فرآیند قیمت‌گذاری، فروش و نظارت بر قیمت‌ها در دیجی‌کالا

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۸ دقیقه
یک دست مردانه که گوشی دارد و در صفحه نمایش قیمت کالای محصولات دیجی کالا نمایش داده شده است

دیجی‌کالا از دو بستر برای فروش کالا استفاده می‌کند؛ ۱ – خرده‌فروشی (Retail)  ۲ – مارکِت‌پِلِیس یا بازارگاه (Marketplace) که روش‌های متداول در تمامی شرکت‌های تجارت الکترونیک دنیا از جمله آمازون، علی‌بابا و جی‌دی (JD) در چین، فلیپ‌کارت هندوستان، سوک در امارات متحده عربی و غیره است.

مدل کسب‌وکار خرده‌فروشی آنلاین

طی ۱۰ سال ابتدایی فعالیت دیجی‌کالا مدل فروش این شرکت فقط به صورت خرده‌فروشی آنلاین بوده است. یعنی تمام کالاهایی که در وب‌سایت دیجی‌کالا به فروش رفته ابتدا توسط این شرکت از تأمین‌کنندگان معتبر خریداری و سپس قیمت‌گذاری و فروخته شده است. در این مدل دیجی‌کالا محصولات را خریداری کرده و با حاشیه‌ی سود حداقلی (برای مثال در گروه تلفن همراه به‌طور متوسط ۲ درصد) به فروش می‌رساند.

مدل کسب‌وکار مارکت‌پِلِیس (بازارگاه)

از ابتدای سال ۱۳۹۶ دیجی‌کالا بستری جدید به منظور فروش کالا برای اتصال مستقیم فروشندگان، تولیدکنندگان و تأمین‌کنندگان کالا (Sellers) به خریداران فراهم کرد. از طریق این بستر تولیدکنندگان ایرانی به بازاری به وسعت سراسر ایران متصل می‌شوند و خریداران هم بدون واسطه می‌توانند به کالای لازم خود دسترسی داشته باشند. در مارکت‌پلیس دیجی‌کالا تأمین‌کنندگان همچون مغازه‌داران یک پاساژ خودشان قیمت‌ کالاها را تعیین می‌کنند و دیجی‌کالا دخالت مستقیم در نحوه قیمت‌گذاری کالاها ندارد. اگرچه ابزارهایی برای ترغیب فروشندگان برای قیمت‌گذاری عادلانه وجود دارد و همچنین با ابزارهای نظارتی جلوی تخلفات گرفته می‌شود؛ برای مثال نمایش کمترین قیمت ارائه شده در صدر لیست فروشندگان، سبب ایجاد رقابت در میان فروشندگان مختلف  یک کالا برای عرضه مناسب‌ترین قیمت می‌شود، همچنین امتیاز دادن به فروشندگان توسط خریداران، رده‌بندی آن‌ها و خارج کردن فروشندگانی که به علت نارضایتی مشتری ناشی از قیمت نامناسب، کیفیت پایین و یا خدمات‌رسانی ضعیف امتیاز پایین کسب کنند، ابزارهای نظارتی دیگر دیجی‌کالا در بخش مارکت‌پلیس هستند که منجر به حمایت از منافع مشتری از طریق شفافیت در امر مبادله کالا می‌شود و به رونق هر چه بیشتر بازار عادلانه‌ای کمک می‌کند که مکانیزم‌های تعدیل قیمت را در بطن خود دارد. به‌تازگی باتوجه به شرایط متلاطم اقتصادی ابزارهای نظارتی را در این بخش بیش از پیش گسترش دادیم و علاوه بر استفاده از نیروهای انسانی برای کنترل، نظارت و پایش دائمی بر کیفیت و قیمت کالاها، ابزارهای هوش مصنوعی و داده‌کاوی را هم بدین منظور توسعه دادیم.

رشد تعداد کسب‌وکارهای مارکت‌پلیس دیجی‌کالا

هم اکنون بیش از ۱۶۰ هزار کسب‌وکار اعم از تولیدکننده، فروشنده، هنرمند و صنعتگر از سراسر ایران در این بخش مشغول به عرضه‌ی بیش از ۶ میلیون کالا هستند و دیجی‌کالا بازاری به وسعت ایران در اختیار آن‌ها قرار داده است. خدمات دیجی‌کالا به این کسب‌وکارها شامل تولید محتوا برای محصولات، خدمات بازاریابی، پرداخت، انبارداری و پردازش، بسته‌بندی، لجستیک و تحویل سفارش‌ها به تمام نقاط کشور، خدمات پس از فروش، در اختیار قراردادن اطلاعات و بینش بازار می‌شود.

از قیمت دیجی‌کالا تا قیمت فروشنده

بیش از ۷۰ درصد کالاهای دیجی‌کالا از سوی فروشنده‌های ثالث در پلتفرم مارکت پلیس عرضه می‌شوند. تا پایان سال ۹۸ بیش از ۶۱ هزار فروشنده با مارکت‌پلیس دیجی‌کالا همکاری کرده‌اند و این رقم تا نیمه نخست سال ۱۴۰۰ به بیش از ۱۶۰ هزار کسب‌وکار افزایش یافته است.

فروشندگان دیجی‌کالا محصولات‌شان را خودشان قیمت‌گذاری کرده و روی پلتفرم مارکت‌پلیس دیجی‌کالا به فروش می‌رسانند. در واقع، دیجی‌کالا در نقش یک پلتفرم دوسویه، پلی است میان خریدار و فروشنده که باید منافع هر دوسمت را تأمین کند. پس، قیمت‌گذاری کالاها کاملا در دست دیجی‌کالا نیست.

پلتفرم دو سویه بین خریدار و تأمین کننده

در بحران‌های اقتصادی و تلاطم قیمتی چه مشکلی داریم؟

۱. ایجاد سقف قیمت و مشکل ناموجود شدن

دیجی‌کالا با اخذ سیاست‌هایی مانند تعیین محدوده افزایش قیمت یا نظارت بر قیمت فروشنده‌ها و مقایسه با قیمت‌های بازار و تشویق فروشنده‌ها به درج قیمت‌های رقابتی، می‌تواند تا حدودی ثبات در قیمت‌ها را برقرار کند ولی نمی‌تواند برای فروشنده‌ها قیمت مشخصی تعیین کند یا به یک فروشنده بگوید حتما باید اجناس را با بهایی مشخص بفروشد. وقتی تعادل بازار برهم می‌خورد؛ کالای فروشندگان به سرعت با قیمت‌های قبلی به فروش می‌رود یا فروشندگان از فروش با قیمت‌های قبلی اجتناب می‌کنند و دیجی‌کالا به عنوان پلتفرم قانونا مجاز نیست و نمی‌تواند فروشنده‌ای را وادار به فروش کالای خود کند. در این مواقع دیجی‌کالا می‌تواند سقف قیمتی تعیین کند و به فروشندگان اجازه ندهد کالایی را بیش از اندازه مشخصی گران کنند. اما فروشنده مختار است که در این محدوده قیمتی کالای خود را بفروشد یا نفروشد. پافشاری بر یک سقف قیمتی معمولا باعث می‌شود فروشنده از فروش کالاهایش اجتناب کند و در نتیجه کالا ناموجود می‌شود. در این مواقع ممکن است اینطور به نظر برسد که پلتفرم کالاها را ناموجود کرده است تا بعدا گران‌تر بفروشد! در حالی که این‌طور نیست و چون سقف قیمت ایجاد شده است فروشندگان از فروش کالای خود با قیمت قبلی اجتناب می‌کنند.

۲. حذف سقف قیمت و مشکل گران‌فروشی

برای موجود نگه داشتن کالاها می‌توان سقف قیمتی تعیین نکرد و به فروشنده‌ها اجازه داد تا کالای خود را با قیمت دلخواه عرضه کنند. برداشتن این سقف به فروشنده‌ها اجازه می‌دهد به جبران ضرر و زیانی که در پی افزایش قیمت‌های مواد خام، دلار و کاهش ارزش پول ملی دیدند؛ کالاها را با قیمت دلخواه بفروشند و بازار هم معمولا خریدار است اما باز ممکن است اتهام گران‌فروشی متوجه پلتفرم مارکت پلیس شود.

دیجی‌کالا درباره کمتر از ۳۰ درصد محصولات و آن‌هایی که به طور مستقیم در مدل خرده‌فروشی فروشنده است، اختیار کامل در قیمت‌گذاری درست و منصفانه دارد. بعضی از کاربران این نکته مهم را نمی دانند و تصور می‌کنند تمام بیش از ۶ میلیون محصولی که روی این پلتفرم وجود دارد به طور مستقیم توسط خود دیجی‌کالا قیمت‌گذاری می‌شود.

