ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس در برابر ناتینگ فون ۱؛ دو ‌میان‌رده‌ی فوق‌العاده!

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱۵ دقیقه
ردمی نوت 12 پرو پلاس ناتینگ فون 1

در این مطلب به مقاسه‌ی ناتینگ فون ۱ و ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس می‌پردازیم؛ دو میان‌رده با سیستم‌عامل مشابه ولی متفاوت در تمام زمینه‌ها. آیا ناتینگ فون ۱ می‌تواند در مقابل ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس ارزشمندتر ظاهر شود؟

گوشی موبایل شیائومی مدل Redmi Note 12 Pro Plus 5G دو سیم کارت ظرفیت 256 گیگابایت و رم 8 گیگابایت - گلوبال
گوشی موبایل ناتینگ مدل Phone 1 دو سیم کارت ظرفیت 128 گیگابایت و رم 8 گیگابایت

مقایسه ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس با ناتینگ فون ۱


مقدمه


اوایل تابستان سال گذشته بود که کارل پی، بنیان‌گذار برند ناتینگ، از نخستین گوشی خود با ظاهری متفاوت و منحصر بفرد رونمایی کرد؛ ناتینگ فون ۱. محصولی با بدنه‌ی کاملا شفاف که کاربر می‌تواند طراحی درون گوشی را از طریق قاب پشتی آن مشاهده کند.

۴ ماه بعد، یعنی در پاییز همان سال، ردمی هم طبق معمول از گوشی‌های سری ردمی نوت جدید خود رونمایی کرد؛ ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس، با دوربین قدرتمند و شارژر شگفت‌انگیز خود، گل سرسبد این مجموعه بود تا بدین ترتیب علاقه‌مندان به گوشی‌های سری ردمی نوت پس از یک سال، محصولی را در دسترس داشته باشند که هم مشخصات سخت‌افزاری مطلوبی دارد و هم از لحاظ کیفیت دوربین حرف‌های زیادی برای گفتن دارد. حالا باید دید مقایسه‌ی این دو گوشی ما را به چه نتیجه‌ای می‌رساند.


ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس در مقابل ناتینگ فون ۱؛‌ جدول مشخصات فنی


