خودتان برای گوشی اندرویدیتان برنامه بنویسید
نام سیستم عامل اندروید و اپلیکشنهای اندرویدی این روزها همهجا به گوش میخورد و میتوان به جرات گفت که پرطرفدارترین سیستمعامل برای تلفنهای همراه هوشمند و تبلتها است. حتی در بعضی از تلویزیونهای هوشمند و خودروها هم از این سیستمعامل استفاده میشود. این سیستمعامل توسط غول نرمافزاری جهان یعنی گوگل پشتیبانی میشود و میتوان به آیندهی آن امیدوار بود. برنامهنویسی اندروید طرفداران زیادی دارد ولی مشکلی که در این راه برای بسیاری از کاربران در جهان و برای کاربران ایرانی بیشتر (به دلیل تحریمهای گوگل) وجود دارد، نداشتن برنامهای درست و شناخت مشکلات آن است.
در این قسمت از پادکست دیجیکالا کست با رضا مرتضوی، یکی از توسعهدهندههای نسخهی اندروید اپلیکشن دیجیکالا دربارهی مقدمات برنامهنویسی اندروید، مشکلات برنامهنویسان اندرویدی و اوضاع مالی آنها در شرکت و بازار ایران صحبت خواهیم کرد.
اگر به برنامهنویسی اندروید علاقه دارید و میخواهید تازه وارد این حوزه شوید، با ما همراه باشید.
پادکست عالی بود
1- مقایسه اندروید و ای او اس یه اشتباه بزرگه .کیه که دلش نخواد بار ای او اس بنویسه.مشکل اینجاس که اندروید مخاطب بسیار بیشتری داره.دقیقا مثل سیستم عامل ویندوز.اگر من برای اندروید می نویسم ، مجبورم.چون می خوام نرم افزارم روی تعداد دستگاه بیشتری نصب بشه.اینه که ای او اس بهتره که معلومه.البته یادتون نره اگه ای او اس هم مثل اندروید روی دستگاه بیشتری نصب بشه همین مشکلات رو خواهد داشت.
2- برای شروع برنامه نویسی اندروید من سراغ دلفی و فایر مانکی رفتم.درسته محدود هست اما بسیار برنامه نویسی راحتی داره.در واقع شما به یک بار برنامه نویسی و یک کامپایل هم برنامه تحت ویندوز میگیری هم ای او اس هم اندروید.اما امکاناتش محدوده
سلام اقای اسماعیلی کتابی هست که جاوارو عمیق یاد بده؟؟و همینطور کتابی هست که شیوه الگوریتم یاد بده و ذهن باهاش باز شه؟؟
سلام.
کتاب Deitel فوق العادست. همینو بخونی دیدت هم باز میشه
سلام اقای اسماعیلی
در ideهای اندروید باید با جاوا بنویسم?
مثلا تو اندروید استودیو
سلام.
زبان بیس و پیشنهاد شده توسط گوگل جاوا است ولی یه سری توابع مخصوص اندروید به اون اضافه میشه
سلام عالی بود … ????????
اندروید که به راحتی هک میشه و تنها خوبی که داره ارزونه
فقط سیستم عامل ویندوز فون و ios
اول از همه یه خسته نباشید میگم خدمت جناب اسماعیلی و مرتضوی عزیز.
با توجه به توضیحاتتیون به چند تا نکته پی بردم.
1) اندروید واقعا یه سیستم عامل ول و مضخرف هست که اصلا استاندارد خاصی نداره و به مراتب دردسر بیشتری نسبت به ios داره.
2) یادگیری اون بسیار زمان بر هست و حتی موقع برنامه نویسی باید زمان بیشتری برای سینک کردنشون با انواع رابط کاربری ها و اسکرینها بزاریم در حالی که تو ios اصلا نیازی نیست درگیر چنین مسائلی بشیم.
3) برنامه نویسی سوئیفت ساده تر از جاوا هست.
4) چاره ای نداریم سمت اندروید بریم چون ios اصلا مناسب زیر ساختهای پایین ایران نیست.
سلام امیرجان.
نمیشه چیزایی که گفتید رو کاملا قبول کرد و از طرفی هم نمیشه کاملا ردشون کرد. اندروید به خاطر دلایلی که توی پادکست گفتیم سختیهایی رو برای برنامهنویسا داره ولی شیرینی دنیای برنامهنویسی همین چیزاست. شما بعد از اینکه راه حلهارو متوجه شدید خیلی راحت میتونید اون مشکلات را حل کنید.
موفق باشید
سلام
خب حرف شما درسته چون تو اندورید با ۵۴۰۰ ورژن و دستگاه مختلف روبه رو هستیم و تو هios تنها ۱۰ نسته و تعداد محدودی دستگاه ، طبیعتا برنامه نویسی اندوید به مراتب پیچیده تر و حرفه ای تر است
مرسی مرسی!
خیلی گفتگوی مفیدی بود مخصوصا پیشنهادهایی که به تازه کارها (یا علاقه مندان به برنامه نویسی) دادن 🙂
دارم گوش میدم
خیلی کم توضیح میده
ولی مفیده
غول نرمافزاری جهان?
۱ گوگل شرکت اینترنتی هست نه نرم افزاری و نه کامپیوتری
2 اندروید بسیار از نظر ساپورت ضعیف هست و اپدیت ها یکسان نیست چون وسایل آن متفاوت و سازندگان سخت افزاری آن متفاوترند.
3 عدم ساپورت برنامه نویسان و گیم سازان هر سال بیش تر از هر سال در اندروید حس می شود.
4 فروش و درامد در اندروید تقریبا صفر هست و بالغ بر ۹۷ درصد نرم افرارها و بازیهای ان رایگان هست. لغت رایگان در فرهنگ عموم مردم بد جا افتاده هست گویی به معنی خوبی و دلسوزی و…قلمداد می شود ولی در اصل برعکس هست و نشان از کیفیت پایین محصولی را ندا می دهد. در مراجع خارجی از واژه با کنایه و مسخره Freemium به جای رایگان استفاده می شود و دید تمسخری مبنی بر تحمیل آن بر روی سلیقه مشتری و فروش به واسطه درون فروشی آن(فول نبودن محصول و تحمیل اجباری مبنی بر خرید و یا طرق دیگر) حکایت دارد.
ممنون از دیجی مگ
آقای اسماعیلی
با سلام و با تشکر از شما
از این پادکست لذت بردیم و البته استفاده کردیم، در مورد برنامهنویسی اندروید باز هم صحبت کنید، این پادکست برای آشنایی خوب بود، منتها اگر گام را کمی فراتر بگذارید شاید بهتر باشد.
در مورد رفتارهای برنامهنویسان حرفهای، رفتار کاری، نحوهی کُدنویسی و … هم اگر برنامهای بسازید، مطمئناً فوق العاده خواهد بود.
شخصاً تمام پادکستهای دیجیکالا را گوش میکنم و همیشه در موبایلم ذخیره دارم، تا وقت و بیوقت، در خیابان یا مطب و … از آنها لذت ببرم.
باز هم تشکر
سلام حسین جان.
چشم حتما اینکارو می کنیم. ممنون که با ما همراه هستید.