فیلم‌های نامزد‌ اسکار ۲۰۲۱ با چه بودجه‌ای تولید شدند؟

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱۴ دقیقه
آمار و ارقام فیلم‌های نامزد اسکار 2021

نودو‌سومین دوره‌ی جوایز آکادمی علوم و هنرهای سینما که به اسکار شهرت دارد، از هر جهت استثنائی بود و در خاطر خواهد ماند. در اسکار ۲۰۲۱ فیلم‌هایی حاضر شدند و به نمایش درآمدند که در دوران پاندمی طاقت‌فرسای کرونا ساخته شده بودند و به دلیل تأثیرات چشم‌گیری که این بیماری مهلک بر تمامی جوانب تکنولوژی و هنر از جمله سینما گذاشته بود، شاهد ساخت آثاری با آمار و ارقامی متفاوت بودیم. بودجه‌ی ساخت اثر به طرز چشمگیری کاهش پیدا کرد و تعداد عوامل دخیل در ساخت فیلم به مراتب کمتر از گذشته بودند. با این حال سختی‌ها و پیچیدگی‌های جریان کار هم به دلیل پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی نسبت به گذشته افزایش پیدا کرده بود. اما با این حال اعداد هیچ وقت دروغ نمی‌گویند.

در نوشته‌ی زیر خطر لو‌رفتن بخشی از داستان فیلم‌ وجود دارد.

در لیست زیر با معرفی و بررسی نامزد‌های بهترین فیلم در مراسم اسکار امسال، نگاهی اجمالی به این فیلم‌ها از دید آمار خواهیم داشت و خلاصه‌ای از این فیلم‌‌ها و مسائل پیرامون آن را بررسی خواهیم کرد.

۸. میناری (Minari)

میناری اسکار ۲۰۲۱

  • کارگردان: لی آیزاک چانگ
  • بازیگران: استیون یئون، هان یه ری، یون یو جانگ و…
  • بودجه‌ی ساخت: ۲ میلیون دلار
  • عوامل ساخت: ۱۲۹ نفر
  •  مدت فیلم‌برداری: ۲۵ روز
  • مدت انجام مراحل فنی: ۷۰ روز

این فیلم داستان خانواده‌ای را روایت می‌کند که در آرزوی داشتن زمینی برای خود هستند تا در آن کشاورزی کنند. مرد بلند‌پرواز کره‌‌ای-آمریکایی، با خانواده‌ی خود از کالیفرنیا به روستایی در آرکانزاس نقل مکان می‌کند تا زندگی جدیدی را برای خود شروع کنند و از کار تعیین جنسیت جوجه‌ها دست بکشند و به رویای خیالی آمریکایی خود دست پیدا کنند. با این حال همیشه شروع یک زندگی متفاوت چالش‌برانگیز است و همیشه این سؤال مطرح می‌شود که چه چیزی برای خانواده بهترین است و صرف اینکه بگوییم زمینی ۵۰ هکتاری بخریم و در آن، میوه و سبزیجات کره‌ای بکاریم و بعد آن‌ها را بفروشیم، تنها گفتنش راحت است و وقتی نوبت به عمل می‌رسد، مرد راه می‌خواهد. اما تعهدات خالصانه، مشکلات فرهنگی، امید‌هایی که رفته‌رفته از زندگی آن‌ها رخت ‌می‌بندد و مشکلات اقتصادی که هیچ وقت تمامی ندارد، مرد خانواده را مجاب می‌کند تا در آرکانزاس به فعالیت خودش ادامه بدهد. گویا تکه‌ای از بهشت موعود را در خاک سیاه رنگ آرکانزاس پیدا کرده است اما آیا گیاه میناری به آن‌ها کمک خواهد کرد تا آن‌ها سر و سامانی پیدا کنند‌؟

فیلم میناری برای اولین بار در جشنواره ساندنس ۲۰۲۰ به اکران درآمد و توانست نظر منتقدان را به خود جلب کند و به عقیده‌‌ی بسیاری یکی از بهترین فیلم‌های سال ۲۰۲۰ محسوب می‌شود. دو بازیگر این فیلم یعنی استیون یوئن و یون یو جانگ به خاطر نقش‌آفرینی‌های خود توانستند به ترتیب نامزد جایزه‌ی اسکار بهترین بازیگر نقش اصلی مرد و بهترین بازیگر نقش مکمل زن بشوند که در نهایت یون یو جانگ توانست با وجود رقبای قدری مثل گلن کلوز، اولیویا کلمن و آماندا سایفرد که به نظر می‌رسید شانس بیشتری برای تصاحب این جایزه دارند، مجسمه‌ی طلایی را از آن خود کند.

۷. پدر (The Father)

پدر اسکار ۲۰۲۱

  • کارگردان: فلوریان زلر
  • بازیگران: آنتونی هاپکینز، اولیویا کلمن، اولیویا ویلیامز و…
  • بودجه‌ی ساخت: ۲۰ میلیون دلار
  • عوامل ساخت: ۱۳۷ نفر
  •  مدت فیلم‌برداری: ۳۵ روز
  • مدت انجام مراحل فنی: ۹۰ روز

اقتباسی موفق از نمایش نامه‌ای به همین نام نوشته‌ی فلوریان زلر فرانسوی که پیش از این تئاتر این نمایش‌نامه را هم در سال ۲۰۱۴ در لندن و در سال ۲۰۱۶ در نیوریورک روی صحنه برده بود و و توانسته‌بود به جوایز معتبری از جمله بهترین نمایش جایزه‌ی تونی دست یابد اما زلر که صحنه‌ی نمایش را تسخیر کرده بود گویا هدف بعدی‌اش تسخیر دنیای سینما بود و برای این کار از دو بازیگر توانمند و باتجربه‌ی هالیوود کمک گرفت.

اولیویا کلمن و آنتونی هاپکینز که گویا در سن ۸۳ سالگی روحی تازه در او دمیده شده است و قرار نیست به این زودی‌ها پیر شود حدقل در عرصه‌ی بازیگری. این فیلم داستان پدری را روایت می‌کند که سال‌هاست روی پای خود ایستاده است اما اکنون که بیماری فراموشی به سراغش آمده است، گویا هم‌زمان در چندین جهان زندگی می‌کند. این بیماری باعث شده است تا او در حلقه‌ی اتفاقاتی ناخوشایند گرفتار شود و مدام در گذشته و آینده سفر کند و هر دست کمکی را هم که به سوی او دراز می‌شود، پس بزند. اما اطرافیان او که دیگر از این وضعیت به ستوه آمده‌اند، به فکر چاره‌ای برای غلبه بر این وضعیت دردناک هستند.

این فیلم نخستین بار در جشنواره‌ی ساندس ۲۰۲۰ به اکران در‌آمد و توانست با داستانی تأثیر‌گذار و بازی‌های خیره‌کننده، نظر منتقدان را به خودش جلب کند. این فیلم توانست در ۶ بخش نامزد جایزه‌ی اسکار شود و در پایان جایزه‌ی بهترین فیلم‌نامه‌ی اقتابسی را برای فلوریان زلر و بهترین بازیگر نقش اصلی مرد را برای هاپکینز به ارمغان آورد. بازیگری که برای دومین بار این جایزه را به خانه می‌برد اما به نظر می‌رسد که حتی خود او هم انتظار این را نداشت که جایزه را کسب کند زیرا با توجه به حواشی پیرامون اسکار گویا جایزه برای بازیگر فقید یعنی چادویک بوزمن آماده شده بود اما هاپکینز که به هنگام اعلام برندگان جوایز در کشور خود ولز خوابیده بود، پس از بیدار شدن خبر مسرت‌بخش کسب جایزه را گرفت و بار دیگر ثابت کرد که سن فقط یک عدد است و انسان اگر اراده کند، می‌تواند به هر آن چیز که در ذهنش دارد، دست پیدا کند.

۶. صدای متال (Sound of Metal)

صدای متال اسکار ۲۰۲۱

  • کارگردان: داریوس ماردر
  • بازیگران: ریز احمد، اولیویا کوک، پاول ریسی
  • بودجه‌ی ساخت: ۱۰ میلیون دلار
  • عوامل ساخت: ۱۸۳ نفر
  •  مدت فیلم‌برداری: ۲۸ روز
  • مدت انجام مراحل فنی: ۱۴۰ روز

اسکار امسال، میدان ظهور بازیگران جوان خوش‌آتیه هم بود و گویا سینما به سمت پوست انداختن پیش می‌رود و بازیگرانی که مستعد هستند، رفته‌رفته پرده‌ی نقره‌ای را از آن خود خواهند کرد. یکی از این بازیگران جوان و توانمند، ریز احمد است. بازیگر انگلیسی پاکستانی‌الاصل که در فیلم «صدای متال» خوش درخشیده است. این فیلم ماجرای نوازنده‌ی درام یک گروه موسیقی راک را روایت می‌کند که خود را وقف کار و علاقه‌اش کرده است. اما ناگهان اوضاع برای او جور دیگری رقم می‌خورد و نوازنده‌ای که علاوه بر دستانش، به گوش‌های خود هم نیازمند است تا بتواند با دیگر اعضای گروه به صورت هماهانگ بنوازد، به آرامی در حال از دست دادن قوه‌ی شنوایی خود است. این تغییر که به یکباره در زندگی قهرمان داستان قدم می‌گذارد، برای او غیر قابل باور است و زندگی خانه به دوشی و روح و روان او را به هم می‌ریزد و ترس تمامی وجودش را فرا می‌گیرد که نکند دیگر نتواند ساز بزند. اما شخصیت اصلی داستان باید با این موضوع کنار بیاید و این را قبول کند که ناشنوایی چیزی نیست که بتوان آن را به طور کامل درمان کرد اما آیا او خواهد توانست تا بر این چالش بزرگ غلبه کند؟

این فیلم برای اولین بار در جشنواره‌ی تورنتو ۲۰۱۹ اکران شد و محصول استودیو فیلم‌سازی شرکت آمازون است و توانست با داستان درگیر‌کننده و نقش‌آفرینی‌های کم‌نظیرش، نظر منتقدان را به خود جلب کند و در مراسم اسکار نامزد دریافت ۶ جایزه شود و در دو بخش بهترین تدوین و بهترین صداگذاری موفق به کسب این جایزه‌ی معتبر بشود.

۵. زن جوان خوش‌آتیه (A Promising Young Woman)

زن جوان خوش آتیه اسکار ۲۰۲۱

  • کارگردان: امرالد فنل
  • بازیگران: کری مولیگان، بو بورنهام، آلیسون بری، کلنسی براون و…
  • بودجه‌ی ساخت: ۱۰ میلیون دلار
  • عوامل ساخت: ۱۹۱ نفر
  • مدت فیلم‌برداری: ۲۳ روز
  • مدت انجام مراحل فنی: ۲۰۰ روز

«زن جوان خوش‌آتیه» داستان یک دانشجوی پزشکی را روایت می‌کند که از تحصیل انصراف داده است. دختر جوانی که با حوادث تلخ و غم‌انگیز گذشته دست به گریبان است و این حوادث مثل زخمی که هیچ دوایی برای آن کارساز نیست، وجود او را آزرده است.

کری مولیگان که در نقش اصلی این فیلم ظاهر می‌شود، فردی است که در آستانه‌ی ۳۰ سالگی‌اش، راهی بسیار متفاوت را برای فراموش کردن حوادث گذشته در نظر گرفته است. او تصمیم می‌گیرد تا به نوعی از بانیان جنایت تلخی که برای دوستش اتفاق افتاده است، انتقام بگیرد و گرچه این کار نمی‌تواند جای خالی دوستش را برای او پر کند اما حداقل دلش خنک می‌شود. ولی ناگهان با ورود یک فرد به زندگی او، اوضاع تغییر می‌کند و قهرمان داستان دیگر فکر انتقام را از سر خود بیرون می‌کند و سعی می‌کند که شروعی دوباره در زندگی‌اش داشته باشد و سر و سامانی به زندگی خود بدهد اما گذشته هیچ وقت او را رها نخواهد کرد و با آشکار‌شدن بخش دیگری از حقیقت جنایت وحشتناک، ورق برای او بر‌می‌گردد و دیگر او نمی‌تواند از این مهلکه خلاص شود.

این فیلم توانست در ۵ بخش نامزد دریافت جایزه‌ی اسکار شود و نهایتا جایزه‌ی بهترین فیلم‌نامه‌ی غیر‌اتقباسی را نصیب امرالد فنل کرد که کارگردانی این فیلم را هم بر عهده داشت. موضوع خشونت جنسی و تبعیضی که علیه زنان در جامعه‌‌ی جهانی وجود دارد، به خصوص پس از رسوایی‌های اخیر هالیوود، تبدیل به فرمول موفقی برای کسب جایگاه در جوایز مختلف شده است و این فیلم هم از این قاعده مستثنی نیست و توانست با داستان نه چندان درگیر‌کننده‌اش به موفقیت قابل توجهی دست پیدا کند.

۴. سرزمین آواره‌ها (Nomadlanad)

سرزمین آواره‌ها اسکار ۲۰۲۱

  • کارگردان: کلویی ژائو
  • بازیگران: فرانسیس مک‌دورمند، پیتر اسپیرز و…
  • بودجه‌ی ساخت: ۵ میلیون دلار
  • عوامل ساخت: ۶۲ نفر
  •  مدت فیلم‌برداری: ۲۲ روز
  • مدت انجام مراحل فنی: ۵۰۰ روز

«سرزمین آواره‌ها» داستان معلم سابقی را روایت می‌کند که اندک داشته‌ی خود را که رنگی از خاطرات گذشته را با خود به همراه دارد، توشه‌ی راه خود می‌کند و با ونی دست دوم راهی سفر دور و دراز از این شهر به آن شهر و از این ایالت به آن ایالت می‌شود تا بلکه بتواند کاری برای خود پیدا کند و از بحران اقتصادی و باتلاقی که گرفتار آن است، نجات پیدا کند اما در راه با دیگر افراد آواره‌ای که شبیه خود او هستند، مواجه می‌شود که سال‌هاست با این سبک زندگی روزگار می گذرانند و پس از از بحران اقتصادی سال ۲۰۰۸ و ضربه‌‌ی مهلک و فلج‌کننده‌ی آن، نتوانستند از این وضعیت رهایی یابند. اما زمانی که جهان پیرامون شما از هم می‌پاشد و خاطرات گذشته‌ی شما هم تیره و تار می‌شود، دیگر چه چیزی می‌تواند حکم خانه را برای شما داشته باشد؟ آیا خانه هم تنها یک کلمه‌ی بی‌جان است؟

فرانسیس مک‌دورمند که بازیگری توانمندی است وجوایز متعددی را در کارنامه‌ی خود دارد، محبوب جوایز اسکار است و توانست برای سومین بار برنده‌ی جایزه‌ی بهترین بازیگر نقش اصلی زن شود. اما این پایان ماجرا نبود و فیلم سرزمین آواره‌ها که برای اولین بار در جشنواره‌ی ونیز سال ۲۰۲۰ به اکران در آمد، جایزه بهترین فیلم را هم برای او که یکی از تهیه‌کننده‌های فیلم بود، به ارمغان آورد و تبدیل به شبی پرخاطره برای او شد. این فیلم در ۶ بخش نامزد جایزه‌ی اسکار شد که علاوه بر دو جایزه فوق جایزه‌ی بهترین کارگردانی را هم نصیب کلویی ژائو چینی کرد و به طور کلی محبوب دل منتقدان و جوایز مختلف بود و توانست از بین ۱۶۴ نامزدی برای جوایز مختلف موفق به کسب ۱۱۰ جایزه شود که آماری فوق‌العاده برای این فیلم محسوب می‌شود.

۳. منک (Mank)

منک اسکار ۲۰۲۱

  • کارگردان: دیوید فینچر
  • بازیگران: گری اولدمن، آماندا سایفرد، لی‌لی کالینز و…
  • بودجه‌ی ساخت: ۲۵ میلیون دلار
  • عوامل ساخت: ۳۳۶ نفر
  •  مدت فیلم‌برداری: ۸۴ روز
  • مدت انجام مراحل فنی: ۲۰۰ روز

ساختن فیلمی به رنگ سیاه و سیفد شاید امروزه کمی عجیب و خارج از عرف به نظر برسد خصوصا با پیشرفت روزافزون مسائل فنی در عرصه‌ی فیلم‌سازی و ورود جلوه‌های ویژه به این صنعت. اما اگر پای کارگردان مجنون و قدری مثل دیوید فینچر و بازیگر توانمند و درجه یکی مثل گری اولدمن وسط باشد، قضیه اندکی فرق می‌کند. فیلم «منک» روایتگر داستانی از قلب شاهکار بی‌تکرار سینما یعنی «همشهری کین» است. فیلمی که به عقیده‌ی بسیاری از صاحب‌نظران برترین فیلم تمامی دوران است. حتی با وجود تغییراتی که در سایت راتن تومیتوز رخ داد و این فیلم امتیاز ۱۰۰ درصدی خودش را از دست داد. فیلم درباره‌ی فیلم نامه‌نویس مشهور این فیلم یعنی هرمان منکیه‌ویچ است. او ۶۰ روز مهلت دارد تا نسخه‌ی اولیه فیلم‌نامه «همشهری کین» را تحویل دهد. او با اعتیاد به مصرف الکل دست به گریبان است و تصمیم می‌گیرد تا با کارگردان جویای نام سینما یعنی اورسن ولز ۲۴ ساله همکاری کند و داستان روز‌های خودش در استودیوی ام‌جی‌ام و دوستی‌اش با غول دنیای سیاست و نشر روزنامه یعنی ویلیام راندولف هرست و دوست دختر ۲۱ ساله‌اش را به روی کاغذ بیاورد. داستانی که گویا به مذاق هرست خوش نمی‌آید و او دست به هر کاری می‌زند تا این فیلم شکست بخورد و دست آخر موفق هم می‌شود و دست «همشهری کین» از جایزه‌ی بهترین فیلم اسکار کوتاه می‌ماند همان طور که دست «منک» از این جایزه کوتاه ماند و به نظر می‌رسد که سرنوشت این دو فیلم به یکدیگر گره خورده است.

فیلم‌نامه این فیلم در اصل توسط پدر دیوید فینچر یعنی جک فینچر نوشته شده است و این فیلم عرضه‌ی محدودی هم در سینماها داشت اما غول این روز‌های دنیای سینما یعنی نتفلیکس حق پخش این فیلم را هم تصاحب کرد و اقدام به پخش آنلاین و سراسری این فیلم کرد. این فیلم در ۱۰ بخش نامزد دریافت جایزه‌ی اسکار شد اما همان طور که دیگر جوایز بزرگ امسال یعنی گلدن گلوب و بفتا در بخش‌های اصلی نسبت به این فیلم بی‌مهری نشان دادند، اسکار هم تنها جایزه‌ی بهترین فیلم‌برداری و بهترین طراحی صحنه را به این فیلم داد و جوایز اصلی به دیگر فیلم‌ها رسید.

۲. دادگاه شیکاگو ۷ (The Trial of Chicago 7)

دادگاه شیکاگو ۷ اسکار ۲۰۲۱

  • کارگردان: آرون سورکین
  • بازیگران: ساشا بارون کوهن، جوزف گوردون لویت، مایکل کیتون، ادی ردمین، یحیی عبدالمتین دوم و…
  • بودجه‌ی ساخت: ۳۵ میلیون دلار
  • عوامل ساخت: ۴۴۲ نفر
  •  مدت فیلم‌برداری: ۳۶ روز
  • مدت انجام مراحل فنی: ۱۹۰ روز

تلاش برای ایجاد تغییر و دست یافتن به برابری‌های مدنی در قالب برگزاری تظاهرات مسالمت‌آمیز و فعالیت‌های حزبی، اقدامی است که سابقه‌ی دور و درازی دارد و منحصر به نوع حکومت هم نیست. این سوژه‌ی جذاب که بر روی پرده‌ی سینما به شکل سخنرانی‌های آتشین و فداکاری‌های تاریخی به نمایش در‌می‌آید، محبوب کارگردان‌هاست و اسکار امسال هم میزبان دو فیلم با محوریت فعالیت‌های مدنی بود. دو فیلمی که از قضا با یکدیگر بی‌ارتباط هم نیستند. اولین فیلمی که به فعالیت‌های مدنی اختصاص داشت، «دادگاه شیکاگو ۷» بود. فیلمی که دستپخت فیلم‌نامه نویس برجسته و توانمند آمریکایی آرون سورکین است . این فیلم روایتگر حرکتی است که بانیان آن، اعضای تشکل‌ها و احزاب فعال در آمریکاست که تصمیم می‌گیرند تا به جنگ‌طلبی‌های دولت آمریکا در سطح جهان پایان دهند و خواستار پایان جنگ ویتنام هستند. این تصمیم که قرار بود در قالب یک تظاهرات مسالمت‌آمیز در جلوی مجمع ملی حزب دموکرات در شهر شیکاگو برگزار شود، با ورود پلیس تبدیل به خشونتی مرگبار می‌شود که سناریو را عوض می‌کند و ناگهان موضوع تئوری توطئه مطرح می‌شود. چیزی که حتی در مخیله‌ی اعضای تشکل‌ها و احزاب هم وجود نداشت اما به خاطر این خشونت ناخواسته، آن‌ها دادگاهی شدند و نتوانستند به به شکلی درست به خواسته‌ی خود دست پیدا کنند اما با همه‌ی این اوصاف صدای خود را به گوش مردم رسانند.

فیلم‌نامه‌ی این فیلم توسط آرون سورکین در سال ۲۰۰۷ نوشته شده بود و قرار بود که استیون اسپیلبرگ آن را کارگردانی کند اما به علت مشکلات اقتصادی از این پروژه کنار کشید و خود سورکین این فیلم را کارگردانی کرد. فیلمی که قرار بود به در سینماها هم عرضه شود اما به دلیل پاندمی کرونا، حق پخش آن در اختیار نتفلیکس قرار گرفت و توسط این شرکت به صورت آنلاین پخش شد. گرچه اکران محدودی هم در برخی سینما‌ها داشت. این فیلم توانست در ۶ بخش نامزدی جایزه اسکار را به دست آورد اما دست خالی از اسکار ۲۰۲۱ بیرون آمد. گرچه به نظر می‌رسید ساشا بارون کوهن به خاطر نقش‌آفرینی متفاوت خود که آمیزه‌ای از طنازی او را هم با خود به همراه داشت یا حتی خود سورکین بتوانند به این جایزه دست پیدا کنند اما در پایان این اتفاق نیفتاد.

۱. یهودا و مسیح سیاه (Judas and The Black Messiah)

یهودا و مسیح سیاه اسکار ۲۰۲۱

  • کارگردان: شاکا کینگ
  • بازیگران: دنیل کالویا، لاکیت استنفیلد، جسی پلمونس، دومنینک فیش‌بک و…
  • بودجه‌ی ساخت: ۲۶ میلیون دلار
  • عوامل ساخت: ۳۴۳ نفر
  •  مدت فیلم برداری: ۴۲ روز
  • مدت انجام مراحل فنی: ۳۹۰ روز

دومین فیلمی که به موضوع فعالیت‌های مدنی اختصاص دارد، «یهودا و مسیح سیاه» نام دارد. این فیلم روایتگر اتفاقاتی است که برای یکی از سران حزب پلنگ‌های سیاه آمریکا رخ می‌دهد. حزبی که در سال‌های ۱۹۶۶ تا ۱۹۸۲ در کشور آمریکا و برخی کشور‌های دیگر از جمله انگلیس و الجزایر فعال بود و برای احیای حقوق جامعه‌ی افراد سیاه‌پوست مبارزه می‌کرد. این فیلم بخشی از فعالیت‌های حزب و رییس بخش شیکاگوی این حزب یعنی فرد همپتون را نشان می‌دهد. شخصیتی جوان و کاریزماتیک که خود را در میانه‌ی مبارزه با حکومت و اف‌بی‌آی می‌بیند. اما برای اینکه این مبارزه‌ی مدنی شکست بخورد، اف‌بی‌آی نیازمند یک نیروی نفوذی است. مامور اف‌بی‌آی موفق می‌شود که به درون حزب پلنگ‌های سیاه نفوذ کند اما این مامور نفوذی در گیر و دار این است که طرف چه کسی را بگیرد زیرا خود او هم یک سیاه‌پوست است. اما سؤال اصلی اینجاست که آیا او با نیروی‌های مبارز متحد خواهد شد یا طبق دستور رییس معروف اف‌بی‌آی یعنی جی. ادگار هوور به هر طریق ممکن، این حزب را به زانو در‌ خواهد آورد؟ فرد همپتون که به‌عنوان شخصیت اصلی این فیلم شناخته می‌شود، در فیلم سورکین هم به‌عنوان مشاور در کنار بابی سیل، موسس حزب پلنگ‌های سیاه، در دادگاه حضور داشت.

این فیلم برای نخستین بار در جشنواره‌ی ساندنس ۲۰۲۱ اکران شد و موفق شد تا در ۶ بخش نامزد دریافت جایزه‌ی اسکار شود و توانست جایزه‌ی بهترین بازیگر نقش مکل مرد از آن دنیل کالویا کند. اسکاری که به نظر دور از انتظار نبود چون که اعضای آکادمی به دلیل حواشی پیرامون انتخاب نامزد‌ها، اکنون بیش از پیش به فیلم‌هایی که در مورد سیاه‌پوستان است، بها می‌دهند.

در پایان در قالب یک اینفوگرافی، نگاهی کلی به آمار ابعاد فنی نامزدهای بهترین فیلم جوایز اسکار می‌‌اندازیم و این اینفوگرافی به ما کمک می‌کند تا مقایسه‌ای هم بین نامزد‌های مختلف داشته باشیم.

اسکار ۲۰۲۱ اینفوگرافی



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

۲ دیدگاه
  1. Aguilar

    کاش باکس آفیس رو هم مینوشتید

  2. رضا

    عالی بود دمت گرم

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X