شیائومی پشتیبانی ردمی K50 پرو پلاس از شارژ ۱۲۰ واتی را تأیید کرد
شیائومی فقط دو روز دیگر در تاریخ ۲۶ اسفند از گوشیهای سری ردمی K50 رونمایی میکند. بر اساس گزارشهای منتشر شده، در این رویداد شاهد رونمایی از سه مدل ردمی K50، K50 پرو و K50 پرو پلاس خواهیم بود. مطابق معمول، شیائومی با انتشار پوسترهای مختلف بخشی از ویژگیهای این گوشیها را تایید میکند و حالا به لطف این شرکت میتوانیم به ظرفیت باتری و سرعت شارژ مدل ردمی K50 پرو پلاس بپردازیم.
این گوشی گرانترین و مهمترین عضو این خانواده محسوب میشود و مانند دیگر مدلها با یک نام دیگر راهی بازارهای جهانی خواهد شد. طبق اعلام شیائومی، این گوشی از باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی بهره میبرد و به لطف پشتیبانی از سرعت شارژ ۱۲۰ واتی، برای شارژ کردن باتری لازم نیست مدت زیادی منتظر بمانید. باید خاطرنشان کنیم ردمی K50 گیمینگ ادیشن هم از شارژ سریع ۱۲۰ واتی بهره میبرد ولی ظرفیت باتری آن به ۴۷۰۰ میلیآمپر ساعت میرسد. طبق ادعای شیائومی، شارژ کامل باتری ردمی K50 گیمینگ در عرض فقط ۱۷ دقیقه صورت میگیرد.
همچنین بار دیگر این شرکت به استفاده از چیپست دایمنسیتی ۹۰۰۰ برای ردمی K50 پرو پلاس اشاره کرده که یک تراشهی بسیار قدرتمند محسوب میشود. دایمنسیتی ۹۰۰۰ اواخر سال گذشته به عنوان قدرتمندترین تراشهی مدیاتک با معماری جدید Arm v9 راهی بازار شد. این تراشه مبتنی بر لیتوگرافی پیشرفتهی ۴ نانومتری TSMC است که همین موضوع باعث میشود به نسبت اسنپدراگون ۸ نسل ۱ و اگزینوس ۲۲۰۰ که توسط سامسونگ تولید شدهاند یک برتری داشته باشد. بر اساس جدیدترین بنچمارک منتشر شده از دایمنسیتی ۹۰۰۰، این تراشه موفق شده در بخش تک هستهای و چند هستهای بهتر از مهمترین رقیب خود یعنی اسنپدراگون ۸ نسل ۱ ظاهر شود. در حال حاضر فقط A15 اپل نسبت به این تراشه عملکرد بهتری را ارائه میدهد و البته باید خاطرنشان کنیم فاصلهی این تراشه نسبت به رقبا بسیار زیاد است. البته نتایج بنچمارک قرار نیست لزوما در دنیای واقعی هم صادق باشند اما میتوانند بهخوبی توانایی پردازشی و گرافیکی یک تراشه را به تصویر بکشند.
طبق گزارشهای منتشر شده، ردمی K50 پرو پلاس با نمایشگر ۶.۶۷ اینچی AMOLED ساخت سامسونگ به دست کاربران میرسد و در ضمن نباید رفرش ریت ۱۲۰ هرتز این نمایشگر را از قلم بیندازیم. در پنل پشتی آن هم دوربین سهگانه قرار گرفته که دوربین اصلی مبتنی بر سنسور ۱۰۸ مگاپیکسلی مجهز به لرزشگیر اپتیکال است. در کنار آن هم اولترا واید ۸ مگاپیکسلی و تله-ماکرو ۵ مگاپیکسلی انجام وظیفه میکنند.
در کنار مدل پرو پلاس، باید به گوشیهای ردمی K50 و K50 پرو هم اشاره کنیم که هر سه از نظر سختافزاری و ظاهری شباهتهایی به یکدیگر دارند. ردمی K50 قرار است با چیپست قدیمی اسنپدراگون ۸۷۰ راهی بازار شود ولی ردمی K50 پرو از تراشهی میانردهی دایمنسیتی ۸۱۰۰ استفاده میکند که به تازگی معرفی شده و ظاهرا توان سختافزاری بالایی را ارائه میکند.
منبع: mysmartprice