کوالکام ۳۰ اردیبهشت از تراشه‌های اسنپدراگون جدیدش رونمایی می‌کند

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۲ دقیقه

طبق آخرین اطلاعات منتشر شده از منابع موثق، کوالکام تأیید کرده که قرار است در تاریخ ۳۰ اردیبهشت ماه (۲۰ مه) رویداد معرفی تراشه‌های اسنپدراگون از ساعت ۸ به وقت محلی در چین برگزار شود. از دو پردازنده‌ی اسنپدراگون ۸ نسل ۱ پلاس و اسنپدراگون ۷ نسل ۱ به عنوان دو نامزد اصلی رونمایی در این مراسم یاد می‌شود.

تراشه‌ی اسنپدراگون ۸ نسل ۱ پلاس همانطور که از نامش پیداست، به عنوان نسخه‌ی قدرتمندتر پردازنده‌ی اسنپدراگون ۸ نسل ۱ روانه‌ی بازار خواهد شد. گفته می‌شود که این پردازنده‌ی جدید تفاوت چندانی با تراشه‌ی نسل قبلی خود ندارد و در مقوله‌ی پردازنده‌ی گرافیکی تقویت شده است. بنابراین با توجه به روند طی شده در چند سال اخیر، احتمالا برای هسته‌ی اصلی X2 انتظار سرعت نسبتاً بیشتری را خواهیم داشت و در مورد دیگر ویژگی‌ها شاهد تغییر قابل توجهی نخواهیم بود.

باید خاطر نشان کنیم که این چیپست جدید به جای فرآیند ساخت ۴ نانومتری سامسونگ، به کمک فرآیند ۴ نانومتری TSMC تولید شده است. همچنین انتظار می‌رود که تفاوت اسنپدراگون ۸ نسل ۱ پلاس با نسل قبلی خود در قدرتمند‌ ترین هسته‌ی CPU آن باشد. این تراشه با یک هسته Cortex-X2 با فرکانس کاری ۳ گیگاهرتزی رونمایی می‌شود که نسبت به نسل قبلی عملکرد بهتری از خود به نمایش خواهد گذاشت. اما سه هسته‌ی Cortex-A710 و چهار هسته‌ی Cortex-A510 آن احتمالاً تغییری نخواهند کرد.

اکنون که مدل پلاس اسنپدراگون ۸ نسل ۱ قرار است توسط TSMC ساخته شود، انتظار داریم به غیر از بهبود عملکرد وعده داده شده، این تراشه در زمینه‌ی حرارت و مصرف انرژی هم عملکرد بهتری را نسبت به نسل قبلی خود ارائه دهد. بد نیست اشاره کنیم که در مجموع TSMC در زمینه‌ی تولید چیپست‌ها بهترین عملکرد را دارد و به همین خاطر اپل سال‌هاست تولید تراشه‌های خود را به این شرکت واگذار کرده است. گفته می‌شود موتورولا Edge X30 Ultra به عنوان اولین گوشی مجهز به اسنپدراگون ۸ نسل ۱ پلاس به دست کاربران می‌رسد. همچنین گوشی‌های تاشوی گلکسی زد فلیپ ۴ و زد فولد ۴ و حتی جدیدترین گوشی تاشوی اوپو هم قرار است از این پردازنده به عنوان قلب تپنده‌ی خود بهره ببرند. باید اشاره کنیم که چینش هسته‌های این پردازنده به شکل ۱ + ۳ + ۴ خواهد بود.

از طرفی گفته می‌شود که کوالکام قرار است پردازنده‌ی اسنپدراگون ۷ نسل ۱ را نیز به کاربران معرفی کند. همانطور که می‌دانید این شیوه‌ی نام‌گذاری توسط کوالکام در سال گذشته با معرفی تراشه پرچم‌دار اسنپدراگون ۸ نسل ۱ آغاز شد و اکنون به اسنپدراگون ۷ نسل رسیده است. گفته می‌شود که این پردازنده مجهز به چهار هسته‌ی Cortex-A710 با فرکانس کاری ۲.۳۶ گیگاهرتز و چهار هسته‌ی Cortex-A510 با فرکانس کاری ۱.۸۰ گیگاهرتز است که در مجموع هر هشت هسته‌ی این تراشه، با الگوبرداری از معماری ARM ساخته شده‌اند.

شنیده‌ها حاکی از آن است که کوالکام از پردازنده‌ی گرافیکی Adreno 662 در این تراشه استفاده خواهد کرد که ظاهراً عملکرد بهتری نسبت به پردازنده‌‌ی گرافیکی اسنپدراگون 778G و 778G پلاس خواهد داشت. گفته می‌شود در ساخت چیپست اسنپدراگون ۷ نسل ۱ نیز از فناوری ساخت TSMC در ساخت تراشه‌های اسنپدراگون ۸ نسل ۱ پلاس استفاده خواهد شد. همچنین این تراشه قرار است به عنوان قلب تپنده‌ی گوشی اوپو رینو ۸ که سه روز بعد معرفی این تراشه از آن رونمایی خواهد شد، به انجام وظیفه بپردازد.

منبع: GSMArena



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X