پوکو X5 پرو، گلکسی A54 و ردمی نوت ۱۲ پرو؛ کدام برای گیمینگ مناسب‌تر است؟

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱۳ دقیقه
پوکو X5 پرو گلکسی A54 ردمی نوت 12 پرو

در این مطلب به مقایسه‌ی سه گوشی میان‌رده‌ی پرفروش بازار یعنی پوکو X5 پرو، گلکسی A54 و ردمی نوت ۱۲ پرو ۵G در انجام بازی‌های محبوب و سنگین می‌پردازیم تا ببینیم کدام گوشی می‌تواند از این مقایسه سربلند بیرون بیاید.

گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy A54 5G دو سیم کارت ظرفیت 128 گیگابایت و رم 8 گیگابایت
گوشی موبایل شیائومی مدل Redmi Note 12 Pro 5G دو سیم کارت ظرفیت 256 گیگابایت و رم 8 گیگابایت - گلوبال
گوشی موبایل شیائومی مدل Poco X5 Pro 5G دو سیم کارت ظرفیت 256 گیگابایت و رم 8 گیگابایت - گلوبال

مقدمه


طی چند سال اخیر، شرکت‌های تولیدکننده‌ی گوشی‌های هوشمند به لطف افزایش شدید توان پردازشی پردازنده‌های امروزی توانسته‌اند گوشی‌های میان‌رده‌ای تولید کنند که از لحاظ قدرت و کیفیت سخت‌افزاری، در حد و اندازه‌های پرچم‌دارهای یکی دو نسل قبل ظاهر می‌شوند. در نتیجه انجام بازی در این گوشی‌ها هم به امری عادی تبدیل شده است در حالی که قبلا فقط می‌شد بازی‌های سنگین را روی پرچم‌دارها اجرا کرد و لذت برد.

در حال حاضر گوشی‌های میان‌رده‌ی زیادی در بازار وجود دارند که قدرت پردازشی بالایشان امکان انجام بازی‌های روز با کیفیت بالا را به آن‌ها می‌دهد. اما در این مطلب قصد داریم به معرفی سه مورد از جدیدترین و بهترین گوشی‌های میان‌رده‌ی بازار در انجام ۵ بازی زیر بپردازیم تا ببینیم در نهایت کدام یک می‌تواند سربلند ظاهر شود.

  • Genshin Impact
  • پابجی موبایل
  • پابجی New State
  • کال آو دیوتی موبایل
  • فورتنایت

این بازی‌ها از جمله سنگین‌ترین بازی‌های روز محسوب می‌شوند که اگر محصولی بتواند در انجام این بازی‌ها سربلند بیرون بیاید، قطعا می‌تواند در انجام سایر بازی‌ها هم به خوبی از پس نیازهای شما بر بیاید. در ادامه با ما همراه باشید تا شما را با عملکرد سه گوشی گلکسی A54، پوکو X5 پرو و ردمی نوت ۱۲ پرو به پردازنده‌های به ترتیب اگزینوس ۱۳۸۰، اسنپدراگون ۷۷۸G و دایمنسیتی ۱۰۸۰ در انجام این بازی‌ها آشنا کنیم.


آشنایی با پردازنده‌های اگزینوس ۱۳۸۰، اسنپدراگون ۷۷۸G و دایمنسیتی ۱۰۸۰


اگزینوس ۱۳۸۰

اگزینوس ۱۳۸۰ یکی از بهترین پردازنده‌های سطح متوسط سامسونگ به حساب می‌آید که در گوشی‌هایی نظیر گلکسی A54، گلکسی M54 و F54 نیز به عنوان قلب تپنده ایفای نقش می‌کند. در نتیجه یک پردازنده‌ی کاملا جدید محسوب می‌شود که در تاریخ ۲۰/۱۲/۲۰۲۲ هم رسما رونمایی شد. این پردازنده از ۸ هسته بهره می‌برد که با ترتیب ۴ + ۴ در کنار هم قرار گرفته‌اند. نوع هسته‌های به کار رفته در این گوشی هم Cortex-A78 و Cortex-A55 است که در ۴ ترکیب نخست فرکانس به ۲٫۴ و در ۴ ترکیب دوم هم فرکانس به ۲ گیگاهرتز می‌رسد. به عنوان پردازشگر گرافیکی هم از یک تراشه‌ی Mali G615 استفاده شده که تا ۱۲ گیگابایت حافظه‌ی رم را پشتیبانی می‌کند. اگزینوس ۱۳۸۰ مبتنی بر لیتوگرافی ۵ نانومتری است و با مصرف انرژی تنها ۵ وات، یکی از کم‌مصرف‌ترین پردازنده‌های میان‌رده‌ی بازار روی کاغذ محسوب می‌شود. این پردازنده از اینترنت ۵G هم پشتیبانی می‌کند.

