بخت بلند تلگرام در ایران
در حال حاضر دهها اپلیکیشن پیامرسان وجود دارد که تلگرام فقط یکی از آنهاست. در یکی دو سال اخیر کاربران ایرانی به این اپلیکیشن روی خوش نشان دادهاند و با مهاجرت گروهی از وایبر، حتی خودِ صاحبان تلگرام را هم شوکه کردهاند! تنها دو کشور در دنیا هستند که در آنها تلگرام رتبهی نخست را دارد: اولی ایران است و دومی ازبکستان. این، آمارِ عجیبی است؛ آیا کاربران ایرانی لزوما به دلیل ویژگیهای تلگرام، جذب آن شدهاند؟ آیا تلگرام واقعا امن است؟ آیا تلگرام همچنان کاربران ایرانیاش را حفظ خواهد کرد؟
منابع مختلف اشاره میکنند که تلگرام ۲۰ میلیون کاربر در ایران دارد. از آن عجیبتر اینکه ۱۲ درصد پهنای باند اینترنت کشور صرف دادههای تلگرام میشود. حتی خبرهایی هم منتشر شده مبنی بر اینکه احتمالا حدود نیمی از کاربران تلگرام ایرانی هستند. این اطلاعات تا چه حد صحت دارند؟ در این پادکست علاوه بر پاسخ دادن به سوالات بالا به کمرنگتر شدن مرز شبکههای اجتماعی و اپلیکیشنهای پیامرسان میپردازیم و دلایل آن را بررسی میکنیم.
از شما دعوت میکنیم که به این پادکست گوش کنید و نظراتتان را دربارهی وضعیت تلگرام در ایران با ما به اشتراک بگذارید.
با سلام بحث جالبی بود من استفاده کردم ولی اگر بشه یه مقدار بیشتر از معادل های فارسی استفاده کنید خیلی بهتره من بعضی اصطلاحات رو متوجه نشدم با تشکر از تیم دیجیکالا
این استقبال زیاد حاکلی از عدم وجود مشکلات پهنای باند و فیلترینگ لحظه ای بر روی تلگرام است
که خود ناشی از سیاست های مخابراتی بر پایه امکان دسترسی به اطلاعات مبادله شده و همچنین روسی بودن سرور تلگرام می باشد
مگر نه وایبر و واتس آپ امکانات بهتری چون تماس صوتی و تصویری و … داشتن که خب دیگه … شدن
عالی بود مرسی واقعا. پادکست خوبی بود.