ردمیبوک پرو ۱۵ و پرو ۱۴ با پردازندهی سری رایزن ۵۰۰۰ رونمایی شدند
ردمی ساعاتی پیش از دو لپتاپ قدرتمند تحت عنوان ردمیبوک پرو ۱۵ و ردمی بوک پرو ۱۴ رونمایی کرد که در قدرتمندترین مدل خود به ترتیب به پردازندههای رایزن ۷ 50800H و رایزن ۷ 5700U مجهز شدهاند.
ردمی اواخر ماه فوریهی امسال بود که از لپتاپهای قدرتمند سری ردمیبوک پرو با پردازندهی ساخت اینتل رونمایی کرد. اما این بار شاهد رونمایی از همان محصولات با پردازندههای سری رایزن ۵۰۰۰ شرکت AMD هستیم که از لحاظ توان پردازشی فوقالعاده سرعت و قدرت بالایی دارند.
عرضهی لپتاپ توسط ردمی خبر بسیار خوبی برای کاربران به حساب میآید چرا که این شرکت سیاستی که در عرضهی گوشیهایش بهکار گرفته را برای لپتاپها هم دارد. بدین ترتیب باید شاهد محصولاتی قدرتمند و در عین حال مقرونبهصرفه باشیم که خوشبختانه اینطور هم هست.
دو لپتاپی که ساعاتی پیش رونمایی شدند شامل ردمیبوک پرو ۱۵ و ردمیبوک پرو ۱۴ میشوند که به ترتیب از نمایشگرهای ۱۵٫۶ و ۱۴ اینچی بهره میبرند. هر دو لپتاپ هم در دو مدل مختلف دیگر عرضه میشوند که کاربر میتواند بین آنها، آنچه را که بیشتر مطابق سلیقهاش است انتخاب کند.
ردمیبوک پرو ۱۵ با پردازندهی رایزن
ردمیبوک پرو ۱۴ با پردازندهی رایزن
ردمیبوک پرو ۱۵ با دو پردازندهی قدرتمند عرضه میشود؛ رایزن ۵ 5600H که از ۶ هسته و ۱۲ رشته بهره میبرد و رایزن ۷ 5800H که ۸ هسته و ۱۶ رشته دارد. هر دوی این پردازندهها بسیار سریع هستند و برای رسیدگی به کارهای سنگین، عملکرد خوبی از خود نشان میدهند. توان مصرفی هر دوی این پردازندهها به لطف معماری ساخت پیشرفتهای که دارند، ۳۵ وات است که بسیار کم محسوب میشود. متأسفانه برای این محصول از گرافیک مجزایی استفاده نشده و کاربران باید به همان گرافیک داخلی به ترتیب ۷ و ۸ هستهای بسنده کنند.
نمیتوان انتظار داشت این لپتاپها برای بازیهای سنگین کاملا مجهز باشند. محصولاتی اینچنینی بیشتر برای دانشجویان و افرادی طراحی شده که کارهای گرافیکی سنگینی ندارند. بنابراین با این تصور که این لپتاپ بسیار قدرتمند است، آن را خریداری نکنید چرا که در این محصولات بیشتر روی سرعت تمرکز شده.
مدل ۱۴ اینچی اما از پردازندههایی با توان مصرفی ۱۵ وات بهره میبرد که عالیتر از قبل است اما این توان کم در صورتی بدست آمده که قدرت پردازنده هم کاهش داشته. ردمیبوک پرو ۱۴ در دو مدل با پردازندههای رایزن ۵ 5500U با ۶ هسته و ۱۲ رشته و رایزن ۷ 5700U با ۸ هسته و ۱۶ رشته در دسترس قرار خواهد گرفت.
باید این نکته را هم به خاطر داشته باشید که این پردازندههایی که در مدل ۱۴ اینچی بهکار رفتهاند مبتنی بر معماری ذن ۲ هستند در حالی که پردازندههای مدل ۱۵٫۶ اینچی بر پایهی معماری ذن ۳ بودند. همچنین پردازندههای سری H که اندکی قدرتمندتر و پیشرفتهتر هستند برای خنکسازی به دو فن مجهز شدهاند در حالی که مدلهای سری U از یک فن بهره میبرند.
برای ردمیبوک پرو ۱۵ از نمایشگر بسیار باکیفیت در وضوح ۳۲۰۰ × ۲۰۰۰ پیکسل استفاده شده که از رفرشریت ۹۰ هرتز هم پشتیبانی میکند و به قابلیتهایی نظیر DC dimming مجهز شده. بیشینهی روشنایی ۳۰۰ نیت، نرخ کنتراست تصویر ۱۵۰۰:۱ و پوشش ۱۰۰ درصدی رنگ sRGB، از دیگر قابلیتهایی هستند که در نمایشگر این لپتاپ وجود دارند.
مدل ۱۴ اینچی به نمایشگری با وضوح ۲۵۶۰ × ۱۶۰۰ پیکسل مجهز شده که اندکی کیفیت کمتری به نسبت مدل بهکار رفته در ردمیبوک پرو ۱۵ دارد اما همچنان یکی از بهترین نمایشگرهای بهکار رفته در لپتاپی با این محدودهی قیمتی است. این پنل اما از رفرشریت استاندارد یعنی ۶۰ هرتز بهره میبرد اما از لحاظ پوشش رنگی sRGB و بیشینهی روشنایی، مشخصات کاملا مشابهی با مدل ۱۵٫۶ اینچی دارد.
بدیهی است از لحاظ وزن، مدل ۱۵٫۶ باید سنگینتر باشد و اینطور هم هست. این محصول ۱٫۸ کیلوگرم وزن دارد و دلیل این موضوع در کنار استفاده از نمایشگری بزرگتر، بهرهمندی از باتری پرظرفیتتر است که ۷۰ واتساعتی است و از شارژری با سرعت خیرکنندهی ۱۰۰ وات هم پشتیبانی میکند.
مدل ۱۴ اینچی ۱٫۴۲ کیلوگرم وزن دارد و باتری بهکار رفته در آن ۵۶ واتساعتی است. متأسفانه برای این لپتاپ از یک شارژر با سرعت ۶۵ وات استفاده شده که سرعت بالایی هم دارد اما قطعا نمیتواند کارایی مشابهی با نمونهی ۱۰۰ واتی داشته باشد. حال جالب اینجاست که هر دو باتری توانایی این را دارند که به مدت ۱۴ ساعت در وبگردی و انجام کارهای سبک مشابه، دستگاه را روشن نگه دارند که مدت زمان بسیار خوبی به حساب میآید.
بدنهی این دو لپتاپ از فلز تراشخوردهی آلومینیوم ساخته شده که بسیار باکیفیت است و ظاهر زیبا و جذابی به محصول داده. روی آن، دو پورت USB-C، یک پورت USB-A، یک پورت HDMI و جک ۳٫۵ میلیمتری هدفون هم دیده میشود. این دو لپتاپ از وایفای پرسرعت نسل ۶ هم پشتیبانی میکنند. کلید پاوری هم در بالاترین بخش صفحه کلید در نظر گرفته شده که حسگر اثرانگشت هم با آن ادغام شده. بنابراین از لحاظ امنیتی هم این دو لپتاپ در شرایط خوبی قرار دارند.
مهم نیست کدام لپتاپ را با چه مدلی خریداری میکنید، برای همهی آنها ۱۶ گیگابایت حافظهی رم از نوع LPDDR4 و ۵۱۲ گیگابایت حافظهی داخلی پرسرعت از نوع SSD در نظر گرفته شده تا از لحاظ سرعت، خیال کاربران کاملا آسوده باشد. این دو لپتاپ از تاریخ ۱ ژوئن (۱۱ خرداد)، رسما برای فروش در دسترس قرار خواهند گرفت. شما عزیزان میتوانید قیمتی هم که ردمی برای آنها در نظر گرفته را در جدول زیر مشاهده کنید.
۶۵۷ دلار – ۵۵۰ یورو | ۴۷۰۰ یوآن | ردمیبوک پرو ۱۴ – 5500U |
۷۳۵ دلار – ۶۰۰ یورو | ۴۳۰۰ یوآن | ردمیبوک پرو ۱۴ – 5700U |
۷۵۰ دلار – ۶۱۵ یورو | ۴۸۰۰ یوآن | ردمیبوک پرو ۱۵ – 5600H |
۸۳۰ دلار – ۶۸۰ یورو | ۵۳۰۰ یوآن | ردمیبوک پرو ۱۵ – 5800H |
این دو لپتاپ از تاریخ یاد شده در بازار چین در دسترس قرار خواهند گرفت و هنوز مشخص نیست آیا در سایر بازارها هم شاهد عرضهی این دو خواهیم بود یا خیر. اطلاعات بیشتر در این رابطه باید طی آیندهی نزدیک به دستمان برسد.
منبع: GSMArena
اینکه که کپی مک بوکه