تراشهی جدید گلگسی واچ ۴ پیشرفت بزرگی برای Wear OS است
سامسونگ از چیپست جدید اگزینوس W920 که از آن در گلکسی واچ ۴ استفاده خواهد شد، رونمایی کرد. این تراشهی جدید اولین تراشهی توسعه داده شده با فناوری ۵ نانومتری برای دستگاههای پوشیدنی است. همچنین باید بگوییم که رونمایی از این تراشهی جدید توسط سامسونگ به این معنی است که این شرکت برای اولینبار بعد از رونمایی از نسخهی اصلی و اولیه گلکسی واچ، تراشهی به کار رفته در این ساعت هوشمند را بهروزرسانی کرده است.
چرا تراشهی اگزینوس W920 دارای اهمیت بسیار بالایی است؟ در ابتدا باید بگوییم که این تراشهی جدید سومین تراشهی است که میتواند از سیستم عامل جدید Wear OS 3.0 پشتیبانی کند. علاوهبر این، این تراشه در مقایسه با تراشهی ۲۸ نانومتری کوالکام اسنپدراگون Wear 3100 که از آن در بیشتر پوشیدنیهای هوشمند استفاده میشود، بسیار جدیدتر است.
با توجه به این موضوع، باید بگوییم که اگر شما کسی هستید که سیستم عامل Wear OS را بر روی تراشهی قدیمی کوالکام تجربه کردهاید، بعد از تجربهی این سیستم عامل بر روی این تراشهی جدید تفاوت رخ داده در انجام کارها به دلیل قدرت این تراشهی جدید را حس خواهید کرد.
همچنین باید بگوییم که تراشهی جدید اگزینوس W920 در مقایسه با تراشهی ۱۲ نانومتری اسنپدراگون Wear 4100 Plus هم تراشهی جدیدتری محسوب میشود. برای اطلاع باید بگوییم که کوالکام در تراشهی Wear 4100 Plus از هستههای پردازشی Cortex A53 در CPU این تراشه استفاده کرده است.
سامسونگ ادعا میکند که این تراشهی جدید در مقایسه با تراشهی اگزینوس ۹۱۱۰ که از آن در گلکسی واچ ۳ استفاده شده است، دارای %۲۰ قدرت بیشتری است. همچنین گویا توان گرافیکی این تراشهی جدید ۱۰ برابر بهتر از واحد گرافیکی Mali-G68 است.
تراشهی اگزینوس W920 دارای پردازندهی کم مصرف Cortex M55 است که تنها وظیفهی این پردازنده انجام کارهای مربوط به ویژگی نمایشگر همیشه روشن است. سامسونگ میگوید که در مقایسه با تراشههای قبلی، استفاده از این تراشهی جدید میزان انرژی لازم برای نمایشگر را هم کاهش میدهد.
نگاهی به ویژگیهای ارتباطی تراشهی اگزینوس W920 استفاده شده در گلکسی واچ ۴ نشان میدهد که این تراشه دارای مودم برای پشتیبانی از فناوری ارتباطی ۴G LTE و پشتیبانی از سیستم Global Navigation Satellite System (GNSS) برای سنجش سرعت، مسافت و تغییرات ارتفاع در هنگام انجام فعالیت در داخل ساختمان است.
روی هم رفته باید بگوییم که رونمایی از این تراشه خبر خوشی برای طرفداران ساعتهای هوشمند دارای سیستم عامل Wear OS است زیرا در گذشته کاربران ساعتهای هوشمند سامسونگ از کمبود قدرت پردازشی در این ساعتها شکایت کرده بودند. در نهایت انتظار داریم که ترکیب قدرت پردازشی این تراشهی جدید با سیستم عامل بهروز شده باعث شود که ساعت هوشمند گلکسی واچ ۴ به دستگاه قدرتمندی تبدیل شود.
در نهایت انتظار میرود که سامسونگ از گلکسی واچ ۴ در ۱۱ آگوست (۲۰ مرداد) با برگزاری مراسمی و در کنار گوشیهای جدید تاشوی این شرکت رونمایی کند.
منبع: Android Authority