ریلمی گوشیهایی با تراشه Dimensity 8000 و شارژ ۸۰ و ۱۵۰ واتی عرضه میکند
طبق آخرین گزارشهای منتشر شده از منابع معتبر، گوشیهای هوشمند آینده شرکت ریلمی از سرعت شارژ ۸۰ وات و ۱۵۰ وات پشتیبانی میکنند. باید اشاره کنیم که این گوشیهای هوشمند مجهز به تراشهی Dimensity 8000 مدیاتک خواهند بود. این شرکت سازندهی گوشیهای چینی پیشتر هم در ژوئن سال ۲۰۲۰ از فناوری شارژ ۱۲۵ وات UltraDArt خود رونمایی کرد که احتمال میرفت برای اولین بار در گوشی هوشمند ریلمی GT 2 پرو از آن استفاده شود. اما برخلاف انتظارات این گوشی هوشمند با شارژر ۶۵ واتی در بازار گوشیهای هوشمند در حال فروش است.
اطلاعات منتشر شده از توییتر DigitalChatStation نشان میدهد که ریلمی روی گوشیهای هوشمند جدیدی کار میکند که تراشهی Dimensity 8000 مدیاتک آنها از سرعت شارژ ۸۰ وات و ۱۵۰ وات پشتیبانی میکند. قبلا گفته میشد که این تراشهی مدیاتک در گوشی هوشمند ریلمی GT Neo 3 استفاده خواهد شد. این افشاگر همچنین ادعا میکند ریلمی از تکنولوژی جدید شارژ ۱۶۰ وات اوپو در گوشیهای آینده خود با سرعت ۱۵۰ وات استفاده خواهد کرد.
اگر این شایعهها و اطلاعات صحت داشته باشد، ریلمی میتواند خود را بهعنوان یکی از پیشتازان فناوری شارژ سریع و رقیب سازندگانی مانند اوپو با فناوری شارژ ۱۶۰ وات، شیائومی با فناوری شارژ ۲۰۰ وات و ردمجیک با فناوری شارژ ۱۶۵ وات مطرح کند. اخیرا «Madhav Sheth»، مدیرعامل ریلمی تأیید کرد که اکثر گوشیهای هوشمند این شرکت که در سال ۲۰۲۲ رونمایی میشوند، از اینترنت همراه نسل پنجم (۵G) پشتیبانی میکنند. همچنین او اشاره کرد که نسل بعدی لپتاپهای این شرکت با پردازندهی از نسل دوازدهم اینتل روانهی بازار خواهد شد.
باید خاطر نشان کرد که فروش گوشیهای هوشمند ۵G ردمی در سه ماههی سوم سال ۲۰۲۱ افزایش پیدا کرده و همچنین این شرکت موفق شده در سه ماههی پایانی سال ۲۰۲۱ شرکت شیائومی را با افزایش ۴۹ درصدی فروش گوشیهای هوشمندش نسبت به سال گذشته پشت سر بگذارد. ریلمی با فناوری شارژ ۸۰ و ۱۵۰ واتی خود میتواند رقابت بسیار داغی را با سایر سازندگان گوشیهای هوشمند آغاز کند. باید اشاره کنیم که این شرکت برای برای رسیدن به فناوری شارژ ۱۲۵ وات، از تکنولوژی شارژ ۳ طرفه استفاده کرده است. این تکنولوژی بهصورت همزمان ولتاژ گرمای هدر رفته را به شارژر بر میگرداند تا با افزایش حداکثری قدرت شارژ، بهطور مؤثری از هدر رفتن گرما جلوگیری کند. به گفتهی مسؤولان این شرکت، این فناوری برای خنک کردن شارژر بهینهسازی شده که بیش از ۹۸ درصد از گرما را به برق تبدیل میکند.
در حال حاضر ریلمی و شیائومی بین شرکتهای سازنده گوشیهای اندرویدی جزء پیشتازان فناوری شارژ سریع به حساب میآیند. این در حالی است که اپل با فناوری شارژ ۲۹ واتی و سامسونگ با حداکثر پشتیبانی از سرعت شارژ ۴۵ وات کار سختی را برای رسیدن به سرعت فناوری شارژ این دو شرکت چینی دارند. برای یادآوری باید بگوییم که طبق اعلام شیائومی، شارژ ۲۰۰ واتی این شرکت میتواند باتری ۴۰۰۰ میلیآمپر ساعتی را در کمتر از ۸ دقیقه شارژ کند. در حال حاضر هنوز تاریخ مشخصی برای ارائهی این تکنولوژی اعلام نشده است. اما مدتی قبل اعلام شد که شیائومی در سهماههی سوم ۲۰۲۲ این تکنولوژی را به دست کاربران میرساند. باید دید در آینده چه شرکتهای دیگری به جمع پیشتازان فناوری شارژ سریع میپیوندند.
منبع: ۹۱Mobiles