نام گوشی ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس ناتینگ فون ۱
تاریخ رونمایی و عرضه ۵ آبان ۱۴۰۰ / ۱۰ آبان ۱۴۰۰ ۲۱ تیر ۱۴۰۰ / ۲۵ تیر ۱۴۰۰
ابعاد و وزن ۸٫۹ × ۷۶ × ۱۶۲٫۹ میلی‌متر – ۲۰۸٫۴ گرم ۸٫۳ × ۷۵٫۸ × ۱۵۹٫۲ میلی‌متر – ۱۹۳٫۵ گرم
استاندارد مقاومتی IP53 IP53
قابلیت‌های ویژه ندارد LED چند رنگه در پنل پشتی، چراغ اعلانات، چراغ فرایند شارژ شدن، چراغ ضبط ویدیو
اندازه و نوع نمایشگر ۶٫۶۷ اینچی OLED ۶٫۵۵ اینچی OLED
رفرش‌ریت و سایر فناوری‌های نمایشگر ۱۰۸۰ × ۲۴۰۰ پیکسل – ۱۲۰ هرتزی – تراکم ۳۹۵ پیکسل بر هر اینچ – محافظ صفحه گوریلا گلس ۵ ۱۰۸۰ × ۲۴۰۰ پیکسل – ۱۲۰ هرتزی – تراکم ۴۰۲ پیکسل بر هر اینچ – محافظ صفحه گوریلا گلس ۵
سیستم‌عامل و رابط کاربری اندروید ۱۲ و MIUI 13 اندروید ۱۲ و Nothing OS 1.5.3
پردازنده و گرافیک دایمنسیتی ۱۰۸۰ – هشت هسته با دو هسته از نوع Cortex-A78 و فرکانس ۲٫۲۶ گیگاهرتز و شش هسته از نوع Cortex-A55 با فرکانس ۲ گیگاهرتز – گرافیک Mali-G68 MC4 اسنپدراگون ۷۷۸G پلاس – هشت هسته با یک هسته از نوع Cortex-A78 و فرکانس ۲٫۵ گیگاهرتز، سه هسته از همان نوع با فرکانس ۲٫۴ گیگاهرتز و چهار هسته از نوع Cortex-A55 با فرکانس ۱٫۹ گیگاهرتز – گرافیک آدرنو ۶۴۲L
ترکیب حافظه‌ی رم و حافظه‌ی داخلی ۲۵۶/۸ و ۲۵۶/۱۲ گیگابایت ۱۲۸/۸، ۲۵۶/۸ و ۲۵۶/۱۲ گیگابایت
نوع حافظه داخلی UFS 2.2 UFS 3.1
دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/1.7 و لرزشگیر اپتیکال – لنز ۱/۱٫۴ اینچی ۵۰ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/1.9 و لرزشگیر اپتیکال – لنز ۱/۱٫۵۶ اینچی
دوربین دوم ۸ مگاپیکسلی فوق عریض با زاویه‌ی دید ۱۲۰ درجه ۵۰ مگاپیکسلی فوق عریض با زاویه‌ی دید ۱۱۴ درجه
دوربین سوم ۲ مگاپیکسلی ماکرو ندارد
کیفیت فیلم‌برداری ۴K@30 و ۱۰۸۰p@30/60/120 و ۷۲۰p@960 ۴K@30 و ۱۰۸۰p@30/60
دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/2.5 ۱۶ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/2.5
کیفیت دوربین ۱۰۸۰P@30 ۱۰۸۰P@30
اسپیکر استریو استریو
جک ۳.۵ میلی‌متری دارد ندارد
حسگر اثر انگشت دارد – ادغام شده با کلید پاور دارد – زیر نمایشگر
باتری و شارژر ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت – ۱۲۰ واتی ۴۵۰۰ میلی‌آمپر ساعتی – ۳۳ واتی
شارژر درون جعبه دارد ندارد
رنگ‌بندی سفید یخی، آبی، مشکی، ترند ادیشن سفید، مشکی
قیمت ۱۶ تا ۲۰٫۵ میلیون تومان  ۱۶٫۸ تا ۲۱٫۵ میلیون

محتویات درون جعبه


ردمی نوت 12 پرو پلاس ناتینگ فون 1

درون بسته‌بندی ناتینگ فون ۱ خبری از شارژر و هندزفری نیست؛ فقط کابل دو سر Type-C و خود گوشی دیده می‌شوند. اما در بسته‌بندی ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس شما نه تنها یک آداپتور فوق سریع ۱۲۰ واتی و کابل مربوط به آن بلکه یک قاب محافظ را هم شاهد خواهید بود.

ردمی نوت 12 پرو پلاس ناتینگ فون 1


طراحی و کیفیت ساخت


ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس در ۳ رنگ متنوع، ساده و جذاب و یک رنگ خاص راهی بازار شده است؛ سفید، آبی، مشکی و ترند ادیشن. در مدل آخر نیمی از پنل پشتی آن به صورت عمودی به رنگ سبز بوده و روی آن عبارت «RACING» با فونت زیبایی نوشته شده است. بخش دیگر پنل هم مشکی با خطوط مورب است که امضای سفیر برند ردمی یعنی Wang Yibo (وانگ ییبو) هم روی آن دیده می‌شود.

ردمی نوت 12 پرو پلاس ناتینگ فون 1

ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس سه دوربین روی پنل پشتی خود دارد که هر سه‌ی آن‌ها به همراه یک فلش درون ماژولی بزرگ قرار گرفته‌اند و بیرون‌زدگی محسوسی هم از بدنه دارند.

قسمت‌های مختلف محصول در قسمت پایینی فریم قابل مشاهده هستند. این قسمت‌ها شامل درگاه سیم‌کارت، حفره‌ی میکروفون، پورت شارژر و بلندگوی اصلی می‌شوند. در قسمت بالایی فریم، می‌توان جک ۳.۵ میلی‌متری هدفون، حفره‌ی دوم میکروفون، بلندگوی دوم و فرستنده‌ی مادون قرمز را مشاهده کرد.

ردمی نوت 12 پرو پلاس

صفحه نمایش این گوشی دارای حاشیه‌ی نسبتاً کمی است و بیش از ۸۶٪ از فضای پنل جلویی را به خود اختصاص داده است تا شما بتوانید با آن به راحتی کار کنید. همچنین در بالاترین قسمت مرکزی پنل، یک حفره‌ی بسیار کوچک قرار دارد که محل قرارگیری دوربین سلفی با رزولوشن ۱۶ مگاپیکسل است.

ردمی نوت 12 پرو پلاس ناتینگ فون 1

در طرف مقابل اما ناتینگ فون ۱ را داریم؛ محصولی که برخلاف رقیب، فریمی آلومینیومی و مشابه با آن، پنل پشتی شیشه‌ای دارد تا بدین ترتیب یک گوشی پریمیوم از لحاظ طراحی محسوب شود. گوشی در نگاه نخست، فوق‌العاده زیبا به نظر می‌رسد و عملکرد عالی شرکت سازنده را در نخستین تجربه‌اش نشان می‌دهد. این طراحی زیبا هم به صورت کلی در پنل پشتی و فریم‌ها دیده می‌شود.

ناتینگ پنل پشتی را کاملا شفاف طراحی کرده به گونه‌ای که شما می‌توانید اجزای درونی گوشی را مشاهده کنید. فقط ای کاش این گوشی با این برچسب قیمتی، استاندارد IP بالاتری از IP53 داشت اما فقدان این قابلیت سبب شده ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس و نماینده‌ی ناتینگ کاملا از این حیث با یکدیگر برابر باشند؛ یعنی مقاوم در برابر پاشش آب و نه بیشتر. از لحاظ رنگ‌بندی، ناتینگ فقط در دو رنگ مشکی و ساده عرضه می‌شود که در هر دو رنگ، پنل پشتی آن کاملا شفاف و متعلقات درونی گوشی قابل رویت است. روی پنل پشتی ناتینگ دو لنز دوربین را مشاهده می‌کنید که ماژول خاصی برای آن‌ها در نظر گرفته نشده ولی یک نوار LED اطراف آن وجود دارد که روشن شده و جلوه‌ی بی‌نظیری به پشت گوشی می‌دهد.

ردمی نوت 12 پرو پلاس ناتینگ فون 1

فریم ناتینگ از لحاظ زیبایی، یکی از اصلی‌ترین نقاط قوت این محصول محسوب می‌شود چرا که فوق‌العاده زیبا و چشم‌نواز طراحی شده؛ فریمی تخت با کلیدهای کنترل صدای جداگانه و خطوط آنتن که اطراف فریم را در بر گرفته و به شکل نفسگیری این گوشی را زیبا کرده‌اند. ناتینگ برخلاف بسیاری از گوشی‌های دیگر از جمله رقیب خود، روی فریم سمت چپ خود کلیدهای کنترل صدا را دارد و روی فریم سمت چپ هم کلید پاور به چشم می‌خورد. روی فریم بالا یک حفره‌ی مربوط به میکروفون و روی حفره‌ی پایینی هم اسپیکر، پورت شارژر و درگاه سیم‌کارت و یک میکروفون دیگر به چشم می‌خورند.

ردمی نوت 12 پرو پلاس ناتینگ فون 1

از لحاظ اندازه، عرض و ضخامت، این گوشی وضعیت بهتری در مقایسه با رقیب دارد و کوچک‌تر، سبک‌تر، باریک‌تر و کوتاه‌تر است. در نتیجه خوش‌دست‌تر هم بوده و وقتی آن را در دست می‌گیرید حس بهتری به شما می‌دهد. همچنین از لحاظ کیفیت ساخت هم این گوشی کاملا دست بالاتر را دارد و این موضوع وقتی آن را در دست می‌گیرید، کاملا خود را نشان می‌دهد.


نمایشگر ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس در مقابل ناتینگ فون ۱


ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس و ناتینگ فون ۱ در این بخش تقریبا برابر هستند جز اندازه‌ی پنل. برای نماینده‌ی ردمی یک پنل ۶٫۶۷ اینچی از نوع OLED با وضوح ۲۴۰۰ × ۱۰۸۰ با رفرش‌ریت ۱۲۰ هرتز و تراکم پیکسلی ۳۹۵ پیکسل بر هر اینچ استفاده شده ولی برای ناتینگ فون همین پنل را با اندازه‌ی ۶٫۵ اینچ و تراکم پیکسلی ۴۰۲ پیکسل بر هر اینچ شاهد هستیم.

ردمی نوت 12 پرو پلاس ناتینگ فون 1

در بخش بیشینه‌ی روشنایی، ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس توانسته امتیاز خوب ۵۳۵ نیت را در حالت دستی و ۹۹۰ را در حالت خودکار به دست بیاورد در حالی که رقیب در این دو بخش به ترتیب ۴۶۶ و ۶۶۳ امتیاز کسب کرده که به مراتب کمتر است. این یعنی در زیر نور مستقیم آفتاب، ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس از لحاظ خوانایی صفحه بهتر ظاهر خواهد شد.

ردمی نوت 12 پرو پلاس ناتینگ فون 1

از لحاظ تطبیق‌پذیری نمایشگر هم هر دو گوشی در صورت قرارگیری روی حالت ۱۲۰ هرتز، جز یک سری اپ‌ها نظیر یوتیوب یا پخش‌کننده ویدیو، همه چیز را با این رفرش‌ریت نشان می‌دهند. در نتیجه خبری از مصرف بهینه‌ی نمایشگر در آن‌ها نیست.


باتری و شارژر


ردمی نوت 12 پرو پلاس ناتینگ فون 1

طول عمر باتری ناتینگ فون ۱ به مراتب بیشتر از رقیب است؛ این گوشی در تست‌های GSMArena توانسته امتیاز ۱۰۸ ساعت را کسب کند در حالی که ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس به امتیاز ۸۸ ساعت رسید. همه‌ی این‌ها در حالی به دست آمده که ناتینگ فون ۱ باتری کم‌ظرفیت‌تری هم دارد. این یعنی شما با ناتینگ فون ۱ به راحتی می‌توانید یک روز را پشت سر بگذارید در حالی که ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس شاید به یک روز نرسیده، نیاز به شارژ مجدد پیدا کند.

ردمی نوت 12 پرو پلاس ناتینگ فون 1

البته در بخش شارژر، نماینده‌ی ردمی کامبکی استثنائی می‌زند و گوشی را در مدت ۱۵ دقیقه آنقدر شارژ می‌کند که در ادامه‌ی روز دیگر به شارژ مجدد نیاز نداشته باشید. شما می‌توایند اعداد و ارقام مربوط به تست باتری و شارژر این دو گوشی را در زیر مشاهده کنید.

نام گوشی ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس ناتینگ فون ۱
ظرفیت باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت ۴۵۰۰ میلی‌آمپر ساعت
مکالمه ۲۴:۵۸ ساعت ۳۵:۳۲ ساعت
وب‌گردی ۱۱:۴۲ ساعت ۱۵:۴۱ ساعت
پخش ویدیو ۱۵:۵۹ ساعت ۲۰:۲۷ ساعت
امتیاز کلی ۸۸ ساعت ۱۰۸ ساعت 
سرعت شارژر ۱۲۰ وات ۳۳ وات
میزان شارژ پس از ۳۰ دقیقه ٪۱۰۰ ٪۴۸
زمان مورد نیاز برای شارژ کامل ۳۰ دقیقه در حالت عادی و ۲۳ دقیقه در حالتی که بوست فعال باشد ۹۱ دقیقه

بلندگو


ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس از دو بلندگو بهره می‌برد و در نتیجه سیستم صوتی آن از نوع استریو و نسبتا هم قدرتمند است. یکی از این اسپیکرها روی فریم بالایی و دیگری هم روی فریم پایینی تعبیه شده تا تعادل صوتی خوبی را برای شما فراهم کنند. این گوشی در تست‌های GSMArena امتیاز «خوب» را کسب کرده است.

ردمی نوت 12 پرو پلاس ناتینگ فون 1

اما ناتینگ فون ۱ علی‌رغم اینکه از اسپیکر استریوی هیبریدی بهره می‌برد، توانسته امتیاز «خیلی خوب» را کسب کرده و به مراتب بهتر ظاهر شود. البته اسپیکر دوم این گوشی یعنی همان بلندگوی مکالمه بیس زیادی ندارد ولی هنگام پخش موسیقی، هر دو تعادل بسیار خوبی دارند. تنها نکته‌ی منفی با اسپیکر ناتینگ فون این است که کانال‌های صدا قفل هستند؛ این یعنی اسپیکر مکالمه صدای چپ را پخش می‌کند و اسپیکر پایین، صدای راست و متأسفانه وقتی گوشی را بر می‌گردانید، تغییری دیده نمی‌شود.

ناتینگ فون ۱

ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس


سخت‌افزار و نرم‌افزار


ناتینگ فون 1

در بخش نرم‌افزار، ناتینگ فون ۱ و ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس از یک سیستم‌عامل (اندروید) بهره می‌برند ولی ناتینگ، یک تجربه‌ی کاملا جدید از سیستم‌عامل اندروید را در اختیارتان قرار می‌دهد. از امکانات شخصی‌سازی متعدد گرفته تا امکان تغییر نوع نمایش رنگ LEDهای به کار رفته روی پنل پشتی. از لحاظ نرم‌افزاری هم خبری از اپ‌های از پیش نصب‌شده‌ی بلا استفاده نیست و گوشی ظاهر زیبا و ساده‌ای دارد. تنها اپ‌های از پیش نصب‌شده، ضبط‌کننده و دوربین هستند که ضبط‌کننده‌ی صدا امکان ضبط مکالمه را هم به شما می‌دهد. از لحاظ پایداری عملکرد هم عملکرد این گوشی واقعا استثنائی است و بسیار نرم و روان کار می‌کند. از لحاظ آپدیت نرم‌افزاری هم این گوشی طبق قول شرکت سازنده تا سه سال آپدیت اندروید و ۴ سال هم آپدیت امنیتی (دو ماه یک بار) دریافت خواهد کرد.

از لحاظ نرم‌افزاری، ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس همان تجربه‌ای را ارائه می‌دهد که در بررسی‌های قبلی از گوشی‌های مختلف شیائومی با رابط کاربری MIUI 14 دیده بودیم. این یعنی رابطی بسیار سریع، نرم و بدون لگ و باگ که امکانات شخصی‌سازی خوبی را در اختیار شما قرار می‌دهد. این گوشی از اندروید ۱۲ به عنوان سیستم‌عامل پیش‌فرض خود بهره می‌برد و طبق سیاست فعلی شیائومی، تا ۲ سال از لحاظ نرم‌افزاری و ۴ سال از لحاظ امنیتی آپدیت می‌شود. در مقایسه با رقیب، این تنها ضعف بزرگ ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس محسوب می‌شود چون از لحاظ امکانات و قابلیت‌ها، دست کمی از آن ندارد.

ردمی نوت 12 پرو گلکسی A53
ردمی نوت 12 پرو گلکسی A53
ردمی نوت 12 پرو گلکسی A53
ردمی نوت 12 پرو گلکسی A53
ردمی نوت 12 پرو گلکسی A53
ردمی نوت 12 پرو گلکسی A53
ردمی نوت 12 پرو گلکسی A53
ردمی نوت 12 پرو گلکسی A53

از لحاظ سخت‌افزاری، اسنپدراگون ۷۷۸G پلاس به کار رفته در ناتینگ فون ۱ به شکل قابل توجهی از دایمنسیتی ۱۰۸۰ ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس سریع‌تر و قدرتمندتر است. همچنین سرعت حافظه‌ی داخلی ناتینگ فون هم به لطف UFS 3.1 بسیار بیشتر و پایدارتر از UFS 2.2 رقیب است و به شما اجازه می‌دهد با سرعت بیشتری اپ‌ها و بازی‌ها را اجرا و بارگذاری کنید. عملکرد دو گوشی در تست‌های مختلف به شرح زیر است:

نام گوشی ردمی نوت ۱۲ پرو ناتینگ فون ۱
گیک‌بنچ چند هسته‌ای ۲۲۰۸ ۳۰۲۴
گیک‌بنچ تک هسته‌ای ۷۶۷ ۸۲۰
AnTuTu 9 ۴۹۸۷۱۰ ۵۹۲۷۸۹
GFX Manhattan ES 3.0 ۵۸ ۵۸

از لحاظ پایداری عملکرد هم هر دو گوشی واقعا عالی هستند اما دایمنسیتی ۱۰۸۰ به خصوص در بخش گرافیک پایدارتر نشان داده اما به لطف قدرت سخت‌افزاری بسیار بالاتر ناتینگ فون ۱، شما در انجام بازی‌ها لذت به مراتب بیشتری را با این گوشی تجربه خواهید کرد. هیچ یک از دو گوشی در تست‌ها داغ نکردند و عملکرد خوبی هم از خود به نمایش گذاشتند اما ردمی، برای انجام بازی‌های بسیار سنگین خیلی مناسب نیست.

ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس

ناتینگ فون ۱


دوربین


در بخش دوربین، ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس یک دوربین اصلی بسیار قدرتمند دارد و روی سایر دوربین‌های آن واقعا نمی‌توان حساب ویژه‌ای باز کرد. همین یک دوربین چه در بخش عکاسی و چه فیلم‌برداری و چه در نور روز و چه در شب، عملکرد بسیار خوبی دارد. رقیب اما به دو دوربین ۵۰ مگاپیکسلی مجهز شده که هر دو واقعا خوب هستند. البته در ناتینگ فون ۱ شما به هیچ عنوان نمی‌توانید هر زمان که خواستید حالت شب را فعال کنید، گوشی خودش تشخیص می‌دهد که باید این حالت فعال شود و سپس آیکون ماه را به شما نشان داده و می‌توانید در آن شرایط حالت شب را فعال کنید. در رابطه با کیفیت این دو دوربین باید بگوییم هر دو واقعا خوب هستند اما سنسور ۲۰۰ مگاپیکسلی ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس جزئیات بیشتری را به نمایش می‌گذارد. هرچند در نور روز این تفاوت خیلی به چشم نمی‌آید اما قضاوت را می‌گذاریم بر عهده‌ی خودتان.

دوربین اصلی

ردمی نوت 12 پرو پلاس ناتینگ فون 1
ردمی نوت 12 پرو پلاس ناتینگ فون 1
ردمی نوت 12 پرو پلاس
ردمی نوت 12 پرو پلاس ناتینگ فون 1
ردمی نوت 12 پرو پلاس ناتینگ فون 1
ردمی نوت 12 پرو پلاس ناتینگ فون 1
ردمی نوت 12 پرو پلاس ناتینگ فون 1

زوم ۲ برابری دیجیتال

ردمی نوت 12 پرو پلاس
ردمی نوت 12 پرو پلاس ناتینگ فون 1
ردمی نوت 12 پرو پلاس ناتینگ فون 1
ردمی نوت 12 پرو پلاس ناتینگ فون 1

دوربین فوق عریض

ردمی نوت 12 پرو پلاس
ردمی نوت 12 پرو پلاس

ماکرو

ردمی نوت 12 پرو پلاس
ردمی نوت 12 پرو پلاس ناتینگ فون 1
ردمی نوت 12 پرو پلاس ناتینگ فون 1
ردمی نوت 12 پرو پلاس ناتینگ فون 1

پرتره

ردمی نوت 12 پرو پلاس
ردمی نوت 12 پرو پلاس
ردمی نوت 12 پرو پلاس
ردمی نوت 12 پرو پلاس ناتینگ فون 1
ردمی نوت 12 پرو پلاس ناتینگ فون 1
ردمی نوت 12 پرو پلاس ناتینگ فون 1

سلفی

ردمی نوت 12 پرو پلاس
ردمی نوت 12 پرو پلاس
ردمی نوت 12 پرو پلاس
ردمی نوت 12 پرو پلاس ناتینگ فون 1
ردمی نوت 12 پرو پلاس ناتینگ فون 1
ردمی نوت 12 پرو پلاس ناتینگ فون 1

فیلم‌برداری ۴K (اول ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس و دوم ناتینگ فون ۱)

فیلم‌برداری ۴K، حالت شب


ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس در مقابل ناتینگ فون ۱؛‌سخن پایانی


ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس

نکات مثبت
  • پنل پشتی شیشه‌ای
  • نمایشگر OLED باکیفیت
  • رفرش‌ریت ۱۲۰ هرتزی
  • شارژر بسیار سریع درون جعبه
  • پایداری سخت‌افزاری بالا زیر فشار سنگین
  • جک ۳.۵ میلی‌متری هدفون
  • دوربین اصلی عالی در عکاسی و فیلمبرداری
نکات منفی
  • طول عمر نه چندان بالای باتری
  • اسپیکرهای نه چندان قدرتمند
  • عدم بهره‌مندی از لرزشگیر الکترونیکی در وضوح ۴K

ناتینگ فون ۱

نکات مثبت
  • طراحی بسیار شیک و منحصر بفرد
  • پنل پشتی با امکان نورپردازی
  • نمایشگر ۱۲۰ هرتزی باکیفیت با دقت رنگ مثال‌زدنی
  • توان سخت‌افزاری بسیار بالا
  • سرعت رابط بسیار بالا
  • عملکرد عالی دوربین اصلی و فوق عریض چه در نور روز و چه در در شب در عکاسی و فیلم‌برداری
  • بلندگوی خوب
نکات منفی
  • استاندارد ضد آب پایین
  • کیفیت پایین صدا هنگام استفاده از هدفون
  • بلندگوی بالایی صدای زیادی ندارد
  • عدم وجود شارژر درون جعبه
  • عدم بهره‌مندی از جک هدفون

اگر بخواهیم برنده را مشخص کنیم، بدون شک ناتینگ فون ۱ در مجموع گزینه‌ی جذاب‌تری به نظر می‌رسد اما این گوشی به خاطر طراحی خاصی که دارد، بیشتر جوان‌پسند است اما این حرف را نمی‌توان در رابطه با ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس زد چون از طراحی معمولی برخوردار است. همچنین نماینده‌ی ناتینگ از لحاظ قدرت سخت‌افزاری هم دست بالاتر را دارد اما در بخش دوربین و شارژر، قافله را با اختلاف محسوسی به رقیب واگذار گرده تا بدین ترتیب هر کدام از این دو گوشی در بخش‌های متفاوتی، حرف‌های زیادی برای گفتن داشته باشند.

loading...
کدام گوشی ارزش خرید بیشتری دارد؟ ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس یا ناتینگ فون ۱؟

منبع: GSMArena (۱,۲)

سوالات متداول درباره ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس و ناتینگ فون ۱
آیا ناتینگ فون ۱ آپدیت دریافت می‌کند؟
بله. شرکت سازنده قول داده به مدت ۳ سال از لحاظ نرم‌افزاری و ۴ سال از لحاظ امنیتی این گوشی را آپدیت کند.
آیا این دو گوشی ضد آب هستند؟
خیر. اما در برابر پاشش آب مقاوم هستند چرا که از استاندارد IP53 بهره می‌برند.
کیفیت شیشه‌ی پنل پشتی ناتینگ فون ۱ بالاست؟
بله. ناتینگ برای پنل پشتی این گوشی از گوریلا گلس ۵ استفاده کرده که شیشه‌ی مرغوبی است.
آیا ناتینگ فون ۱ به برچسب محافظ صفحه نیاز دارد؟
پیشنهاد می‌کنیم یک برچسب برای آن خریداری کنید، هرچند برچسبی شرکتی روی آن نصب شده است.
کدام گوشی برای بازی مناسب‌تر است؟
ناتینگ فون ۱ به خاطر گرافیک و پردازنده‌ی قدرتمندتر و حافظه‌ی داخلی سریع‌تر.
آیا این دو گوشی جک هدفون دارند؟
ردمی بله اما ناتینگ فون خیر.
راهنمای خرید گوشی موبایل


برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما