فرآیند قیمت‌گذاری، فروش و نظارت بر قیمت‌ها در دیجی‌کالا

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۸ دقیقه
یک دست مردانه که گوشی دارد و در صفحه نمایش قیمت کالای محصولات دیجی کالا نمایش داده شده است

دیجی‌کالا از دو بستر برای فروش کالا استفاده می‌کند؛ ۱ – خرده‌فروشی (Retail)  ۲ – مارکِت‌پِلِیس یا بازارگاه (Marketplace) که روش‌های متداول در تمامی شرکت‌های تجارت الکترونیک دنیا از جمله آمازون، علی‌بابا و جی‌دی (JD) در چین، فلیپ‌کارت هندوستان، سوک در امارات متحده عربی و غیره است.

مدل کسب‌وکار خرده‌فروشی آنلاین

طی ۱۰ سال ابتدایی فعالیت دیجی‌کالا مدل فروش این شرکت فقط به صورت خرده‌فروشی آنلاین بوده است. یعنی تمام کالاهایی که در وب‌سایت دیجی‌کالا به فروش رفته ابتدا توسط این شرکت از تأمین‌کنندگان معتبر خریداری و سپس قیمت‌گذاری و فروخته شده است. در این مدل دیجی‌کالا محصولات را خریداری کرده و با حاشیه‌ی سود حداقلی (برای مثال در گروه تلفن همراه به‌طور متوسط ۲ درصد) به فروش می‌رساند.

مدل کسب‌وکار مارکت‌پِلِیس (بازارگاه)

از ابتدای سال ۱۳۹۶ دیجی‌کالا بستری جدید به منظور فروش کالا برای اتصال مستقیم فروشندگان، تولیدکنندگان و تأمین‌کنندگان کالا (Sellers) به خریداران فراهم کرد. از طریق این بستر تولیدکنندگان ایرانی به بازاری به وسعت سراسر ایران متصل می‌شوند و خریداران هم بدون واسطه می‌توانند به کالای لازم خود دسترسی داشته باشند. در مارکت‌پلیس دیجی‌کالا تأمین‌کنندگان همچون مغازه‌داران یک پاساژ خودشان قیمت‌ کالاها را تعیین می‌کنند و دیجی‌کالا دخالت مستقیم در نحوه قیمت‌گذاری کالاها ندارد. اگرچه ابزارهایی برای ترغیب فروشندگان برای قیمت‌گذاری عادلانه وجود دارد و همچنین با ابزارهای نظارتی جلوی تخلفات گرفته می‌شود؛ برای مثال نمایش کمترین قیمت ارائه شده در صدر لیست فروشندگان، سبب ایجاد رقابت در میان فروشندگان مختلف  یک کالا برای عرضه مناسب‌ترین قیمت می‌شود، همچنین امتیاز دادن به فروشندگان توسط خریداران، رده‌بندی آن‌ها و خارج کردن فروشندگانی که به علت نارضایتی مشتری ناشی از قیمت نامناسب، کیفیت پایین و یا خدمات‌رسانی ضعیف امتیاز پایین کسب کنند، ابزارهای نظارتی دیگر دیجی‌کالا در بخش مارکت‌پلیس هستند که منجر به حمایت از منافع مشتری از طریق شفافیت در امر مبادله کالا می‌شود و به رونق هر چه بیشتر بازار عادلانه‌ای کمک می‌کند که مکانیزم‌های تعدیل قیمت را در بطن خود دارد. به‌تازگی باتوجه به شرایط متلاطم اقتصادی ابزارهای نظارتی را در این بخش بیش از پیش گسترش دادیم و علاوه بر استفاده از نیروهای انسانی برای کنترل، نظارت و پایش دائمی بر کیفیت و قیمت کالاها، ابزارهای هوش مصنوعی و داده‌کاوی را هم بدین منظور توسعه دادیم.

رشد تعداد کسب‌وکارهای مارکت‌پلیس دیجی‌کالا

هم اکنون بیش از ۱۶۰ هزار کسب‌وکار اعم از تولیدکننده، فروشنده، هنرمند و صنعتگر از سراسر ایران در این بخش مشغول به عرضه‌ی بیش از ۶ میلیون کالا هستند و دیجی‌کالا بازاری به وسعت ایران در اختیار آن‌ها قرار داده است. خدمات دیجی‌کالا به این کسب‌وکارها شامل تولید محتوا برای محصولات، خدمات بازاریابی، پرداخت، انبارداری و پردازش، بسته‌بندی، لجستیک و تحویل سفارش‌ها به تمام نقاط کشور، خدمات پس از فروش، در اختیار قراردادن اطلاعات و بینش بازار می‌شود.

از قیمت دیجی‌کالا تا قیمت فروشنده

بیش از ۷۰ درصد کالاهای دیجی‌کالا از سوی فروشنده‌های ثالث در پلتفرم مارکت پلیس عرضه می‌شوند. تا پایان سال ۹۸ بیش از ۶۱ هزار فروشنده با مارکت‌پلیس دیجی‌کالا همکاری کرده‌اند و این رقم تا نیمه نخست سال ۱۴۰۰ به بیش از ۱۶۰ هزار کسب‌وکار افزایش یافته است.

فروشندگان دیجی‌کالا محصولات‌شان را خودشان قیمت‌گذاری کرده و روی پلتفرم مارکت‌پلیس دیجی‌کالا به فروش می‌رسانند. در واقع، دیجی‌کالا در نقش یک پلتفرم دوسویه، پلی است میان خریدار و فروشنده که باید منافع هر دوسمت را تأمین کند. پس، قیمت‌گذاری کالاها کاملا در دست دیجی‌کالا نیست.

پلتفرم دو سویه بین خریدار و تأمین کننده

در بحران‌های اقتصادی و تلاطم قیمتی چه مشکلی داریم؟

۱. ایجاد سقف قیمت و مشکل ناموجود شدن

دیجی‌کالا با اخذ سیاست‌هایی مانند تعیین محدوده افزایش قیمت یا نظارت بر قیمت فروشنده‌ها و مقایسه با قیمت‌های بازار و تشویق فروشنده‌ها به درج قیمت‌های رقابتی، می‌تواند تا حدودی ثبات در قیمت‌ها را برقرار کند ولی نمی‌تواند برای فروشنده‌ها قیمت مشخصی تعیین کند یا به یک فروشنده بگوید حتما باید اجناس را با بهایی مشخص بفروشد. وقتی تعادل بازار برهم می‌خورد؛ کالای فروشندگان به سرعت با قیمت‌های قبلی به فروش می‌رود یا فروشندگان از فروش با قیمت‌های قبلی اجتناب می‌کنند و دیجی‌کالا به عنوان پلتفرم قانونا مجاز نیست و نمی‌تواند فروشنده‌ای را وادار به فروش کالای خود کند. در این مواقع دیجی‌کالا می‌تواند سقف قیمتی تعیین کند و به فروشندگان اجازه ندهد کالایی را بیش از اندازه مشخصی گران کنند. اما فروشنده مختار است که در این محدوده قیمتی کالای خود را بفروشد یا نفروشد. پافشاری بر یک سقف قیمتی معمولا باعث می‌شود فروشنده از فروش کالاهایش اجتناب کند و در نتیجه کالا ناموجود می‌شود. در این مواقع ممکن است اینطور به نظر برسد که پلتفرم کالاها را ناموجود کرده است تا بعدا گران‌تر بفروشد! در حالی که این‌طور نیست و چون سقف قیمت ایجاد شده است فروشندگان از فروش کالای خود با قیمت قبلی اجتناب می‌کنند.

۲. حذف سقف قیمت و مشکل گران‌فروشی

برای موجود نگه داشتن کالاها می‌توان سقف قیمتی تعیین نکرد و به فروشنده‌ها اجازه داد تا کالای خود را با قیمت دلخواه عرضه کنند. برداشتن این سقف به فروشنده‌ها اجازه می‌دهد به جبران ضرر و زیانی که در پی افزایش قیمت‌های مواد خام، دلار و کاهش ارزش پول ملی دیدند؛ کالاها را با قیمت دلخواه بفروشند و بازار هم معمولا خریدار است اما باز ممکن است اتهام گران‌فروشی متوجه پلتفرم مارکت پلیس شود.

دیجی‌کالا درباره کمتر از ۳۰ درصد محصولات و آن‌هایی که به طور مستقیم در مدل خرده‌فروشی فروشنده است، اختیار کامل در قیمت‌گذاری درست و منصفانه دارد. بعضی از کاربران این نکته مهم را نمی دانند و تصور می‌کنند تمام بیش از ۶ میلیون محصولی که روی این پلتفرم وجود دارد به طور مستقیم توسط خود دیجی‌کالا قیمت‌گذاری می‌شود.

این دو چالش نه برای دیجی‌کالا که برای همه پلتفرم‌های دوسویه و فروشگاه‌های مارکت پلیس در زمان برهم خوردن تعادل بازار و موج گرانی‌ها مطرح است و همیشه یک حرکت میان احتکار و گران‌فروشی در باورهای خریدار ممکن است وجود داشته باشد.

بایدها و نبایدهای قیمت‌گذاری در دیجی‌کالا

با همه چیزهای گفته شده در بالا که چالش‌های جدیدی در بازار خرده‌فروشی ایران هستند و ایجاد تعادل در قیمت‌گذاری و عرضه و تقاضا را بسیار سخت می‌کنند، ولی تلاش کرده‌ایم حتی در همین شرایط، راه‌حل‌هایی را بیابیم و ابزارهایی را توسعه دهیم تا بتوانیم بهترین کالاها را با بهترین و منصفانه‌ترین قیمت به مشتریان خود ارائه دهیم.

استراتژی‌ها و بایدها و نبایدهایی در قیمت‌گذاری کالاها برای فروشنده‌ها مشخص شده و نظارت دائمی روی عملکرد آن‌ها وجود دارد؛

  • فروشنده‌ها در هنگام تعیین قیمت یک کالا باید هم بازار آفلاین و هم بازار آنلاین را بررسی کرده تا به یک قیمت‌گذاری درست برسند.
  • فروشنده‌ها حق ندارند قیمتی بالاتر از سایت فروشگاهی یا فروشگاه فیزیکی خود در دیجی‌کالا درج کنند.
  • کالاهایی که دارای نرخ مصوب و قیمت چاپ شده هستند؛ باید با همان قیمت و یا کمتر از نرخ مصوب به فروش برسند.
  • دیجی‌کالا با فروشندگانی که با ارایه تخفیف‌های کاذب سعی در فریب مشتری را دارند؛ برخورد کرده و مجازات‌هایی از گرفتن دسترسی به قیمت کالا یا گروه‌های کالایی برای یک ماه تا تعلیق مجوز فروشندگی و برند آن در مارکت‌پلیس دیجی‌کالا اعمال می‌کند.
  • ابزارهای جعبه خرید (Buy Box) و پایش قیمت‌ها توسط کاربران، به طور دائمی در حال کنترل قیمت فروشنده‌ها و یافتن بهای منصفانه است.
  • هر فروشنده یک تاریخچه قیمت‌گذاری در داده‌های دیجی‌کالا دارد و نمی‌تواند به یک‌باره قیمت کالایی را چند برابر افزایش دهد و باید بر اساس قیمت مرجع اعلام شده در پنل فروشندگی خود، قیمت‌های جدید کالاها را براساس ضوابط تعیین شده، استخراج و اعلام کند.

جعبه خرید؛ مکانیزم طبیعی رسیدن به قیمت‌های منصفانه و رقابتی

دیجی‌کالا چه سازوکاری برای ارائه‌ی مناسب‌ترین قیمت‌ها دارد؟ جعبه خرید (دکمه پیش‌فرض افزودن به سبد خرید) محلی است که در آن منصفانه‌ترین قیمت پیشنهادی از بین فروشندگان مختلف کالا به مشتریان نمایش داده می‌شود. همیشه جعبه خرید بهترین گزینه برای خرید را به مشتریان پیشنهاد می‌دهد و شامل منصفانه‌ترین قیمت خرید از بین فروشندگانی است که کالا را عرضه می‌کنند. کیفیت کالا، عملکرد فروشنده، اصالت کالا، خدمات پس از فروش و موجود بودن کالا در انبار دیجی‌کالا هم در اختصاص یافتن این جایگاه به فروشنده نقش دارد.

 

نمونه جعبه خرید دیجی‌کالا

به نوعی می‌توان گفت جعبه خرید، بهترین قیمت پیشنهادی برای یک محصول است. دیجی‌کالا با راه‌اندازی مدل مارکت‌پلیس، به دنبال رقابتی کردن بازار برای فروشنده‌ها بود و جعبه خرید مکانی است که فروشنده‌ها بر سر تصاحب آن با هم رقابت شدید و سخت‌گیرانه‌ای دارند و ناچار می‌شوند، قیمت‌های پایین‌تر و ارزان‌تری نسبت به بازار پیشنهاد بدهند.

نمونه قیمت‌های پیشنهادی برای یک محصول در دیجی‌کالا

به این ترتیب، غالب اوقات برای هر کالا، قیمت پیشنهادی در جعبه خرید، پایین‌ترین قیمت کف بازار یا در میان فروشنده‌های آنلاین است؛ چرا که اگر این‌طور نباشد، فروشنده موفق به فروش کالای خود نشده و خریدار می‌تواند به فروشنده‌ها یا فروشگاه‌های دیگر مراجعه کند و با قیمت ارزان‌تر، کالایش را سفارش بدهد.

بر اساس گزارش سال ۹۹ دیجی‌کالا تا پایان این سال، بیش از ۵۳۰ هزار پیشنهاد برای قیمت مناسب‌تر توسط کاربران گزارش شده است و که ۲۰ درصد دارای اطلاعات کامل و قابل بررسی بودند و ۱۲.۵ درصد گزارش‌ها منجر به ویرایش قیمت شد.

این نمودار در بازه یک ماهه همه تغییرات قیمت یک کالا را نشان می‌دهد و مهم‌تر از آن مشخص می‌سازد در میان فروشندگان مختلف یک محصول یکسان، هر فروشنده چه زمانی کالا را با چه قیمتی به فروش رسانده است. در این نمودار به سادگی می‌توان زمانی که کالایی تخفیف داشته را مشاهده کرد و حتی در مواردی زمان تخفیف بعدی را تا حدودی حدس زد.

شما می‌توانید نمودار قیمت کالا را در کنار هر کالایی که در دیجی‌کالا به فروش می‌رسد، ببینید. اعداد مشخص شده در نمودار قیمت کالا، نشان‌دهنده کمترین قیمتی است که یکی از فروشندگان در طول هر روز آن کالا را با آن قیمت فروخته است. خطوط آبی رنگ نمودار قیمت نشان‌دهنده قیمت عرضه کالا بعد از تخفیف و خط چین‌های خاکستری رنگ قیمت قبل از تخفیف را نشان می‌دهد.

نمونه نمودار قیمت دیجی کالا

درباره‌ی بعضی از کالاها که ممکن است در روزهایی فروش نداشته باشند یا در آن تاریخ ناموجود باشند، قیمتی برای نمایش در نمودار قیمت وجود ندارد و جای آن خالی باقی می‌ماند. این ویژگی در همه ۶ میلیون تنوع کالایی در فروشگاه اینترنتی دیجی‌کالا وجود دارد و کاربران می‌توانند اطلاعات تغییرات قیمت کالای مورد نظر خود را به دست آورند.

لازم به ذکر است که بعضی کالاها دارای رنگ‌بندی یا سایزهای متفاوت هستند و ممکن است قیمت هر سایز و رنگ متفاوت باشد، در این حالت نمودار قیمت هر رنگ یا سایز متفاوت، به شکل مجزا نمایش داده می‌شود و برای مشاهده نمودار قیمت هر سایز یا رنگ متفاوت باید روی گزینه‌های قسمت پایین نمودار قیمت، گزینه دلخواه را انتخاب کنید.

با نشان دادن نمودار قیمت کالاها و تاریخچه تغییرات قیمتی برای هر کالا تلاش داریم تا شفافیت را در فرآیند قیمت‌گذاری حفظ کنیم و به اشتراک‌گذاری فرایند تغییر قیمت‌ها به صورت روزانه است که در شرایط کنونی اقتصاد کشور ما، می‌تواند تضمین‌کننده خرید آگاهانه باشد.

نمودار تغییر قیمت کالاهای دیجی‌کالا چه اطلاعاتی به ما می‌دهد؟



۴۲۳ دیدگاه
  1. محمدحسین

    سلام بعضی مواقع قیمت شما ۳۰ درصد کرنتر از سایت خود شرکت ارائه دهنده کالا میباشد برای مثال امروز ۸بهمن۹۹ قیمت روکش صندلی خودرو هایکو مدل تارا مناسب برای کوئیک آر در سایت دیجی کالا۹۱۹۰۰۰ تومان است ولی در سایت شرکت هایکو ۷۴۶۱۰۰ تومان فروخته میشود و این موارد باعث بی اعتمادی مشتری به دیجی کالا میگردد . با تشکر

    1. سلام وقت بخیر. از توجه شما سپاسگزاریم. لازم به توضیح است که مجموع چند عامل، تعیین کننده قیمت فروشندگان از جمله دیجی‌کالاست. برای مثال یکی از فاکتورها موجود بودن کالاها در انبار برای ارسال سریع است که کالای مورد نظر شما از این ویژگی برخوردار است. با این حال شما می‌توانید از زیر جعبه خرید گزارش قیمت‌ مناسب‌تر یک محصول را ثبت کنید.

  2. محمد رستمخانی

    در توضیحات اومده که فروشنده ها در قیمت گذاری باید هم قیمت آفلاین و هم قیمت آنلاین رو بررسی کنند و قیمت منصفانه ارائه کنند ولی من همین چند روز پیش ظرفی رو با برند مشحصی رو در مغازه ای با قیمت ۲۳۵۰۰۰ تومان دیدم (و خریدم) در حالیکه همان لحظه در دیجی‌کالا قیمتش ۳۹۸۰۰۰ تومان بود. از این دست موارد در دیجی‌کالا کم ندیدم و همین امر باعث عدم اعتماد به قیمت ها در دیجی‌کالاست.

  3. سلیمان بهرامی

    من سالهاست از دیجی کالا خرید میکنم و همیشه سعی میکنم اعتمادم کم نشه ولی متاسفانه دیجی به بهانه قیمت دلار به شکل وحشتناکی افزایش قیمت میده و معمولا حتی با سقوط دلار کاهش چشمگیری نداره و این رفتار اصلا با اصول مشتری مداری سازگار نیست . متاسفانه

    1. سلام وقت بخیر. این تصور که نوسانات نرخ ارز صرفاً بهانه ای برای تغییر قیمت‌هاست صحیح نیست و از شما خواهش داریم که باور کنید این نوسانات به طور طبیعی روی قیمت فروشندگان و قیمت تمام شده برای تأمین کالاها به شدت اثرگذار است. طبیعی است برخی از فروشندگان در این مسیر مرتکب تخلفاتی می شوند که تیم نظارت بر عملکرد فروشندگان، این موارد را رسیدگی می کند.

  4. حسن مالک

    سلام
    چرا مورد گوشی مثلا برند سامسونگ مدل A51 الان دو سه روزی کلا ناموجود کردید بعد یهو یه میلیون گذاشتید رو قیمت!!!

  5. محمد محسن

    سلام
    به نظر من باید سامانه ای با عنوان دیجی پلیس راه اندازی بشه و در کنار هر کالا ایکن مربوط به گزارش تخلف در مورد کالا قرار داده بشه ، و قابلیت اشتراک گذاری تصویر و فیلم و سند و ارجاع دادن به محصول مشابه بر روی خود دیجی رو داشته باشه .
    استفاده از قدرت مردم برای کنترل مردم به نظر من بهترین راه حل ممکن باشه .

    https://www.digikala.com/product/dkp-549768
    این باکس رو فروشنده قیمت زده ۲۰ تومن

    بنده سفارش دادم و به صورت اتفاقی قبل از ارسال دیجی بیرون دیدمش با همون برند و همون سایز ۸۸۰۰
    این یک گزارش ساده مردمی میتونه باشه و با گزارش چند باره کاربران دیگر تایید دریافت کنه ، به عبارتی گزارش هر کاربر نشانه ای از تخلف در نظر گرفته بشه همراه با رویت و تایید یا رد استدلال و در صورت رسیدن به حد نصاب شکایت کاربر با فروشنده برخورد موثر صورت بگیره .
    شاید بگید که این کار نیاز به نیروی انسانی داره ، سال ها در انجمن های مختلف عضو بودم و فعالبت داشتم و سیستم خود کنترلی بسیاری از انجمن هارو شاهد بودم که چقدر خوب پیش میرفتن ، اگر ترکیبی از سیستم انجمن ها در تشخیص کاربران دقیق تر و مشتاق به فعالیت رایگان و عام المنفعه در این سیستم امتیاز دهی استفاده بشه ، مطمئنا میتونه موثر باشه
    کلیه موارد فوق میتونه به عنوان طرح پایلوت در دسته ای از اقلام اجرا بشه و عیب یابی و رشد داده بشه تا به بلوغ برسه ، امیدوارم وقتی که گذاشتم و این مطلب رو نوشتم رو قدر بدونید و زمانی رو برای اندیشیدن و مطرح کردن موضوع در کارگاه های فکری و تصمیم گیریتون برای این موضوع در نظر بگیرید .

    واقعا روند فعلی خرید و مرجوعی و گرانفروشی آزار دهندس و تجربه سابق بسیار خوب دیجی کالا رو مخدوش می کنه .

    با آرزوی موفقیت

  6. مهدیار

    سلام عالی بود

  7. مهدیار

    عالی

  8. مصطفی

    قیمت کتاب پنج نمایش نامه پشت جلد هشتاد هزار تومان است ۳۰ دی ۹۹خریدم شما گران میفروشید.

  9. امیر حسین

    این گوشی های se 2020 که در انبار موجود هستن جعبه بزرگن یا کوچیک؟

  10. میلاد

    به عنوان یه فروشنده: وقتی میخوام یک محصول رو وارد کنم مثل پد پنکیک لتی که براساس لیست قیمت و سایت مرجع وارد کننده برای قیمت ۹۵ تومن ذکر شده، اما بخاطر اینکه خیلی ها این کالا رو بصورت تقلبی و با قیمت های ۱۰ تومن و ۱۳ تومن وارد کردن، قیمت مرجع دیجیکالا ۱۳۳۰۰ هست و قیمت اصلی رو مقایر با مرجه میدونه!!!
    به عنوان خریدار: وقتی تنوع محصولاتی مثل پد پنکیک لتی توی فروشگاه ۱۵نوع عست و همه ادعای اصالت کالا دارند، البته که فهمیدن تفاوت اصل با فیک از روی قیمت ۱۳ تا ۹۵ تومن امکانپذیره ولی نظارت روی این قیمت ها به شدت پایینه!!!

    ضدآفتاب بی یلندا توسط خود سایت وارد کننده و لیست قیمت فروش، ۲۳۰ هست. اما قیمت مرجع ۱۷۰ و فروشنده مجبور به رعایت این قیمت هست. کاملا مشخصه ضدافتابی که با لیبل وزارت بهداشت ۱۸۰ خریدش هست و ۲۳۰ فروشش، وقتی به ۱۶۸ تومن فروخته میشه یا قاچاق هست یا فیک یا تاریخ گذشته!!!!

  11. معین پورصادق

    سلام خسته نباشید
    محصول گیرنده دیجیتال پروویژن مدل ۲۴۷ در سایت شما توسط دکتراسپرت فروخته میشود
    دو هفته پیش هم این محصول قیمت ۴۴۵ هزار تومان داشت الان نیز ۴۸۹ هزار تومان
    شرکت اصلی سازنده این دستگاه قیمت آن را ۳۴۵ هزار تومان میدهد یهنی فروشنده شما ۳۰درصد گرانتر میدهد
    بنده که سال هاست از شما خرید میکنم اصلا توقع نداشتم هیچ نظارتی بر قیمت ها نداشته باشید و آبرو خود را در دست فروشندگان قرار دهید
    باتشکر

    https://www.digikala.com/product/dkp-4125498/%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%AF%DB%8C%D8%AC%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%86-%D9%85%D8%AF%D9%84-%DB%B2%DB%B4%DB%B7

    https://forosh247.com/product/%da%af%db%8c%d8%b1%d9%86%d8%af%d9%87-%d8%af%db%8c%d8%ac%db%8c%d8%aa%d8%a7%d9%84-%d9%be%d8%b1%d9%88%d9%88%db%8c%da%98%d9%86-247-%d9%be%d8%b1%d9%88-20—HEVCH265-999810

    1. سلام وقت بخیر. اکنون کالای مورد اشاره شما در دیجی کالا ناموجود است و تیم نظارت بر قیمتگذاری و عملکرد فروشندگان مدیریت این موضوع را رسیدگی کرده اند.

  12. علی

    اتفاقا حضور این فروشندگان باعث افزایش قیمت شده ، ۹۹ درصد قیمت ها از بازار افزایش داشته است….

    دقیقا خودتون برید قیمت ها را با بازار چک کنید گرااان گران است …

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما