آیا خریدن گلکسی نوت ۲۰ اولترا در سال ۲۰۲۱ منطقی است؟

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱۷ دقیقه
گلکسی نوت 20 اولترا 2021

حدودا یک سال از زمان معرفی گلکسی نوت ۲۰ اولترا به عنوان آخرین پرچم‌دار سری گلکسی نوت سامسونگ می‌گذرد. اما سوال اینجاست که آیا گلکسی نوت ۲۰ اولترا در سال ۲۰۲۱ و با وجود رقبای قدرتمندی از شرکت‌های شیائومی، اپل و حتی خود سامسونگ، ارزش خرید دارد؟ در این مطلب به بررسی این موضوع خواهیم پرداخت.

توجه داشته باشید که این مطلب فقط بیان دیدگاه نویسنده‌ی وب‌سایت منبع نیست، بلکه نظرات شخصی و همچنین نظرات کاربرانی که در فروشگاه دیجی‌کالا این محصول را خریداری کرده‌اند در بیان نقاط قوت و ضعف آن لحاظ شده است.

سال ۲۰۲۱ برای سامسونگ به معنای واقعی کلمه ترکیبی از موفقیت و شکست بود. در حالی که این شرکت اوایل امسال و حتی ۶ هفته زودتر از گوشی‌های سری گلکسی S21 با ۲۰۰ دلار قیمت کمتر به نسبت سری S20 (البته با یک سری عقب‌گرد) راهی بازار کرد، نتوانست به میزان فروشی که انتظار داشت دست پیدا کند. اما از آن طرف با عرضه‌ی گوشی‌های تاشوی گلکسی زد فلیپ ۳ و زد فولد ۳ توانست نظر مثبت کاربران را به خود جلب کند. البته هنوز زود است بخواهیم در رابطه با موفقیت این گوشی‌های جذاب صحبت کنیم اما به نظر می‌رسد سامسونگ بتواند سود خوبی از طریق آن‌ها به جیب بزند.

بنابراین به نظر می‌رسد سبد محصولات شرکت در سال ۲۰۲۱ حسابی پر بوده است از انواع و اقسام دستگاه‌های مختلف. اما جای خالی یک گوشی محبوب به شکل محسوسی حس شد و آن هم گلکسی نوت بود. سامسونگ اوایل امسال تا حد زیادی می‌توان گفت که تایید کرد دیگر خبری از گوشی‌های سری گلکسی نوت نخواهد بود و گوشی‌های تاشو و سری گلکسی S21 قرار است جایگزین آن شوند.

البته تفاوتی که بین این محصولات وجود دارد این است که سری گلکسی نوت درون خود درگاهی برای نگه‌داری قلم دارند اما گلکسی S21 اولترا یا گلکسی زد فولد ۳ فقط از قلم پشتیبانی می‌کنند، بدون اینکه فضایی برای نگه‌داری از آن در خود گوشی وجود داشته باشد. به همین خاطر بسیاری از کاربران از این سیاست سامسونگ گله‌مند شدند و درخواست کردند حداقل شرکت هر یک سال در میان از گوشی نوت رونمایی کند. اما به نظر می‌رسد این اتفاق رخ نخواهد داد ولی در عوض شرکت کره‌ای حداقل مدل اولترا از سری گلکسی S را با درگاهی جهت نگه‌داری از قلم راهی بازار خواهد کرد. البته این خبر هنوز رسما تایید نشده است اما به نظر می‌رسد کاملا محتمل باشد.

اما اگر نمی‌توانید منتظر گوشی هوشمندی از سوی سامسونگ با پشتیبانی از قلم S-Pen باشید و می‌خواهیم همین حالا یکی از آن‌ها را خریداری کنید، گلکسی نوت ۲۰ اولترا تنها گزینه‌ای است که جلوی رویتان قرار دارد. این گوشی سوا از قلم S-Pen، قابلیت‌های بسیار زیاد دیگری هم دارد که آن را برای کاربرانی که می‌خواهند تجربه‌ای کم‌نظیر از اندروید داشته باشند مناسب می‌کند. اما این گفته زمانی خیلی درست به نظر می‌رسید که در بدو ورود این محصول به بازار، یعنی وقتی که رقبای زیادی راهی بازار نشده بودند آن را خریداری می‌کردید. با این حال هنوزم که هنوزه گوشی‌های پرچم‌دار سال گذشته آنقدری قدرتمند و خوب هستند که بتوانیم آن‌ها را در جمع بهترین‌های امسال دسته‌بندی کنیم. اما آیا گلکسی نوت ۲۰ اولترا هم جز این دسته قرار می‌گیرد؟

گلکسی نوت ۲۰ اولترا در گذر زمان‌

گلکسی نوت 20 اولترا 2021

گلکسی نوت ۲۰ اولترا که در بازار کشور ما به فروش می‌رسد از اگزینوس ۹۹۰ به عنوان قلب تپنده‌ی خود بهره می‌برد. مگر اینکه از طریقی بتوانید مدل مجهز به تراشه‌ی اسنپدراگون ۸۶۵ پلاس آن را خریداری کنید. در غیر این صورت قطعا در فروشگاه‌های داخل، مدل مجهز به اگزینوس ۹۹۰ به فروش می‌رسد که طرفداران زیادی هم ندارد.

اما از این پردازنده‌ی پرحاشیه که فاکتور بگیریم، می‌توانیم به بهره‌مندی از ۸/۱۲ گیگابایت حافظه‌ی رم، ۱۲۸/۲۵۶/۵۱۲ گیگابایت حافظه‌ی داخلی، نمایشگر ۱۲۰ هرتزی +QHD از نوع OLED، باتری ۴۵۰۰ میلی‌آمپر ساعتی، شارژر ۲۵ واتی و مواردی از این دست به عنوان قابلیت‌های خوب گلکسی نوت ۲۰ اولترا اشاره کنیم. همچنین این محصول از درگاه کارت حافظه‌ی جانبی هم بهره می‌برد تا بدین ترتیب آن دسته از کاربرانی که به حافظه‌ی بیشتر نیاز دارند بتوانند بدون دردسر این کار را از طریق یک کارت حافظه انجام دهند. قابلیت نسبتا خوبی که در پرچم‌داران سری گلکسی S21 دیده نمی‌شود.

قابلیت خوب دیگر گلکسی نوت ۲۰ اولترا این است که سامسونگ به مدت سه‌سال آن را به سیستم‌عامل جدید آپدیت می‌کند. البته این قابلیت قرار نیست این گوشی را از سایر گوشی‌های سامسونگ متمایز کند چرا که تمام پرچم‌داران سامسونگ از سال ۲۰۱۹ به بعد مشمول این سیاست شدند. اما به نسبت سایر پرچم‌دارها از شرکت‌های رقیب شاید این مورد بتواند اندکی تاثیرگذار باشد. بدین ترتیب این گوشی با دریافت اندروید ۱۳ به کار خود پایان خواهد داد اما تا یک سال بعد به دریافت آپدیت‌های امنیتی هم ادامه می‌دهد. بنابراین تجربه‌ی نرم‌افزاری خوبی با آن خواهید داشت.

مدلی هم که وب‌سایت منبع در طول این یک سال استفاده آن را مورد بررسی قرار داد، مجهز به اگزینوس ۹۹۰ بود و این می‌تواند مطلب کنونی را برای کاربران داخل بسیار مفیدتر کند چرا که در داخل کشور ما هم همانطور که گفته شد مدل مجهز به این پردازنده به فروش می‌رسد. اما در رابطه با عملکرد سخت‌افزاری این گوشی نظرات مختلفی وجود دارد. یک سری از کاربران که تعدادشان اصلا هم کم نیست گفته‌اند که گلکسی نوت ۲۰ اولترا در اجرای بازی‌های سنگین یا هنگامی که به آن به فیلم‌برداری می‌پردازند داغ می‌کند. به گونه‌ای که حتی دست کاربر هم می‌سوزد. طبیعتا نمی‌خواهید بیش از ۱۰۰۰ دلار برای محصولی پرداخت کنید که حین انجام این کارها تا این اندازه داغ شود. اما به نظر می‌رسد گلکسی نوت ۲۰ اولترا این مشکل را دارد.

اما این مشکل از کجا نشأت می‌گیرد؟ طبق بررسی‌هایی که بعد از کالبدشکافی این گوشی انجام شد، به این نتیجه رسیدیم که در تولید این محصول از دو نوع خنک‌کننده استفاده شده است. یکی از آن‌ها به‌جای مس از پد حرارتی گرافیتی چند لایه برخوردار است و دیگری هم از لوله‌های مسی و محفظه‌ی بخار که دلیل آن هنوز مشخص نشده است.

وب‌سایت‌های مختلفی از جمله خود AndroidAuthority، سم‌موبایل، Wired UK و حتی PCWorld، روی داغ شدن این گوشی حتی در انجام کارهای معمولی اتفاق نظر داشتند، بنابراین این چیزی نیست که اتفاقی باشد و فکر کنید ممکن است یک خرید شانسی و موفق داشته باشید. هرچند کسی برای خرید گوشی ۱۰۰۰ دلاری، با شانس اقدام نمی‌کند.

به صورت کلی دو حالت وجود دارد؛ اگر گلکسی نوت ۲۰ اولترا داغ نکند، تجربه‌ی استفاده از آن مانند تجربه‌ی استفاده از هر گوشی پرچم‌دار دیگری خواهد بود و به همان اندازه گرم شدن یا گهگاهی در صورت استفاده‌ی سنگین، داغ شدن را تجربه می‌کنید. در غیر این صورت باید بعد از هر چند دقیقه استفاده‌ی سنگین، به گوشی استراحت بدهید تا خنک‌تر شود. اما در هر دو حالت گوشی توانایی بسیار بالایی دارد و تا قبل از داغ شدن، هیچگونه لگ یا کندی در انجام بازی‌ها یا اجرای اپلیکیشن‌های سنگین از آن شاهد نخواهید بود.

نتیجه‌ی وب‌سایت منبع: در برخی موارد حتی نسخه‌های مجهز به اسنپدراگون ۸۶۵ پلاس گلکسی نوت ۲۰ اولترا هم حین بررسی داغ می‌شدند در حالی که مدل‌های مجهز به اگزینوس ۹۹۰ عملکرد عالی داشتند تا به این نتیجه برسیم که واقعا مشکل اصلی تفاوت در نوع خنک‌کننده است و نه عمدتا خود پردازنده.

اما عملکرد سخت‌افزاری بدون در اختیار داشتن باتری مناسب هیچ ارزش خاصی ندارد وگرنه آیفون ۱۲ مینی به‌جای توقف تولید باید اکنون در صدر فروش گوشی‌های هوشمند قرار می‌داشت. اما گلکسی نوت ۲۰ اولترا واقعا از لحاظ نگه‌داری شارژ عملکرد خوبی ندارد. البته اگر مطمئن هستید که استفاده‌ی سبکی از آن دارید می‌توانید برای یک روز روی توانایی‌های آن برای نگه‌داری شارژ حساب کنید اما هیچوقت کسی هزینه‌ای تا این اندازه برای محصولی نمی‌پردازد که بخواهد استفاده‌ای معمولی از آن داشته باشد.

گلکسی نوت 20 اولترا 2021

یکی دیگر از قابلیت‌های خوبی که گلکسی S21 اولترا دارد این است که درگاهی مخصوص نگه‌داری قلم برای آن در نظر گرفته شده است تا برخلاف آنچه که در گلکسی S21 اولترا شاهد بودیم، کاربر مجبور نباشد برای قلم و کیف نگه‌دارنده‌ی آن هزینه‌ای جدا پرداخت کند. بنابراین اگر جز آن دسته از کاربرانی هستید که به استفاده از قلم علاقه‌ی زیادی دارید، گلکسی نوت ۲۰ اولترا می‌تواند انتخاب بسیار خوبی برای شما به حساب بیاید. خصوصا اینکه در این نسل هم سرعت قلم افزایش پیدا کرده است و هم میزان کیفیت و کارایی آن بهتر شده است. البته برخی از کاربران معتقد هستند نمی‌توان روی فضای گوشی، هرچقدر که بزرگ باشند، با قلم کار کرد و نوشت و برای انجام این کار باید تبلت یا گوشی تاشو خریداری کرد. با این حال این یک نظر شخصی است و باید دید نوع نیاز هر مخاطب دقیقا چیست.

بهترین استفاده‌ای که از قلم گلکسی نوت ۲۰ اولترا می‌توان داشت، نه نوشتن با آن بلکه کنترل خود گوشی از راه دور است. مثلا کاربر می‌تواند از آن به عنوان شاتر دوربین استفاده کند که زمانی که گوشی روی یک سه‌پایه و در فاصله‌ی دوری از دست کاربر قرار دارد می‌تواند فوق‌العاده کاربردی باشد. همچنین برای کنترل رسانه برای زمانی که گوشی به یک نمایشگر بزرگ‌تر متصل است می‌توانید از قلم استفاده کنید که در این صورت ابزاری فوق‌العاده کاربردی خواهد بود.

یکی دیگر از بخش‌های گلکسی نوت ۲۰ اولترا که در تبدیل آن به یکی از بهترین گوشی‌های سال ۲۰۲۰ نقشی اساسی ایفا کرد، نمایشگر ۱۲۰ هرتزی +QHD با پنل OLED آن بود که هنوز هم در بین بهترین‌ها دیده می‌شود. البته محدودیتی که این نمایشگر دارد این است که نمی‌توانید هنگامی که رفرش‌ریت روی ۱۲۰ هرتز قرار دارد، وضوح تصویر را روی +QHD قرار دهید که شاید آزاردهنده باشد اما وقتی مصرف شارژ را مشاهده کنید متوجه خواهید شد که چرا سامسونگ چنین تصمیمی گرفت. هرچند نمایشگر این محصول تطبیق‌پذیر است و دائما روی ۱۲۰ هرتز باقی نمی‌ماند. در عین حال برای برخی‌ها، اینکه مجبور شوند بین کیفیت تصویر و روان بودن آن یکی را انتخاب کنند ناامیدکننده باشد.

گلکسی نوت 20 اولترا 2021

یکی از بهترین قابلیت‌های گلکسی نوت ۲۰ اولترا، طراحی جذاب آن است که اگر از بیرون‌زدگی زیاد ماژول دوربین فاکتور بگیریم، شاید بتوانیم بگوییم هیچ نقطه ضعف خاصی ندارد. سامسونگ در طراحی این محصول از نمایشگر منحنی استفاده کرده است اما گوشه‌های آن در سمت بالا و پایین اندکی تخت هستند. شاید فکر کنید چنین طراحی آن هم برای یک گوشی نزدیک به ۷ اینچ خوب نباشد چون شاید در دست نگه‌داشتن آن را مشکل کند اما باید در این باره اطمینان بدهیم که سامسونگ در طراحی این گوشی شاهکار کرد. البته اگر دست کوچکی دارید، شاید خیلی نتوانید از این گوشی به آن صورت که باید بهره ببرید.

همانطور که در ابتدای این موضوع اشاره شد، باید از بیرون‌زدگی ماژول دوربین گلکسی نوت ۲۰ اولترا به عنوان بخشی از طراحی کم‌نظیر آن فاکتور بگیریم چون میزان این بیرون‌زدگی آنقدری زیاد است که حتی باعث می‌شود گوشی به شکل واضحی روی سطح صاف لق بزند. با این حال شاید تصاویر خوبی که این محصول ثبت می‌کند تا حدودی باعث شود این مشکل را فراموش کنید.

تجربه‌ی عکاسی با گلکسی نوت ۲۰ اولترا بعد از یک سال چگونه است؟‌

گلکسی نوت 20 اولترا 2021

اما می‌رسیم به تجربه‌ی عکاسی با گلکسی نوت ۲۰ اولترا که متوجه شدیم تفاوت زیادی با گلکسی S20 اولترا از لحاظ کیفیت ندارد. برای یک پرچم‌دار در سال ۲۰۲۰، تعداد، نوع و کیفیت لنزهای بکار رفته در این گوشی کاملا کافی و مناسب بود؛ یک دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی، دوربین فوق عریض ۱۲ مگاپیکسلی و تله‌فوتوی ۱۲ مگاپیکسلی با قابلیت بزرگ‌نمایی ۵ برابری اپتیکال و ۵۰ برابری دیجیتال.

هنوز هم کیفیت تصاویری که توسط گلکسی نوت ۲۰ اولترا ثبت می‌شوند راضی کننده است اما طبیعتا نمی‌توانیم ادعا کنیم بهتر از پرچم‌دارانی است که در سال ۲۰۲۱ راهی بازار شدند. بنابراین منتظر معجزه نباشید، اما این نکته را حتما به خاطر داشته باشید که عملکرد این گوشی در این زمینه فوق‌العاده است. خصوصا اینکه برخلاف مدل اولترا از پرچم‌داران سری گلکسی S20، به این گوشی یک سنسور لیزری فوکوس خودکار هم اضافه شد تا هم در نور شب و هم در نور روز، کیفیت تصاویر ثبت شده بهتر شود.

اما به نظر می‌رسد این گوشی در کنترل نقاط روشن، مثل بسیاری از پرچم‌داران سامسونگ مشکل دارد که در زیر هم می‌توانید مقایسه‌ی آن با پرچم‌دار ویوو یعنی ویوو X60 پرو پلاس را مشاهده کنید. در این تصویر گلکسی نوت ۲۰ اولترا اصلا نتوانست روشنایی پس‌زمینه را کنترل کند در حالی که روی لوگوی متعلق به تصویر این گوشی جزئیات بسیار بیشتری را شاهد هستیم.

برای توصیف کیفیت عملکرد دوربین فوق عریض می‌توانیم به گفتن همین جمله بسنده کنیم که گلکسی نوت ۲۰ اولترا تصاویر فوق عریض خوبی ثبت می‌کند که در نور روز کیفیت بسیار مناسبی دارند اما از اعوجاج در امان نخواهید بود. با این حال میدان دید وسیعی را تحت پوشش خود خواهید داشت و می‌توانید تصاویر خوبی ثبت کنید. همچنین این دوربین از قابلیت فوکوس خودکار هم بهره نمی‌برد تا بدین ترتیب به صورت کامل در این بخش از رقبای اصلی خود در سال ۲۰۲۱ عقب بماند.

می‌رسیم به بخش اصلی داستان یعنی دوربین تله‌فوتو که می‌تواند تا ۵ برابر به صورت اپتیکال و ۵۰ برابر به صورت دیجیتال بزرگ‌نمایی کند. با این حال تا ۱۰ برابر همه چیز خوب و نسبتا باکیفیت به نظر می‌رسد اما در بزرگ‌نمایی ۵۰ برابری، جزئیات خاصی را شاهد نخواهید بود.

از لحاظ کیفیت ویدیو، سامسونگ معمولا در صدر رقابت با پرچم‌داران اندرویدی قرار دارد. گلکسی نوت ۲۰ اولترا هم در این زمینه عملکرد کم‌نظیری دارد و در تمامی بخش‌های مربوط به فیلم‌برداری، از گستره‌ی دینامیکی گرفته تا جزئیات و وضوح تصویر، عملکرد عالی دارد. بیشترین وضوحی که این گوشی در آن قادر به فیلم‌برداری است، ۸K با سرعت ۲۴ فریم بر ثانیه است که در این میزان کیفیت هم از لرزشگیر Super Steady و نه اپتیکال بهره می‌برد. همچنین می‌توان با سرعت ۱۲۰ و ۹۶۰ فریم بر ثانیه هم به ضبط ویدیوهای اسلوموشن پرداخت.

البته باید به این نکته هم اشاره کنیم که در مقایسه با پرچم‌داران کنونی، این گوشی خیلی عملکرد خوبی در فیلم‌برداری ندارد چرا که مثلا وقتی لرزشگیر Super Steady در شرایط نوری نه چندان مساعد فعال باشد، ویدیوهای ضبط شده به نوعی جلوه‌ی ژله‌ای به خود می‌گیرند. در مقایسه با رقبایی نظیر وان‌پلاس ۹ پرو یا سونی اکسپریا ۱ مارک ۳، این محصول در ضبط ویدیوهای ۴K با سرعت ۱۲۰ فریم بر ثانیه هم عملکرد ضعیف‌تری دارد. اما به صورت کلی در این زمینه برای سال ۲۰۲۱ هم عالی است.

گلکسی نوت ۲۰ اولترا؛ یک سری مشکلات ریز و قابل چشم‌پوشی

گلکسی نوت 20 اولترا 2021

هر محصولی در کنار نقاط قوت خود، یک سری نقاط ضعف هم دارد که گلکسی نوت ۲۰ اولترا هم یکی از همان محصولات است. به همین خاطر تصمیم گرفتیم آن‌ها را در ادامه بیان کنیم تا اگر مطابق سلیقه‌تان نبود، اقدامات لازم را قبل از خرید انجام دهید.

حسگر اثرانگشت عملکرد دقیقی ندارد

از زمانی که گوشی‌های سامسونگ با حسگر اثرانگشت درون صفحه راهی بازار شدند، در تمام بررسی‌ها این مورد به عنوان نقطه ضعف آن‌ها یاد شد و هنوزم که هنوزه با اینکه فناوری پیشرفته‌تری برای سری گلکسی S21 در نظر گرفته شده است، باز هم شاهد چنین مشکلی هستیم. البته عملکرد حسگر اثرانگشت این گوشی‌ها که شامل گلکسی نوت ۲۰ هم می‌شود، در اکثر مواقع خوب است اما یک زمانی که انتظارش را ندارید، ممکن است با آن سرعت و دقت مورد نظر قفل گوشی را باز نکند.

در بسیاری از زمان‌ها کاربران محل دقیق حسگر را نمی‌دانند و به همین خاطر گوشی باز نمی‌شود. مگر اینکه قابلیت‌هایی نظیر نمایشگر همیشه روشن یا بلند کردن گوشی برای روشن شدن نمایشگر فعال باشد تا محل دقیق حسگر برایشان نمایش داده شود. یا اینکه کاربر باید خودش کلید پاور را فشار دهد تا بتواند با دیدن محل درست حسگر، دستش را روی آن قرار دهد. در غیر این صورت شاید در اکثر مواقع روی محل نادرستی دست بگذارند و گوشی هم باز نشود. مشکل عدم خوانایی دقیق حسگر اثرانگشت زمانی بدتر می‌شود که از یک محافظ صفحه‌ی ضخیم برای محافظت از نمایشگر استفاده کنید و آن محافظ صفحه هم خط و خش زیادی بردارد. با این حال در بیش از ۸۰ درصد مواقع این حسگر ناامیدتان نخواهد کرد.

رابط کاربری One UI می‌تواند در حالت پیش‌فرض گیج‌کننده باشد

این موضوع زمانی نقطه ضعف محسوب می‌شود که تا این لحظه محصولی از سامسونگ در اختیار نداشته باشید و به‌تازگی بخواهید یکی از آن‌ها را خریداری کنید. چرا که حتی اگر تجربه‌ی استفاده از محصولی با رابط Samsung Experience را هم داشته باشید، باز هم One UI شما را گیج نخواهد کرد. اما اگر از شیائومی، وان‌پلاس، هواوی و به خصوص اپل به گلکسی‌ها کوچ کنید، طول می‌کشد تا به رابط شلوغ و غنی از قابلیت سامسونگ عادت کنید.

قابلیت‌های این رابط آنقدر زیاد است که شاید در طول یک سال استفاده هم نتوانید همه‌ی آن‌ها را کشف کنید چون اصلا به بعضی از آن‌ها نیازی هم نخواهید داشت. مثلا اینکه کلید پاور به عنوان فعال کننده‌ی بیکسبی هم عمل می‌کند که این برای خیلی از کاربران خوشایند نیست و باید در همان ابتدا آن را غیرفعال کنند.

در نهایت هم باید به کلید بازگشت اشاره کنیم که گاهی اوقات هنگام فشردن آن، ممکن است به اشتباه پنل اج فعال شود. همین موضوع کاربر را مجاب می‌کند یا از بخش بالا سمت چپ و یا از نیم پایین گوشی استفاده کند که به خاطر اندازه‌ی بزرگی که دارد، طبیعتا چنین اجازه‌ای را به کاربر نمی‌دهد. یعنی کمتر کسی به این شکل گوشی را نگه می‌دارد.

سرعت شارژ

گلکسی نوت ۲۰ اولترا از شارژری ۲۵ وات بهره می‌برد که خوشبختانه درون جعبه هم وجود دارد اما این شارژر برای شارژ کردن باتری ۴۵۰۰ میلی‌آمپر ساعتی این محصول خیلی سرعت بالایی ندارد و تقریبا ۷۰ دقیقه طول می‌کشد تا آن را شارژ کند. این در مقایسه با پرچم‌دارانی که این روزها در مدت کمتر از ۴۰ دقیقه شارژ می‌شوند بسیار زیاد است اما حداقل می‌توان امیدوار بود که شارژر درون جعبه وجود دارد و نیازی ندارید که هزینه‌ی بیشتری برای آن پرداخت کنید.

نتیجه

گلکسی نوت 20 اولترا 2021

گلکسی نوت ۲۰ اولترا گوشی فوق‌العاده‌ای است. اما با قیمت حدودا ۱۰۰۰ دلار، قطعا ارزش خرید آن در مقایسه با گوشی‌های قدرتمند دیگر از شرکت‌هایی نظیر شیائومی، وان‌پلاس و حتی خود سامسونگ پایین‌تر آمده است. تا جایی که فقط به آن دسته از کاربرانی که به قلم علاقه‌ی زیادی دارند، خرید این گوشی توصیه می‌شود در غیر این صورت هیچ برتری خاصی را در آن به نسبت رقبای کنونی شاهد نیستیم.

برای مثال گلکسی S20 فن ادیشن با قیمتی حدودا ۶۰۰ دلار، از لحاظ ارزش خرید بهتر از گلکسی نوت ۲۰ اولترا است چرا که قیمت مناسبی دارد و در عین حال تمام فعالیت‌های کاربران را با سرعت بالایی انجام می‌دهد. مثل گلکسی نوت ۲۰ اولترا، این گوشی هم به مدت سه‌سال، آپدیت‌های نرم‌افزاری را دریافت می‌کند و بنابراین دلیلی برای خرید گلکسی نوت ۲۰ باقی نمی‌گذارد.

محصولاتی نظیر پوکو F3 5G، سری شیائومی می ۱۱، وان‌پلاس ۹ پرو و آیفون‌ها را هم می‌توان رقبایی ارزشمندتر در محدوده‌ی قیمتی مورد نظر دانست. البته فقط آیفون گران‌تر از این گوشی است ولی سایر گوشی‌های نام‌برده با قیمت کمتر، قابلیت‌های بهتری را در اختیارتان قرار خواهند داد.

یک مشکلی که باعث می‌شود خرید گلکسی نوت ۲۰ اولترا را در سال ۲۰۲۱ ارزشمند و منطقی ندانیم این است که اصلا مشخص نیست خنک‌کننده‌ی بکار رفته در آن از چه نوعی است و آیا گوشی شما داغ می‌شود یا خیر. همانطور که در بالا هم اشاره شد، حتی در بررسی‌ها، مدل مجهز به اسنپدراگون ۸۶۵ پلاس هم داغ می‌شد چرا که از خنک‌کننده‌ی خوبی بهره‌مند نبود اما در عین حال مدل مجهز به اگزینوس ۹۹۰ خیلی داغ نمی‌کرد.

در بازار کشور ما، با توجه به نظر خریداران فروشگاه دیجی‌کالا، اصلی‌ترین مشکل گلکسی نوت ۲۰ اولترا باتری کم‌ظرفیت و داغ شدن زیاد بود که از هر دوی این‌ها نمی‌توان به‌سادگی چشم‌پوشی کرد چرا که مستقیما تجربه‌ی کاربری را تحت‌الشعاع قرار می‌دهند. با این حال اگر بتوانید اطمینان حاصل کنید که محصول مورد نظر از خنک‌کننده‌ی خوبی بهره می‌برد و اینکه طول عمر نه چندان بالای باتری هم برایتان خیلی مشکل‌ساز نیست، خرید گلکسی نوت ۲۰ اولترا به عنوان یکی از بهترین پرچم‌داران سال ۲۰۲۰ با بهره‌مندی از قلم S-Pen منطقی خواهد بود. اما مشکل اینجاست که دقیقا نمی‌توان مطمئن شد کدام نوع از گلکسی نوت ۲۰ اولترا، خنک‌کننده‌ی خوبی دارد.

نقاط قوت گلکسی نوت ۲۰ اولترا

  • عملکرد سخت‌افزاری عالی
  • نمایشگر فوق‌العاده باکیفیت با رفرش‌ریت ۱۲۰ هرتز تطبیق‌پذیر
  • پشتیبانی و بهره‌مندی از قلم S-Pen
  • سه‌سال آپدیت نرم‌افزاری و چهارسال آپدیت امنیتی
  • رابط کاربری غنی و بهینه
  • اندازه‌ی بزرگ (مناسب برای کاربرانی با دست بزرگ‌تر)
  • عملکرد خوب دوربین‌ها
  • طراحی جذاب و چشم‌نواز

نقاط ضعف گلکسی نوت ۲۰ اولترا

  • عملکرد نه‌چندان خوب گوشی در نگه‌داری شارژ
  • سرعت شارژ پایین نسبت به رقبای سال ۲۰۲۱ (عمدتا گوشی‌های چینی)
  • داغ شدن پردازنده بعد از مدت زمان کمی استفاده در برنامه‌ها یا بازی‌های سنگین یا حین فیلم‌برداری در وضوح بالا

منبع: Android Authority



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

۹ دیدگاه
  1. saeed

    سلام قبل از این که بخرم این سایتا و شایعه های چرت پرت درباره داغ شدن گوشی لنگر انداختن گوشی دوربینه زیادی بیرون کا آزار میده آدمو شنیدم و نزدیک بود صرف نظر کنم .اما بلاخره خریدم و الان ۲۹ روز شده و هییییییچ مشکلی باهاش ندارم و واقعا عاشقشم واقعا عالی ترین گوشییه که میشه داشت وقتی تو دستمه یه حس جذابی بهم میده.به این چرا گوش نکنید واقعا عالیه. هرکی میخواد باور کنه هرکی میخواد نکنه به درک پول که قرار نیست جیب من بره راستی تراشه گوشی من اگزینوسه

  2. احمد

    صددرصد مقاله ای که نوشته شده اشتباه هست .این گوشی بی نظیره. ارزش خرید داره

  3. صبور فیضی

    نخیر اصلا هم داغ نمیکنه من حدود شش ماه است دارم خیلی عالی استش هیچ مشکلی نداره و باطریش هم خوب دوام داره من اکثرا هر ۲۴ ساعتی یکبار میزنم شارژ

    فک کنم اطلاعات تون نادرست است

  4. امیرحسین سیاهپوش

    سلام من نوت۲۰اولترا رنگ مشکی رام۱۲خریدم ۲۴واقعا گوشیه بی نظیر مخصوصا باتریش هیچ مشکلی باهاش ندارم ن از لحاظ داغی ن باتری
    چند وقت پیش که s21اولترا جایگزین شد بازم نوت۲۰اولترا رو بیشتر قبول داشتم از لحاظ کیفیت قلم پیشنها میکنم ارزش خرید داره و من بیشتر بخاطر دوربینش خریدم که بهترین کیبیتو داره بیشتر از همه پوتره

  5. محمد

    من هم با این نوشتار موافق نیستم گوشی بسیار قدرتمند وعالی هست ..داغ کردن هم من ازش ندیدم حتی در زمان کارهای سنگین ..درضمن تمام گوشی ها دراثر استفاده زیاد کمی دماشون بالا میره که طبیعیه …سرعت ..قلم عالی ..کیفیت صدا تصویر ..دوربین فوق العاده و … بسیار بسیار تحربه دلچسبیه ..خصوصا سرعت قلم که واقعا بی نظیره …امیدوارم کمی با تامل ببشتر درمورد مطالب صحبت کنیم

  6. Aylin

    من باشم نمیخرمش مطمئنا زود خراب میشه بخاطر داغیش
    اس ۲۱ هم نمیخرم مدل اولتراش خیلی زشته رنگاش گلکسی زد فلیپ میگیرم الان اونا هم ترند شدم هم باحالن
    نوت ۲۰ اولترا چون ۲۰۲۰ ته یه سری چیزاش قدیمیه

    1. saeed

      اینایی که گفتی یه سری ش سلیقه ای بود یه سری ش ام چرت. شما اول یه هفته نوت بیست دست بگیر بعد بیا ببینم چی میگی

  7. پیمان

    دوست عزیز کاش قبل از نوشتن این مقاله چندساعت باگوشی کارمیکردی وفقط به گفته های وبسایتا بسنده نمیکردی ،من خودم هشت ماه از این گوشی استفاده کردم وبرخلاف گقته های شماهیچکدوم ازاین ضعفها وجود نداشته ،هیچوقت تواستفاده عادی دمای گوشی بالاتر از ۳۷ نرفت وداغ نشد حتی حین بازی‌های سنگین نهایت تا ۴۳ میرفت که این دما توهمه گوشی‌ها هست تنها مشکلش باتریش بود دوربین وصفحه نمایش و….همه فوق العاده بودن این کاربری بنده توطول هشت ماه استفاده ازاین گوشی بود

    1. سینا

      دقیقا

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما