رتبه‌بندی تمامی بازی‌های ماریو کارت از بدترین تا بهترین

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۶ دقیقه
mario kart

هر وقت بازی جدیدی از سری ماریو کارت منتشر می‌شود به یکی از بازی‌هایی که باید بر روی پلتفرم عرضه‌شده‌اش خریداری شود تبدیل می‌شود خصوصاً که این بازی برای تمامی اقشار بازیکنان در هر ردهٔ سنی و میزان تجربه و توانایی ساخته شده است. طیف وسیع مخاطبان این سری خودش را در میزان فروش بازی‌های آن به‌خوبی نشان می‌دهد و هر بازی ماریو کارت معمولاً در رتبه‌های اول فروش پلتفرم خود قرار دارد. ولی این سری دستاوردی فراتر از موفقیت چشمگیر در جهان داشته است و آن سرگرم‌کننده بودن بازی‌های سری در هر موقعیتی است چه وقتی دارید به‌تنهایی بازی می‌کنید و سعی دارید یکی از نقشه‌ها را یاد بگیرید چه وقتی که با دوستانتان ماراتن ماریو کارت به راه انداخته‌اید. بله هوش مصنوعی کله‌شق و عناصر تصادفی بعضی وقت‌ها کافی‌اند تا سرمان را از شدت کلافگی به دیوار بکوبیم اما هیچ‌وقت به‌اندازه‌ای بد نیست که ما را از ادامهٔ باز دارد. در این مقاله ما همهٔ بازی‌های سری ماریو کارت را رده‌بندی می‌کنیم.

۱۱. Mario Kart Live: Home Circuit

پلتفرم: نینتندو سوییچ
سال انتشار: ۲۰۲۰

ایده‌ای جدید از استودیو Velan، بازی Mario Kart Live: Home Circuit با عناوین سنتی و استاندارد ماریو کارت فرق دارد. برای انجام این بازی بازیکنان باید یک ماشین و مسیر مسابقهٔ واقعی را در منازل خود برقرار کنند. Home Circuit نیازمند خلاقیت و وقت‌گذاشتن بیشتر در مقایسه با دیگر عناوین ماریو کارت است. متأسفانه گیم‌پلی تکراری، کنترل خشک و محدودیت‌های محیطی این بازی را نمی‌شود با راه‌حلی به‌خصوص برطرف کرد.

۱۰. Mario Kart: Super Circuit

پلتفرم: گیم بوی ادونس
سال انتشار: ۲۰۰۱

با اینکه ایدهٔ داشتن بازی یک ماریو کارت که می‌شد در هر موقعیتی تجربه کرد در سال ۲۰۰۱ جذابیت‌های خودش را داشت و با اینکه Super Circuit بازی بدی نیست بااین‌حال نتوانست آن هیجانی که در بازی‌های دیگر سری حس می‌شد را در ما ایجاد کند. محدودیت‌های فنی و سخت افزاری Game Boy Advance باعث شد این بازی آنطور که انتظارش را می‌رفت عملکرد خوبی نداشته باشد. بااین‌وجود Super Circuit علی رغم کم و کاستی‌هایش لحظات هیجان انگیز زیادی را برای ما به ارمغان آورد خصوصاً اگر درنظر بگیرید که این اولین باری بود که می‌توانستیم ماریو کارت را هر موقع که خواستیم بازی کنیم.

۹. Mario Kart Tour

پلتفرم: iOS و اندروید
سال انتشار: ۲۰۱۹

تنها بازی موبایلی ماریو کارت Mario Kart Tour به لطف ساختار غیرمتعارفش، روش‌های کسب درآمد نه‌چندان جالبش و کنترل‌های غیردقیقش نبرد سختی را پیش رو داشت. بااین‌حال به لطف آپدیت‌های لایو سرویس در طول چهار سال گذشته این بازی به محصولی قابل‌قبول تبدیل شده است که آرشیو عظیمی از شخصیت‌ها و مسیرهای مسابقه را در خود دارد بعضی از مسیرها در Mario Kart Tour جز بهترین مسیرهای تاریخ سری به شمار می‌آیند.  خوشبختانه برای آن دسته از افرادی که علاقه‌ای به بازی بر روی تلفن همراه خود ندارند تعدادی از بهترین مسیرهای این بازی در بازی Mario Kart 8 Deluxe از طریق Booster Course Pass در دسترس قرار گرفته‌اند.

