نقد و بررسی Poco X6؛ میان‌رده‌ی بی‌رقیب شیائومی

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱۸ دقیقه
گوشی پوکو X6

گوشی پوکو X6 (گوشی Poco X6) یکی از جدیدترین و جذاب‌ترین گوشی‌های سری محبوب پوکو X است که نسبت به مدل قبلی، پوکو X5، پیشرفت‌های قابل توجهی دارد. این گوشی با صفحه‌نمایش ۶.۶۷ اینچی AMOLED با رزولوشن 1220P و رفرش‌ریت ۱۲۰ هرتز، طراحی مقاوم با استاندارد IP54، دوربین‌های باکیفیت و سخت‌افزار قدرتمند، یکی از بهترین میان‌رده‌های ارزان‌قیمت بازار به حساب می‌آید که خرید آن را به هر کاربری که به دنبال یک گوشی قدرتمند و ارزان می‌گردد پیشنهاد می‌کنیم. با این حال اگر می‌خواهید بیشتر با مشخصات فنی این محصول آگاه شوید، این مطلب بررسی Poco X6 شیائومی را از دست ندهید.

گوشی موبایل شیائومی مدل Poco X6 5G دو سیم کارت ظرفیت 256 گیگابایت و رم 12 گیگابایت

نکات مثبت
  • طراحی زیبا و چشم‌نواز
  • استاندارد ضد آب IP54
  • پوشش محافظ صفحه گوریلا گلس ویکتوس
  • نمایشگر باکیفیت ۱۲۰ هرتزی با استاندارد دالبی ویژن و نمایش دقیق رنگ‌ها
  • سرعت شارژر بالا، عرضه به همراه آداپتور شارژر
  • اسپیکر باکیفیت دالبی اتموس با شدت صدای عالی
  • عملکرد پردازشی و گرافیکی خوب با پایداری عالی
  • عملکرد خوب دوربین‌ها در نور روز در عکاسی و فیلمبرداری
  • رابط کاربری MIUI سریع با پشتیبانی نرم‌افزاری ۴ ساله
نکات منفی
  • طول عمر متوسط باتری
  • دوربین سلفی کیفیت مطلوبی ندارد
  • عدم بهره‌مندی دوربین سلفی از لرزشگیر الکترونیکی برای ضبط ویدیو
  • HyperOS در زمان عرضه در دسترس نیست
  • عرضه به همراه اندروید ۱۳ به‌جای ۱۴

نقد و بررسی گوشی Poco X6؛ جدول مشخصات فنی

نام گوشی پوکو X6 5G
تاریخ رونمایی و عرضه ۲۱ دی ۱۴۰۲ – ۲۲ دی ۱۴۰۲
ابعاد و وزن ۸ × ۷۴.۳ ×۱۶۱.۲  میلی‌متر – ۲۰۹ گرم
کیفیت ساخت تمام پلاستیک – استاندارد ضد آب IP54
نوع نمایشگر AMOLED با رفرش‌ریت ۱۲۰ هرتز، پشتیبانی از دالبی ویژن
اندازه ۶.۶۷ اینچی با نسبت ۸۹.۷ درصدی پنل به بدنه
وضوح تصویر ۱۲۲۰ × ۲۷۱۲ پیکسل با تراکم ۴۴۶ پیکسل بر هر اینچ
پوشش محافظ صفحه گوریلا گلس
سیستم‌عامل و رابط کاربری اندروید ۱۳ / MIUI 14
مدت زمان به‌روزرسانی نرم‌افزاری و امنیتی ۳ سال نرم‌افزاری و ۴ سال امنیتی
پردازنده و پردازشگر گرافیکی اسنپدراگون 7s نسل ۲ – آدرنو ۷۱۰
مشخصات پردازنده ۸ هسته‌ای با ۴ هسته از نوع Cortex-A78 با فرکانس ۲.۴ و ۴ هسته از نوع Cortex-A55 با فرکانس ۱.۹۵ گیگاهرتز
ترکیب حافظه رم و حافظه داخلی ۲۵۶/۸، ۲۵۶/۱۲، ۵۱۲/۱۲ گیگابایت – حافظه از نوع UFS 2.2
دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی با پشتیبانی از لرزشگیر اپتیکال – گشودگی دیافراگم f/1.8
دوربین دوم ۸ مگاپیکسلی فوق عریض – زاویه‌ی دید ۱۱۸ درجه
دوربین سوم ماکرو ۲ مگاپیکسلی
کیفیت فیلمبرداری 4K@30 و 1080p@30/60
دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی
کیفیت فیلمبرداری 1080p@30/60
اسپیکر استریو
جک ۳.۵ میلی‌متری دارد
باتری و شارژر ۵۱۰۰ میلی‌آمپر ساعتی – ۶۷ واتی
رنگ‌بندی مشکی، سفید، آبی

بررسی گوشی شیائومی پوکو X6؛ محتویات درون بسته‌بندی


در جعبه‌های مشکی با برچسب‌های زرد بسته‌بندی می‌شود. درون جعبه گوشی پوکو X6 یک شارژر ۶۷ واتی، کابل USB-A به USB-C و یک قاب سیلیکونی مشکی قرار دارد تا تمامی لوازم ضروری برای شروع کار با این گوشی را در اختیار داشته باشید. البته تمام انواع گوشی های شیائومی با بسته‌بندی کامل عرضه می‌شوند که این یک نکته‌ی مثبت راجع به شرکت چینی محسوب می‌شود.

روی صفحه‌نمایش پوکو X6 یک برچسب محافظ صفحه باریک قرار دارد که پوکو آن را برای جلوگیری از افتادن خراش‌های احتمالی روی شیشه گوریلا گلس ویکتوس نصب‌شده روی آن قرار داده است. با این حال، این لایه به‌سرعت لکه‌ها را جذب می‌کند، به همین پیشنهاد می‌شود آن را بردارید و به‌جایش از یک برچسب محافظ صفحه باکیفیت‌تر شخص ثالث استفاده کنید.


طراحی، کیفیت ساخت و خوش‌دستی Poco X6


طراحی

پوکو X6 از طراحی آشنای سری پوکو بهره می‌برد؛ طراحی ساده و در عین حال متمایزکننده با سایر گوشی‌ها. به این صورت که یک بخش بزرگ مشکی اطراف دوربین‌ها دیده می‌شود که روی بخشی از آن لوگوی پوکو و روی بخش دیگرش، سنسورهای دوربین قرار گرفته‌اند.

بررسی تخصصی پوکو X6

پوکو X6 یک گوشی کاملا تخت است؛ صفحه‌نمایش از محافظ صفحه گوریلا گلس ویکتوس بهره می‌برد که محافظت خوبی از نمایشگر انجام می‌دهد. جنس فریم و پنل پشتی هم تمام از پلاستیک است. به صورت کلی،‌ این گوشی در رنگ‌های مشکی، آبی و سفید عرضه می‌شود. مدل‌های مشکی و آبی به دلیل براق بودن سطح خود، شبیه به آینه هستند و به راحتی اثر انگشت را جذب می‌کنند. اما مدل سفید با بافت مرمری در زیر لایه اول پلاستیک، طراحی متفاوت‌تری دارد و لکه‌ها روی آن کمتر به چشم می‌آیند.

در جلوی گوشی، نمایشگر بزرگ ۶.۶۷ اینچی CrystalRes Flow AMOLED قرار دارد که وضوح تصویر آن 1220p بوده و یک حفره کوچک در بالای آن برای تعبیه‌ی دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی دیده می‌شود. حفره‌ای بسیار کوچک که نمای یکنواخت و بدون حاشیه این گوشی را اصلا بهم نمی‌زند. این صفحه‌نمایش از رفرش‌ریت ۱۲۰ هرتزی و استاندارد Dolby Vision هم پشتیبانی می‌کند.

بررسی گوشی پوکو X6 5G

حاشیه‌های صفحه‌نمایش در همه طرف‌ها باریک و یک‌اندازه هستند. یک خروجی کوچک بالای نمایشگر به عنوان بلندگوی مکالمه وجود دارد که نقش بلندگوی دوم را هم ایفا می‌کند. به همین دلیل، در فریم بالایی گوشی پوکو X6 یک شبکه خروجی دیگر برای صدای بلندگو وجود دارد تا تعادل و وضوح بهتری را شاهد باشیم.

بررسی گوشی پوکو X6

علاوه بر این‌ها، یک حسگر اثر انگشت نوری (اپتیکال) زیر صفحه‌نمایش Poco X6 قرار دارد که سرعت و دقت بالای آن قطعا شما را شگفت‌زده می‌کند.

پنل پشتی و فریم‌ها

روی پنل پشتی گوشی Poco X6، دوربین سه‌گانه دیده می‌شود که درون یک ماژول مربعی قرار دارند و خودشان هم بخشی از یک قسمت مشکی‌رنگ بزرگ‌تر هستند. در کنار این سه دوربین، یک فلش LED هم به چشم می‌خورد.

