گفتوگو با برنامهنویس ایرانی گوگل؛ در دنیای گوگل چه خبر است؟
بیشتر کاربران اینترنت در دنیای امروز حداقل روزی یکبار هم که شده به سایت گوگل سر میزنند؛ وب برای خیلی از ما بدون گوگل بیمعنا و بدون کاربرد است.
شاید برای بسیاری از مردم و برنامهنویسان فضای کار در این شرکت جالب و جذاب باشد. شایعات و تعریفهای عجیب و غریبی از امکانات رفاهی و نحوه کار کردن در این غول اینترنتی به گوش میرسد.
ما در این قسمت از پادکست برنامهنویسی دیجیکلاکست به سراغ «نسترن نیکپرتو» از برنامهنویسان سابق گوگل رفتهایم و گفتوگوی مفصلی درمورد شرایط کار در گوگل با او داشتهایم.
از نسترن در مورد شرایط و نحوه استخدام در گوگل پرسیدیم، بعد دربارهی شایعات امکانات رفاهی در این شرکت با او گپ زدیم. او از ساختار تیمها و پراکندگی جغرافیایی و عملکردی این شرکت برایمان میگوید. همچنین حرفها و خاطرات جالبی درمورد نحوه ارزیابی افراد و کار سخت برنامهنویسان در این شرکت میزند.
نسترن توصیههای مفیدی هم برای خانمهای برنامهنویس ایرانی دارد که میتواند به افزایش اعتماد به نفس آنها کمک شایانی کند و البته شنیدن حرفها و نکتههای او از فضای تولید نرمافزار در گوگل برای برنامهنویسان و مدیران پروژهای نرمافزاری نیز خالی از لطف نیست.
در ضمن اگر علاقه دارید مثل او به گوگل بپیوندید، حتما بشنوید که در مصاحبه استخدامی، ملاک و نحوه سنجش و انتخاب افراد چگونه است.
واقعا عالی بود و الان خیلی بیشتر دوست دارم برم دنبال برنامه نویسی.
زبان برنامه نویسی goچقدر اینده دارد؟؟
نمیشه با دولوپر های زبان های وب مثل پایتون و پی اچ پی ی مصاحبه بگیرید . واقعا ممنون مصاحبتون جامع و کامل بود
دولوپر ها کلا خوبن خصوصا کد بازها! حتما مصاحبه میکنیم. چرا که نه.
خیلی جالب بود
برای نسترن خانم آرزوی موفقیت دارم
ای کاش به سراغ کارمندان سابق مایکروسافت در زمینه توسعه زبان visual studio 2010 (c# 4.0) مثل آقای حبیب حیدریان یا رضا چیتساز هم می رفتید!!!
با اینکه ساعت ۰۲:۳۰ هستش اما گفتمان باعث شد نخوابم و گوش بدم بادکست که واقعا ارزش شنیدن داشت و اگر دقت کنیم اون بخش که به نزدیکی اعضا در ایران اشاره کردن متوجه خواهیم موردی که بعد از خروج از ایران درک خواهد کرد …
خوشحال هستیم که این پادکست توانسته چنین جذابیتی برای شما داشته باشد.
در حق برنامه نویسای ایران اجحاف میشه . تو شهرستانها با حقوق پایه باید کار کنی . یعنی ماهی ۸۰۰ تومن . فرض کنید ۱۶ سال درس بخونی ۷-۸ سال هم تخصصی کار کنی که بشه اسم برنامه نویس رو یدک کشید و به این حقوق اکتفا کنی .
از اون طرف یه کارگر ساختمانی توی شهر ما روزی ۵۰ تومن میگیره . یعنی ماهی ۱۵۰۰ . تقریبا دو برابر حقوق یه برنامه نویس که توی شرکتهایی که توی پارک علم و فن آوری یا مراکز رشد از شناخته ترین شرکتها هستند .
این درد و دل یه برنامه نویس شهرستانی بود در مقابل فایل صوتی شما .
حال ما حال عجیبی است …
با تشکر بیداد
دوست عزیز یکی از مهمترین انگیزه های ما در تولید این پادکست ها نظر به شرایط مخاطبان شهرستانی است که دسترسی کمتر و محدودتری به دانش و تجربه های موجود در تهران دارند.
ما قصد داریم در گفتگو با متخصصان درجه یک در هر حوزه ای تجربیات آنان را به آسانی و بصورت کاملا رایگان در دسترس شما قرار دهیم. تا توانسته باشیم گامی هرچند کوچک در جهت افزایش عدالت در گسترش دانش و تخصص برداشته باشیم.
ممنون خانم نیک پرتو اطلاعات جالبی بود
واقعا مصاحبه خوبی بود مرسی…
سلام
خیلی خوب و مفید بود ممنون بابت این مصاحبه 🙂
اگه امکان داره برای پادکست هاتون کانال تلگرام جدا داشته باشید و یا اینکه پادکست هارو بصورت فایل صوتی در کانال مگ قرار بدید اینطوری دسترسی بهشون خیلی راحت تره. البته این فقط یه پیشنهاد بود.
با عرض سلام و ادب و احترام
بازم مثل همیشه عالی بود میثم عزیز…