دایمنسیتی ۱۰۸۰

پردازنده‌ی مدیاتک دایمنسیتی ۱۰۸۰ اگرچه روی کاغذ یک تراشه‌ی نسبتا ضعیف‌تر از دو رقیب دیگر به نظر می‌رسد اما آنقدر از لحاظ پایداری زیر فشار سنگین عملکرد حیرت‌انگیزی داشته که می‌توان آن را به عنوان یک رقیب جدی برای پردازنده‌های قدرتمندتر در نظر گرفت. این تراشه که مثل اگزینوس ۱۳۸۰ در اواخر سال گذشته (۱۱/۱۰/۲۰۲۲) راهی بازار شده، از ۸ هسته بهره می‌برد که با ترتیب ۲ +‌۶ در کنار هم قرار گرفته‌اند. دو هسته‌ی نخست از نوع Cortex-A78 با فرکانس ۲٫۶ و شش هسته‌ی دوم هم از نوع Cortex-A55 با فرانس ۲ گیگاهرتز هستند. به عنوان پردازشگر گرافیکی هم Mali-G68 MC را شاهد هستیم که یک تراشه‌ی بسیار کارآمد محسوب می‌شود و پایداری آن هم مثال‌زدنی است. دایمنسیتی ۱۰۸۰ یک تراشه‌ی ۶ نانومتری با توان مصرفی ۱۰ وات است و در نهایت هم از ۱۶ گیگابایت رم پشتیبانی می‌کند. این پردازنده از اینترنت ۵G هم پشتیبانی می‌کند.

اسنپدراگون ۷۷۸G

قدرتمندترین پردازنده‌ی این لیست روی کاغذ و یکی از بهترین پردازنده‌های میان‌رده‌ی موجود در بازار، اسنپدراگون ۷۷۸G است. این محصول هم مثل بسیاری از پردازنده‌های دیگر از جمله دو رقیب خود در این لیست از هشت هسته بهره می‌برد اما این بار شاهد ترتیب متفاوتی برای قرارگیری هسته‌ها در کنار هم هستیم. هسته‌ها در این تراشه مثل پرچم‌دارها چیده شده‌اند و با ترکیب ۱ +‌ ۳ + ۴ در کنار  هم حضور دارند. هسته‌ی نخست از نوع Cortex-A78 با فرکانس ۲٫۴ گیگاهرتز، سه هسته‌ی دوم از همین نوع با فرکانس ۲٫۲ گیگاهرتز و چهار هسته‌ی آخر هم از نوع Cortex-A55 با فرکانس ۱٫۹ گیگاهرتز هستند. در کنار پردازشگر گرافیکی آدرنو ۶۴۲L، این تراشه به خوبی از پس بازی‌های روز بر می‌آید. اسنپدراگون ۷۷۸G یک تراشه‌ی ۶ نانومتری با توان مصرفی ۵ وات است که از اینترنت ۵G هم مثل دو رقیب خود بهره می‌برد. این تراشه که در تاریخ ۱۵/۵/۲۰۲۱ رونمایی و راهی بازار شده، قدیمی‌ترین پردازنده‌ی این لیست بوده و در نهایت از ۱۶ گیگابایت حافظه‌ی رم هم پشتیبانی می‌کند.


مقایسه‌ی گلکسی A54 و ردمی نوت ۱۲ پرو و پوکو X5 پرو در اجرای بازی‌ها


۱. Genshin Impact


Genshin Impact

یکی از سنگین‌ترین بازی‌های حال حاضر برای گوشی‌های موبایل، Genshin Impact است. برای اجرای این بازی شما نیاز به حداقل ۳ گیگابایت رم خالی و ۸ گیگابایت فضای خالی در حافظه‌ی داخلی نیاز خواهید داشت. هرچند سیستم پیشنهادی برای اجرای این بازی باید ۴ گیگابایت حافظه‌ی رم یا بیشتر داشته باشد تا بازی به خوبی روی آن اجرا شود.

پوکو X5 پرو با اسنپدراگون ۷۷۸G

اگر بخواهید تمام تنظیمات را روی حالت مکس قرار دهید، پوکو X5 پرو با تراشه‌ی قدرتمندش در هر صورت فریم ریت ۶۰ را به شما نخواهد داد چرا که فشار زیادی به آن وارد خواهد شد. اما می‌توانید برای اجرای این بازی با تنظیمات گرافیکی نسبتا بالا با این گوشی روی ۵۰ فریم بر ثانیه حساب کنید که فوق‌العاده است. نکته‌ای هم که باعث برتری پوکو X5 در تست‌ها شده، عملکرد خارق‌العاده‌ی آن در خنک‌سازی پردازنده است به این صورت که در تست‌های صورت گرفته روی این گوشی، پردازنده توانست بعد از یک ساعت فشار سنگین، بیش از ۹۵٪ توان خود را حفظ کند تا رکوردی استثنائی و تکرار نشدنی به ثبت برسد. این یعنی شما با پوکو X5 پرو با خیال راحت می‌توانید بازی‌های روز را اجرا کرده و تا ساعت‌ها بدون نگرانی بازی کنید.

گلکسی A54 با اگزینوس ۱۳۸۰

عملکرد کهکشانی سامسونگ هم در اجرای بازی گنشین ایمپکت خوب بود اما از آن جایی که این محصول در پایداری عملکرد، کمی مشکل دارد و همچنین خیلی هم برای بازی بهینه نشده است، پس از مدت زمان کمی بازی کردن با افت فریم مواجه می‌شود به گونه‌ای که مجبور می‌شوید بازی را با فریم ریت تقریبا ۳۰ تجربه کنید که تجربه‌ی لذت‌بخشی نخواهد بود. البته باید به این نکته هم اشاره کنیم که اگر به مدت طولانی با گوشی بازی نکنید، می‌توانید حتی در این بازی سنگین هم با A54 فریم ریت بیشتر از ۳۰ را به راحتی دریافت کنید اما در درازمدت این میزان اصلا پایدار نیست.

ردمی نوت ۱۲ پرو با دایمنسیتی ۱۰۸۰

یکی از مزیت‌های اصلی پردازنده‌های دایمنسیتی به پایداری آن‌ها بر می‌گردد. جایی که داغی بسیار کم و افت عملکرد نامحسوسی را از این پردازنده‌ها زیر فشار سنگین شاهد هستیم. همین موضوع سبب شده توان اولیه‌ی این گوشی اگرچه در مقایسه با بسیاری از پردازنده‌های دیگر کمتر است اما در درازمدت چون توانش را زیاد از دست نمی‌دهد، می‌تواند پا به پای خیلی از رقبا به کار خود ادامه دهد. از جمله اجرای بازی گنشین ایمپکت خود این پردازنده توانست عملکرد نسبتا مشابهی با اگزینوس ۱۳۸۰ (تقریبا ۴۰ فریم) و البته ضعیف‌تر از اسنپدراگون ۷۷۸G در پوکو X5 پرو از خود به نمایش بگذارد.


۲. پابجی موبایل


پابجی موبایل

پابجی موبایل به اندازه‌ی گنشین سنگین نیست اما به خاطر ماهیت آنلاین و چند نفره بودن، فشار زیادی به پردازنده‌ی گوشی وارد می‌کند. البته فشاری که این بازی به گوشی‌ها وارد می‌کند به اندازه‌ی کال آو دیوتی نیست ولی باز هم می‌توان از آن به عنوان یک چالش خوب برای محک زدن توان سخت‌افزاری گوشی‌ها استفاده کرد.

پوکو X5 پرو با اسنپدراگون ۷۷۸G

با قرار دادن تنظیمات روی حالت High، پابجی روی پوکو X5 پرو به بهترین شکل ممکن و بدون هیچگونه لگ یا افت فریمی اجرا خواهد شد و حتی می‌توانید مدت زمان زیادی را هم بدون مشاهده‌ی هیچ فشار زیادی به ادامه‌ی بازی بپردازید. این گوشی قادر است بازی یادشده را در فریم حداقل ۶۰ برای شما به اجرا در بیاورد.

گلکسی A54 با اگزینوس ۱۳۸۰

نماینده‌ی تازه‌وارد سامسونگ هم مشکلی از بابت اجرای پابجی نداشت و خیلی راحت توانست با نرخ ۶۰ فریم از پس آن برآید. اما همانطور که گفته شده، عدم بهینه‌سازی خوب این تراشه سبب شده تا بعد از کمی تحمل فشار سنگین، با افت عملکرد پردازشی مواجه شده و افت فریم محسوسی را شاهد باشید. هرچند این اتفاق بعد از مدت زمان نسبتا طولانی در بازی رخ می‌دهد (۳۰ ساعت یا بیشتر).

ردمی نوت ۱۲ پرو با دایمنسیتی ۱۰۸۰

دایمنسیتی ۱۰۸۰ قادر است پابجی موبایل را به راحتی با نرم ۶۰ فریم به اجرا در بیاورد اما در صورت اعمال تنظیمات گرافیکی سنگین، قطعا باید انتظارات خود را به فریم‌ریت کمتر محدود کنید. اما خیلی امکانش کم است با هر سه پردازنده، به نرخ کمتر از ۵۰ فریم دست پیدا کنید. توجه داشته باشید این پردازنده به خاطر بهینه بودن عالی می‌تواند حتی از اگزینوس ۱۳۸۰ هم در این بازی بهتر ظاهر شود.


۳. پابجی New State


پوکو X5 پرو گلکسی A54 ردمی نوت 12 پرو

پابجی New State مثل همان پابجی موبایل اما با گرافیک بهتر است. به این صورت که شما در اجرای این بازی فشار بیشتری را روی گوشی خود احساس خواهید کرد. در نتیجه باید انتظار داشته باشید عملکرد سه گوشی یادشده در اجرای آن به شکل محسوسی ضعیف‌تر از عملکرد آن‌ها در اجرای پابجی موبایل باشد.

پوکو X5 پرو با اسنپدراگون ۷۷۸G

پوکو X5 پرو با پردازنده‌ی قدرتمند خود در اجرای این بازی خم به ابرو نیاورد و توانست خیلی راحت به نرخ ۶۰ فریم دست پیدا کند. البته با قرار دادن تنظیمات روی حالت مکس و کمی بازی کردن این میزان به ۴۰ فریم بر ثانیه هم کاهش پیدا می‌کند. به عبارتی دیگر، این گوشی در بدترین حالت، ۴۰ فریم را قطعا به شما خواهد داد که باز هم عدد قابل قبولی است.

گلکسی A54 با اگزینوس ۱۳۸۰

گلکسی A54 در مقایسه با دو گوشی دیگر اندکی در اجرای این بازی با مشکل مواجه شد ولی باز هم مشکل آنقدر جدی نبود که بخواهیم بگوییم نتوانست از پسش بر بیاید. این گوشی هم توانست با نرخ فریم بین ۳۰ تا ۵۰، بازی یادشده را اجرا کند. گهگاهی فریم ریت بازی حتی به ۲۸ یا ۲۹ هم می‌رسد اما خیلی در این محدوده نمی‌ماند و باز هم افزایش پیدا می‌کند. اما قطعا آن نرمی و سهولت بازی با پوکو X5 پرو را در این گوشی نخواهید داشت.

ردمی نوت ۱۲ پرو با دایمنسیتی ۱۰۸۰

دایمنسیتی ۱۰۸۰ قادر است پابجی موبایل New State را با نرخ فریم ۴۰ تا ۶۰ اجرا کند. این یعنی عملکرد آن اندکی شبیه به اسنپدراگون ۷۷۸G است با این تفاوت که شما پایداری که در پوکو X5 پرو در نرخ فریم بالاتر را شاهد بودید، در این گوشی شاهد نخواهید بود.


۴. کال آو دیوتی موبایل


پوکو X5 پرو گلکسی A54 ردمی نوت 12 پرو

کال آو دیوتی موبایل یکی از سنگین‌ترین و در عین حال محبوب‌ترین بازی‌های سبک بتل رویال برای گوشی‌های موبایل است که تجربه‌ی آن نیازمند داشتن یک گوشی با سخت‌افزار خوب و بهینه است که خوشبختانه هر سه گوشی این لیست چنین توانایی را دارند. یعنی شما با هر سه‌ی این گوشی‌ها قادر با انجام بازی یادشده خواهید بود، اما تفاوت چقدر است؟

پوکو X5 پرو با اسنپدراگون ۷۷۸G

پوکو X5 پرو آنقدر در اجرای این بازی عالی عمل کرد که جای هیچ بحثی را باقی نگذاشت. نه خبری از داغ کردن بود، نه افت فریم محسوس. حتی در صورت قرار دادن بازی روی بالاترین تنظیمات و فریم ریت خیلی بالا، باز هم این گوشی مشکلی نداشت و به راحتی این بازی را اجرا کرد.

گلکسی A54 با اگزینوس ۱۳۸۰

اگزینوس ۱۳۸۰ اما به طور متوسط توانست به نرخ فریم تقریبا ۴۰ دست پیدا کند که باز هم خبر خوبی برای علاقه‌مندان به A54 است چرا که با این نرخ فریم، می‌توان بدون هیچ لرزش خاصی بازی را تجربه کرد. اما نمی‌توانید با اعمال بالاترین تنظیمات گرافیکی،‌ برای مدت زمان طولانی فریم ریت خوبی در این گوشی دریافت کنید.

ردمی نوت ۱۲ پرو با دایمنسیتی ۱۰۸۰

دایمنسیتی ۱۰۸۰ قادر است به لطف بهینگی عالی، قادر است کال آو دیوتی را با تنظیمات گرافیکی متوسط، با فریم ریت ۶۰ به راحتی اجرا کند. این یعنی عملکرد آن کمی ضعیف‌تر از اسنپدراگون ۷۷۸G و اندکی بهتر از اگزینوس ۱۳۸۰ است که اصلا برای بازی بهینه نشده و نباید انتظار زیادی از آن داشت.


۵. فورتنایت


پوکو X5 پرو گلکسی A54 ردمی نوت 12 پرو

فورتنایت جز آن دسته از بازی‌هایی است که هر گوشی به راحتی از پس اجرای آن بر نمی‌آید. این بازی به خاطر جلوه‌های بصری گوناگون و سبک بتل رویال بودن خود، فشار زیادی را به منابع سخت‌افزاری سیستم تحمیل می‌کند.

پوکو X5 پرو با اسنپدراگون ۷۷۸G

پوکو X5 پرو با اسنپدراگون ۷۷۸G توانست با بالاترین تنظیمات گرافیکی، به فریم‌ریت ثابت ۳۰ دست پیدا کند. اگر اندکی کیفیت گرافیک را کاهش دهید، می‌توانید به ۶۰ فریم هم دست پیدا کنید.

گلکسی A54 با اگزینوس ۱۳۸۰

در اگزینوس ۱۳۸۰ هم با اعمال سنگین‌ترین تنظیمات گرافیکی، می‌توانید به ۳۰ فریم دست پیدا کنید اما گهگاهی باید لگ و کندی را هم به جان بخرید. مگر اینکه اندکی از کیفیت گرافیکی بازی بکاهید که قطعا تجربه‌ی لذت‌بخش‌تری در این صورت خواهید داشت.

ردمی نوت ۱۲ پرو با دایمنسیتی ۱۰۸۰

دایمنسیتی ۱۰۸۰ به کار رفته در ردمی نوت ۱۲ پرو هم عملکردی مشابه دو تراشه‌ی دیگر از خود به نمایش گذاشت و توانست پا به پای آن‌ها پیش بیاید. هرچند به صورت کلی اندکی از اسنپدراگون ۷۷۸G ضعیف‌تر ظاهر شد و بیشتر نوسان خود را بین ۴۰ تا ۵۰ فریم تجربه کرد.


مقایسه‌ی گلکسی A54 و ردمی نوت ۱۲ پرو و پوکو X5 پرو در بنچمارک‌ها


نام گوشی گلکسی A54 ردمی نوت ۱۲ پرو پوکو X5 پرو
گیک‌بنچ ۵ تک / چند هسته‌ای ۷۷۰ / ۲۷۰۳ ۷۵۸ / ۲۲۲۹ ۷۸۱ / ۲۹۳۰
GFX Car Chase ES 3.1 ۲۵ ۲۲ ۲۸
۳DMark Wild Life ۲۸۱۸ ۲۲۵۵ ۲۴۷۷
AnTuTu 9 ۵۰۶۶۷۸ ۴۹۰۵۲۶ ۵۳۱۳۹۸
  • گیک‌بنچ: تستی که پردازنده را در حالت پردازش تک و چند هسته‌ای تحت فشار سنگین قرار می‌دهد تا مشخص شود چقدر طول می‌کشد تا پردازنده یک فعالیت را در حالت‌های مختلف به سرانجام برساند.
  • GFX Car Chase ES 3.1: تستی که گوشی را با شبیه‌سازی اجرای محتوای شبیه به بازی مورد ارزیابی گرافیکی قرار می‌دهد تا توان گرافیکی دستگاه مشخص شود.
  • ۳DMark Wild Life: تستی که فشار فوق‌العاده سنگین را برای مشخص کردن توان گرافیکی سیستم به آن وارد می‌کند. هدف این تست بررسی عملکرد کلی دستگاه پس از مدت زمان طولانی است.
  • AnTuTu 9: این بنچمارک عملکرد کلی یک دستگاه را در نظر می‌گیرد و امتیازی که در نتیجه‌ی آن به دست می‌آید هرچه بیشتر باشد یعنی دستگاه مورد نظر به صورت کلی عملکرد خوبی در زمینه‌های مختلف خواهد داشت.

ردمی نوت ۱۲، پوکو X5 پرو و گلکسی A54؛ سخن پایانی

همانطور که مشاهده کردید، اسنپدراگون ۷۷۸G توانست خیلی راحت، دو پردازنده‌ی دیگر را در انجام بازی‌ها پشت سر بگذارد که با توجه به هسته‌های پردازشی قدرتمندی که دارد اصلا دور از انتظار هم نبود. اگزینوس ۱۳۸۰ مثل یک اسب چابکی است که سامسونگ ترجیح داده آن را به تنه‌ی درخت ببندد. در واقع یعنی پتانسیل زیادی دارد اما سامسونگ آن را برای بازی بهینه نکرده و فقط در بخش دوربین، نمایش محتوا و… به آن توجه کرده تا بدین ترتیب شما در اکثر بازی‌ها، نتوانید آنچه که می‌خواهید را داشته باشید. امیدواریم در آینده با ارائه‌ی آپدیت‌های نرم‌افزاری این وضعیت بهتر شود. دایمنسیتی ۱۰۸۰ هم به خاطر بهینگی بالا و همچنین پایداری عالی، توانست در اکثر تست‌ها واقعاً تحسین‌برانگیز ظاهر شود. هرچند نه به خوبی پوکو X5 پرو با تراشه‌ی قدرتمندش. به نظر شما کدام گوشی با این وضعیت ارزش خرید بیشتری دارد؟

loading...
به نظر شما کدام گوشی ارزش خرید بیشتری دارد؟

منبع: GSMArena

سوالات متداول درباره پوکو X5 پرو، گلکسی A54 ردمی نوت ۱۲ پرو
گلکسی A54 از ۴ هسته Cortex-A78 بهره می‌برد؛ چرا باز هم از دایمنسیتی ۱۰۸۰ در برخی از بازی‌ها ضعیف‌تر ظاهر شده است؟
به صورت کلی پردازنده‌های اگزینوس برای بازی بهینه نمی‌شوند بلکه در انجام کارهای روزمره نظیر وب‌گردی، تماشای ویدیو، عکاسی و فیلم‌برداری و... عملکرد بهتری دارند. در نتیجه دایمنسیتی ۱۰۸۰ نصف هسته‌ی Cortex-A78 باز هم بهتر ظاهر می‌شود.
نتیجه‌ی بنچمارک چقدر مهم است؟
نکته‌ای که وجود دارد این است؛ اگر بنچمارک نشان داده گوشی امتیاز خیلی بالایی کسب نکرده، باید بدانید در دنیای واقعی شما شاید حتی نتوانید فشاری نزدیک به فشار بنچمارک را به گوشی خود وارد کنید. در نتیجه جای نگرانی نیست. اما اگر امتیاز خیلی پایین باشد، متوجه خواهید شد گوشی‌تان در چه بخش‌هایی ضعف دارد. بنابراین بنچمارک مهم است اما فشاری که طی آن به گوشی وارد می‌شود از فشار دنیای واقعی بیشتر است.
آیا گلکسی A54 برای بازی کردن مناسب نیست؟
بله. این گوشی قدرت سخت‌افزاری مطلوبی دارد و برای بازی مناسب است اما پردازنده‌ی اگزینوس آن خیلی بهینه نیست مگر اینکه سامسونگ با عرضه‌ی آپدیتی شرایط را بهتر کند.
راهنمای خرید گوشی موبایل


برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

یک دیدگاه
  1. مسعود

    من از دیجیکالا همین x5 pro را خریدم قبلش هم ۱۱T داشتم مشکلم با ۵ پرو اینه که تو شب و یه جای تاریک صفحه کاملا مشکی نیست خاصیت صفحه های امولد اینه که شما وقتی صفحه همیشه روشن را فعال میکنی فقط پیکسلهای اون قسمت ساعت روشن هستن ولی تو این گوشی کل صفحه یه بک لایت سفیدی داره فقطم تو جای تاریک مشخصه که خیلی رو مخه بنظرم صفحه نمایش کیفیت خوبی نداره

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X