فرآیند قیمت‌گذاری، فروش و نظارت بر قیمت‌ها در دیجی‌کالا

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۸ دقیقه
یک دست مردانه که گوشی دارد و در صفحه نمایش قیمت کالای محصولات دیجی کالا نمایش داده شده است

دیجی‌کالا از دو بستر برای فروش کالا استفاده می‌کند؛ ۱ – خرده‌فروشی (Retail)  ۲ – مارکِت‌پِلِیس یا بازارگاه (Marketplace) که روش‌های متداول در تمامی شرکت‌های تجارت الکترونیک دنیا از جمله آمازون، علی‌بابا و جی‌دی (JD) در چین، فلیپ‌کارت هندوستان، سوک در امارات متحده عربی و غیره است.

مدل کسب‌وکار خرده‌فروشی آنلاین

طی ۱۰ سال ابتدایی فعالیت دیجی‌کالا مدل فروش این شرکت فقط به صورت خرده‌فروشی آنلاین بوده است. یعنی تمام کالاهایی که در وب‌سایت دیجی‌کالا به فروش رفته ابتدا توسط این شرکت از تأمین‌کنندگان معتبر خریداری و سپس قیمت‌گذاری و فروخته شده است. در این مدل دیجی‌کالا محصولات را خریداری کرده و با حاشیه‌ی سود حداقلی (برای مثال در گروه تلفن همراه به‌طور متوسط ۲ درصد) به فروش می‌رساند.

مدل کسب‌وکار مارکت‌پِلِیس (بازارگاه)

از ابتدای سال ۱۳۹۶ دیجی‌کالا بستری جدید به منظور فروش کالا برای اتصال مستقیم فروشندگان، تولیدکنندگان و تأمین‌کنندگان کالا (Sellers) به خریداران فراهم کرد. از طریق این بستر تولیدکنندگان ایرانی به بازاری به وسعت سراسر ایران متصل می‌شوند و خریداران هم بدون واسطه می‌توانند به کالای لازم خود دسترسی داشته باشند. در مارکت‌پلیس دیجی‌کالا تأمین‌کنندگان همچون مغازه‌داران یک پاساژ خودشان قیمت‌ کالاها را تعیین می‌کنند و دیجی‌کالا دخالت مستقیم در نحوه قیمت‌گذاری کالاها ندارد. اگرچه ابزارهایی برای ترغیب فروشندگان برای قیمت‌گذاری عادلانه وجود دارد و همچنین با ابزارهای نظارتی جلوی تخلفات گرفته می‌شود؛ برای مثال نمایش کمترین قیمت ارائه شده در صدر لیست فروشندگان، سبب ایجاد رقابت در میان فروشندگان مختلف  یک کالا برای عرضه مناسب‌ترین قیمت می‌شود، همچنین امتیاز دادن به فروشندگان توسط خریداران، رده‌بندی آن‌ها و خارج کردن فروشندگانی که به علت نارضایتی مشتری ناشی از قیمت نامناسب، کیفیت پایین و یا خدمات‌رسانی ضعیف امتیاز پایین کسب کنند، ابزارهای نظارتی دیگر دیجی‌کالا در بخش مارکت‌پلیس هستند که منجر به حمایت از منافع مشتری از طریق شفافیت در امر مبادله کالا می‌شود و به رونق هر چه بیشتر بازار عادلانه‌ای کمک می‌کند که مکانیزم‌های تعدیل قیمت را در بطن خود دارد. به‌تازگی باتوجه به شرایط متلاطم اقتصادی ابزارهای نظارتی را در این بخش بیش از پیش گسترش دادیم و علاوه بر استفاده از نیروهای انسانی برای کنترل، نظارت و پایش دائمی بر کیفیت و قیمت کالاها، ابزارهای هوش مصنوعی و داده‌کاوی را هم بدین منظور توسعه دادیم.

رشد تعداد کسب‌وکارهای مارکت‌پلیس دیجی‌کالا

هم اکنون بیش از ۱۶۰ هزار کسب‌وکار اعم از تولیدکننده، فروشنده، هنرمند و صنعتگر از سراسر ایران در این بخش مشغول به عرضه‌ی بیش از ۶ میلیون کالا هستند و دیجی‌کالا بازاری به وسعت ایران در اختیار آن‌ها قرار داده است. خدمات دیجی‌کالا به این کسب‌وکارها شامل تولید محتوا برای محصولات، خدمات بازاریابی، پرداخت، انبارداری و پردازش، بسته‌بندی، لجستیک و تحویل سفارش‌ها به تمام نقاط کشور، خدمات پس از فروش، در اختیار قراردادن اطلاعات و بینش بازار می‌شود.

از قیمت دیجی‌کالا تا قیمت فروشنده

بیش از ۷۰ درصد کالاهای دیجی‌کالا از سوی فروشنده‌های ثالث در پلتفرم مارکت پلیس عرضه می‌شوند. تا پایان سال ۹۸ بیش از ۶۱ هزار فروشنده با مارکت‌پلیس دیجی‌کالا همکاری کرده‌اند و این رقم تا نیمه نخست سال ۱۴۰۰ به بیش از ۱۶۰ هزار کسب‌وکار افزایش یافته است.

فروشندگان دیجی‌کالا محصولات‌شان را خودشان قیمت‌گذاری کرده و روی پلتفرم مارکت‌پلیس دیجی‌کالا به فروش می‌رسانند. در واقع، دیجی‌کالا در نقش یک پلتفرم دوسویه، پلی است میان خریدار و فروشنده که باید منافع هر دوسمت را تأمین کند. پس، قیمت‌گذاری کالاها کاملا در دست دیجی‌کالا نیست.

پلتفرم دو سویه بین خریدار و تأمین کننده

در بحران‌های اقتصادی و تلاطم قیمتی چه مشکلی داریم؟

۱. ایجاد سقف قیمت و مشکل ناموجود شدن

دیجی‌کالا با اخذ سیاست‌هایی مانند تعیین محدوده افزایش قیمت یا نظارت بر قیمت فروشنده‌ها و مقایسه با قیمت‌های بازار و تشویق فروشنده‌ها به درج قیمت‌های رقابتی، می‌تواند تا حدودی ثبات در قیمت‌ها را برقرار کند ولی نمی‌تواند برای فروشنده‌ها قیمت مشخصی تعیین کند یا به یک فروشنده بگوید حتما باید اجناس را با بهایی مشخص بفروشد. وقتی تعادل بازار برهم می‌خورد؛ کالای فروشندگان به سرعت با قیمت‌های قبلی به فروش می‌رود یا فروشندگان از فروش با قیمت‌های قبلی اجتناب می‌کنند و دیجی‌کالا به عنوان پلتفرم قانونا مجاز نیست و نمی‌تواند فروشنده‌ای را وادار به فروش کالای خود کند. در این مواقع دیجی‌کالا می‌تواند سقف قیمتی تعیین کند و به فروشندگان اجازه ندهد کالایی را بیش از اندازه مشخصی گران کنند. اما فروشنده مختار است که در این محدوده قیمتی کالای خود را بفروشد یا نفروشد. پافشاری بر یک سقف قیمتی معمولا باعث می‌شود فروشنده از فروش کالاهایش اجتناب کند و در نتیجه کالا ناموجود می‌شود. در این مواقع ممکن است اینطور به نظر برسد که پلتفرم کالاها را ناموجود کرده است تا بعدا گران‌تر بفروشد! در حالی که این‌طور نیست و چون سقف قیمت ایجاد شده است فروشندگان از فروش کالای خود با قیمت قبلی اجتناب می‌کنند.

۲. حذف سقف قیمت و مشکل گران‌فروشی

برای موجود نگه داشتن کالاها می‌توان سقف قیمتی تعیین نکرد و به فروشنده‌ها اجازه داد تا کالای خود را با قیمت دلخواه عرضه کنند. برداشتن این سقف به فروشنده‌ها اجازه می‌دهد به جبران ضرر و زیانی که در پی افزایش قیمت‌های مواد خام، دلار و کاهش ارزش پول ملی دیدند؛ کالاها را با قیمت دلخواه بفروشند و بازار هم معمولا خریدار است اما باز ممکن است اتهام گران‌فروشی متوجه پلتفرم مارکت پلیس شود.

دیجی‌کالا درباره کمتر از ۳۰ درصد محصولات و آن‌هایی که به طور مستقیم در مدل خرده‌فروشی فروشنده است، اختیار کامل در قیمت‌گذاری درست و منصفانه دارد. بعضی از کاربران این نکته مهم را نمی دانند و تصور می‌کنند تمام بیش از ۶ میلیون محصولی که روی این پلتفرم وجود دارد به طور مستقیم توسط خود دیجی‌کالا قیمت‌گذاری می‌شود.

این دو چالش نه برای دیجی‌کالا که برای همه پلتفرم‌های دوسویه و فروشگاه‌های مارکت پلیس در زمان برهم خوردن تعادل بازار و موج گرانی‌ها مطرح است و همیشه یک حرکت میان احتکار و گران‌فروشی در باورهای خریدار ممکن است وجود داشته باشد.

بایدها و نبایدهای قیمت‌گذاری در دیجی‌کالا

با همه چیزهای گفته شده در بالا که چالش‌های جدیدی در بازار خرده‌فروشی ایران هستند و ایجاد تعادل در قیمت‌گذاری و عرضه و تقاضا را بسیار سخت می‌کنند، ولی تلاش کرده‌ایم حتی در همین شرایط، راه‌حل‌هایی را بیابیم و ابزارهایی را توسعه دهیم تا بتوانیم بهترین کالاها را با بهترین و منصفانه‌ترین قیمت به مشتریان خود ارائه دهیم.

استراتژی‌ها و بایدها و نبایدهایی در قیمت‌گذاری کالاها برای فروشنده‌ها مشخص شده و نظارت دائمی روی عملکرد آن‌ها وجود دارد؛

  • فروشنده‌ها در هنگام تعیین قیمت یک کالا باید هم بازار آفلاین و هم بازار آنلاین را بررسی کرده تا به یک قیمت‌گذاری درست برسند.
  • فروشنده‌ها حق ندارند قیمتی بالاتر از سایت فروشگاهی یا فروشگاه فیزیکی خود در دیجی‌کالا درج کنند.
  • کالاهایی که دارای نرخ مصوب و قیمت چاپ شده هستند؛ باید با همان قیمت و یا کمتر از نرخ مصوب به فروش برسند.
  • دیجی‌کالا با فروشندگانی که با ارایه تخفیف‌های کاذب سعی در فریب مشتری را دارند؛ برخورد کرده و مجازات‌هایی از گرفتن دسترسی به قیمت کالا یا گروه‌های کالایی برای یک ماه تا تعلیق مجوز فروشندگی و برند آن در مارکت‌پلیس دیجی‌کالا اعمال می‌کند.
  • ابزارهای جعبه خرید (Buy Box) و پایش قیمت‌ها توسط کاربران، به طور دائمی در حال کنترل قیمت فروشنده‌ها و یافتن بهای منصفانه است.
  • هر فروشنده یک تاریخچه قیمت‌گذاری در داده‌های دیجی‌کالا دارد و نمی‌تواند به یک‌باره قیمت کالایی را چند برابر افزایش دهد و باید بر اساس قیمت مرجع اعلام شده در پنل فروشندگی خود، قیمت‌های جدید کالاها را براساس ضوابط تعیین شده، استخراج و اعلام کند.

جعبه خرید؛ مکانیزم طبیعی رسیدن به قیمت‌های منصفانه و رقابتی

دیجی‌کالا چه سازوکاری برای ارائه‌ی مناسب‌ترین قیمت‌ها دارد؟ جعبه خرید (دکمه پیش‌فرض افزودن به سبد خرید) محلی است که در آن منصفانه‌ترین قیمت پیشنهادی از بین فروشندگان مختلف کالا به مشتریان نمایش داده می‌شود. همیشه جعبه خرید بهترین گزینه برای خرید را به مشتریان پیشنهاد می‌دهد و شامل منصفانه‌ترین قیمت خرید از بین فروشندگانی است که کالا را عرضه می‌کنند. کیفیت کالا، عملکرد فروشنده، اصالت کالا، خدمات پس از فروش و موجود بودن کالا در انبار دیجی‌کالا هم در اختصاص یافتن این جایگاه به فروشنده نقش دارد.

 

نمونه جعبه خرید دیجی‌کالا

به نوعی می‌توان گفت جعبه خرید، بهترین قیمت پیشنهادی برای یک محصول است. دیجی‌کالا با راه‌اندازی مدل مارکت‌پلیس، به دنبال رقابتی کردن بازار برای فروشنده‌ها بود و جعبه خرید مکانی است که فروشنده‌ها بر سر تصاحب آن با هم رقابت شدید و سخت‌گیرانه‌ای دارند و ناچار می‌شوند، قیمت‌های پایین‌تر و ارزان‌تری نسبت به بازار پیشنهاد بدهند.

نمونه قیمت‌های پیشنهادی برای یک محصول در دیجی‌کالا

به این ترتیب، غالب اوقات برای هر کالا، قیمت پیشنهادی در جعبه خرید، پایین‌ترین قیمت کف بازار یا در میان فروشنده‌های آنلاین است؛ چرا که اگر این‌طور نباشد، فروشنده موفق به فروش کالای خود نشده و خریدار می‌تواند به فروشنده‌ها یا فروشگاه‌های دیگر مراجعه کند و با قیمت ارزان‌تر، کالایش را سفارش بدهد.

بر اساس گزارش سال ۹۹ دیجی‌کالا تا پایان این سال، بیش از ۵۳۰ هزار پیشنهاد برای قیمت مناسب‌تر توسط کاربران گزارش شده است و که ۲۰ درصد دارای اطلاعات کامل و قابل بررسی بودند و ۱۲.۵ درصد گزارش‌ها منجر به ویرایش قیمت شد.

این نمودار در بازه یک ماهه همه تغییرات قیمت یک کالا را نشان می‌دهد و مهم‌تر از آن مشخص می‌سازد در میان فروشندگان مختلف یک محصول یکسان، هر فروشنده چه زمانی کالا را با چه قیمتی به فروش رسانده است. در این نمودار به سادگی می‌توان زمانی که کالایی تخفیف داشته را مشاهده کرد و حتی در مواردی زمان تخفیف بعدی را تا حدودی حدس زد.

شما می‌توانید نمودار قیمت کالا را در کنار هر کالایی که در دیجی‌کالا به فروش می‌رسد، ببینید. اعداد مشخص شده در نمودار قیمت کالا، نشان‌دهنده کمترین قیمتی است که یکی از فروشندگان در طول هر روز آن کالا را با آن قیمت فروخته است. خطوط آبی رنگ نمودار قیمت نشان‌دهنده قیمت عرضه کالا بعد از تخفیف و خط چین‌های خاکستری رنگ قیمت قبل از تخفیف را نشان می‌دهد.

نمونه نمودار قیمت دیجی کالا

درباره‌ی بعضی از کالاها که ممکن است در روزهایی فروش نداشته باشند یا در آن تاریخ ناموجود باشند، قیمتی برای نمایش در نمودار قیمت وجود ندارد و جای آن خالی باقی می‌ماند. این ویژگی در همه ۶ میلیون تنوع کالایی در فروشگاه اینترنتی دیجی‌کالا وجود دارد و کاربران می‌توانند اطلاعات تغییرات قیمت کالای مورد نظر خود را به دست آورند.

لازم به ذکر است که بعضی کالاها دارای رنگ‌بندی یا سایزهای متفاوت هستند و ممکن است قیمت هر سایز و رنگ متفاوت باشد، در این حالت نمودار قیمت هر رنگ یا سایز متفاوت، به شکل مجزا نمایش داده می‌شود و برای مشاهده نمودار قیمت هر سایز یا رنگ متفاوت باید روی گزینه‌های قسمت پایین نمودار قیمت، گزینه دلخواه را انتخاب کنید.

با نشان دادن نمودار قیمت کالاها و تاریخچه تغییرات قیمتی برای هر کالا تلاش داریم تا شفافیت را در فرآیند قیمت‌گذاری حفظ کنیم و به اشتراک‌گذاری فرایند تغییر قیمت‌ها به صورت روزانه است که در شرایط کنونی اقتصاد کشور ما، می‌تواند تضمین‌کننده خرید آگاهانه باشد.

نمودار تغییر قیمت کالاهای دیجی‌کالا چه اطلاعاتی به ما می‌دهد؟



۴۲۳ دیدگاه
  1. محمد

    باید یه ساز و کاری اندیشیده بشه که برخورد سفت و سخت بشه با فروشنده های آنلاین، یعنی اگه فروشنده در دیجی کالا به فرض تخلفی کرد، قیمت فیک گذاشت یا جنس تقلبی فرستاد بعد گزارش خریدار، توسط دیجی کالا وارد بلک لیست بشه و اون بلک در واقع یه چیز کلی باشه یعنی توسط سازمان بالاتر باشه و تمام فروشگاه های دیگه هم واس اون فروشنده ممنوع بشه فعالیت، یه چندتا اینطور که حالشون جا بیاد قطعا وضیت سر و سامان پیدا میکنه به تدریج و ملاک رقابت سالم میشه

    1. سلام به شما. وقت بخیر. از بازخورد شما سپاسگزاریم و همانطور که شما هم به خوبی اشاره کردین ما چند مرحله برای رسیدگی به تخلف های احتمالی فروشندگان داریم که در همین مطلب نیز به آن اشاره شده است؛ مجازات‌هایی از گرفتن دسترسی به قیمت کالا یا گروه‌های کالایی برای یک ماه تا تعلیق مجوز فروشندگی و برند آن در مارکت‌پلیس دیجی‌کالا. بدون شک، بهبود وضعیت و رسیدن به نقطع تعادل در یک بازار رقابتی به زمان، آموزش و صبوری همه طرفین نیاز دارد. از شما متشکریم

  2. محمد

    با کمال احترام به دیجی کالا، خودم از مشتریهای قدیمی دیجی هستم ولی باید بگم واقعا قیمت گذاری خیلی از کالاها بخصوص کالاهای دیجیتال که بیشتر خودم سر و کار دارم معمولا تو دیجی فاجعس قیمتاش، از وقتی مارکت پلیس شده اوضا خیلی خیط تر شده، چ از نظر کیفیت و ارسال جنسای فیک و مرجوعی و این داستاناش و چ از نظر قیمت گذاری، انگار هر کی هر چی بگه همون ثبت میشه
    مثال بزنم اپل واچی سری ۳ تو دیجی زده ۷۳۰۰ ولی تو بازار همون روز قیمت گرفتم میگه ۵۹۰۰ اونم با گارانتی معتبر، در مورد گوشی ها که واویلاس، فقط یه سر به بخش گوشی های شیامی بزنید و ۴تا دونه ب صورت تست قیمت بازارشو در بیارید با این قیمت فروشنده ها که تو دیجی گذاشتن مقایسه کنید، الله اکبر فقط

  3. کریمی

    به نظر من حداقل کاری که میشه کرد با گرونفروشی فروشنده ها اینکه هر کدوم قیمتش با حتی یه مورد گزارش قیمت پایین تر همراه میشه پس از بررسی کارشناس دیجی کالا و تایید هنگام خرید مشتری یه هشدار بزرگ رو صفحه بیاد که قیمت واقعی این محصول پایین تر است یا مثلا گارانتی این محصول به جای ۶۲ ماه ۳۶ ماه است. حداقل میفهمیم دیجی کالا نظارت داره و مردم ازشون خرید نمیکنن تا قیمتو درست کنن

    1. سلام وقت بخیر. از توجه شما سپاسگزاریم. به شما اطمینان می دهیم که در صورت محرز شدن تخلف فروشندگان، پروفایل فروشنده غیر فعال می شود و در صورت رعایت موارد همکاری و فروش محصولات دوباره آغاز به کار خواهد کرد.

  4. مهیار

    نمودار قیمت رو یکساله کنید

  5. رضا

    یک دوربین رو تو دیجی کالا ۲ میلیون تومن از ۹۰ درصد سایتا گرون تر قیمت گذاری کردن .
    تو اکثر سایتا بین ۱۱ تا ۱۱.۵ مسلسون هست تو دیجی کالا ۱۳.۳ میلیون اختلاف خیلی زیاده .

    1. سلام وقت بخیر. لطفاً در صورتی که قیمت مناسبتری از یک محصول می‌دانید، از بخش «آیا قیمت مناسبتری سراغ دارید» گزارش خود را ثبت و در پایش قیمت‌ها مشارکت کنید.

    2. سلام. وقت بخیر. لطفاً در صورتی که در جریان قیمت بهتری از یک محصول هستید، از بخش «آیا قیمت مناسبتری سراغ دارید» گزارش خود را ثبت کنید. موفق باشید.

  6. سیدعلی

    با سلام و عرض خسته نباشید
    متاسفانه از زمانی که دیجی کالا به بازارگاه تبدیل شده به شدت کیفیت سرویس دهی و کالاها افت پیدا کرده . زمانی به کیفیت کالاهای ارایه شده در دیجی کالا میشد اطمینان داشت اما الان حالت یک بازار مکاره رو گرفته که هر فروشنده ی هر جنس بی کیفیتی رو درش عرضه میکنه و صد البته این به نام دیجی کالا ضربه میزنه تا اون فروشنده . دیجی کالا هم در مورد تخلف فروشندگانش کاملا منفعل و بی اثر عمل میکنه .

    1. سلام وقت بخیر. ما و به ویژه تیم نظارت بر قیمتگذاری، نهایت تلاش خود را برای پایش قیمت‌های فروشندگان می‌کند. شما نیز می‌توانید با ثبت قیمت‌های مناسبتر از آنچه فروشندگان ثبت کرده‌اند در این پایش مشارکت کنید. از همراهی شما سپاسگزاریم.

    2. سلام وقت بخیر. از توجه شما نسبت به عملکرد دیجی‌کالا بسیار سپاسگزاریم. فراهم کردن شرایط برای تبدیل شدن دیجی‌کالا به مارکت پلیس با هدف ایجاد بازار رقابتی است. با مطالعه وب سایت سلر آکادمی متوجه می‌شوید که ما در دیجی‌کالا کالاهای غیر اصل را از اصل و برندهای متفرقه را از کالاهای برند دار جدا کرده و توضیح داده ایم. دیجی‌کالا هیچ ادعایی برای فروش کالاهای تماماً اصل ندارد و شرایط را برای امکان خرید و فروش همه مردم با شرایط اقتصادی متفاوت فراهم کرده است. همچنین تیم نظارت بر قیمتگذاری نیز در تلاش است تا با ابزارهای نظارتی بر قیمتگذاری ها نظارت داشته باشد و از تخلف ها جلوگیری کند. شما می‌توانید از بخش «آیا قیمت مناسبتری سراغ دارید» در زیر جعبه خرید صفحات محصول، گزارش خود را ثبت کنید. همچنین از طریق صفحه تماس با ما مشکلات خود را با پشتیبانی دیجی‌کالا مطرح کنید.

  7. محمدرضا

    به عنوان عضو و مشتری کوچکی از دیجی کالا باید اینو عرض کنم که فروشنده z حدود ۶۲ هزار تومان قیمت را کمتر از سایر فروشنده ها درج کرده. اما چگونه این ممکنه؟ خیلی ساده هست. بنده یک رایتر ایسوس خریدم از اون فروشنده، رایتر وقتی به دستم رسید Label محصول را چک کردم، دقیقا همونی بود که سفارش داده بودم، رایتر را متصل کردم، اما دیدم کارایی این رایتر مشکل داره، بنابراین رفتم اطلاعات رایتر را از طریق نرم افزار در اوردم، دیدم بلهههه شرکت فروشنده عزیز یه مدل رایتر دیگر که بسیار به این مدل شباهت داره و بسیار ارزان تر است را برام فرستاده. (در واقع روی یک رایتر ارزان قیمت تر. Label یک رایتر گران قیمت را درج کرده) کلاه برداری آشکارا. اینجور فروشنده نه تنها به آبروی دیجی کالا لطمه وارد میکنند، بلکه اعتماد خرید انلاین اینترنتی را به کل از بین میبرند. در ۲ هفته ۲ تا رایتر مرجوع کردم به دلیل مغایرت، واقعا دیگه دارم به جنون میرسم از این کار های فروشنده ها. دیجی جان لطفا برگرد به همون ۱۰ سال پیش که فروشنده خودت بودی.من هنوزم اعتماد ۱۰۰ درصد به دیجی کالا دارم. اما ۰ درصد هم دیگر به فروشنده ها اعتماد ندارم. (اسم اون فروشنده هم زیگورات شاپ هست). ضمنا یک انتقاد دیگر. چرا وقتی یک فروشنده این همه مرجوعی داره، دیجی کالا اونو از لیست خودش حذف نمیکنه!!؟؟؟

    1. سلام وقت بخیر. از اینکه شما را در جمع دیجی‌کالایی‌ها داریم بسیار خوشحالیم. وضعیت کیفی فروشنده را بررسی می کنیم و در صورت صحت ادعای مطرح شده با فروشنده متخلف برخورد خواهد شد.

  8. Reza mahpasand

    سلام
    میشه بگید این کمترین قیمت که در نمودار قیمتی قرار میگیره، چه وقت اعمال میشه، من الان یه هفته است، روزی ده بار قیمت یه گوشی رو چک کردم از ۷ تومن پایین تر نیومده ولی تو نمودار همش زده ۵۹۹۹
    این قیمتها نصف شب اعمال میشه ما نمیفهمیم؟

  9. حامد عزیزی

    یه کفش ایرانی تو بازار قیمتش ۵۰۰،۰۰۰تومانه همان کارخانه آمده تو دیجی کالا فروش گذاشته با ۵۰ درصد تخفیف میده ۸۰۰,۰۰۰تومان واقعا چه دلیلی داره از دیجی کالا خرید کنیم.خوب می ریم از تو بازار می خریم تا کلاه نگذارن سرمان.

    1. سلام وقت بخیر. لطفاً حتماً مواردی که با قیمت بهتر یافت می‌شود را از طریق بخش «آیا قیمت مناسبتری سراغ دارید» در زیر جعبه خرید گزارش کنید. موفق باشید.

    2. سلام وقت بخیر. لطفاً در صورت مشاهده تفاوت قیمت از بخش «آیا قیمت مناسبتری سراغ دارید» در زیر جعبه خرید صفحات محصول، گزارش خود را ثبت کنید. در سال ۹۸ بیش از ۷۸۷ کاربر به صورت روزانه در پایش قیمت‌ها مشارکت کرده بودند. از همکاری شما سپاسگزاریم.

  10. محسن

    چند چیز خیلی واجب که به احتمال ۹۹ درصد توجه نمیشود ولی خواسته ی مردم است :

    ۱. افزایش زمان نمودار تغییرات قیمت به ۶ یا ۱۲ ماه
    ۲. برخورد جدی با فروشندگان که مرجوعی زیادی دارند .

    ۳. کاهش زمان ارسال بسته به شهرستان ها
    ۴. برگشت دیس لایک به کامنت ها
    ۵. نمایش تعداد مرجوعی فروشندگان
    ۶. کاهش دستوری قیمت ها با پایین آمدن نرخ دلار

    1. سلام وقت بخیر. از دقت شما سپاسگزاریم.
      تغییر بازه نمودار در دستور کار تیم قرار دارد اما زمان دقیق آن اعلام نشده. فروشندگان در این مورد جریمه می‌شوند و از امتیاز آنها کاسته می شود. همچنین وضعیت شاخص های هر فروشنده در صفحه صفحه فروشنده قابل مشاهده و استخراج است. مطمئن باشید سایر نکاتی که ذکر کردید برای دیجی‌کالا هم اهمیت دارد که یا در حال انجام است و یا در برنامه تیم‌های مختلف قرار خواهد گرفت. موفق باشید.

  11. مهرداد

    ساعت خیلی خوبیه

  12. reza

    شما با محدود کردن نموندار قیمت از سه ماه به یک ماه امکان مقایسه رو از خریدار ها گرفتید و عملا زمینه رو برای گرون فروشی فروشنده ها فراهم کردید ، کسی که یه جنسی که قیمتش جای دیگه نخورده رو نمیدونه داره گرون میخره یا ارزون میخره خب میخره ! چه بهتر از این :/
    لطفا توضیح بدید که چرا دقیقا امکان مقایسه ی قیمت رو از خریدار گرفتید بجای اینکه با بیشتر کردن بازه زمان نمودار قیمت به فروش منصفانه و قیمت واقعی کمک کنید ؟

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X