نهمین رویداد پل نوآوری با همکاری دانشگاههای مازندران، گیلان و دانشگاه نوشیروانی بابل
پل نوآوری یکی از رویدادهای واحد پژوهش دیجینکست است که در هر نوبت با همراهی دانشگاهها، دانشکدهها و مراکز رشد و نوآوری برگزار میشود. ارتباط بین صنعت و دانشگاه یکی از موضوعات مهم و تأثیرگذار بر وضعیت اقتصادی هر جامعه است و اساتید، دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی میتوانند با بهکارگیری علم و تخصص خود در صنعت، در رشد اقتصادی کشور سهم بسزایی داشته باشند. رویداد پل نوآوری هم با در نظر گرفتن اهمیت ارتباط میان دانشگاه و صنعت برگزار میشود. ایجاد هستههای پژوهشی و کارآفرینی برپایهی فناوری و بهرهمندیِ صنعت از علوم و تحقیقات دانشگاهیِ موجود بر لبهی تکنولوژی، با چشمانداز بینالمللی از اهداف ویژهی این رویداد است.
این رویداد تاکنون با ۱۳ دانشگاه تهران، صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر، علم و صنعت، شهید بهشتی، اصفهان، صنعتی اصفهان، زنجان، آزاد قزوین، الزهرا، دانشگاه گیلان، مازندران و صنعتی نوشیروانی برگزار شده است. نهمین رویداد پل نوآوری نیز به صورت آنلاین و از طریق پلتفرمهای مختلفی از جمله اسکایروم، اینستاگرام و آپارات برگزار شد. این ۱۳ رویداد تاکنون بیش از ۵۰۰۰ نفر ثبتنام و ۲۹۰۰ نفر شرکت کننده داشته است.
در هر رویداد پلنوآوری، علاوه بر معرفی واحد پژوهش دیجینکست و نحوهی همکاری این واحد با پژوهشگران، موضوعاتِ باز (reverse pitch) با قابلیت سرمایهگذاری در دیجینکست (در حوزههای هوش مصنوعی، اینترنت اشیا، رباتیک، بلاکچین، فضای ابری که قابلیت سرویسدهی به صنایع تجارت الکترونیک و اقتصاد دیجیتال را دارد) ارائه میشود. همچنین در هر رویداد با دعوت از مدیران بخشهای مختلف دیجیکالا و کارآفرینان نوپای فعال در دیجینکست انتقال تجربیات در سطح خرد و کلان با شرکتکنندگان انجام میشود.
نهمین رویداد پلنوآوری در تاریخ ۱۱آبان ۱۴۰۰، با حضور مدیرانی از دیجینکست و دیجیکالا و شرکتکنندگانی از جوامع مختلف علمی کشور، خصوصا سه دانشگاهِ همیار در برگزاری این رویداد (دانشگاه مازندران، دانشگاه نوشیروانی و دانشگاه گیلان) برگزار شد.
در این رویداد دکتر رقیه بایرامزاده مدیر واحد پژوهش دیجینکست، اعلام کردند که در حال حاضر به چه تخصصهایی در پروژههای پژوهشی فعال نیاز است و چه پروژههایی آمادهی دریافت ایده و برنامه از طرف پژوهشگران هستند. همچنین الهام لطفی مدیر سرمایهگذاری دیجینکست، شرایط همکاری با استارتاپها جهت سرمایهگذاری را ارائه کردند.
امیر صالحی مدیرعامل دیجینکست از «ذهنیت استارتاپی برای اساتید و دانشگاهها» بحث کردند و «مروری بر مباحث روز هوش تجاری و تکنیکهای موجود» با ارائهی آقای بهزاد لاجوردی مدیرکل تیم هوشتجاری دیجیکالا، انجام شد. و بخش جذاب برای فعالان حوزهی استارتاپی، حضور استارتاپهای یوسیستنت و روبوویر در این رویداد بود.
تاکنون حاصل این سلسله رویدادها دریافت رزومهی ۳۰۰ پژوهشگر از ۱۵۰۰ متقاضی، جذب ۱۰ پژوهشگر به واحد پژوهش، ۴۳۰ متقاضی ورود به کمپ از ۱۷۰۰ متقاضی ،۷ استارتاپ، ۲ جذب سرمایه ، ۱۳ همکاری با دانشگاهها، ۴ تفاهمنامه دانشگاهی، ۲ قرارداد همکاری سرمایهگذاری، ۳حمایت از پایاننامه و ۳ پروژهی منجر به ثبت اختراع بوده است. برای مثال، استارتاپ آپتایم که به واسطهی برگزاری اولین رویداد پلنوآوری، در اسفند ۹۷ در دانشکدهی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران و ارائهی ایدههای لجستیکی، موجب همکاری و کارآفرینی شد. از سایر استارتاپها در این زمینه میتوان به استارتاپهای روبوویر و ماکوویژن و پیکسی اشاره کرد.
واحد پژوهش در نظر دارد در ادامهی این سلسله رویدادها به صورت فصلی، با مراکز دانشگاهی در سراسر ایران همکاری داشته باشد به همین منظور از انجمنهای دانشجویی و مراکز رشد و نوآوری دانشگاهها که تمایل به برگزاری مشترک رویداد پلنوآوی را دارند دعوت و همکاری میشود.
برای ارتباط با واحد پژوهش دیجینکست درخواست خود را به ایمیل Research@diginext.ai ارسال کنند.