کوالکام تغییر نام‌گذاری چیپست‌های اسنپدراگون را تأیید کرد

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱ دقیقه
کوالکام

کوالکام ساعاتی قبل از تغییر نحوه‌ی نام‌گذاری چیپست‌های اسنپدراگون خبر داد و از این به بعد نام‌های مبتنی بر اعداد سه رقمی کنار گذاشته می‌شوند. باید خاطرنشان کنیم فقط ۷ روز دیگر در تاریخ ۹ آذر کوالکام رویداد سالانه‌ی Tech Summit را برگزار می‌کند که در جریان آن جدیدترین تراشه‌ی پرچم‌دار این شرکت معرفی می‌شود و احتمالا جزئیات بیشتری درباره‌ی نام‌گذاری چیپست‌های این شرکت اعلام خواهد شد.

طبق اعلام کوالکام، از این پس تمام تراشه‌های این شرکت فقط از برند اسنپدراگون بهره می‌برند و در نام آن‌ها دیگر اشاره‌ای به کوالکام نخواهد شد. اما بزرگ‌ترین تغییر مربوط به روش نام‌گذاری این چیپست‌ها است. طی سال‌های گذشته، تراشه‌های این شرکت با نام‌هایی مانند اسنپدراگون ۴۸۰، ۷۶۵ یا ۸۸۸ راهی بازار شده‌اند.

عدد نخست معمولا به قدرت تراشه اشاره دارد. به‌عنوان مثال تراشه‌هایی که نام آن‌ها با عدد ۸ شروع می‌شود، معمولا از نوع پرچم‌دار محسوب می‌شوند و تراشه‌های سری ۴ در دسته‌ی پایین‌رده قرار می‌گیرند. عدد دوم عمدتا مربوط به به‌روزرسانی سالانه‌ی این تراشه‌ها است. مثلا اسنپدراگون ۸۷۵ جانشین ۸۶۵ به حساب می‌آید. در نهایت عدد آخر هم مربوط به به‌روزرسانی جزئی است که مثلا می‌توانیم به اسنپدراگون 765G و 768G اشاره کنیم.

کوالکام

روی هم رفته چنین رویکردی برای نام‌گذاری منجر به گیج شدن کاربران می‌شود و البته از طرف دیگر باید خاطرنشان کنیم این اعداد در حال تمام شدن هستند. به‌عنوان مثال سال گذشته اسنپدراگون ۸۸۸ راهی بازار شد، سری ۷ به اسنپدراگون ۷۸۰ رسیده و سری ۶ هم با اسنپدراگون ۶۹۵ عملا جای مانور زیادی ندارد.

از این به بعد، کوالکام برای نام‌گذاری تراشه‌های خود می‌خواهد از یک عدد و شماره‌ی نسل چیپست استفاده کند. این شرکت می‌خواهد روند جدید نام‌گذاری را با جدیدترین تراشه‌ی پرچم‌دار خود آغاز کند که در ابتدا گفته می‌شد با نام اسنپدراگون ۸۹۸ راهی بازار می‌شود. اما مدتی قبل تعدادی از افشاگران اعلام کردند که اسنپدراگون ۸ نسل ۱ نام این تراشه خواهد بود. حالا بر اساس اعلام کوالکام، به نظر می‌رسد جدیدترین تراشه‌ی پرچم‌دار کوالکام با همین نام رسما معرفی خواهد شد.

گفتنی است این شرکت برای تراشه‌های مختص کامپیوترها هم سال‌هاست از چنین رویکردی استفاده می‌کند. به‌عنوان مثال می‌توانیم به تراشه‌های اسنپدراگون 8cx نسل ۲ و اسنپدراگون 7c نسل ۲ اشاره کنیم.

منبع: Android Authority



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X