این دو چالش نه برای دیجی‌کالا که برای همه پلتفرم‌های دوسویه و فروشگاه‌های مارکت پلیس در زمان برهم خوردن تعادل بازار و موج گرانی‌ها مطرح است و همیشه یک حرکت میان احتکار و گران‌فروشی در باورهای خریدار ممکن است وجود داشته باشد.

بایدها و نبایدهای قیمت‌گذاری در دیجی‌کالا

با همه چیزهای گفته شده در بالا که چالش‌های جدیدی در بازار خرده‌فروشی ایران هستند و ایجاد تعادل در قیمت‌گذاری و عرضه و تقاضا را بسیار سخت می‌کنند، ولی تلاش کرده‌ایم حتی در همین شرایط، راه‌حل‌هایی را بیابیم و ابزارهایی را توسعه دهیم تا بتوانیم بهترین کالاها را با بهترین و منصفانه‌ترین قیمت به مشتریان خود ارائه دهیم.

استراتژی‌ها و بایدها و نبایدهایی در قیمت‌گذاری کالاها برای فروشنده‌ها مشخص شده و نظارت دائمی روی عملکرد آن‌ها وجود دارد؛

  • فروشنده‌ها در هنگام تعیین قیمت یک کالا باید هم بازار آفلاین و هم بازار آنلاین را بررسی کرده تا به یک قیمت‌گذاری درست برسند.
  • فروشنده‌ها حق ندارند قیمتی بالاتر از سایت فروشگاهی یا فروشگاه فیزیکی خود در دیجی‌کالا درج کنند.
  • کالاهایی که دارای نرخ مصوب و قیمت چاپ شده هستند؛ باید با همان قیمت و یا کمتر از نرخ مصوب به فروش برسند.
  • دیجی‌کالا با فروشندگانی که با ارایه تخفیف‌های کاذب سعی در فریب مشتری را دارند؛ برخورد کرده و مجازات‌هایی از گرفتن دسترسی به قیمت کالا یا گروه‌های کالایی برای یک ماه تا تعلیق مجوز فروشندگی و برند آن در مارکت‌پلیس دیجی‌کالا اعمال می‌کند.
  • ابزارهای جعبه خرید (Buy Box) و پایش قیمت‌ها توسط کاربران، به طور دائمی در حال کنترل قیمت فروشنده‌ها و یافتن بهای منصفانه است.
  • هر فروشنده یک تاریخچه قیمت‌گذاری در داده‌های دیجی‌کالا دارد و نمی‌تواند به یک‌باره قیمت کالایی را چند برابر افزایش دهد و باید بر اساس قیمت مرجع اعلام شده در پنل فروشندگی خود، قیمت‌های جدید کالاها را براساس ضوابط تعیین شده، استخراج و اعلام کند.

جعبه خرید؛ مکانیزم طبیعی رسیدن به قیمت‌های منصفانه و رقابتی

دیجی‌کالا چه سازوکاری برای ارائه‌ی مناسب‌ترین قیمت‌ها دارد؟ جعبه خرید (دکمه پیش‌فرض افزودن به سبد خرید) محلی است که در آن منصفانه‌ترین قیمت پیشنهادی از بین فروشندگان مختلف کالا به مشتریان نمایش داده می‌شود. همیشه جعبه خرید بهترین گزینه برای خرید را به مشتریان پیشنهاد می‌دهد و شامل منصفانه‌ترین قیمت خرید از بین فروشندگانی است که کالا را عرضه می‌کنند. کیفیت کالا، عملکرد فروشنده، اصالت کالا، خدمات پس از فروش و موجود بودن کالا در انبار دیجی‌کالا هم در اختصاص یافتن این جایگاه به فروشنده نقش دارد.

 

نمونه جعبه خرید دیجی‌کالا

به نوعی می‌توان گفت جعبه خرید، بهترین قیمت پیشنهادی برای یک محصول است. دیجی‌کالا با راه‌اندازی مدل مارکت‌پلیس، به دنبال رقابتی کردن بازار برای فروشنده‌ها بود و جعبه خرید مکانی است که فروشنده‌ها بر سر تصاحب آن با هم رقابت شدید و سخت‌گیرانه‌ای دارند و ناچار می‌شوند، قیمت‌های پایین‌تر و ارزان‌تری نسبت به بازار پیشنهاد بدهند.

نمونه قیمت‌های پیشنهادی برای یک محصول در دیجی‌کالا

به این ترتیب، غالب اوقات برای هر کالا، قیمت پیشنهادی در جعبه خرید، پایین‌ترین قیمت کف بازار یا در میان فروشنده‌های آنلاین است؛ چرا که اگر این‌طور نباشد، فروشنده موفق به فروش کالای خود نشده و خریدار می‌تواند به فروشنده‌ها یا فروشگاه‌های دیگر مراجعه کند و با قیمت ارزان‌تر، کالایش را سفارش بدهد.

بر اساس گزارش سال ۹۹ دیجی‌کالا تا پایان این سال، بیش از ۵۳۰ هزار پیشنهاد برای قیمت مناسب‌تر توسط کاربران گزارش شده است و که ۲۰ درصد دارای اطلاعات کامل و قابل بررسی بودند و ۱۲.۵ درصد گزارش‌ها منجر به ویرایش قیمت شد.

این نمودار در بازه یک ماهه همه تغییرات قیمت یک کالا را نشان می‌دهد و مهم‌تر از آن مشخص می‌سازد در میان فروشندگان مختلف یک محصول یکسان، هر فروشنده چه زمانی کالا را با چه قیمتی به فروش رسانده است. در این نمودار به سادگی می‌توان زمانی که کالایی تخفیف داشته را مشاهده کرد و حتی در مواردی زمان تخفیف بعدی را تا حدودی حدس زد.

شما می‌توانید نمودار قیمت کالا را در کنار هر کالایی که در دیجی‌کالا به فروش می‌رسد، ببینید. اعداد مشخص شده در نمودار قیمت کالا، نشان‌دهنده کمترین قیمتی است که یکی از فروشندگان در طول هر روز آن کالا را با آن قیمت فروخته است. خطوط آبی رنگ نمودار قیمت نشان‌دهنده قیمت عرضه کالا بعد از تخفیف و خط چین‌های خاکستری رنگ قیمت قبل از تخفیف را نشان می‌دهد.

نمونه نمودار قیمت دیجی کالا

درباره‌ی بعضی از کالاها که ممکن است در روزهایی فروش نداشته باشند یا در آن تاریخ ناموجود باشند، قیمتی برای نمایش در نمودار قیمت وجود ندارد و جای آن خالی باقی می‌ماند. این ویژگی در همه ۶ میلیون تنوع کالایی در فروشگاه اینترنتی دیجی‌کالا وجود دارد و کاربران می‌توانند اطلاعات تغییرات قیمت کالای مورد نظر خود را به دست آورند.

لازم به ذکر است که بعضی کالاها دارای رنگ‌بندی یا سایزهای متفاوت هستند و ممکن است قیمت هر سایز و رنگ متفاوت باشد، در این حالت نمودار قیمت هر رنگ یا سایز متفاوت، به شکل مجزا نمایش داده می‌شود و برای مشاهده نمودار قیمت هر سایز یا رنگ متفاوت باید روی گزینه‌های قسمت پایین نمودار قیمت، گزینه دلخواه را انتخاب کنید.

با نشان دادن نمودار قیمت کالاها و تاریخچه تغییرات قیمتی برای هر کالا تلاش داریم تا شفافیت را در فرآیند قیمت‌گذاری حفظ کنیم و به اشتراک‌گذاری فرایند تغییر قیمت‌ها به صورت روزانه است که در شرایط کنونی اقتصاد کشور ما، می‌تواند تضمین‌کننده خرید آگاهانه باشد.

نمودار تغییر قیمت کالاهای دیجی‌کالا چه اطلاعاتی به ما می‌دهد؟



۴۲۳ دیدگاه
  1. آرش

    دیجی کالای عزیز لطفا برای نشان دادن فروشنده برتر (منظور فروشنده ای که صدر لیست قرار میگیره) فقط قیمت کمتر رو مد نظر قرار ندهید. حداقل از کامنت ها و نظرات خریداران همون محصول برای نظارت و تصمیم گیری استفاده کنید. من الان دارم دنبال یک هدفون میگردم در قسمت نظرات خیلی از خریداران گفتند که فروشنده کابل شارژ اصلی هدفون و یک کابل جانبی اتصال مستقیم به وسیله رو از داخل جعبه هدفون برداشته و دوتا جنس تقلبی بی کیفیت جاش گذاشته. در عکس هایی که فرستاده بودند هم دقیقا میشد دید. (نمیشه که همه با هم یک دروغ رو تکرار کنند و اصلا دلیلی نداره) خب سوال پیش میاد که چرا دیجیکالا به این فروشنده تذکر نمیده؟ چرا بازرسی انجام نمیده. مردم به پشتوانه اسم دیجیکالا فکر میکنند کالای اصل دارن میخرن.

  2. احسان

    لطفا روی تعیین قیمت از – تا – برای فیلتر ها روی کالاهای مختلف بیشتر مانور دهید تا راحت تر بتوان روی کالا ها با قیمت های مختلف رنجهای قیمت بالا و رنج قیمت پایین فیلتر کرد الان برای قیمت های پایین اصلا نمیشه فیلتر بازه قیمت گذاشت یک بار خودتون امتحان کردین اصلا ؟

  3. ساما

    هر چی منتظر شدم دیجی حراج نکرد مجبور شدم شیائومی را از شاپ بخرم امیدوارم در مورد مانیتور این اتفاق مجدد نیفتید مرسی

  4. Alexander

    من فقط یه چیز میخوام بگم، شما تو اینترنت بزن PS 4 Price براتون میزنه قیمت کارخونه ۳۹۹ دلار که با دلار ۲۵ هزار تومنی هم حساب کنیم میشه ۹ میلیون و ۹۷۵ هزار تومن ولی توی دیجی‌کالا، فروشندگان محترم قیمت زدن ۱۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تومن! گیریم ۱ میلیون و ۵۰۰ به خاطر دسته‌ی دوم و ۷۰۰ هزار تومن هم به خاطر بازی FIFA 21 که همراهشه، اون ۱ میلیون و ۵۰۰ هزارش چی می‌گه دقیقاً؟ لابد قیمت گارانتیشه و اون قیمتی هم که تو گوگل نوشته مربوط به پلی‌استیشن تک‌دسته‌ی بی‌بازی ۵۰۰ گیگ بدون گارانتیه!
    باعث تاسفه که به این شکل فجیع، بعضی فروشندگان نامحترم دیجی‌کالا کلاه‌های به چه گشادی سر مردمی میذارن که تحت شدیدترین فشار اقتصادی و تحریم قرار دارن.

    1. سیدعلیرضا میردهقان

      فکر میکنم به خاطر هزینه ارسال به ایران و گمرک و سود فروشنده باشه که به نظرم منطقیه

  5. بهمن

    متاسفانه برخی کالاها دارای قیمت درج شده روی کالا هستند و فروشنده با قیمتی چند برابر این کالا رو در دیجی کالا به مشتری میفروشه.مرجوع کردن کالا کم دردسر نداره برای همین نمیشه هر کالایی رو با هر قیمتی مرجوع کرد .اینجا به اعتبار دیجی کالا خرید می کنیم وقتی هم نظر می نویسیم که کاربران گران تر نخرن دیدگاه تایید نمیشه و فقط تایپ بیخودی انجام دادیم.در اداره تعزیرات حکومتی فروش کالا با قیمت گران تر از درج شده روی کالا تخلف گرانفروشی محسوب میشه و فرقی نداره شرکت باشه یا فروشگاه یا سایت اینترنتی وقتی مراجعه میکنی و فاکتور خرید و خود کالا که قیمت درج شده دارد رو ارائه میدی به سرعت پرونده تشکیل میدن.این اتفاق چند بار برام رخ داده و نتیجه گرفتم هم مابه التفاوت رو برگشت داده فروشنده و هم برای نرفتن به دادگاه جریمه مصوب رو به خزانه دولت واریز میکنه.ولی متاسفانه دیجی کالا در این مورد هیچ اقدامی به نفع کاربر انجام نمیده.در این موارد دیجی کالا موظف هست با فروشنده متخلف برخورد و حق کاربر رو ادا کنه

    1. گرگیج

      قیمتش رو ما می بینیم و خرید می کنیم و می تونیم نخریم، ولی اگه خرید کردیم دیگه باید مطمئن باشیم که کالا همون چیزیه که در تصاویر و توضیحات میبینم. ولی متأسفانه این اعتماد از دیجی کالا دیگه کمرنگ شده و کالایی که فروشندگان می‌فرستند، مغایر با اطلاعات کالا می باشد و دیجی کالا هم نظارت نداره. از طرف دیگر اگه مورد پسند نباشه برای کسانی مثل من که از شهرستان های دور سفارش می‌دهیم، روند مرجوع کردن و دردسرهایش ناخوشایند خواهد بود.

  6. مهدی ذاکر

    تامین کننده ای مانند صنایع چرم شهرزاد بعد از ۲ سال و ۹ ماه حضور با امتیاز بد ۶۶ درصد تامین به موقع و امتیاز صفر برای مورد تعهد ارسال چرا هنوز باید در دیجی کالا حضور داشته باشد و موجب سرگردانی خریدارانی مانند بنده شود که هم باعث خسارت مالی و هم تاخیر و امکان لغو الباقی محصولات بسته سفارشی شود.لطفا تامین کنندگان بی مسولیت را از سایت حذف کنید.

  7. هیوا

    خیلی خوب

  8. بهزاد

    سلام
    تا حالا چندین بار مرسوله ارسالی با چیزی که سفارش داده بودم مغایرت داشت اگر فروشنده های محترم کالاهاشونو با قیمت متناسب با بازار و خارج از بحث مغایرت و این داستانا عرضه کنند چه لزومی به مرجوع کالا هست حتی در بسیاری از موارد پیش اومده کالای ارسالی استفاده شده و پلمپ باز شده و در بسیاری و از کالاها قیمت فروشگاه های خارج از دیجیکالا بسیار کمتر از قیمت عرضه شده در دیجیکالاست

  9. Yashar

    چرا فروشنده ها قیمت شون تو سایت های خودشون کمتر از اینجا ست مگه جزو قانون دیجیکالا نیست که نباید بالاتر باشه.
    مثلا ایرپاد پرو دیجی میده الان ۴٩٠٠ ولی رایاتک میده ۴٧٠٠ تو سایتش
    جالبتر اینه که چند روز قبل تفاوت قیمت در حد ۴٠٠ هزار تومن بود. نمی‌دونم چرا پیام های اینجوری و منتشر نمیکنید. لااقل رسیدگی کنید

  10. حسین

    تا به حال از اول سال ۱۴۰۰ ۴ بار یک قاب را سفارش داده ام. هربار به دستم نرسیده و الان تو اردیبهشت هستیم وهربار هم پول رو باتاخیر برگردونده چون بانک بهشون سود میده بابت پولی که توی حسابشونه و این عملا یک جور دزدی است امید وارم این مشکل رفع شود . اگر هم کالا را همان موقع ارسال چک کنند ماهم یک هفته منتظر نمیمونیم بعد بگن معیوب بوده

  11. نسرین

    باسلام خسته نباشید
    ببخشید واقعا چرا قیمت اتو موها انقدر بالا رفته یکم نظارت کنید درحالی ک قیمت اصلی اون ها خیلی خیلی کمتره مثلا فروشنده هلس اریا اتو اتو موی فیلیپس مدل HP8324/00 تا ۴ میلیون رسوندن درحالی ک قیمت اونها تا اون حد بالا نیسش یکم انصاف لطفا حالا تنها این فروشنده نیسش ک انقدر قیمتارو بالا زدن

  12. عبدالرضا عطائی

    میشه از جات بلند شی و کلاهت رو برداری، اونم به پاس احترام بنیانگذار و تمامی افرادی که در حتی کالا زحمت میکشن، واقعا انقلابی رو ایجاد کردین در صنعت الکترونیک کشور عزیزمان ایران!✌
    امیدوارم روزی برسه که بالاتراز آمازون و علی بابا و… قرار بگیرید و در سطح بین المللی هم افتخار بیافرینید????
    خیلی شفاف و صادقانه و همچنین قابل درک و فهم برای همه کاربران با سطح دانش تجارت الکترونیک متفاوت…!
    قابل توجه مدیر ارشد و پدر دیجی کالا، من خیلی دوست دارم در ساختمان مرکزی دیجی کالا خدمت و انجام وظیفه کنم، در گذشته میخواستم نمایندگی یزد رو بگیرم صحبت هم کردم ولی نتونستم سرمایه کافی رو ارائه کنم، بنده دانشجوی دکترای مدیریت صنعتی هستم، کتابی هم با عنوان زنجیره تامین و لجستیک تالیف کردم و بعنوان سرفصل وزارت علوم برای درس ۳ واحدی برگزیده شده، کلا به این حوزه و بویژه تجارت الکترونیک این زنجیره علاقه مند هستم!
    در مقابل چشم کاربران خواستم شرایطی رو فراهم بفرمائید تا بنده نیز عضو کوچکی از خانواده دیجی کالا باشم و چیزهای زیادی رو یادبگیرم.بسیار سپاسگذارم

    عبدالرضا عطائی
    ۰۹۱۳۱۵۸۰۳۹۵
    Abdolreza.ataei@gmail.com

    1. محمود

      شما که مهندسی، اول برو ادبیات خودتت صحیح کن بعد بیا اراجیف بگو. «سپاسگزار» میشه نه «سپاسگذار»

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما