اوپو احتمالا مشغول ساخت رقیب ارزانتر گلکسی زد فلیپ ۳ است
مدتی قبل اوپو از اولین گوشی تاشوی خود با نام Find N رونمایی کرد که رقیب مستقیم گلسی زد فولد ۳ محسوب میشود و با وجود امکانات جذابتر، قیمت بسیار کمتری دارد. حالا به نظر میرسد این شرکت قصد دارد رقیب قدرتمندی را برای گلکسی زد فلیپ ۳ هم عرضه کند. بر اساس یک گزارش جدید، اوپو روی یک گوشی تاشوی مبتنی بر مکانیسم عمودی کار میکند و در سهماههی سوم ۲۰۲۲ به دست کاربران میرسد. گفته میشود این گوشی ارزانتر از گلکسی زد فلیپ ۳ خواهد بود.
باید خاطرنشان کنیم گلکسی زد فلیپ ۳ با قیمت ۱۰۰۰ دلار راهی بازار شده و این یعنی نسبت به دیگر گوشیهای تاشو قیمت بسیار مناسبی دارد. روی هم رفته در بسیاری از بازارها مانند اروپا و امریکا، کاربران برای خرید گوشی تاشو به گزینهای ارزانتر از گلکسی زد فلیپ ۳ دسترسی ندارند. بنابراین باید ببینیم اوپو برای جدیدترین گوشی تاشوی خود چه قیمتی در نظر گرفته است.
از جمله ضعفهای گلکسی زد فلیپ ۳ میتوانیم به چینخوردگی نمایشگر آن اشاره کنیم که البته زد فولد ۳ هم چنین مشکلی دارد. اگرچه کاربران معمولا خیلی زود به این مشخصه عادت میکنند، اما از طرف دیگر به نظر برخی کاربران این یک مشکل جدی محسوب میشود تجربهی کاربری را تا حدی مختل میکند. با توجه به اینکه اوپو برای اولین گوشی تاشوی خود توانسته تا حد زیادی این چینخوردگی را حذف کند، احتمالا دومین گوشی تاشوی این شرکت هم بدون این مشخصه راهی بازار خواهد شد.
کوچک بودن نمایشگر بیرونی گلکسی زد فلیپ ۳ با انتقادهای زیادی روبهرو شده زیرا عملا کار چندانی نمیتوان با آن انجام داد. اما در صورت بزرگتر شدن نمایشگر بیرونی، کاربران دیگر نیاز کمتری به باز و بسته کردن گوشی خواهند داشت که چنین چیزی منجر به افزایش عمر باتری هم میشود. از دیگر ضعفهای گلکسی زد فلیپ ۳ میتوانیم به دوربینهای نهچندان خوب آن اشاره کنیم که با اعتراض کاربران زیادی روبهرو شده است.
این روزها حتی گوشیهای مقرونبهصرفه هم در زمینهی دوربین بهبود قابل توجهی پیدا کردهاند و به همین خاطر زمانی که کاربران مبالغ بالایی را برای خرید گوشی تاشو هزینه میکنند، انتظار دارند که با دوربینهای باکیفیت و همهفنحریفی روبهرو شوند. بنابراین اوپو با استفاده از سنسورهای بهتر یا حداقل افزودن دوربین تلهفوتو، میتواند توجهات زیادی را جلب کند.
با توجه به اینکه گوشیهای تاشوی عمودی در کل بدنههای کوچکی دارند، شرکتها نمیتوانند از باتریهای چندان بزرگی برای آنها استفاده کنند. همین موضوع کاربران با چالش عمر باتری پایین روبهرو میکند. در این زمینه بهینهسازیهای نرمافزاری تا حدی جوابگو است و در نهایت هیچ چیزی جای باتری بزرگ را پر نمیکند. بنابراین باید ببینیم آیا اوپو میتواند بر مشکل محدودیت فضا برای استفاده از باتریهای بزرگتر غلبه کند یا نه.
در نهایت امیدواریم اوپو این گوشی را فقط راهی بازار چین نکند و در دیگر کشورها هم به دست کاربران برساند. در حال حاضر سامسونگ تنها شرکتی است که گوشیهای تاشوی خود را به طور گسترده راهی بازار کشورهای مختلف کرده است و در نتیجه حدود ۹۰ درصد از این بازار را در اختیار دارد. اما شرکتهایی مانند اوپو، شیائومی و آنر گوشیهای تاشوی خود را فقط در بازار چین عرضه کردهاند. گفته میشود این تصمیم به محدودیتهای مربوط به تولید گوشیهای تاشو برمیگردد. در هر صورت خوشبختانه شرکتهای بیشتری وارد بازار گوشیهای تاشو میشوند و هر چقدر رقابت بیشتر شود، قیمت این گوشیها کاهش مییابد و امکانات جذابتری به دست میآورند.
منبع: Android Authority