قسمت پایانی فصل اول سریال «حلقههای قدرت» چه مقدماتی را برای فصل دوم فراهم کرد؟
قسمت پایانی فصل اول «ارباب حلقهها: حلقههای قدرت»، با بازگشت دراماتیک سائورون که از قسمت اول پایهریزی شده بود مخاطبان را شگفتزده کرد اما جدای از این، بخشی از تاثیر کلی فصل اول سریال به درام استادانه آن در ارتباط با حلقههای قدرت و عصر دوم سرزمین میانه برمیگردد. به این ترتیب، پایان فصل واقعا کاتالیزور رویدادها و خطوط داستانی مهم در فصلهای آینده بود و بازیکنان کلیدی در موقعیتهای اصلی خود در نقشه سرزمین میانه قرار گرفتند.
هشدار: در این متن، داستان فصل اول سریال «حلقههای قدرت» لو میرود
نتیجه خالص تمام این تداخلات مفصل این بود که به تماشاگران فرصتی داده شد تا مسیر هر یک از خطوط داستانی اصلی فصلهای آینده را در ذهن خود دنبال کنند، اگرچه هنوز هیچ چیز مشخصی فاش نشده است. اما داستان در فصل ۲ به کجا خواهد رفت؟
- ۷ شخصیت سریال «چیزهای عجیب» که احتمال مردنشان در فصل پنجم بیشتر است
- مقایسه «خاندان اژدها» و «حلقههای قدرت»؛ کدام سریال برای مخاطب نامطلع بهتر است؟
- تاریخچه جادوگرها در سرزمین میانه؛ آیا مرد مرموز سریال «حلقههای قدرت» جادوگر است؟
به سریال اختصاصی سائورون خوش آمدید!
یکی از عناصر قطعی فصل ۲ قطعا دسیسههای سائورون به حساب میآید که اکنون کاملا فاش شده است. جیدی پین و پاتریک مککین خالقان مجموعه اخیرا این موضوع را تایید کردند و گفتند که داستان متعارف و مورد انتظار سائورون در فصل دوم هم ادامه خواهد داشت و این رویکرد نسبت به ارباب تاریکی از تمرکز سریال بر گالادریل در فصل اول ریشه میگیرد. دیدگاه سائورون به سرزمین بایر موردور در پایان قسمت ۸ در واقع به رویدادهای طرح داستانی خود سریال و جدول زمانی کلی و بزرگتر قصههای تالکین اشاره دارد.
برای مثال، به نظر میرسد درگیری بین سائورون و آدار (جوزف ماول) در این مرحله اتفاق بیافتد، زیرا الفی که فکر میکرد ارباب تاریکی را کشته، اکنون خودش را در جایگاه استاد قدیمی خود قرار داده است. بعید به نظر میرسد که آدار مایل به تسلیم در برابر سائورون باشد یا این که به نظر نمیرسد سائورون حتی اگر آدار هم بخواهد، او را نزد خود بازگرداند. بنابراین مطمئنا در فصل آینده، جنگ قدرت بین این دو و بر سر اورکها و سرزمین موردور خواهد بود.
علاوه بر این، سائورون در کوهستان دووم و در میانه عصر دوم، حلقه یگانه را خلق میکند. حلقههای الفها از قبل ساخته شدهاند و احتمالا حلقههای قدرت دیگر نیز به زودی رونمایی میشوند که البته، حلقه یگانه از همه آنها برتر است.
چه اتفاقی در رون رخ میدهد؟
برخی از ابهامات و سردرگمیها درباره هویت غریبه (دنیل ویمن) در پایان قسمت ۸ حل شد اما ماموریت و آینده او به طرز جالبی نامشخص است. او به عنوان یک ایستار (یکی از جادوگران) معرفی شد اما مصمم است تا برای یافتن پاسخ سوالات و رسیدن به هدف خود، راهی رون شود. چه چیزی در رون در انتظار اوست؟
این سوال یک پاسخ بالقوه از دل یادداشتها و ضمائم تالکین دارد. رون خانه ایسترلینگهاست و در میان آنها لردی به نام خمول وجود دارد. خمول به این دلیل در این داستان اهمیت پیدا میکند که در نهایت به واسطه دریافت یک حلقه قدرت از سوی سائورون به دام میافتد و پس از پادشاه جادوگر آنگمار و به عنوان دومین نفر به یکی از اشباح حلقه تبدیل میشود. غریبه به رون میرود و این احتمال وجود دارد که مخاطبان در فصل آینده با این شخصیت آشنا شوند.
علاوه بر این، جادوگران آبی در منطقه رون و شرق سرزمین میانه مستقر هستند و آنها در آنجا یا در ماموریت خود شکست میخورند یا از قدرت خود برای مقاومت در برابر اراده سائورون استفاده میکنند و این سرنوشت به این بستگی دارد که کدام نسخه از داستان تالکین را خوانده باشید. پس این احتمال وجود دارد که غریبه و نوری (مارکلا کاونا) در مقطعی از زمان با جادوگران آبی روبهرو شوند و حتی یک احتمال (مسلما خفیف) این است که او خود یکی از آن جادوگران باشد.
انتقام میریل
یکی از عناصر قطعی فصل آینده بازگشت نومنوریان به سرزمین میانه است. این موضوع اساس در صحبتهای میریل (سینتیا آدای رابینسون) در قسمت ۷ نیز مورد اشاره قرار گرفته بود و این قضیه با تاریخ نومنور (همانطور که تالکین آن را نوشته است) مطابقت دارد. نومنوریان سرانجام در عصر دوم یک امپراطوری در سرزمین میانه میسازند و این اتفاق نوید ظهور یک قلمرو نظامی و تجاری تمامعیار را میدهد که تقریبا بخشی از روایت فصل آینده سریال است.
یکی دیگر از خطوط داستانی محوری مرتبط با نومنوریان، نابینایی میریل است. این خط داستانی جزو روایت تالکین نیست و نقص میریل شاید منجر به این شود که او بیشتر از قبل به فارازون به عنوان مشاور تکیه کند که خوانندگان سیلماریلیون میدانند که این خط داستانی فاجعهبار خواهد بود. این اتفاق راه را برای به قدرت رسیدن فارازون هموار میکند و احتمالا موجب میشود که او خودش به سرزمین میانه برود و جاهطلبیهایش را که در فصل ۱ آغاز شده است، بیشتر کند.
مشکل بالروگ
شیاطین آتشین دنیای باستان همیشه عامل ایجاد آشفتگی و آسیبهای جانبی در طول داستانها و روایتها هستند. بنابراین اگر حضور بالروگ در قسمت ۷ منجر به ایجاد مشکلاتی در پادشاهی خزاددوم در فصل دوم شود نباید تعجب کنید. البته جدول زمانی در این زمینه کمی دردسرساز است، زیرا بالروگ در نهایت پادشاهی دورفها را نابود میکند اما طبق منابع، این اتفاق تا اواخر عصر سوم رخ نمیدهد. مگر این که سریال سقوط خزاددوم را تا چند هزار سال زودتر روایت کند و شاید اصلا دورفها راهی برای مقابله با بالروگ پیدا کنند اما این که این اتفاقات چگونه و چه زمانی رخ دهند در حال حاضر نامشخص است و باید گفت که هیچ چیز قابل پیشبینی نیست.
یکی دیگر از خطوط داستانی مرتبط با خزاددوم که باید به آن توجه داشت، موضوع جانشینی، استفاده از میتریل و رابطه بین الفهای ارگیون و پادشاهی دورفها است. آیا دورین (اوین آرتور) به عنوان وارث تاج و تخت به داستان برمیگردد؟ آیا آنها دوباره میتریل استخراج میکنند؟ و از آنجایی که تالکین به این دوران به عنوان عصر طلایی همکاری الفها و دورفها اشاره دارد، آیا مخاطبان نتیجه باشکوه همکاری این دو نژاد را خواهند دید؟
افراد غایب
به نظر نمیرسد که ایسیلدور (ماکسیم بالدری) مرده باشد. سلبورن هم همینطور. پس باید گفت که داستان جالبی در فصل ۲ در حال توسعه است، زیرا با این اوصاف ایسیلدور اکنون در سرزمین بایر موردور قرار دارد و باید راه خود را به سوی تمدن پیدا کند. آیا او با آدار مواجه خواهد شد؟ آیا با سائورون ملاقات خواهد کرد و از او فریب خواهد خورد؟ اصلا شاید سائورون به او یک حلقه بدهد و وی را هم فاسد کند.
سلبورن نیز احتمالا در ادامه به داستان برمیگردد، مگر این که نویسندگان واقعا با این ایده که او مرده است داستان را نوشته باشند. البته چگونگی و زمان بازگشت او کاملا نامشخص است. شاید او به عنوان یک الف مرموز به داستان اضافه شود و با بالروگ مبارزه کند. از سوی دیگر، شاید هم او و ایسیلدور در حال حاضر در گوشهای دورافتاده از سرزمین میانه مشغول امور روزمره خود و منتظر دراماتیکترین زمان برای بازگشت به خط داستانی هستند.
همه چیز به مرور زمان مشخص خواهد شد اما با توجه به این که در این مقطع زمانی تشنه تماشای ادامه سریال هستیم باید در این میان فعلا به همه حدسها و فرضیههایی که داریم راضی باشیم.
منبع: collider