اگزینوس ۱۰۰۰ در بنچمارک گیک‌بنچ اسنپدراگون ۸۷۵ را پشت سر گذاشت

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۲ دقیقه
بنچمارک اگزینوس 1000 در مقابل اسنپدراگون 875

به‌تازگی یکی از کاربران ردیت پستی را در این وب‌سایت منتشر کرد در آن شاهد نتیجه‌ی بنچمارک گیک‌بنچ گلکسی اس 21 با پردازنده‌ی اگزینوس 1000 و اسنپدراگون 875 در بخش تک و چند هسته‌ای بودیم. نکته‌ی جالب اما اینجاست که برخلاف انتظار، مدل مجهز به اگزینوس توانست اسنپدراگون را پشت سر بگذارد.

سامسونگ قصد دارد در سال آینده از پرچم‌دارهای مجهز به پردازنده‌ی اگزینوس 1000 رونمایی کند. علی‌رغم تمام انتقاداتی که به خاطر استفاده از پردازنده‌های اگزینوس در گوشی‌های بالارده به این شرکت وارد شد، سامسونگ دست از تلاش برنداشت و در حالی که غالبا در برابر کوالکام در ساخت پردازنده شکست می‌خورد، گویا توانسته بالاخره آن را پشت سر بگذارد.

اسنپدراگون 875 یکی از بهترین پردازنده‌هایی است که به‌عنوان قلب تپنده‌ی پرچم‌داران اندرویدی سال 2021 استفاده خواهد شد. اگزینوس 1000 هم همین شرایط را دارد منتها مشخص نیست جز سامسونگ، چه شرکت‌های دیگری از آن در گوشی‌های خود استفاده می‌کنند. برای مشخص شدن نتیجه‌ی واقعی مقایسه بین این دو پردازنده باید تا معرفی رسمی یک محصول منتظر بمانیم اما نتیجه‌ی اولیه‌ی بنچمارک اس 21 با اگزینوس 1000 و اسنپدراگون 875، از برتری سامسونگ خبر می‌دهد.

اسنپدراگون 875 در بنچمارک گیک‌بنچ 5 توانست در بخش تک هسته‌ای و چند هسته‌ای به ترتیب به امتیاز 1159 و 4090 دست پیدا کند. این در حالی است که امتیاز اگزینوس 1000 در این بخش به 1302 و 4250 رسید. صحت این گفته‌ها هنوز تأیید نشده و بنابراین بهتر است آن را در حد یک شایعه در نظر بگیرید. اما جای تعجبی هم نخواهد داشت اگر چنین اتفاقی رخ دهد چرا که هر دو تراشه قرار است توسط فناوری 5 نانومتری سامسونگ تولید شوند.

این‌طور که به نظر می‌رسد، هر دو پردازنده از ترکیب هسته‌ی 1/3/4 استفاده می‌کنند که احتمالا هسته‌ی قدرتمند آن‌ها را Cortex-X1 تشکیل می‌دهد. هسته‌‌ای که گفته می‌شود در مقایسه با Cortex-A77، حدودا 30 درصد سریع‌تر است. سه هسته‌ی دیگر هم احتمالا Cortex-A78 خواهند بود که به نسبت Cortex-A77، حدودا 20 درصد توان پردازشی بالاتری دارند. برای مصرف بهینه، این احتمال وجود دارد که 4 هسته‌ی باقی مانده از نوع Cortex-A55 باشند اما هنوز از این بابت مطمئن نیستیم.

اگر سامسونگ و کوالکام در پردازنده‌های خود از هسته‌های مشابه استفاده کنند، تفاوت بسیار کمی را بین آن‌ها شاهد خواهیم بود. در واقع اگر یکی از آن‌ها از دیگری بهتر هم باشد، مطمئن خواهیم بود این تفاوت عملکرد آن‌قدرها تأثیرگذار و محسوس نیست که کاربران را نگران کند.

تنها نقطه ضعف اگزینوس، استفاده از پردازشگر گرافیکی Mali است. پیش‌تر گفته می‌شد این شرکت برای این منظور با AMD وارد همکاری شده اما به نظر می‌رسد اولین پردازشگر گرافیکی AMD که قرار است در گوشی‌های سامسونگ به‌کار گرفته شود سال 2022 رونمایی خواهد شد. با این حال به طور کلی می‌توان انتظار داشت اگزینوس 1000، سامسونگ را در نبرد پردازنده‌ها سربلند کند. به خصوص اینکه غول کره‌ای قصد دارد این چیپ را به شرکت‌های دیگر هم بفروشد.

منبع: PhoneArena



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X