15 حرفی برای گفتن ندارد. همین موضوع راجع به اگزینوس ۲۲۰۰ هم صدق می‌کند. این در حالی است که دو تراشه‌ی ساخته شده توسط سامسونگ ۴ نانومتری هستند اما A15 همچنان روی همان لیتوگرافی ۵ نانومتری باقی مانده است. البته قدرت گرافیکی تراشه‌ی کوالکام در حد و اندازه‌های همان A15 است (حتی اندکی بیشتر) ولی گفته می‌شود اگزینوس ۲۲۰۰ فعلا در مقابل این دو تراشه حرفی برای گفتن ندارد.

البته این‌ها همه قدرت پردازشی خام هستند. در عمل شما کوچک‌ترین لگ، کندی یا هنگی از هیچ یک از این گوشی‌ها در تمامی مدل‌هایشان مشاهده نخواهید کرد و می‌توانید با خیال راحت گرافیکی‌ترین بازی‌ها را با بالاترین سرعت و بیشترین قدرت تجربه کنید. شما می‌توانید نتیجه‌ی بنچمارک سه گوشی گلکسی S22 اولترا، آیفون ۱۳ پرو مکس و گلکسی S21 اولترا را در زیر مشاهده کنید.

نام تراشه گیک‌بنچ – تک هسته‌ای گیک‌بنچ – چند هسته‌ای
اسنپدراگون ۸ نسل ۱ (S22 اولترا) ۱۲۳۵ ۳۸۳۷
اسنپدراگون ۸۸۸ (S21 اولترا) ۱۱۰۰ ۳۵۰۰
A15 بایونیک (آیفون ۱۳) ۱۷۳۰ ۴۷۰۰
A14 بایونیک (آیفون ۱۲) ۱۶۰۰ ۴۳۰۰
A13 بایونیک (آیفون ۱۱) ۱۳۳۰ ۳۴۴۰
گوگل تنسور (پیکسل ۶) ۱۰۴۰ ۲۸۳۰

همان‌طور که می‌بینید، از لحاظ پردازش خام هیچ پردازنده‌ای یارای رقابت با A15 را ندارد اما در عمل تفاوت خاصی را شاهد نخواهید بود.

از لحاظ نرم‌افزار هم هر دو گوشی به جدیدترین نسخه از سیستم‌عامل‌های دو شرکت مجهز شده‌اند. سامسونگ اما برخلاف سال گذشته، امسال تصمیم گرفت پرچم‌دارهای خود را به مدت ۴ سال به سیستم‌عامل جدید به‌روزرسانی کند؛ در نتیجه مدت زمان آپدیت گوشی‌های این شرکت فقط یک سال کمتر از اپل است که محصولاتش را ۵ سال پشتیبانی می‌کند. البته پشتیبانی امنیتی سامسونگ از این گوشی‌ها ۵ ساله خواهد بود تا دو شرکت در این زمینه کاملا شانه به شانه‌ی هم پیش بروند.

طول عمر باتری

نام گوشی گلکسی S22 اولترا آیفون ۱۳ پرو مکس
ظرفیت باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت ۴۳۵۲ میلی‌آمپر ساعت
سرعت شارژر ۴۵ واتی ۲۰ واتی
شارژر درون جعبه ندارد ندارد

مانند تست دوربین، هنوز موفق نشدیم به صورت کاملا دقیق به طول عمر باتری گلکسی S22 اولترا دسترسی داشته باشیم اما آیفون ۱۳ پرو مکس در این زمینه واقعا عملکرد کم‌نظیری حتی در رفرش‌ریت ۱۲۰ هرتز دارد. گلکسی S21 اولترا هم یکی از بهترین گوشی‌ها در این زمینه به حساب می‌آید که اگر مدل جدید عملکرد مشابه آن داشته باشد قطعا باید شاهد یک رکورد شکنی دیگر از سوی سامسونگ در زمینه‌ طول عمر باتری باشیم.

منبع: PhoneArena



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

۵۳ دیدگاه
  1. سپهر

    من خواهرم اس ۴ داره هنوز خوب و روان کار میکنه اما کمی هنگ میکنه ولی باتریش فقط سه یا چهار بار خراب شد که خیلی خوب و الان ۱۲ پرومکس که دارم داره میمیره هرروز هنگ میکنه مدل ۲۵۶ گیگ ۹۰ گیگ پر شده مرده
    و تازه اس ۲۱ اولترا ۱۳ پرو مکس رو شکست داد یعنی اس ۲۲ اولترا باید با ۱۴ پرو مکس رقابت کنه

  2. ارمان کریم زاده

    از نظر من همه ی موبایل ها عملکرد خوبی داشتند اما گیمرها سامسونگ بهتره چون بهتر و سریع تر بازی رو اجرا میکنه من از ۲۰ نمره به سامسونگ ۱۸ میدم چون همیشه قیمت های پایینی به مشتری ها اراعه کرده ولی در کل برند اپل من ۱۶ میدم دلیل نمیشه چون از آمریکا اومده قیمته بالایی ذاشته باشه

  3. sajjad

    ایفون با این برنامه های کم و پولی که داره و تو همه ی مقایسه ها سامسونگ برنده بوده چرا همه باز میگن ایفون بهترین گوشی دنیاست!واقعا برای من سؤاله
    مقایسه سامسونگ و اپل رو دیدیم خیلی جاها سامسونگ عملکرد بهتری داشته. هدفتون از خرید آیفون چیه؟ هدفتون اینه که برین بیرون پز بدین یا اینکه جلوی آینه از خودتون عکس بگیرین بگین آره منم آیفون دارم؟😂😂
    اگه آیفون ۱۳ پرو مکس چند ویژگی که داره ولی سامسونگ s22ultra نداره بگین منم بدونم. ولی من هر جا مقایسه شو دیدم سامسونگ بهتر بوده مخصوصن دوربین.
    اگه مقایسه مهدی شجاری رو دیده باشین میفهمین که دوربین سامسونگ در تاریکی عملکرد بهتری داشته و دوربین آیفون هم همش به زردی و سبزی میزنه. در مقایسه سلفیش هم سامسونگ واقعی تر نشون میده با این وجود من نمی‌دونم چرا مردم میگن آیفون یه چیز دیگست! خب سامسونگ چی کم داره بگین ما هم بدونیم.

  4. Taha

    من به جای اپل میروم یه دونه rog phone 5 ultimate یا blacksharp 3 میگیرم ارزش بیشتری داره با صفحه نمایش ۲۴۰ هرتزی

  5. سپهر

    من کلا با اپل مخالفم چون یک بعضی برنامه ها تحریم دارن دو وزن خیلی زیاد سه شکل مسخره دوربین

  6. Taha

    من کلا مخالف اپل هستم و به هیچ کس پیشنهاد نمیکنم

    1. Mmd

      چون پولشو نداری

      1. ----------

        چه ربطی داره s22 ultra 256 gb نزدیک ۵۰ تومنه بخاطر اینکه سامسونگ و بقیه شرکت ها میانرده می دن بیرون یعنی کسایی که این گوشی هارو دارن پولشو ندارن شاید یکی با s22 ultra بیاد بیرون یعد یعنی اون کس هیچی نداره؟! این جور موارد فقط در کشور خودمون اتفاق می افته

  7. Taha

    سامسونگ s22 s22+ s22ultra tab s8 s8 plus و s8 ultra همرا برنامه samsung note 2022 update در روز چهارشنبه ۹ فوریه۲۰۲۲ساعت ۶.۳۲ دقیقه در سایت سامسونگ در مراسم galaxy unpacked 2022 با ul جدید و متفاوت و با کلی از فابلیت های جدید و متفاوت همراه s pen گوریلا گلس وکتوس پلاس با گواهی زد اب رونمایی شد
    اس ۲۲ با بدنه ای المینیومی و گوریلا گلس وکتوس پلاس که نسبت به وکتوس معمولی مقاومت چشمگیری داشته و با طراحی خوش دست و فوق تخت در رنگ های شرابی ابی و… به بازار عرضه شد s pen که در سری نوت سامسونگ و در note 20 ultra با مشکلاتی همراه بود شاهد بودیم در سری اس هم s pen کار خود را شروع و به موفقیت خوبی دست یافت خوش دست نبودن و نا مرغوب بودن s pen معایب وحشتناکی برای سامسونگ بود ولی در این سری انعطاف پذیر و مقاوم و مجهض به گوریلا گلس وکتوس پلاس است نوک spen به قدری روان است که مانند نوشتن در کاغذ است اس ۲۲ لغزندگی و سر خوردن از دست را به کلی از میان برده و باعق جلب توجه مردمان شده است
    صفحه نمایش dynamic amoled 2x به کار رفته باعث عمر زیاد و رفع پارگی و سوختگی تصویر به لطف ای ام دی کوالکوم و سونی است سامسونگ پروژه qled سونی را خرید و انرا به قدری توسعه داد که در حال مقابله با نسل های oled است پروژه 8k neo QLED سامسونگ در حال ساخت است که احتمالا در گوشی های خود از تکنولوژی 8k neo qled استفاده کند رفرش ریت تطبیقی سامسونگ اپل و ال جی را شکست داد و تغییر از ۱ تا ۱۲۰ فریم و در حالت game mod 240 خودش افتخار بزرگی است
    در بخش سخت افزار کواکوم اسنپدراگون۸ نسل ۱ کار خودش را کرد با free sync ای ام دی و ضد سوختگی پنل سامسونگ و ریز معماری ۴ نانومتری پردازنده ای قدرتمند را ساخته گرچه دایمنیسی ۹۰۰۰ در حال مقابله با نسل های اسنپدراگون است ولی هنوز اسنپدراگون اول است
    دوربین ۱۰۸ ۵۰ و ۱۲ به کار رفته سامسونگ انسان را به وجه می اورد با کار گرفتن HDR 10 + و لررشگیر به کار رفته دوربینی با حالت شب عالی را ساخته به این دلیل که سامسونگ فابلیت پیکسل های خاموش را و خود نور ده را در صفحه نمایش های خود به کار نبرده ولی چون سیا هایش کمی پر نور هستند حالت شب عالی و عمر و سوختگی پیکسل را از میان برده است استفاده دو لنز زوم که یکی اپتیکال ۱۰ برابر و دیگری ۳۰ برابر زوم است باعث با کیفیت شدن تصاویر زوم شده از دور شده است
    استفاده از one ul 4.1 که باگ اسنپدراکون را از میان برده ساده و در عین حال راحت و رویایی است که سامسونگ به این پروژه پروژه کهکشانی میگوید
    دوستی سامسونگ و گوگل به نفع هر دوی انها شده قابلیت های شخصی و اضافه اندروید ۱۲ و youtube kids در سامسونگ و … نشان از دوستی این دو شرکت است
    فابلیت ram plus یا همان حافظه مجازی در سیستم عامل های ویندوز و محصولات Microsoft شاهد بودیم و باعث راحتی کاربران خود بود به لطف گوگل در گوشی های سامسونگ با نهایت ۶ یا ۸ گیگ حافظه اختصاص به رم که باعث سرعت بیشتر سامسونگ شده است
    همکاری akg و سامسونگ اسپیکر های ۴ تایی شیاعومی را شکست داد و در حال حاظر سامسونگ با ۴ اسپیکر استریو اول و اپل با ۲ اسپیکر استرو نفر دوم را به خود جای داده است
    انتظار داریم s23 همراه دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی اسپیکری حداقل با ۶ عدد اسپیکر به بازار عرضه گردد
    همگام سازی spen و samsung note باهم باعث توسعه spen شد
    حسگر اثر انگشت با معماری Samsung Knox محافظت شده و در نتیجه باعث کارایی بهتر سرعت بالاتر و امنیت چند گانه میشود
    باتری ۵۰۰۰ میلی امپری که با کمک پردازنده تا ۲ روز شارژ را نگه داشته و در حالت فوق‌العاده تا ۴ روز هم میتواند شارژ را نگه دارد

  • 1
  • 2
loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X