۸. Super Mario Kart

پلتفرم: سوپر نینتندو
سال انتشار: ۱۹۹۲

خلق شده در نتیجهٔ علاقهٔ نینتندو برای خلق بازی مسابقه‌ای که دو شخصیت به طور هم‌زمان می‌توانند بر روی یک صفحه‌نمایش حضور داشته باشند Super Mario Kart ابتدا به‌صورت بازی مسابقه‌ای بدون برند ماریو شروع شد و تنها دلیل ایجاد برند ماریو کارت این بود که به نظر یک نفر این راننده‌ها شبیه شخصیت‌های ماریو بودند. این بازی سنگ‌بستر سری شد اما باتوجه‌به استانداردهای امروزه عنوانی عریان است. بااین‌حال ساندترک بازی هنوز هم فوق‌العاده است، Battle Mode تجربه‌ای لذت‌بخش است و بعضی از مسیرها اجزای جدایی‌ناپذیر فرنچایز هستند.

۷. Mario Kart 64

پلتفرم: نینتندو ۶۴
سال انتشار: ۱۹۹۷

با اینکه Mario Kart 64 از بسیاری جوانب در مقایسه با سایر عناوین این لیست حرفی برای گرفتن ندارد در تعداد به خصوصی جنبه از دیگر بازی‌های گوی سبقت را می‌رباید. موسیقی Mario Kart 64 به اندازهٔ همتایانش در سری عالی است  و باوجوداینکه نخستین بازی سه‌بعدی فرنچایز است گرافیک بازی به نسبت بازی‌های دیگر نینتندو ۶۴ خیلی قدیمی و ازمدافتاده به نظر نمی‌رسد. اما جایی که Mario Kart 64 بیش از هر چیزی می‌درخشد دوبرابر کردن تعداد بازیکنان شرکت‌کننده است که به لطف ۴ پورت برای اتصال کنترلر به کنسول نینتندو ۶۴ میسر شده است. تا به امروز بخش‌های Versus و Battle تجربه‌ای فوق‌العاده را برای بازیکنان به ارمغان می‌آورند حتی اگر سهمتان از صفحهٔ نمایش به یک‌چهارم بسیار کوچک تقلیل داده شود.

۶. Mario Kart Wii

پلتفرم: نینتندو وی
سال انتشار: ۲۰۰۸

با وجودی که دستاوردهای عنوان منتشر شده بر روی کنسول Wii ماریو کارت همواره در زیر سایهٔ کنترل‌های حرکتی ضعیف آن و فرمان پلاستیکی که هنوز هم در بسیاری از خانه‌ها دارد خاک می‌خورد قرار گرفته است Mario Kart Wii عنوانی بسیار خوب بود که معرفی‌کننده تعداد قابل‌توجهی از قابلیت‌هایی بود که هنوز هم در سری مورداستفاده قرار می‌گیرند.

۵. Mario Kart DS

پلتفرم: نینتندو دی‌اس
سال انتشار: ۲۰۰۵

Mario Kart DS به طرز غافلگیرکننده‌ای اولین بازی فرنچایز است که شامل بخش آنلاین چندنفره می‌شود. بله درست خواندید، یک عنوان منتشر شده بر روی کنسول دستی پیش از یک بازی منتشر شده بر روی کنسول خانگی بخش آنلاین را به خود دید. با اینکه بازی با مشکلاتی روبه‌رو بود و اکنون پشتیبانی از آن متوقف شده است این بازی سنگ بنای بازی‌های آینده شد تا قابلیت‌هایش را به کار گرفته و آنها را بهبود ببخشند. به این موارد بخش تک‌نفره فوق‌العادهٔ بازی از جمله  بخش جدید Mission Mode را اضافه کنید و می‌بینید که Mario Kart DS انتظاراتی که از آن می‌رفت را برآورده کرد.

۴. Mario Kart 7

پلتفرم: نینتندو ۳DS
سال انتشار: ۲۰۱۱

آخرین بازی منتشر شده بر روی کنسول دستی سری ماریو کارت ریسک زیادی نکرد. فرمول مورداستفاده قرار گرفته در بازی‌های فرنچایز همیشه یکی از نقاط قوت آن بوده است اما Mario Kart 7 شاید کمی بیش از حد بر روی این فرمول موفق تکیه کرده بود و بزرگ‌ترین ابداعات سری که گلایدر و بخش‌های زیرآبی بودند به‌خوبی مورداستفاده قرار نگرفتند. بااین‌وجود Mario Kart 7 تقریباً تمامی عناصر اصلی سری را بهبود می‌بخشد خصوصاً عناصر چندنفره که در آن قوانین قابل شخصی‌سازی به بازیکنان اجازه می‌دهد تجربه‌ای بنا بر سلیقه خودشان را طراحی کنند.

۳. Mario Kart 8

پلتفرم: نینتندو Wii U
سال انتشار: ۲۰۱۴

فرم اورجینال Mario Kart 8 به نظر می‌رسید تجسم غایی فرمول ماریو کارت بود که در سال ۲۰۱۴ با گرافیک خیره کننده، کنترل مناسب، کلکسیون عالی از مسیرهای مسابقه، طیف وسیع آیتم‌ها و البته شخصیت‌های فوق‌العاده منتشر شد. به موارد فوق مکانیک‌های ضد-جاذبه و بخش آنلاین روان و خوب را اضافه کنید تا به  یکی از بهترین بازی‌های ساخته شده در سری برسید. بااین‌وجود عملکرد ضعیف یک بخش این بازی را از رسیدن به جایگاه بهترین بهترین‌ها بازداشت و آن هم بخش  Battle Mode بود.

۲. Mario Kart: Double Dash

پلتفرم: گیم‌کیوب
سال انتشار:‌ ۲۰۰۳

Mario Kart: Double Dash به دلایل زیادی یکی از بهترین‌های سری است اما برجسته‌ترین دلیل در عنوان خود بازی دیده می‌شود: در عوض یک شخصیت، دو شخصیت سوار اتومبیل هستند. این مکانیک به شما اجازه می‌دهد در وسط مسابقه شخصیت‌ها را جابه‌جا کنید که در حالت تیمی بازی بدین معناست که یک نفر رانندگی می‌کند و دیگری کنترل آیتم‌ها را برعهده دارد. فرقی ندارد در چه حالتی و بخشی بازی کنید اضافه‌شدن حرکات مخصوص به شخصیت‌ها و تعدادی از بهترین مسیرهای تاریخ فرنچایز Double Dash را به یکی از بهترین بازی‌های گیم کیوب و به‌راحتی به یکی از برترین بازی‌های سری تبدیل می‌کند.

۱. Mario Kart 8 Deluxe

پلتفرم: سوییچ
سال انتشار: ۲۰۱۷

آنچه که صرفاً در قالب یک پورت از Wii U با تعداد بیشتری شخصیت و بخش Battle Mode بهبودیافته شروع شد در سال‌های بعد از عرضه‌اش به چیزی بسیار بزرگ‌تر تبدیل شد. با اینکه افزودن بخش Battle Mode کارآمد و شخصیت‌های بیشتر در زمان انتشار تجربه‌ای فراگیرتر را برای بازیکنان به ارمغان آورد اضافه‌شدن Booster Course Pass که تعداد مسیرها را قابل‌انتخاب را دوبرابر کرد و حتی شامل شخصیت‌های بیشتر بود Mario Kart 8 Deluxe را به بهترین بازی تاریخ سری بازی مسابقه‌ای نینتندو تبدیل کرد.

منبع: Gameinformer

صفحه‌ی اصلی بازی دیجی‌کالا مگ | اخبار بازی، تریلرهای بازی، گیم‌پلی، بررسی بازی، راهنمای خرید کنسول بازی



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما