پوکو X6 در مقابل آنر ۲۰۰ لایت؛ تقابل زیبایی و قدرت

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱۳ دقیقه
پوکو X6 در مقابل آنر 200 لایت

پوکو X6 5G یکی از بهترین و جذاب‌ترین گوشی‌های میان‌رده‌ی بازار است که شیائومی آن را در سال ۲۰۲۴ با امکانات سخت‌افزاری جذاب و قیمت فوق‌العاده رقابتی راهی بازار کرده است. از آن طرف، آنر ۲۰۰ لایت هم میان‌رده‌ی جذابی است اما نه از لحاظ امکانات، بلکه در ظاهر. اگرچه پوکو X6 هم گوشی زیبایی است اما به نظر می‌رسد آنر بیشتر تمرکز خود را مثل همیشه روی ظاهر گوشی میان‌رده‌ای منعطف کرده است. با این حال، هر دو مصحول برای کسانی که می‌خواهند کمتر از ۲۰ میلیون تومان برای خرید گوشی هزینه کنند، گزینه‌ی خوبی محسوب می‌شوند. اما مقایسه بین این دو به کجا خواهد رسید؟ کدام گوشی میان‌رده‌ی ارزشمندتری است؟ در این مطلب همراه ما باشید تا مقایسه پوکو X6 با آنر ۲۰۰ بپردازیم.

گوشی موبایل شیائومی مدل Poco X6 5G دو سیم کارت ظرفیت 256 گیگابایت و رم 12 گیگابایت
گوشی موبایل آنر مدل Lite 200 دو سیم کارت ظرفیت 256 گیگابایت و رم 8 گیگابایت

پوکو X6 در مقابل آنر ۲۰۰ لایت؛ جدول مشخصات فنی


نام گوشی آنر ۲۰۰ لایت پوکو X6 5G
تاریخ رونمایی و عرضه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ – ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ ۲۱ دی ۱۴۰۲ – ۲۲ دی ۱۴۰۲
ابعاد و وزن ۶.۸ × ۷۴.۶ × ۱۶۱.۱ میلی‌متر – ۱۶۶ گرم ۸ × ۷۴.۳ ×۱۶۱.۲  میلی‌متر – ۲۰۹ گرم
کیفیت ساخت تمام پلاستیکی تمام پلاستیک – استاندارد ضد آب IP54
نوع نمایشگر AMOLED با رفرش‌ریت ۹۰ هرتز AMOLED با رفرش‌ریت ۱۲۰ هرتز، پشتیبانی از دالبی ویژن
اندازه ۶.۷ اینچی با نسبت ۸۹.۸ درصدی پنل به بدنه ۶.۶۷ اینچی با نسبت ۸۹.۷ درصدی پنل به بدنه
وضوح تصویر ۱۰۸۰ × ۲۴۱۲ پیکسل با تراکم ۳۹۴ پیکسل بر هر اینچ ۱۲۲۰ × ۲۷۱۲ پیکسل با تراکم ۴۴۶ پیکسل بر هر اینچ
پوشش محافظ صفحه نامشخص گوریلا گلس
سیستم‌عامل و رابط کاربری اندروید ۱۴ / MagicOS 8 اندروید ۱۳ / MIUI 14
مدت زمان به‌روزرسانی نرم‌افزاری و امنیتی ۳ سال نرم‌افزاری و ۴ سال امنیتی
پردازنده و پردازشگر گرافیکی مدیاتک دایمنسیتی ۶۰۸۰ (۶ نانومتر) – Mali-G57 MC2 اسنپدراگون ۷s نسل ۲ – آدرنو ۷۱۰
مشخصات پردازنده ۸ هسته با ۲ هسته Cortex-A76 با فرکانس ۲.۴ گیگاهرتز و ۶ هسته Cortex-A55 با فرکانس ۲ گیگاهرتز ۸ هسته‌ای با ۴ هسته از نوع Cortex-A78 با فرکانس ۲.۴ و ۴ هسته از نوع Cortex-A55 با فرکانس ۱.۹۵ گیگاهرتز
ترکیب حافظه رم و حافظه داخلی ۲۵۶/۸ و ۲۵۶/۱۲ گیگابایت – حافظه از نوع UFS 2.2 ۲۵۶/۸، ۲۵۶/۱۲، ۵۱۲/۱۲ گیگابایت – حافظه از نوع UFS 2.2
دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/1.8 ۶۴ مگاپیکسلی با پشتیبانی از لرزشگیر اپتیکال – گشودگی دیافراگم f/1.8
دوربین دوم ۵ مگاپیکسلی فوق عریض ۸ مگاپیکسلی فوق عریض – زاویه‌ی دید ۱۱۸ درجه
دوربین سوم ماکرو ۲ مگاپیکسلی ماکرو ۲ مگاپیکسلی
کیفیت فیلمبرداری ۱۰۸۰p@30 ۴K@30 و ۱۰۸۰p@30/60
دوربین سلفی ۵۰ مگاپیکسلی ۱۶ مگاپیکسلی
کیفیت فیلمبرداری ۱۰۸۰p@30 ۱۰۸۰p@30/60
اسپیکر مونو استریو
جک ۳.۵ میلی‌متری ندارد دارد
باتری و شارژر ۴۵۰۰ میلی‌آمپر ساعتی – ۳۵ واتی ۵۱۰۰ میلی‌آمپر ساعتی – ۶۷ واتی
رنگ‌بندی آبی ستاره‌ای، مشکی، آبی تیره مشکی، سفید، آبی

پوکو X6 در مقابل آنر ۲۰۰ لایت؛ محتویات درون جعبه


درون بسته‌بندی آنر ۲۰۰ لایت شما جز کابل USB-A به USB-C و گوشی، چیز دیگری نمی‌بینید. البته یک سری دفترچه راهنما وجود دارد که قطعا به کار کسی نمی‌آید. شما باید هزینه شارژر ۳۵ واتی و یک قاب محافظ را به صورت جداگانه برای این گوشی پرداخت کنید که قیمت تمام‌شده‌ی آن را در حال حاضر بیش از ۱ میلیون تومان افزایش می‌دهد.

محتویات درون جعبه پوکو X6

اما از آن طرف درون بسته‌بندی پوکو X6 شما هرآنچه که بخواهید در دسترس‌تان قرار دارد. از قاب محافظ گرفته تا یک شارژر فوق‌العاده سریع ۶۷ واتی که شما را از پرداخت هزینه بیش از ۱ میلیون تومان برای خرید شارژر کاملا بی‌نیاز می‌کند. یک پیروزی بی‌دردسر همین اول راه برای نماینده پوکو.

برنده جعبه‌گشایی؛ پوکو X6 5G


پوکو X6 در مقابل آنر ۲۰۰ لایت؛ طراحی و کیفیت ساخت


از لحاظ طراحی، این دو گوشی واقعا کارمان را سخت کرده‌اند. هر دو گوشی واقعا زیبا هستند و قطعا کاربران عاشقشان خواهند شد. اما بیایید کمی بیشتر و با دقت بررسی‌شان کنیم. پوکو X6 یک گوشی تمام پلاستیکی است که روی پنل پشتی خود یک بخش بسیار بزرگ مشکی رنگ دارد که ماژول دوربین هم بخشی از آن قسمت است. ماژول دوربین نیمی از بخش بالایی صفحه را به خود اختصاص داده و میزبان سه دوربین و یک فلش است.

پنل پشتی Poco X6

در طرف مقابل، در آنر ۲۰۰ لایت یک ماژول دوربین مستطیلی بسیار کوچک‌تر را شاهد هستیم که میزبان سه دوربین و یک فلش LED است. پنل پشتی دو گوشی در یک سری از رنگ‌های خاص، واقعا زیباست و طرح و جلوه‌ی جذابی دارد. در پنل جلو، باز هم دو گوشی متفاوت هستند. البته از لحاظ حواشی اطراف صفحه تقریبا برابرند اما حفره دوربین سلفی در آنر ۲۰۰ لایت درست مثل سری آیفون ۱۵ است و قابلیت گسترش پیدا کردن را دارد؛ به عبارتی ساده‌تر، تعاملی است. اما دوربین سلفی پوکو X6 یک حفره ساده و کوچک است.

نمای جلو و پشت گوشی Honor 200

از لحاظ فریم، هر دو گوشی فریم تختی دارند. اما وزن بسیار کم آنر آن را به مراتب خوش‌دست‌تر و برای استفاده، راحت‌تر می‌کند. این یعنی در دست نگه داشتن آنر لذت‌بخش‌تر است چون وقتی وزن یک گوشی تا این اندازه پایین باشد، اصلا به دست فشار وارد نمی‌کند و در نتیجه در درازمدت شما اصلا احساس خستگی نخواهید کرد. در طرف مقابل پوکو X6 هم از فریم تخت بهره می‌برد ولی وزنش بیش از ۲۰۰ گرم است. این یعنی کافی است یک قاب محافظ معمولی برایش تهیه کنید تا بعد از کمی فعالیت، کاملا احساس خستگی کنید.

نمای جلوی گوشی Poco X6

صحبت از وزن که شد باید بگوییم آنر ۲۰۰ لایت فقط ۱۶۶ گرم وزن دارد در حالی که وزن گوشی رقیب به ۲۰۹ گرم می‌رسد. علاوه بر این‌ها، نماینده آنر فقط ۶.۸ میلی‌متر ضخامت دارد و یکی از خوش‌دست‌ترین و باریک‌ترین گوشی‌های بازار به حساب می‌آید. اما پوکو X6 یک گوشی ۸ میلی‌متری است و کاملا ضخامت آن را حین کار حس خواهید کرد.

فریم آنر 200

از لحاظ ارتفاع و عرض، دو گوشی وضعیت مشابهی دارند. البته که تفاوت بین‌شان وجود دارد ولی آنقدر ناچیز هست که روی آن مانور نمی‌دهیم. برای مثال ارتفاع آنر ۲۰۰ لایت ۱۶۱.۱ میلی‌متر و ارتفاع پوکو X6 حدودا ۱۶۱.۲ میلی‌متر است. یا عرض پوکو ۰.۳ میلی‌متر کمتر از آنر است که این تفاوت‌ها اصلا در عمل حس نمی‌شوند. نکته‌ای که در اینجا اهمیت دارد، میزان حواشی اطراف صفحه است که در هر دو مدل تقریبا ۹۰% است و این یعنی حتی حواشی این دو گوشی هم فرقی با هم ندارد.

فریم پوکو X6

از طراحی که بگذریم، می‌رسیم به کیفیت ساخت. همانطور که در بالا هم اشاره کردیم، هر دو گوشی تماما پلاستیکی هستند. اما پوکو X6 از استاندارد IP54 بهره می‌برد. به این معنا که در برابر پاشش آب مقاوم است. آنر ۲۰۰ لایت هیچ استانداردی ندارد و در نتیجه از این حیث، رقابت را به رقیب سرسختش می‌بازد. البته آنر ۲۰۰ لایت استاندارد ۵ ستاره تست سقوط را دارد که یعنی از کیفیت ساخت خوبی برخوردار هست. اما خبری از استاندارد معروف IP نیست.

برنده طراحی؛ آنر ۲۰۰ لایت

برنده کیفیت ساخت؛ پوکو X6


پوکو X6 در مقابل آنر ۲۰۰ لایت؛ نمایشگر، باتری و شارژر


نمایشگر

در بخش نمایشگر، باز هم برتری از آن پوکو است. این گوشی از پنلی ۶.۶۷ اینچی بهره می‌برد که وضوح تصویر در آن به ۱۲۲۰P می‌رسد. همچنین این پنل با تراکم پیکسلی ۴۴۶ پیکسل بر هر اینچ، دقت و درخشندگی بسیار بالایی در نمایش رنگ‌ها دارد. البته آنر ۲۰۰ لایت هم به لطف پنل OLED خود کیفیت خوبی دارد ولی در مقایسه با پوکو X6 نمی‌تواند حرفی برای گفتن داشته باشد.

مقایسه آنر 200 با پوکو X6 از لحاظ نمایشگر

برتری دیگر پوکو X6 که خیلی واضح است، به رفرش‌ریت آن مربوط می‌شود. این گوشی از پنلی با رفرش‌ریت ۱۲۰ هرتزی بهره می‌برد که در مقایسه با پنل ۹۰ هرتزی رقیب نرمی و روانی بسیار بیشتری را ارائه می‌دهد. نمی‌دانیم چرا آنر در یک گوشی با این محدوده قیمتی از پنل ۹۰ هرتزی استفاده کرده اما فقط می‌دانیم کار بسیار عجیبی بوده که ارزش خرید آن را به شکل قابل توجهی کاهش داده است.

مقایسه پوکو X6 با آنر 200 از لحاظ نمایشگر

نه فقط این موارد، بلکه از لحاظ فناوری‌های پشتیبانی‌شده هم عملکرد نماینده پوکو بهتر است. اما از نظر اندازه و میزان حواشی در اطراف صفحه، دو گوشی وضعیت مشابهی دارند. ناگفته نماند پنل پوکو توسط یک برچسب محافظ گوریلا گلس محافظت می‌شود اما پنل آنر ۲۰۰ لایت هیچ برچسب محافظ رسمی ندارد.

برنده نمایشگر؛ پوکو X6

باتری

از لحاظ طول عمر باتری، هر دو گوشی واقعا عملکرد فوق‌العاده‌ای دارند. هر دو گوشی شما را به راحتی تا یک روز همراهی می‌کنند و چون آنر ۲۰۰ لایت سخت‌افزار قدرتمندی ندارد و نمایشگرش هم ۹۰ هرتزی است، در نتیجه شما حتی اگر تا ۲ روز هم بتوانید در صورت استفاده معمولی با آن کار کنید، جای تعجبی ندارد.

پوکو X6 به لطف باتری بسیار پرظرفیتی که دارد، می‌تواند تا یک روز و حتی ۱ روز و نیم شارژدهی داشته باشد. بنابراین از لحاظ طول عمر باتری، اگرچه نماینده آنر یک باتری با ۶۰۰ میلی‌آمپر ساعت ظرفیت کمتر دارد اما مشخصات فنی آن باعث می‌شود در نهایت شارژدهی بهتری داشته باشد. به خصوص در پخش ویدیو که برتری نماینده آنر محسوس است.

برنده باتری؛ آنر ۲۰۰ لایت

شارژر 67 واتی شیائومی

در بخش شارژر، نماینده پوکو دست بالاتر را دارد. نماینده آنر در مدت ۱۵ و ۳۰ دقیقه، به ترتیب ۱۲ و ۲۶٪ شارژ می‌شود. این در حالی است که پوکو X6 در این دو مدت زمان مشابه ۴۷ و ۷۸٪ شارژ می‌شود که فوق‌العاده است. این یعنی شما فقط کافی است نماینده پوکو را ۱۵ دقیقه به شارژر متصل کنید تا برای ادامه روز شما را همراهی کند. اما آنر حتی با دو برابر این زمان هم نمی‌تواند به میزان قابل اعتمادی از شارژ باتری دست پیدا کند. شارژ شدن کامل آنر ۲۰۰ لایت هم بیش از ۱ ساعت و ۵۰ دقیقه زمان می‌برد که قابل قیاس با پوکو X6 نیست.

برنده شارژر؛ پوکو X6


پوکو X6 در مقابل آنر ۲۰۰ لایت؛ سخت‌افزار و نرم‌افزار


نرم‌افزار

در بخش نرم‌افزار، آنر ۲۰۰ لایت به سری قابلیت‌های مجیک خود می‌نازد. از مدل زبانی مجیک LM گرفته تا مجیک پورتال، مجیک کپسول، مجیک لاک اسکرین، فضای موازی و بسیاری موارد دیگر. با مجیک پورتال، کاربران تجربه‌ای مشابه Circle to Search را خواهند داشت. به این صورت که هر چیزی که می‌خواهند را درگ کرده و درون یک سری از اپ‌ها نظیر گوگل، یوتیوب و… رها می‌کنند تا محتوایی مرتبط با آن دریافت کنند.

Magic Capsule

مجیک کپسول هم به همان تعامل با حفره دوربین سلفی می‌گویند که ضبط صدا، تماس،‌ رسانه و… را در همان قسمت به کاربر نشان می‌دهد. مجیک لاک اسکرین هم به امکانات شخصی‌سازی گسترده‌ای گفته می‌شود که آنر در اختیار کاربران قرار می‌دهد تا بتوانند از طریق آن‌ها، صفحه قفل گوشی‌شان را شخصی‌سازی کنند. فضای موازی هم به کاربران این اجازه را می‌دهد که اپ‌ها را در دو فضای مختلف نصب کنند تا بتوانند به هر اپ با دو حساب کاربری دسترسی داشته باشند.

رابط کاربری MIUI 14

در طرف مقابل، پوکو X6 هم رقیب دست و پا بسته‌ای نیست. این گوشی با پنجره‌های شناور، ابزار ویدیو برای ضبط صفحه، ثبت اسکرین‌شات و…، سایدبار، گزینه‌های شخصی‌سازی متنوع، ریموت کنترل، پوشه‌های بزرگ، مانیتور وضعیت اپ‌ها و… اشاره کرد که البته بسیاری از این قابلیت‌ها در نسخه‌ی چینی MIUI 14 در دسترس قرار دارند. در این بخش، اگرچه هر دو گوشی تا ۳ سال آپدیت نرم‌افزاری و ۴ سال امنیتی دریافت می‌کنند،‌ اما عرضه‌ی آنر ۲۰۰ لایت با اندروید ۱۴ یک سال آن را جلوتر از رقیب نگه می‌دارد.

برنده نرم‌افزار؛ آنر ۲۰۰ لایت

سخت‌افزار

در بخش سخت‌افزار، نیاز خاصی به بررسی نیست. ناگفته پیداست که آنر ۲۰۰ لایت هیچ حرفی برای گفتن در مقابل رقیب قدرتمندش ندارد. پوکو X6 از پردازنده اسنپدراگون ۷s نسل ۲ بهره می‌برد که از ۴ هسته Cortex-A78 و ۴ هسته Cortex-A55 با فرکانس‌های ۲.۴ و ۱.۹۵ گیگاهرتز بهره می‌برد. در طرف مقابل آنر ۲۰۰ لایت از پردازنده دایمنسیتی ۶۰۸۰ بهره می‌برد که ۲ هسته Cortex-A76 و ۶ هسته Cortex-A55 با فرکانس ۲.۴ و ۲.۰ گیگاهرتز دارد.

رابط کاربری MagicOS 8

هر دو گوشی در انجام کارهای سبک عالی هستند اما آنر ۲۰۰ لایت فقط کمی بیشتر از کارهای سبک را به راحتی انجام می‌دهد. اما پوکو X6 می‌تواند سنگین‌ترین بازی‌ها و کارها را هم انجام دهد. اگرچه برای تجربه‌ی سنگین‌ترین بازی‌ها باید تنظیمات گرافیکی را پایین بیاورید اما همینکه می‌توانید بدون مشکل و با کیفیت خوب تجربه‌شان کنید، نقطه عطفی برای نماینده پوکو است. در طرف مقابل آنر نمی‌تواند بازی‌های روز را با کیفیت خوبی اجرا کند.

از لحاظ میزان رم، هر دو گوشی وضعیت مشابهی دارند و با ۸/۱۲ گیگابایت رم عرضه می‌شوند. اما حافظه داخلی پوکو X6 در بهترین مدل ۵۱۲ گیگابایت و حافظه آنر ۲۰۰ لایت هم ۲۵۶ گیگابایت است که یک برتری دیگر برای نماینده شیائومی را نشان می‌دهد.

مقایسه پوکو X6 با آنر 200 از لحاظ سخت‌افزار

از لحاظ پردازنده گرافیکی هم Mali-G57 MC2 به مراتب ضعیف‌تر از آدرنو ۷۱۲ است تا بدین ترتیب برای عاشقان بازی، آنر ۲۰۰ لایت اصلا گوشی مناسبی در مقایسه با پوکو X6 نباشد.

برنده سخت‌افزار؛ آنر ۲۰۰ لایت


پوکو X6 در مقابل آنر ۲۰۰ لایت؛ دوربین


عملکرد آنر ۲۰۰ لایت در بخش دوربین واقعا خوب نیست. این گوشی اگرچه از سنسور ۱۰۸ مگاپیکسلی بهره می‌برد اما به خاطر نبود لرزشگیر اپتیکال، نمی‌تواند تصاویری با کیفیت مشابه پوکو X6 ثبت کند. در طرف مقابل نماینده پوکو از یک سنسور ۶۴ مگاپیکسلی با لرزشگیر اپتیکال بهره می‌برد که توانایی بالایی در ثبت تصاویر دارد.

مقایسه پوکو X6 با آنر 200 از لحاظ دوربین

همچنین پوکو قادر است در وضوح ۴K به فیلمبرداری بپردازد اما نماینده آنر فقط در وضوح ۱۰۸۰P آن هم با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه قادر به فیلمبرداری است. بدین ترتیب اصلا نمی‌توان این دو گوشی را از لحاظ فیلمبرداری با هم مقایسه کرد.

در بخش دوربین سلفی اما آنر به لطف سنسور ۵۰ مگاپیکسلی خود عملکرد خوبی از خود به نمایش می‌گذارد. البته فیلمبرداری آن همچنان با سرعت کمتری از رقیب صورت می‌گیرد (۱۰۸۰P@30 در مقابل ۱۰۸۰P@30/60) اما با این حال نماینده آنر عملکرد بسیار خوبی از این حیث دارد و کاربران را کاملا راضی نگه می‌دارد. دوربین ۱۶ مگاپیکسلی پوکو هم عملکرد خوبی در عکاسی دارد اما خیلی نمی‌توان روی عکس‌های سلفی آن حساب ویژه‌ای باز کرد.

برنده دوربین‌های پنل پشتی؛ پوکو X6

برنده دوربین سلفی؛ آنر ۲۰۰ لایت


پوکو X6 در مقابل آنر ۲۰۰ لایت؛ سخن پایانی


در مقایسه آنر ۲۰۰ لایت و پوکو X6، اتفاقات جالب زیادی افتاد. در حالی که انتظار می‌رفت نماینده پوکو کار سختی برای شکست دادن نماینده آنر نداشته باشد، اما گوشی باریک و جذاب آنر در بسیاری از بخش‌ها توانست خوب و در حد و اندازه‌های رقیب سرسختش ظاهر شود. به صورت کلی، آنر ۲۰۰ لایت و پوکو X6 در بخش‌های زیر نسبت به هم برتری داشتند؛

مقایسه آنر 200 با پوکو X6 از لحاظ رنگ‌بندی

محتویات درون بسته‌بندی پوکو X6
طراحی آنر ۲۰۰ لایت
کیفیت ساخت پوکو X6
نمایشگر پوکو X6
باتری آنر ۲۰۰ لایت
سرعت شارژر پوکو X6
نرم‌افزار آنر ۲۰۰ لایت
سخت‌افزار پوکو X6
دوربین اصلی پوکو X6
دوربین سلفی آنر ۲۰۰ لایت

مقایسه پوکو X6 با آنر 200 از لحاظ رنگ‌بندی

همانطور که مشاهده می‌کنید، پوکو X6 در ۶ بخش و آنر ۲۰۰ لایت هم در ۴ بخش از رقیب خود بهتر ظاهر شدند. حال این بستگی به شما دارد که کدام یک از این موارد برایتان اهمیت بیشتری دارد. اگر طراحی، وزن کم، خوش‌دستی، طول عمر باتری، کیفیت و امکانات نرم‌افزاری و کیفیت دوربین سلفی را ترجیح می‌دهید، نماینده آنر گزینه‌ی بهتری است. در غیر این صورت به دنبال هرچه غیر از این موارد باشید، پوکو X6 تمام آن‌ها را به بهترین شکل ممکن در اختیار شما قرار می‌دهد.

loading...
آنر ۲۰۰ لایت یا پوکو X6؟ کدام گوشی ارزش خرید بیشتری دارد؟
گوشی موبایل شیائومی مدل Poco X6 5G دو سیم کارت ظرفیت 256 گیگابایت و رم 12 گیگابایت
گوشی موبایل آنر مدل Lite 200 دو سیم کارت ظرفیت 256 گیگابایت و رم 8 گیگابایت

منبع: دیجی‌کالا مگ

سوالات متداول درباره پوکو X6 و آنر ۲۰۰ لایت
آیا این دو گوشی با شارژر عرضه می‌شوند؟
آنر ۲۰۰ لایت خیر اما پوکو X6 با شارژر ۶۷ واتی عرضه می‌شوند.
آنر ۲۰۰ لایت ظرف چند دقیقه شارژ می‌شود؟
این گوشی در مدت زمان ۱ ساعت و ۵۰ دقیقه شارژ می‌شود.
آیا این دو گوشی ضد آب هستند؟
خیر. هیچ یک از این دو گوشی ضد آب نیستند اما پوکو X6 استاندارد مقاومت در برابر پاشش آب را دارد.
آیا این دو گوشی برای بازی مناسب هستند؟
پوکو X6 گزینه‌ی بسیار جذاب‌تری برای بازی کردن است. هرچند با آنر ۲۰۰ لایت هم می‌توانید بازی‌های معمولی و گاها نیمه سنگین را هم اجرا کنید.
راهنمای خرید گوشی موبایل


برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

یک دیدگاه
  1. کاربر خوب

    تو این موقعیت یه دونه honor x50 gt میندازیم جونش تا معلوم بشه کی وسط ادعاش میشه

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X