گوشی گیمینگ رد مجیک ۷ با قیمت ۶۲۹ دلار راهی بازار جهانی شد
شرکت نوبیا در سال ۲۰۱۸ عرضهی اولین نسل سری گوشیهای گیمینگ رد مجیک را آغاز کرد و طی چند سال گذشته این گوشیها بین گیمرهای کشورهای مختلف توجه زیادی جلب کردهاند. این شرکت یک هفته قبل از رد مجیک ۷ رونمایی کرد و ساعاتی خبر راهیابی این گوشی به بازارهای جهانی منتشر شد.
گوشیهای گیمینگ به توان سختافزاری بسیار زیادی نیاز دارند و این گوشی هم به لطف بهرهگیری از چیپست پرچمدار اسنپدراگون ۸ نسل ۱ در این زمینه با مشکلی روبهرو نمیشود. پردازندهی این چیپست اگرچه نسبت به نسل قبلی با ارتقای قابل توجهی روبهرو نشده، ولی از سوی دیگر باید به ارتقای گستردهی پردازندهی گرافیکی آن اشاره کنیم.
گوشیهای گیمینگ برای اجرای بازیهای سنگین ساخته شدهاند و همانطور که احتمالا میدانید، حین اجرای این گوشیها فشار زیادی به سختافزار وارد میشود و در نتیجه حرارت بدنه افزایش پیدا میکند. شرکت نوبیا برای برطرف کردن این مشکل از یک فن قدرتمند استفاده کرده که با سرعت ۲۰ هزار دور در دقیقه میچرخد. در کنار آن باید به بهرهگیری از سیستم خنککنندهی موسوم به ICE 8.0 هم اشاره کنیم که از یک ژل مخصوص، محفظه بخار و ورق گرافیت تشکیل شده است. این شرکت مدعی شده که به لطف همین اقدامات، مدیریت حرارت رد مجیک ۷ نسبت به نسل قبلی تا ۴۰۰ برابر بهبود یافته است.
گوشیهای گیمینگ معمولا از دکمههای لمسی روی بدنه هم بهره میبرند تا کاربران برای اجرای بازیها تجربهی جذابتری داشته باشند. حساسیت لمسی و زمان پاسخگویی این دو دکمه به ترتیب ۵۰۰ هرتز (در برابر ۴۵۰ هرتز نسل قبلی) و ۷٫۴ میلیثانیه است. البته از سوی دیگر ردمی و پوکو برای گوشیهای گیمینگ خود از دکمههای فیزیکی پاپآپ استفاده میکنند که نسبت به دکمههای لکسی جذابتر هستند.
کاربران با خرید این گوشی از نمایشگر ۶٫۸ اینچی اولد با رزولوشن FHD+ و رفرش ریت ۱۶۵ هرتز بهرهمند میشوند. باتری آن مبتنی بر ظرفیت ۴۵۰۰ میلیآمپر ساعتی است و سرعت شارژ هم به ۶۵ وات میرسد. در رابطه با سرعت شارژ باید بگوییم که مدل چینی از سرعت ۱۲۰ وات استفاده میکند و به نظر میرسد برای کاهش هزینههای ساخت مدل جهانی این تصمیم اتخاذ شده است.
در پنل پشتی این گوشی شاهد دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی هستیم که در کنار آن دو دوربین ۸ و ۲ مگاپیکسلی هم تعبیه شده است. برای ثبت عکسهای سلفی هم میتوانید از دوربین ۸ مگاپیکسلی استفاده کنید. از دیگر ویژگیهای حائز اهمیت نباید بهرهگیری از جک هدفون و اندروید ۱۲ را از قلم بیندازیم.
مدل پایهی این گوشی از ۱۲ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی بهره میبرد و با قیمت ۶۲۹ دلار راهی بازار میشود. برای خرید مدلهای ۱۶/۲۵۶ و ۱۸/۲۵۶ گیگابایتی هم به ترتیب باید ۷۲۹ و ۷۹۹ دلار بپردازید. طبق اعلام نوبیا، از تاریخ ۱۰ مارس (۱۹ اسفند) عرضهی این گوشی گیمینگ در مناطق مختلف جهان آغاز میشود.
هفتهی گذشته در کنار این گوشی، مدل پرو آن هم معرفی شد که از ویژگیهایی مانند دوربین سلفی زیر نمایشگر، باتری بزرگتر و سرعت شارژ بیشتر بهره میبرد. شرکت نوبیا برای عرضهی جهانی این گوشی تاریخ دقیقی ارائه نداده و فقط اعلام کرده که در سهماههی دوم ۲۰۲۲ به دست کاربران ساکن کشورهای مختلف میرسد.
منبع: Android Authority
و البته گوشیای گیمینگ برای گیم و کارای سنگین بهینه شدن و انتظار میره نصبت ب گوشیای بعدی با نسل یک اسنپدراگون عملکرد بهتری داشته باشه تنها ضعفش دوربینه ک اگه ب عنوان گوشی دوم برا گیم ازش استفاده کرد عالیه ولی خب اگه زیاد اهل عکاسی و فرو کردن عکس از در و دیوار تو پیج خویش نیستین و گیم اولویت اولتونه نسبط ب قیمتی ک احتمالا تو بازار ایران بگیره یکی از بهترین گذینه هاس
وجدانن تو ایران بیاد با قیمت ۱۸ تا ۲۰ ملیون برا نسخه پایش ارزششو داره ادم براش تلاش کنه من که حتما میخرم
آره واقعا مخصوصا ۱۶۵ هرتزی بودنش ک رقباش بلک شارک و آر او جی فون ۱۴۴هرتزن ولی میگن نسخه پرو این گوشی ۱۲۰ هرتزه ک امیدوارم اینطور نباشه