نقد و بررسی پوکو X6

در سمت چپ گوشی هیچ دکمه‌ای وجود ندارد. دکمه‌های پاور و کنترل صدا در سمت راست گوشی قرار گرفته‌اند. بالای گوشی محل تعبیه‌ی جک ۳.۵ میلی‌متری هدفون، فرستنده مادون قرمز، میکروفون دوم و خروجی دوم بلندگو است. در پایین گوشی هم، درگاه سیم‌کارت دوگانه، میکروفون اصلی، درگاه USB-C و بلندگوی دوم قرار دارند.

فریم سمت چپ گوشی پوکو X6 شیائومی
فریم سمت راست گوشی پوکو X6 شیائومی
فریم پایینی گوشی پوکو X6 شیائومی
فریم بالایی گوشی پوکو X6 شیائومی

ابعاد پوکو X6 برابر با ۱۶۱.۲ × ۷۴.۳ × ۸ میلی‌متر و وزن آن ۱۸۱ گرم است. این گوشی حدود ۵ میلی‌متر کوتاه‌تر، ۲ میلی‌متر باریک‌تر و ۸ گرم سبک‌تر از پوکو X5 است. کار خوب شیائومی در طراحی گوشی پوکو X6 این بوده که حواشی را بسیار کمتر کرده تا بدین ترتیب گوشی علی‌رغم یک‌اندازه بودن با نسل قبل، کوچک‌تر باشد.

گوشی میان‌رده‌ی شیائومی سطح براقی دارد، به خاطر اندازه بزرگ، خیلی هم خوش‌دست نیست و نمی‌توان با یک دست با آن کار کرد. این را مطمئن باشید. این موضوع زمانی قطعی‌تر می‌شود که یکبار بدون قاب آن را دست بگیرید؛ می‌بینید که چقدر اثر انگشت را زیاد جذب می‌کند و شما را وادار به استفاده از قاب خواهد کرد. اما فریم تخت آن باعث می‌شود خیلی قرص و محکم درون دستتان بنشیند.

کیفیت ساخت

پوکو X6 دارای گواهی IP54 است به این معنا که این گوشی می‌تواند در برابر پاشش آب و گرد و غبار مقاومت خوبی از خود به نمایش بگذارد. اما به هیچ عنوان ضد آب نیست و باید این مورد را مد نظر داشت. با این حال اگرچه این گوشی توان غوطه‌ور شدن در آب را ندارد، اما می‌تواند در برابر پاشش‌های شدید از هر طرف، مانند باران سنگین، مقاومت کند.


تست گوشی پوکو X6؛ نمایشگر، طول عمر باتری، سرعت شارژر و باتری


بررسی Poco X6؛ نمایشگر

پوکو X6 از یک صفحه‌نمایش ۶.۶۷ اینچی OLED با رزولوشن ۱۲۲۰ در ۲۷۱۲ پیکسل و تراکم ۴۴۶ پیکسل بر اینچ بهره می‌برد. این صفحه‌نمایش از رفرش‌ریت ۱۲۰ هرتزی برخوردار بوده و قابلیت‌های پیشرفته‌ای مانند دالبی ویژن و +HDR10 را هم در خود دارد. همچنین، برچسب باکیفیت گوریلا گلس ویکتوس وظیفه حفاظت از نمایشگر را بر عهده دارد.

بررسی پوکو X6 5g

طبق مشخصات رسمی، این صفحه‌نمایش در حالت حداکثر روشنایی به ۱۲۰۰ نیت و در حالت اوج به ۱۸۰۰ نیت می‌رسد. در تست‌ها، صفحه‌نمایش در حالت دستی به حداکثر روشنایی ۵۳۱ نیت و با فعال‌سازی حالت خودکار روشنایی، به ۱۳۳۹ نیت دست پیدا کرد. همچنین، حداقل روشنایی هم ۲.۳ نیت بود که برای استفاده در محیط‌های تاریک نسبتا مناسب است. هرچند اگر این میزان کمتر از ۲ نیت باشد فوق‌العاده است.

بررسی گوشی Poco X6؛ رفرش‌ریت و پوشش رنگی

نمایشگر Poco X6 از فضای رنگی DCI-P3 پشتیبانی می‌کند و دارای سه حالت رنگی مختلف است: حالت Vivid (پیش‌فرض، DCI-P3)، اشباع (DCI-P3 با افزایش اشباع)، و استانداد (sRGB). در حالت پیش‌فرض، صفحه‌نمایش بازتولید رنگ‌های DCI-P3 را با دقت خوبی انجام می‌دهد، البته با کمی تمایل به رنگ‌های سفید و خاکستری آبی، که این مورد با تنظیم دمای رنگ قابل اصلاح است.

رفرش‌ریت ۱۲۰ هرتزی هم صفحه‌نمایش تجربه‌ای روان و سریع را ارائه می‌دهد. این قابلیت به صورت تطبیقی عمل می‌کند و در هنگام نمایش محتوای ثابت، به ۶۰ هرتز کاهش می‌یابد. همچنین، برنامه‌های استریم و محتوای رابط کاربری نیز به ۶۰ هرتز محدود هستند. نمایشگر برای قابلیت نمایشگر همیشه روشن (Always-on Display) تا ۳۰ هرتز کاهش پیدا می‌کند، اگرچه این ویژگی فقط برای ۱۰ ثانیه فعال می‌ماند.

بررسی پوکو X6

نمایشگر پوکو X6 از فناوری Widevine L1 DRM پشتیبانی می‌کند و قابلیت پخش استریم Full HD با پشتیبانی از HDR10 و Dolby Vision را در پلتفرم‌های محبوبی مانند نتفلیکس فراهم می‌کند.

طول عمر باتری

گوشی Poco X6 علی‌رغم بهره‌مندی از یک باتری پرظرفیت، نمی‌تواند بیشتر از ۱.۵ روز در صورت استفاده معمولی دوام بیاورد و در بهترین حالت، اگر خیلی کار سبک با آن داشته باشید، می‌تواند به ۲ روز هم دست پیدا کند. اما عملکرد باتری این گوشی در انجام کارهای مختلف چگونه است؟ در تست‌های صورت گرفته روی گوشی پوکو X6، این محصول به امتیاز ۱۰ ساعت و ۱۱ دقیقه دست پیدا کرد. اما عملکردی که در نهایت منجر به رسیدن به چنین امتیازی شدند، به شرح زیر هستند؛

نام گوشی پوکو X6 5G
تماس ۲۷ ساعت و ۴۴ دقیقه
تماشای ویدیو ۱۱ ساعت و ۴۵ دقیقه
وب‌گردی ۹ ساعت و ۲۱ دقیقه
بازی ۶ ساعت

بررسی گوشی Poco X6 5G؛ شارژر

بررسی Poco X6 5G در بخش شارژر ما را شگفت‌زده کرد. پوکو X6 از شارژ سریع ۶۷ وات پشتیبانی می‌کند. شارژری که سرعت فوق‌العاده‌ای دارد و مهم‌تر اینکه این شارژر باکیفیت و سریع درون بسته‌بندی هم قرار دارد. این شارژر می‌تواند باتری خالی گوشی را در مدت ۱۵ دقیقه تا ۴۷ درصد و در ۳۰ دقیقه تا ۷۸ درصد شارژ کند. همچنین، برای شارژ کامل گوشی تنها به ۴۸ دقیقه زمان نیاز است.

نقد و بررسی گوشی POCO X6 5g

علاوه بر این، پوکو X6 از قابلیت شارژ بهینه نیز پشتیبانی می‌کند. این ویژگی به گونه‌ای است که با کنترل فرآیند شارژ، عمر باتری را افزایش داده و از فرسایش زودرس آن جلوگیری کند.

نقد و بررسی Poco X6؛ اسپیکر

Poco X6 از سیستم هیبریدی اسپیکر استریو استفاده می‌کند و این یعنی یک بلندگو روی فریم پایینی قرار دارد و دیگری، بلندگوی مکالمه هست. طبق معمول، اسپیکر بالایی صدای کمتری نسبت به اسپیکر پایینی دارد و بیشتر روی فرکانس‌های بالا عملکرد خوبی دارد. اما به دلیل داشتن دو خروجی، صدایی که از پوکو X6 پخش می‌شود به‌طور کلی متعادل است.

بررسی گوشی POCO X6 5g

در بررسی POCO X6 از لحاظ کیفیت صدا، نماینده پوکو نمره «خوب» را به‌دست آورد. کیفیت صدای آن بسیار خوب است؛ صداهای خواننده به وضوح شنیده می‌شوند، فرکانس‌های بالا به خوبی به گوش کاربر می‌رسد و بیس هم به اندازه کافی وجود دارد. خاموش کردن Dolby Atmos تغییر زیادی روی کیفیت صدا ایجاد نمی‌کند، اما صدای خروجی در این حالت کمی غنی‌تر و کمتر متعادل‌تر به نظر می‌رسد.

همچنان که در حال خواندن این مطلب هستید، پیشنهاد می‌کنیم مطلب مقایسه Poco X6 با A35 را هم به هیچ عنوان از دست ندهید.


بررسی پوکو X6 شیائومی؛ نرم‌افزار


پوکو X6 با سیستم‌عامل اندروید ۱۳ و رابط کاربری MIUI 14 در دسترس قرار می‌گیرد. یک اتفاق بسیار عجیب و حرکتی کاملا غیرمنطقی از سوی شیائومی. چون این شرکت همزمان با X6، گوشی X6 پرو را با اندروید ۱۴ عرضه کرده. به هر حال، این نسخه از MIUI به طور خاص برای دستگاه‌های پوکو بهینه است و سرعت و کیفیت خوبی دارد. از طرفی تفاوت زیادی با نسخه استاندارد MIUI 14 وجود ندارد که بخواهیم رویش مانور بدهیم. تنها تفاوت ظاهری بارز، سبک پیش‌فرض آیکون‌ها است که بیشتر به آیکون‌های گرد استاندارد اندروید نزدیک است. صحبت از پوکو X6 پرو که شد به شما پیشنهاد می‌کنیم مطلب بررسی Poco X6 Pro را هم به هیچ عنوان از دست ندهید. چون مدل پرو این محصول ارزش خرید فوق‌العاده بالایی دارد.

بررسی POCO X6 5g

یکی از مزایای مهم پوکو X6 این است که شیائومی به مدت سه‌سال از لحاظ نرم‌افزاری و چهار سال از لحاظ امنیتی آن را آپدیت می‌کند. این موضوع با ارزش‌تر بود اگر این گوشی با اندروید ۱۴ عرضه می‌شد. همچنین برخلاف مدل پوکو X6 پرو که به‌صورت پیش‌فرض با HyperOS عرضه می‌شود، مدل استاندارد گوشی Poco X6 این به‌روزرسانی را در آینده دریافت می‌کند.

بررسی پوکو X6 5G؛ امکانات رابط کاربری

MIUI 14 ویژگی‌های جذابی دارد، از جمله تشخیص متن در اپلیکیشن گالری، مدیریت ساده‌تر دستگاه‌های هوشمند شیائومی، پوشه‌های بزرگ‌تر در صفحه اصلی، قابلیت حذف بسیاری از اپلیکیشن‌های سیستمی و بهینه‌سازی‌های بسیار شدید و پیشرفته برای مصرف پردازنده، پردازشگر گرافیکی و حافظه‌ی رم.

صفحه اصلی و منوی اپلیکیشن‌های اخیر در پوکو X6 تغییری نکرده‌اند و منوی اپلیکیشن‌ها به‌طور پیش‌فرض فعال است. یکی از نکات جالب توجه، قرارگیری نوار جستجو در پایین صفحه است که دسترسی به آن را آسان‌تر می‌کند.

MIUI 14 همچنین دارای یک مرکز کنترل و نوتیفیکیشن جداگانه است؛ یکی در سمت راست و دیگری در سمت چپ. بدین ترتیب کاربران با شلوغی کمتری هنگام مشاهده اعلانات و تعامل با کنترل‌های مرکزی سیستم مواجه خواهند شد.

رابط کاربری MIUI 14
رابط کاربری MIUI 14 شیائومی - 1
رابط کاربری MIUI 14 شیائومی - 4
رابط کاربری MIUI 14 شیائومی - 2
رابط کاربری MIUI 14 شیائومی - 3
رابط کاربری MIUI 14 شیائومی - 5

یکی از ویژگی‌های جالب MIUI 14 که در بررسی POCO X6 دیدیم، امکان استفاده از اپلیکیشن‌ها در پنجره‌های شناور است. کاربر می‌تواند تا دو اپلیکیشن به‌طور همزمان باز کند و با استفاده از نوار کناری، به سرعت به اپلیکیشن‌هایی که از پنجره‌های شناور پشتیبانی می‌کنند دسترسی داشته باشد.

این نوار کناری در برنامه‌های پخش ویدئو به یک جعبه‌ابزار ویدئو تبدیل می‌شود که امکان گرفتن اسکرین‌شات، ضبط صفحه، پخش ویدئو با صفحه خاموش و دیگر گزینه‌ها را فراهم می‌کند.

یکی دیگر از امکانات قابل توجه MIUI 14، پشتیبانی از تم‌های جذاب است. کاربران می‌توانند تم‌های جدیدی از فروشگاه تم دانلود کنند که علاوه بر پس‌زمینه و زنگ‌ها، آیکون‌ها و سبک نمایشگر همیشه روشن را نیز تغییر می‌دهد.

در زمینه امنیت، MIUI 14 با یک اپلیکیشن امنیتی پیش‌فرض عرضه می‌شود که قابلیت‌هایی مانند محافظت در برابر بدافزارها، مدیریت لیست سیاه، کنترل مصرف داده و مدیریت مجوزهای اپلیکیشن‌ها را فراهم می‌کند. البته امکانات MIUI 14 فقط به همین موارد محدود نمی‌شود؛ بیان تک‌تک آن‌ها از حوصله‌ی متن خارج خواهد بود.


نقد و بررسی پوکو X6؛ سخت‌افزار


پوکو X6 به صورت کلی یک گوشی نسبتا قدرتمند است؛ اما در محدوده قیمتی خودش، قدرت بسیار خوبی دارد. پردازنده‌ی اسنپدراگون 7s نسل ۲ به‌کار رفته در این گوشی قدرت بالایی دارد و به لطف فناوری ساخت ۴ نانومتری، کم‌مصرف هم هست. اگرچه اسنپدراگون ۷ پلاس نسل ۲ گزینه‌ی جذاب‌تری به حساب می‌آید اما با این حال به کمک این پردازنده شما می؛‌توانید کارهای روزمره را با سرعتی عالی و فراتر از حد انتظار انجام دهید.

بررسی گوشی POCO X6

اسنپدراگون 7s نسل ۲ تراشه‌ای ۸ هسته‌ای است که از ۴ هسته Cortex-A78 و ۴ هسته Cortex-A55 بهره می‌برد. فرکانس این هسته‌ها به ترتیب روی ۲.۴ و ۱.۹۵ گیگاهرتز قرار دارد. تا بدین ترتیب کاربران قادر باشند حتی بازی‌های سنگین را هم روی این گوشی اجرا کرده و لذت ببرند. پردازنده گرافیکی آدرنو ۷۱۰ هم قدرت بسیار خوبی دارد. به گونه‌ای که در انجام کارهای گرافیکی نسبتا سنگین اصلا شما را ناامید نخواهد کرد.

بررسی POCO X6 نشان داده شیائومی از حافظه رم ۸/۱۲ گیگابایتی از نوع LPDDR4X و حافظه داخلی ۲۵۶/۵۱۲ گیگابایتی UFS 2.2 برای آن استفاده کرده که در کنار هم، سرعت خوبی را در انجام کارهای معمولی از خود به نمایش می‌گذارند. به لطف حافظه رم زیاد، کاربران تا مدت‌ها در انجام چندین کار به صورت همزمان هم اصلا ضعفی از این گوشی مشاهده نخواهند کرد. با این حال به زبان آوردن این حرف‌ها شاید شما را قانع نکند. بیایید سری به بنچمارک‌ها بزنیم و ببینیم عملکرد پوکو X6 در مقایسه با سایر گوشی‌ها چگونه است.

نام گوشی پوکو X6
گیک‌بنچ ۵ تک هسته‌ای ۷۹۰
گیک‌بنچ ۵ چند هسته‌ای ۲۹۶۳
3DMark (offscreen 1440p) Wild Life Vulkan 1.1 ۳۰۳۲
3DMark (offscreen 1440p) Wild Life Extreme ۷۹۲
AnTuTu 10 ۶۰۵۸۰۳

بررسی گوشی پوکو X6 در زمینه پایداری عملکرد

بررسی POCO X6 در پایداری هم نشان‌دهنده عملکرد بسیار خوب این گوشی بود؛ ۷۹٪ پایداری پردازشی و ۹۰٪ پایداری پردازشگر گرافیکی آنقدر خوب هست که دارندگان پوکو X6 به آن افتخار کنند. به طور کلی، پوکو X6 5G به عنوان یک میان‌رده‌ی ارزان‌قیمت عملکرد فوق‌العاده‌ای هم از لحاظ پردازشی و گرافیکی و هم از لحاظ پایداری دارد تا بدین ترتیب زیر سنگین‌ترین فشارها هم بتواند عملکرد خوب خود را حفظ کند.

اگر می‌خواهید بدانید این گوشی در مقایسه با مدل پرو خود چه عملکردی دارد، مطلب مقایسه Poco X6 با Poco X6 Pro را از دست ندهید.


بررسی دوربین پوکو X6


گوشی Poco X6 از یک سیستم دوربین سه‌گانه بهره می‌برد که شامل یک دوربین اصلی با وضوح بالا، یک دوربین فوق عریض و یک دوربین ماکرو می‌شود. دوربین اصلی از سنسور ۶۴ مگاپیکسلی OmniVision OV64B با لنز ۲۵ میلی‌متری و دیافراگم f/1.8 بهره می‌برد. دوربین فوق عریض از سنسور ۸ مگاپیکسلی سونی IMX355 و لنز ۱۶ میلی‌متری f/2.2 استفاده می‌کند که فوکوس آن ثابت است.

بررسی POCO X6 - بررسی دوربین پوکو X6

دوربین ماکرو هم با سنسور ۲ مگاپیکسلی OmniVision OV02B1 و لنز ۲۵ میلی‌متری با دیافراگم f/2.4 و فوکوس ثابت در فاصله ۴ سانتی‌متری عمل می‌کند. دوربین سلفی هم از سنسور ۱۶ مگاپیکسلی OV16A1Q با لنز ۲۴ میلی‌متری f/2.0 و فوکوس ثابت بهره می‌برد.

بررسی POCO X6

شما همچنین می‌توانید عملکرد دوربین‌های این گوشی را در شرایط مختلف در زیر مشاهده کنید. همچنین برای مقایسه، نمونه تصاویر مربوط به رقیب مستقیم این گوشی یعنی گلکسی A25 را هم قرار داده‌ایم تا درک درستی از کیفیت این گوشی داشته باشید.

عملکر دوربین‌های پوکو X6؛ دوربین اصلی

به صورت کلی اگر بخواهیم بگوییم، دوربین اصلی در نور روز عملکرد بسیار خوبی دارد. جزئیات به اندازه‌ی کافی در تصاویر حضور دارد، رنگ‌ها طبیعی هستند، گستره‌ی دینامیکی کافی است و نویز هم کم به چشم آید.

در زوم ۲ برابری دیجیتال هم که بدون افت کیفیت صورت می‌گیرد، باز هم همه چیز در حد و اندازه‌های این گوشی عالی به نظر می‌رسد. اما رنگ‌ها کمی گرم‌تر از آنچه که در حالت پیش‌فرض شاهد بودیم به نمایش در می‌آیند.

در زوم ۴ برابری اما تصویر، به وضوح نشان می‌دهد که یک نسخه Crop (برش‌خورده) از تصویر اصلی است. در نتیجه خیلی کیفیت لازم را ندارد و جزئیات آن هم کمتر از حالت عادی است.

گلکسی A25 در مقابل پوکو X6
گلکسی A25 در مقابل پوکو X6
گلکسی A25 در مقابل پوکو X6
گلکسی A25 در مقابل پوکو X6

به سراغ حالت ۶۴ مگاپیکسلی نروید؛ چون کیفیت خوبی ندارد. میزان جزئیات متوسط بوده و نویز هم به شدت در تصاویر وجود دارد. بنابراین پیشنهاد می‌کنیم به سراغ حالت پیش‌فرض بروید.

در عکاسی پرتره، وضعیت گوشی خوب است. جداسازی سوژه از پس‌زمینه به خوبی صورت می‌گیرد اما عالی نیست. تصاویر نویز دارند و مشکل تعادل رنگ سفید هم دیده می‌شود. اما باید بدانید گوشی پوکو X6 یک پرچم‌دار تراز اول نیست؛ یک اقتصادی بسیار معمولی از یک برند معمولی است که هیچ ادعایی در زمینه عکاسی و فیلمبرداری هم تاکنون نداشته.

گلکسی A25 در مقابل پوکو X6

بررسی گوشی پوکو X6 5G؛ سایر دوربین‌ها

بررسی POCO X6 نشان داده عملکرد دوربین فوق عریض در حد و اندازه‌های یک سنسور ۸ مگاپیکسلی خوب است؛ جزئیات خوب، زاویه‌ی دید وسیع، رنگ‌های جذاب و میزان نویز قابل قبول. البته تصاویر شاید گاهی اوقات زیاد اشباع شوند، اما کلا نمی‌توان ضعف خاصی در نور روز به این سنسور وارد کرد.

گلکسی A25 در مقابل پوکو X6

بررسی POCO X6 نشان داده تصاویر مربوط به دوربین ماکرو ۲ مگاپیکسلی هم معمولی هستند. جزئیات خوب و رنگ‌ها دوست‌داشتنی ثبت می‌شوند اما گاهی اوقات تصاویر نویز شدیدی دارند.

دوربین سلفی پوکو X6 هم در بررسی‌های صورت گرفته اصلا خوب ظاهر نشد. حداقل مطابق انتظار نبود. اگرچه رنگ‌ها خوب، گستره‌ی دینامیکی به اندازه‌ی کافی عریض و نوردهی منطقی بود، اما جزئیات اصلا در حد و اندازه‌ی کافی وجود نداشت و تصاویر خیلی نرم ثبت می‌شدند.

در عکاسی در نور شب روی گوشی Poco X6 حساب ویژه‌ای باز نکنید چون عملکرد نسبتا متوسطی را دریافت می‌کنید آن هم با دوربین اصلی. پس دیگر سراغ سایر دوربین‌ها نمی‌رویم چون عملکردشان اصلا خوب نیست.

گلکسی A25

پوکو X6

در فیلمبرداری در حالت 4K در نور روز، پوکو X6 عالی است. ویدیوها پر از جزئیات، بدون نویز و با رنگ‌های دقیق و گستره‌ی دینامیکی قابل قبول ضبط می‌شوند. لرزشگیر الکترونیکی هم عملکرد خوبی در تمام حالت‌ها دارد. در نور کم اما همه چیز ناامیدکننده می‌شود. هرچه صفت خوب در بالا گفتیم، در نور شب دقیقا برعکسش صدق می‌کند.

عملکرد دوربین فوق عریض در نور روز خوب و در نور شب صرفا قابل استفاده است. البته نباید محیط خیلی تاریک باشد. در این صورت شما می‌توانید ویدیوهایی که با این دوربین ضبط می‌کنید را حداقل به اشتراک بگذارید. متأسفانه دوربین سلفی لرزشگیر الکترونیکی ندارد.


بررسی تخصصی پوکو X6؛ سخن پایانی


بررسی Poco X6 نشان داده که این محصول به عنوان یک گوشی میان‌رده‌ی ارزان‌قیمت، ارزش خرید بسیار خوبی دارد. در این محدوده قیمتی، شما به سختی می‌توانید رقیب ارزشمندی برای این گوشی پیدا کنید. گلکسی A54، گلکسی A35، گلکسی A25 و ردمی نوت ۱۳ پرو از جمله رقبای ارزشمند این گوشی به حساب می‌آیند.

به لطف نمایشگر باکیفیت، کیفیت ساخت مطلوب، استاندارد IP54، قدرت سخت‌افزاری خوب، پشتیبانی نرم‌افزاری عالی، شارژر سریع، بسته‌بندی کامل و کلی امکانات دیگر، خرید پوکو X6 را حتما به شمایی که به دنبال یک میان‌رده ارزان هستید پیشنهاد می‌کنیم.

قیمت روز گوشی‌ شیائومی را در دیجی‌کالا ببینید

قیمت گوشی‌های جدید را در دیجی‌کالا بررسی کنید

گوشی موبایل شیائومی مدل Poco X6 5G دو سیم کارت ظرفیت 256 گیگابایت و رم 12 گیگابایت

منبع: GSMArena

سوالات متداول درباره گوشی شیائومی پوکو X6
آیا پوکو X6 با شارژر عرضه می‌شود؟
بله. این گوشی با شارژر ۶۷ واتی و کابل USB-A به USB-C عرضه می‌شود.
آیا گوشی پوکو X6 برای بازی مناسب است؟
قطعا بله. این گوشی توانایی لازم برای اجرای بازی‌های سنگین روز را دارد.
آیا شیائومی پوکو X6 از امکانات هوش مصنوعی پشتیبانی می‌کند؟
در لحظه عرضه خیر. اما شاید شیائومی به مرور با ارائه‌ی آپدیت‌های نرم‌افزاری این امکانات را به X6 اضافه کند.
آیا پوکو X6 ضد آب است؟
خیر. این گوشی فقط در مقابل پاشش آب می‌تواند مقاومت کند و ضد آب کامل نیست.
آیا پوکو X6 شیشه‌ای است؟
خیر. این گوشی تماما از پلاستیک ساخته شده است.
راهنمای خرید گوشی موبایل


برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X