گلکسی A55 با دوربین قدرتمند یا پوکو F6 با سخت‌افزار بی‌رقیب؛ کدام را ترجیح می‌دهید؟

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱۵ دقیقه
گلکسی A55 در مقابل پوکو F6

در حال حاضر، دو شرکت سامسونگ و شیائومی در زمینه تولید گوشی میانرده زبانزد و بهترین هستند. جدیدترین نمایندگان میانرده دو شرکت هم گلکسی A55 و شیائومی پوکو F6 به حساب می‌آیند. دو گزینه مطرح در بازار گوشی‌های میان‌رده که هر کدام با ویژگی‌های جذاب و خاص خود توانسته‌اند توجه بسیاری را جلب کنند. پوکو F6 با تمرکز بر سخت‌افزار قوی و سرعت شارژ بالا و گلکسی A55 با تاکید بر نرم‌افزار بهینه و دوربین‌های باکیفیت، هر کدام در حوزه‌ای متفاوت درخشیده‌اند. در این مطلب قصد داریم به مقایسه این دو گوشی بپردازیم و مزایا و معایب هر یک را بررسی کنیم تا بتوانید تصمیم بهتری در خرید گوشی مورد نظر خود بگیرید.

گوشی موبایل شیائومی مدل Poco F6 دو سیم کارت ظرفیت 512 گیگابایت و رم 12 گیگابایت
گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy A55 دو سیم کارت ظرفیت 256 گیگابایت و رم 12 گیگابایت - ویتنام

پوکو F6 در مقابل گلکسی A55؛ مشخصات فنی

نام گوشی گلکسی A55 پوکو F6
تاریخ رونمایی و عرضه ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ / ۲۵ اسفند ۱۴۰۲ ۳ خرداد ۱۴۰۳
ابعاد و وزن ۸٫۲ × ۷۷٫۴ × ۱۶۱.۱ میلی‌متر – ۲۱۳ گرم ۸ × ۷۴٫۵ × ۱۶۰٫۵ میلی‌متر – ۱۷۹ گرم
کیفیت ساخت – استاندارد مقاومتی پنل پشت از شیشه گوریلا گلس ویکتوس پلاس، فریم آلومینیومی – IP67، مقاومت در عمق ۱ متری آب تا ۳۰ دقیقه پنل پشت از جنس پلاستیک و فریم از جنس پلاستیک – IP64 – مقاوم در برابر پاشش آب و گرد و غبار – محافظ گوریلا گلس ویکتوس
ابعاد و وضوح نمایشگر ۶.۶ اینچی با ابعاد ۱۰۶.۹ سانتی‌متر مربع و وضوح ۱۰۸۰ × ۲۳۴۰ ۶.۶۷ اینچی با ابعاد ۱۰۷.۴ سانتی‌متر مربع و وضوح ۱۲۲۰ × ۲۷۱۲
امکانات نمایشگر Super AMOLED با رفرش‌ریت ۱۲۰ هرتزی – تراکم ۳۹۰ پیکسل بر هر اینچ – پشتیبانی از +HDR10 – محافظ صفحه گوریلا گلس ویکتوس پلاس – نسبت نمایشگر به بدنه ۸۵٫۸٪ AMOLED با رفرش‌ریت ۱۲۰ هرتزی – تراکم ۴۴۶ پیکسل بر هر اینچ – پشتیبانی از دالبی ویژن و +HDR10 – محافظ صفحه گوریلا گلس ویکتوس – نسبت نمایشگر به بدنه ۸۹.۸٪
سیستم‌عامل/رابط کاربری اندروید ۱۴ / One UI 6.1 اندروید ۱۴۴ / HyperOS
مدت زمان آپدیت نرم‌افزاری/امنیتی ۵/۴ سال ۴/۳ سال
پردازنده و گرافیک اگزینوس ۱۴۸۰ – ۸ هسته‌ای با چهار هسته از نوع Cortex-A78 با فرکانس ۲٫۷۵ و چهار هسته از نوع Cortex-A55 با فرکانس ۲.۰ گیگاهرتز – پردازشگر گرافیکی Xclipse 530 اسنپدراگون ۸s نسل ۳ (۴ نانومتری) – ۸ هسته با ترکیب ۱ + ۴ +‌ ۳ از نوع Cortex-X4 با فرکانس ۳.۰ گیگاهرتز، Cortex-A720 با فرکانس ۲.۸ گیگاهرتز و Cortex-A510 با فرکانس ۲.۰ گیگاهرتز – گرافیک آدرنو ۷۳۵
ترکیب رم و حافظه داخلی ۸/۱۲۸، ۸/۲۵۶، ۱۲/۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی از نوع UFS 3.1 – پشتیبانی از کارت حافظه‌ی جانبی مشترک با سیم‌کارت ۲۵۶/۸، ۵۱۲/۱۲ گیگابایت حافظه داخلی از نوع UFS 4.0
دوربین اصلی – کیفیت فیلم‌برداری ۵۰ مگاپیکسل با لرزشگیر اپتیکال و گشودگی دیافراگم f/1.8 و لنز ۱/۱٫۵۶ اینچی – ۴K@30fps 1080P@30/60fps ۵۰ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/1.8، پشتیبانی از فوکوس خودکار چندجهته و لرزشگیر اپتیکال – لنز ۱/۱.۹۵ اینچی – ۴K@30/60 و ۱۰۸۰p@30/60/120/240
دوربین فوق عریض ۱۲ مگاپیکسل با زاویه‌ی دید ۱۲۳ درجه و گشودگی دیافراگم f/2.2 ۸ مگاپیکسلی با زاویه‌ی دید ۱۲۰ درجه و گشودگی دیافراگم f/2.2
دوربین سوم ۵ مگاپیکسلی ماکرو ندارد
دوربین سلفی – کیفیت فیلم‌برداری ۳۲ مگاپیکسل با گشودگی دیافراگم f/2.2 – کیفیت فیلم‌برداری – ۴K@30fps ،۱۰۸۰P@30/60fps ۲۰ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/2.2 – کیفیت فیلم‌برداری – ۱۰۸۰P@30/60
بلندگوی استریو دارد
جک ۳.۵ میلی‌متری ندارد
حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر
باتری و شارژر – شارژر درون جعبه ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی – ۲۵ وات – درون جعبه قرار ندارد ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی – ۹۰ وات – درون جعبه قرار دارد
رنگ‌بندی سبز نعنایی، کرمی، گرافیتی، بنفش، نارنجی مشکی، سبز، تیتانیومی

پوکو F6 در مقابل گلکسی A55؛ محتویات درون جعبه

پوکو F6 با بسته‌بندی کاملی به بازار عرضه می‌شود که شامل یک کاور سیلیکونی برای محافظت از گوشی، یک آداپتور شارژر ۹۰ واتی که امکان شارژ سریع دستگاه را فراهم می‌کند، و یک کابل شارژر USB-C برای انتقال داده و شارژ دستگاه است. همچنین درون جعبه، سوزن سیم‌کارت و دفترچه راهنما نیز قرار دارد که خوشبختانه تمام گوشی‌ها از این حیث با هم وجه اشتراک دارند.

از طرف دیگر، گلکسی A55 با بسته‌بندی ساده‌تری عرضه می‌شود که تنها شامل یک کابل شارژر USB-C، سوزن سیم‌کارت و دفترچه راهنما است. برخلاف پوکو F6، در جعبه گلکسی A55 خبری از آداپتور شارژر و کاور محافظ نیست، که ممکن است برای برخی کاربران نکته‌ای منفی تلقی شود. این تفاوت در محتویات جعبه، نشان می‌دهد خریداران گلکسی A55 علاوه بر قیمت خود گوشی باید تقریبا ۲ میلیون دیگر هم برای خرید لوازم جانبی ضروری آن هزینه کنند.


پوکو F6 در مقابل گلکسی A55؛ طراحی و کیفیت ساخت

گلکسی A55 در نگاه اول بسیار شبیه به مدل قبلی خود، یعنی A54 به نظر می‌رسد، اما با تغییرات جزئی و مهمی همراه شده که حس متفاوتی را در دست ایجاد می‌کند. محافظ شیشه‌ای پنل جلو اکنون از نوع گوریلا گلس ویکتوس پلاس است که نسبت به مدل سال گذشته که دارای فریم پلاستیکی و محافظ شیشه‌ای گوریلا گلس ۵ بود، یک ارتقاء چشمگیر محسوب می‌شود.

