رندرهای گوشی اوپو K10 از طراحی آشنای آن خبر میدهند
شرکت اوپو پیشتر اعلام کرده بود که گوشی هوشمند جدید این شرکت یعنی اوپو K10، اولین گوشی با پردازندههای سری Dimensity 8000 مدیاتک خواهد بود. در همین راستا، تصاویر جدید این گوشی هوشمند میانرده شرکت اوپو در رسانههای مجازی دست به دست میشود که اطلاعات خوبی در مورد طراحی آن به میدهد. به نظر میرسد که طراحی این گوشی، طرح بهروزرسانی شدهی گوشی شیائومی می ۱۱ اولترا است که همانند نسل قبلی خود با جک ۳.۵ میلیمتری صدا و سیستم دوربین سهگانه روانهی بازار گوشیهای هوشمند خواهد شد.
اوپو در خبرهای قبلی به این موضوع اشاره کرده بود که گوشیهای هوشمند میانردهی جدید خود را به پردازندههای سری Dimensity 8000 مدیاتک مجهز خواهد کرد. پیشتر قرار بود که شرکت ردمی اولین گوشی هوشمند با این سری از پردازندهها را روانهی بازار کند اما گویا اوپو این عنوان از آن خود کرده است. به هر حال اولین گوشی هوشمند شرکت اوپو با پردازندههای سری Dimensity 8000 مدیاتک میتواند اتفاق جالبی را برای کاربران این گوشیها رقم بزند، زیرا گفته میشود که این پردازندهها میتوانند از بهترین پردازندهها در سطح میانرده لقب گیرند.
گفته میشود که گوشی هوشمند اوپو K10 مشخصات مشترکی با اولین گوشی پشتیبانی کننده از فناوری شارژ ۱۵۰ واتی وانپلاس یعنی گوشی ریلمی GT نئو ۳ دارد و از پیشرفتهترین فناوریها بهره خواهد برد. باید خاطر نشان کنیم که طبق ادعای این شرکت، فناوری شارژ ۱۵۰ واتی میتواند شارژ باتری را در عرض فقط ۵ دقیقه از ۰ به ۵۰ درصد برساند. هر چقدر سرعت شارژ بیشتر باشد، باتری گوشی هم متحمل فشار بیشتری میشود. اما به لطف معماری استفاده شده توسط ریلمی، این باتریها بعد از پشت سر گذاشتن بیش از هزار چرخهی شارژ، به ۸۰ درصد ظرفیت اولیه میرسند که رقم بسیار خوبی به حساب میآید. همچنین به لطف همین مشخصه، درجه حرارت باتری گوشی در هنگام شارژ شدن به بیش از ۴۳ درجه نمیرسد تا کاربران برای استفاده از آن با تجربهی خوبی روبهرو شوند.
طبق آخرین اطلاعات منتشر شده از منابع موثق، گوشی هوشمند جدید اوپو از یک سنسور ۵۰ مگاپیکسلی به عنوان دوربین اصلی بهره میبرد و همچنین تصاویر جدید منتشر شده از این گوشی از حضور جک ۳.۵ میلیمتری صدا در این گوشی هوشمند خبر میدهند که در کنار پورت USB-C دیده میشود. این رندرهای تقریباً رسمی گویای این موضوع هستند که اوپو از همان بیرونزدگی سیستم دوربین ردمی K9 در این گوشی بهره خواهد برد.
در رندرهای منتشر شدهی اوپو K10، این شرکت از طراحی این گوشی با نام «طراحی درخشان» یاد کرده است. همچنین گفته میشود که اوپو قرار است سنسورهای بزرگ دوربین این گوشی هوشمند را با بهروزرسانیهایی همراه کند. احتمالاً این گوشی هوشمند در دو رنگ آبی و مشکی در اختیار کاربران قرار میگیرد. در نهایت باید به این موضوع اشاره کنیم که طبق آخرین شایعات این گوشی هوشمند احتمالاً در تاریخ ۲۳ مارس (۳ فروردین ماه) در کشور هند از آن رونمایی میشود.
بد نیست خاطر نشان کنیم که مدیاتک اخیراً دو تراشه را از سری Dimensity 8000 با نامهای Dimensity 8000 و ۸۱۰۰ به کاربران معرفی کرده است. در پردازندهی هر دو تراشه ۴ هستهی A78 و ۴ هستهی A55 تعبیه شده است. البته هستههای A78 موجود در چیپست ۸۱۰۰ از سرعت ۲/۸۵ گیگاهرتز بهره میبرند ولی در چیپست ۸۰۰۰ سرعت این هستهها به ۲/۷۵ گیگاهرتز میرسد. این دو تراشه با نسل چهارم فناوری ساخت ۵ نانومتری TSMC تولید شدهاند و Mali-G610 MC6 بهعنوان پردازندهی گرافیکی آنها انجام وظیفه میکند. طبق اعلام مدیاتک، پردازندهی گرافیکی چیپست ۸۱۰۰ نسبت به مدل ۸۰۰۰ حدود ۱۰ درصد سرعت بیشتری دارد.
از دیگر ویژگیهای این دو تراشه میتوانیم به پشتیبانی از بلوتوث ۵.۳، وایفای ۶E و اینترنت ۵G مبتنی بر فناوری sub-6GHz اشاره کنیم که این یعنی از امواج میلیمتری ۵G پشتیبانی نمیکنند. مدیاتک میگوید که عملکرد آنها در حد و اندازهی اسنپدراگون ۸۸۸ است که از طرف دیگر در زمینهی بهرهوری و برخی حوزهها عملکرد بهتری نسبت به آن ارائه میکنند. باید دید عملکرد واقعی این تراشهها در گوشیهای هوشمند شرکت اوپو و سایر شرکتهای سازندهی گوشیهای هوشمند به چه شکلی خواهد بود.
منبع: Notebookcheck