بدنه گلکسی A55 همچنان دارای استاندارد IP67 برای مقاومت در برابر آب و گرد و غبار است. پشت دستگاه نیز از شیشه‌ای ساخته شده که نوع آن توسط سامسونگ مشخص نشده است. رنگ‌های موجود برای این مدل شامل آبی یخی، بنفش، دریایی (که در تصاویر ما نمایش داده شده) و لیمویی هستند، اگرچه رنگ دریایی در تصاویر به نظر تیره می‌آید. فریم کناری دستگاه از آلومینیوم مسطح ساخته شده و لنزهای دوربین بزرگتری در پشت قرار دارند که حس گوشی‌های بالارده مانند گلکسی S24 را ایجاد می‌کنند.

از طرفی، برخی کاربران ممکن است احساس ناخوشایندی نسبت به لبه‌های تیز بین فریم و پنل‌های جلو و پشت داشته باشند. با این حال، موقعیت قرارگیری دکمه‌ها و حسگر اثر انگشت به خوبی فکر شده و همه چیز ساده‌تر در دسترس قرار دارد. لازم به ذکر است هر دو گوشی دوربین سلفی حفره‌ای دارند اما حواشی پوکو F6 در اطراف صفحه به مراتب کمتر و ظاهر آن در نتیجه زیباتر است.

پوکو F6 نسبت به مدل F5 تغییرات زیادی در طراحی ندارد، اگرچه تغییرات موجود قابل توجه شده‌اند. حلقه‌های دوربین بزرگتر شده و فلش LED دایره‌ای جایگزین دوربین سوم کمتر مفید قبلی شده است، اما حس کلی در دست تغییر نکرده است. بدنه این دستگاه همچنان از پلاستیک ساخته شده اما محافظ صفحه نمایش به گوریلا گلس ویکتوس ارتقاء یافته و حفاظت در برابر نفوذ نیز از IP53 به IP64 ارتقاء پیدا کرده است. این یعنی نماینده پوکو هم حالا در برابر آسیب‌های روزمره مقاومت خوبی دارد. هرچند همچنان در برابر آب مقاومت کاملی را ارائه نمی‌کند.

پنل پشتی کمی خمیده، احساس راحت‌تری در دست ایجاد می‌کند. هرچند در هر دو گوشی فریم‌ها تخت هستند. باید بگوییم واقعاً از سبک بودن پوکو F6 لذت خواهید برد. این گوشی با وزن حدود ۱۸۰ گرم، برای یک دستگاه ۶.۶۷ اینچی بسیار سبک است که این امر بیشتر به خاطر استفاده از پلی کربنات در ساخت بدنه ممکن شده است. رنگ‌های موجود شامل مشکی، سبز و تیتانیومی هستند. خوشبختانه اثر انگشت و لکه‌ها روی آن باقی نمی‌ماند و سطح صاف آن به اندازه‌ای که انتظار می‌رفت لغزنده نیست.

پوکو F6 در مقابل گلکسی A55
پوکو F6 در مقابل گلکسی A55
پوکو F6 در مقابل گلکسی A55
پوکو F6 در مقابل گلکسی A55

علاوه بر این‌ها، نماینده سامسونگ با عرض ۷۷.۴ میلی‌متر، به مراتب گوشی عریض‌تری از پوکو F6 با عرض ۷۴.۵ میلی‌متر است. از آن جایی که دو گوشی تقریبا ارتفاع یکسانی دارند، در نتیجه می‌توان ادعا کرد که دسترسی به بخش‌های مختلف در گلکسی A55 به خاطر عریض‌تر بودن راحت‌تر است. هرچند ارتفاع زیاد آن سبب شده این عرض بیشتر در مقایسه با پوکو F6 برایش برتری خاصی محسوب نشود.

پوکو F6 در مقابل گلکسی A55
پوکو F6 در مقابل گلکسی A55
پوکو F6 در مقابل گلکسی A55
پوکو F6 در مقابل گلکسی A55

پوکو F6 در مقابل گلکسی A55؛ نمایشگر، باتری و شارژر و اسپیکر

نمایشگر

پوکو F6 از یک نمایشگر OLED با اندازه ۶.۶۷ اینچ بهره می‌برد که وضوح تصویر آن به ۱۲۲۰ × ۲۷۱۲ پیکسل افزایش یافته است. این صفحه نمایش از نرخ تازه‌سازی ۱۲۰ هرتز بهره برده و از استانداردهای HDR10+ و Dolby Vision پشتیبانی می‌کند. در تست روشنایی، این نمایشگر به ۱۲۱۸ نیت در حالت خودکار می‌رسد که برای مشاهده در فضای باز کافی است.

Galaxy A55

در مقابل، گلکسی A55 با یک نمایشگر Super AMOLED به اندازه ۶.۶ اینچ و وضوح ۱۰۸۰ x 2340 پیکسل ارائه می‌شود. این نمایشگر نیز از نرخ تازه‌سازی ۱۲۰ هرتز و HDR10+ پشتیبانی می‌کند و دارای گواهینامه Widevine L1 برای پخش با کیفیت HDR در نتفلیکس و آمازون پرایم است. حداکثر روشنایی این صفحه نمایش در حالت خودکار به ۱۰۱۰ نیت می‌رسد که به اندازه کافی برای مشاهده در نور خورشید مناسب است.

POCO F6

اگرچه پوکو F6 گوشی با مشخصات فنی بهتری در بخش نمایشگر است اما گلکسی A55 بهترین گوشی از لحاظ نمایشگر در بخش گوشی‌های میان‌رده است. بنابراین باید بگوییم هر دو محصول در بخش نمایشگر، جذاب و قدرتمند هستند و می‌توانید تجربه‌ی لذت‌بخشی از کار با آن‌ها داشته باشید. بیشینه روشنایی گلکسی حدودا ۱۰۰ نیت کمتر است اما در عمل این تفاوت خیلی حس نمی‌شود.

باتری

پوکو F6 در تست‌ها عملکردی متوسط داشت و در مقایسه با رقبا عملکرد ضعیف‌تری از خود نشان داد. این گوشی دارای امتیاز استفاده فعال ۱۰:۳۶ ساعت بوده که حداقل نسبت به رقیب کمتر است.

از طرف دیگر، گلکسی A55 با بهره‌گیری از چیپست جدید اگزینوس ۱۴۸۰، بهبودهای قابل توجهی در عمر باتری نشان داده است. این گوشی در تست‌ها امتیاز استفاده فعال ۱۳:۲۷ ساعت را به دست آورد که بسیار خوب ارزیابی می‌شود.

نام گوشی گلکسی A55 پوکو F6
ظرفیت باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت
مکالمه ۳۷:۰۸ ساعت ۲۳:۳۱ ساعت
وب‌گردی ۱۱:۴۰ ساعت ۸:۵۶ ساعت
پخش ویدیو ۱۸:۵۳ ساعت ۱۲:۱۰ ساعت
انجام بازی ۷:۱۸ ساعت ۷:۱۶ ساعت
امتیاز کلی ۱۳:۲۷ ساعت ۱۰:۳۶ ساعت

با این حساب، گلکسی A55 به راحتی تا ۲ روز و پوکو F6 به راحتی تا ۱.۵ روز در صورت انجام کارهای معمولی-سبک شما را همراهی می‌کنند.

شارژر

پوکو F6 از شارژر ۹۰ واتی پشتیبانی می‌کند که با استفاده از شارژر اختصاصی شیائومی که در جعبه موجود است، می‌تواند در عرض ۱۵ دقیقه بیش از نصف باتری را شارژ کند و شارژ کامل آن کمی بیش از نیم ساعت طول می‌کشد.

در مقابل، گلکسی A55 همچنان به شارژر ۲۵ واتی خود متکی است که در مقایسه با رقبا سرعت کمتری دارد. شارژ کامل این گوشی حدود ۱ ساعت و ۳ دقیقه طول می‌کشد و در عرض ۳۰ دقیقه تنها ۵۵ درصد از باتری شارژ می‌شود.

نام گوشی گلکسی A55 پوکو F6
سرعت شارژر ۲۵ وات ۹۰ وات
میزان شارژ پس از ۱۵ دقیقه ٪۲۹ ٪۵۶
میزان شارژ پس از ۳۰ دقیقه ٪۵۵ ٪۸۹
زمان مورد نیاز برای شارژ کامل ۶۳ دقیقه ۳۷ دقیقه
شارژر درون جعبه ندارد دارد

اسپیکر

گلکسی A55 دارای سیستم استریو است که شامل یک اسپیکر پایین و یک اسپیکر در بالا که به عنوان اسپیکر مکالمه هم استفاده می‌شود. پوکو F6 اما هم در بخش پایین و هم بالا، خروجی اسپیکر دارد. در مورد پوکو F6، بلندی صدا با امتیاز -۲۵.۲ LUFS «بسیار خوب» ارزیابی شده است. کیفیت صدا نیز بسیار خوب و شفاف است. با اینکه در حجم‌های بالاتر، صدای خوانندگان کمی کاهش می‌یابد، اما بیس در تمام محدوده‌های صدای بسیار برجسته است.

پوکو F6 در مقابل گلکسی A55؛ اسپیکر

در گلکسی A55، سیستم هیبریدی مشابهی وجود دارد. هرچند اختلاف بلندی صدا بین دو اسپیکر وجود دارد، اما سامسونگ توانسته این اختلاف را کاهش دهد. اسپیکر پایینی هنوز بلندتر است، اما نه به میزان قابل توجه. گلکسی A55 هم با امتیاز -۲۵.۶ LUFS «بسیار خوب» ارزیابی شده است. البته کیفیت صدا در فرکانس‌های بالا کمی ضعیف‌تر می‌شود، اما بیس قوی و صدای خوانندگان بسیار شفاف است. نسبت به مدل قبلی، A55 صدای بهتری دارد و برای تماشای فیلم یا گوش دادن به پادکست بدون هدفون گزینه‌ای عالی است.

پوکو F6 در مقابل گلکسی A55؛ اسپیکر - 1

در نهایت، هر دو گوشی دارای سیستم اسپیکر هیبریدی با کیفیت و بلندی صدای قابل قبول هستند، و تجربه‌ی خوبی را ارائه می‌دهند. اما پوکو F6 بیس و بلندی صدای بیشتری دارد.


پوکو F6 در مقابل گلکسی A55؛ دوربین

دوربین‌های دو گوشی پوکو F6 و گلکسی A55 تفاوت‌های قابل توجهی دارند. اندازه سنسور دوربین اصلی گلکسی A55 بزرگ‌تر است، که به طور تئوری باید کیفیت عکس‌های بهتری هم داشته باشد. همچنین پوکو یک دوربین کمتر هم دارد. در بخش فیلمبرداری، گلکسی A55 امکان فیلمبرداری ۴K@30 و ۱۰۸۰P@30/60 را ارائه می‌کند اما پوکو F6 نه تنها در ۴K قادر به فیلمبرداری با سرعت ۶۰ فریم است بلکه می‌تواند در وضوح ۱۰۸۰P هم تا ۲۴۰ فریم بر ثانیه فیلمبرداری کند.

پوکو F6 در مقابل گلکسی A55؛ دوربین

از لحاظ عکاسی و فیلمبرداری سلفی، گلکسی به لطف سنسور قدرتمند ۳۲ مگاپیکسلی با امکان فیلمبرداری ۴K عملکرد بهتری از دوربین ۲۰ مگاپیکسلی پوکو با امکان فیلمبرداری ۱۰۸۰@۳۰/۶۰ را ارائه می‌دهد. با این حال پیشنهاد می‌کنیم عملکرد دو گوشی را در عمل مقایسه کنید.

پوکو F6 در مقابل گلکسی A55؛ دوربین - 1

دوربین اصلی

زوم ۲ برابری

دوربین فوق عریض

دوربین سلفی

گلکسی A55 در مقابل پوکو F6
گلکسی A55 در مقابل پوکو F6
گلکسی A55 در مقابل پوکو F6
گلکسی A55 در مقابل پوکو F6

فیلمبرداری

گلکسی A55

پوکو F6


پوکو F6 در مقابل گلکسی A55؛ نرم‌افزار و سخت‌افزار

نرم‌افزار

پوکو F6 از HyperOS بر پایه اندروید ۱۴ استفاده می‌کند که شباهت زیادی به MIUI دارد. شیائومی برای پوکو F6 حداقل سه سال آپدیت نرم‌افزاری و ۴ سال برای آپدیت‌های امنیتی وعده داده است. این گوشی با وجود رابط کاربری سنگین، عملکرد روان و بدون هنگ و کندی دارد.

گلکسی A55 از One UI 6.1 بر پایه اندروید ۱۴ بهره می‌برد. سامسونگ برای این گوشی چهار سال آپدیت اصلی و پنج سال آپدیت امنیتی تضمین کرده است. One UI 6.1 ویژگی‌های بسیاری دارد و تقریباً تمام قابلیت‌های ارائه شده برای پرچمداران را در بر می‌گیرد.

به صورت کلی امکانات نرم‌افزاری دو گوشی به شرح زیر است:

HyperOS

  • اشغال حافظه کمتر سیستم‌عامل در گوشی
  • فونت‌های جدید
  • انیمیشن‌های نرم و روان
  • پنل اعلانات با امکان شخصی‌سازی
  • پنل کنترل با ظاهر جدید
  • شخصی‌سازی صفحه قفل
  • امکانات هوش مصنوعی نظیر زیرنویس و ترجمه ویدیوها، تبدیل صوت به نوشته در کنفرانس‌ها و جلسات، زیرنویس لحظه‌ای صداها، امکان جست‌وجوی تصاویر بر اساس مشخصه‌ها، امکان پرتره کردن تصاویر، تغییر فریم تصاویر و…
  • بهبود قابل توجه امنیت و حریم خصوصی به لطف هوش مصنوعی
  • انتقال تصویر گوشی به کامپیوتر یا تلویزیون برای داشتن تجربه‌ی بهتر و جذاب‌تر

One UI 6.1

  • اپ‌های از پیش نصب شده باکیفیت گوگل، مایکروسافت و سامسونگ
  • امکان پخش صدای ویدیو هنگام وب‌گردی در مرورگر سامسونگ حتی با ترک برنامه
  • اسپلیت اسکرین و پنل اج
  • امکان اجرای برنامه خاص با فشردن کلید پاور
  • ویجت‌های دسته‌بندی شده
  • کالر پلت برای یکپارچه‌سازی تم و رنگ‌بندی آیکون‌های گوشی
  • پوشه امن برای حفاظت از اطلاعات شخصی
  • مودها و روتین‌ها
  • پشتیبانی نرم‌افزاری طولانی مدت
  •  پنل تنظیمات سریع جدید و جذاب
  • شخصی‌سازی حرفه‌ای صفحه قفل
  • امکان هوش مصنوعی قرار است در پاییز امسال اضافه شوند

سخت‌افزار

پوکو F6 از چیپست اسنپدراگون ۸s نسل ۳ با پردازنده‌ای شامل ۱+۴+۳ هسته و گرافیک آدرنو ۷۳۵ بهره می‌برد. این ترکیب برای بازی‌های سنگین بسیار مناسب است و عملکرد خوبی دارد.

گلکسی A55 از چیپست اگزینوس ۱۴۸۰ با ۴ هسته Cortex-A78 و ۴ هسته Cortex-A55 و گرافیک Xclipse 530 استفاده می‌کند. این ترکیب نیز عملکرد مناسبی دارد، اما در مقایسه با Poco F6 به شکل قابل توجهی ضعیف‌تر است. پوکو F6 در دو نسخه ۸/۲۵۶ و ۱۲/۵۱۲ گیگابایت با حافظه داخلی UFS 4.0 عرضه می‌شود که سرعت بالایی دارد.

گلکسی A55 در سه نسخه ۸/۱۲۸، ۸/۲۵۶ و ۱۲/۲۵۶ گیگابایت عرضه می‌شود. حافظه داخلی این گوشی از نوع UFS 3.0 است که سرعت کمتری نسبت به UFS 4.0 دارد.

نام گوشی گلکسی A55 پوکو F6
گیک‌بنچ ۶ (تک هسته‌ای) ۱۱۴۲ ۱۹۸۶
گیک‌بنچ ۶ (چند هسته‌ای) ۳۳۵۰ ۴۸۸۳
۳DMark (offscreen) Wild Life (1440p) ۳۸۳۱ ۱۱۴۴۳
۳DMark (offscreen) Wild Life Extreme (2160p) ۱۰۲۴ ۳۱۱۰
AnTuTu 10 ۷۲۶۱۵۸ ۱۴۹۷۸۸۶

پایداری زیر فشار سنگین

پوکو F6 عملکرد پایداری خوبی در تست‌های طولانی‌مدت دارد و در تست استرس ۸۳% از توان خود را حفظ کرد. این گوشی با خنک‌کننده مناسب، در بازی‌های سنگین به مدت طولانی به خوبی عمل می‌کند.

گلکسی A55 نیز در تست‌های استرس عملکرد خوبی نشان داده و تقریباً در حداکثر عملکرد باقی ماند. اگرچه از لحاظ پایداری این گوشی خیلی بهتر از پوکو F6 بود اما چون قدرت و سرعت آن ذاتاً کمتر از پوکو است، باز هم نمی‌تواند به خوبی این گوشی در انجام کارهای سنگین ظاهر شود.

پایداری پردازنده گلکسی A55
پایداری پردازنده گلکسی A55
پایداری پردازنده گلکسی A55

در مجموع، پوکو F6 با پردازنده و گرافیک قوی‌تر و حافظه سریع‌تر UFS 4.0 برای بازی‌های سنگین و کارهای حرفه‌ای مناسب‌تر است. اما گلکسی A55 با پشتیبانی نرم‌افزاری طولانی‌تر و رابط کاربری پیشرفته نیز انتخاب بسیار خوبی برای کاربران عادی و نیمه‌حرفه‌ای است.

نام گوشی گلکسی A55 پوکو F6
پایداری پردازنده بعد از ۱ ساعت ٪۸۹ ٪۸۳
پایداری گرافیک بعد از ۲۰ دور ٪۹۹.۴ ٪۷۷.۶
تغییر شارژ از ۹۹ به ۹۳٪ از ۴۷ به ۳۳٪
تغییر دما بین ۲۵ تا ۳۳ درجه از ۲۶ به ۵۰ درجه
تغییر FPS بین ۴ تا ۹ بین ۳۴ تا ۸۳

به صورت کلی، گلکسی A55 از لحاظ قدرت سخت‌افزاری، قابل مقایسه با پوکو F6 نیست و اصلا نمی‌تواند حتی نزدیک به این گوشی باشد. با این حساب، پوکو F6 باید بیشتر داغ کند اما به لطف پلاستیکی بودن بدنه، این داغی خیلی حس نمی‌شود.


پوکو F6 در مقابل گلکسی A55؛ سخن پایانی

چرا گلکسی A55؟

  • کیفیت ساخت بهتر
  • استاندارد ضد آب IP67
  • نمایشگر عالی
  • محافظ صفحه مقاوم‌تر
  • یک نسخه آپدیت نرم‌افزاری بیشتر
  • پایداری بهتر پردازنده
  • کیفیت بهتر دوربین‌ها
  • امکان فیلم‌برداری ۴K با دوربین سلفی
  • باتری با شارژدهی بیشتر

چرا پوکو F6؟

  • وزن بسیار کم
  • حواشی کمتر در اطراف صفحه
  • نمایشگر با وضوح عالی و روشنایی مناسب
  • امکانات نرم‌افزاری متعدد و امکانات هوش مصنوعی
  • قدرت سخت‌افزاری در حد پرچم‌دارهای سال گذشته
  • حافظه داخلی UFS 4.0
  • امکان فیلمبرداری ۴K@30/60
  • اسپیکر قدرتمند با بیس بلند
  • شارژر بسیار سریع
loading...
گلکسی A55 یا پوکو F6؛ کدام را ترجیح می‌دهید؟
گوشی موبایل شیائومی مدل Poco F6 دو سیم کارت ظرفیت 512 گیگابایت و رم 12 گیگابایت
گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy A55 دو سیم کارت ظرفیت 256 گیگابایت و رم 12 گیگابایت - ویتنام

منبع: GSMArena (۱,۲)

سوالات متداول درباره گلکسی A55 و پوکو F6
کدام گوشی برای بازی بهتر است؟
قطعا پوکو F6 چون قدرت سخت‌افزاری آن قابل مقایسه با قدرت سخت‌افزاری A55 نیست.
کدام گوشی برای عکاسی مناسب‌تر است؟
هر دو گوشی عملکرد بسیار خوبی در این زمینه دارند. اما به طور کلی، گلکسی A55 گزینه‌ی بهتری در این زمینه به حساب می‌آید.
کدام گوشی برای تماشای فیلم و سریال مناسب‌تر است؟
با توجه به کیفیت و اندازه صفحه، هر دو گوشی گزینه‌ی خوبی از این حیث به حساب می‌آیند.
کدام گوشی زیر فشار سنگین داغ می‌کند؟
هر دو گوشی در این زمینه عالی هستند. اما به صورت کلی، پوکو زیر فشار سنگین به خاطر سخت‌افزار بسیار قدرتمندتر، بیشتر داغ می‌کند.
کدام گوشی با شارژر عرضه می‌شود؟
پوکو F6 به همراه شارژر ۹۰ واتی به بازار می‌آید.
راهنمای خرید گوشی موبایل


برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما