گوشی تاشوی اوپو Find N معرفی شد؛ رقیب قدرتمند گلکسی زد فولد ۳
اوپو برای ساخت اولین گوشی تاشوی خود زمان زیادی را صرف کرده و طبق صحبتهای مدیران این شرکت، طی ۴ سال گذشته ۶ نسل از این گوشی تولید شده است. ساعاتی قبل، گوشی تاشوی اوپو Find N رسما معرفی شد که در مقایسه با رقبا از ویژگیهای جذابتری بهره میبرد. در ادامه به مشخصات و امکانات این گوشی میپردازیم.
یکی از تفاوتهای کلیدی این گوشی نسبت به گوشیهای تاشوی دیگر شرکتها، منطقیتر بودن نسبت تصویر نمایشگر بیرونی است. نسبت تصویر نمایشگر بیرونی به ۱۸:۹ میرسد و نمایشگر اصلی هم از نسبت تصویر ۸٫۴:۹ بهره میبرد و این یعنی اندکی باریکتر از یک مربع محسوب میشود. برای مقایسه باید بگوییم که نمایشگر بیرونی گلکسی زد فولد ۳ و شیائومی می میکس فولد به ترتیب ۲۵:۹ و ۲۷:۹ هستند. البته نباید نسبت تصویر ۱۹٫۵:۹ نمایشگر بیرونی هواوی میت ایکس را از قلم بیندازیم.
همچنین به لطف بهرهگیری از نمایشگرهای کوچکتر، این گوشی بدنهی جمع و جوری دارد. در پنل بیرونی این گوشی نمایشگر ۵٫۴۹ اینچی مورد استفاده قرار گرفته و اندازهی نمایشگر اصلی هم به ۷٫۱ اینچ میرسد. به عبارت دیگر، ابعاد بدنهی آن میان گوشیهای تاشوی عمودی و گوشیهای تاشوی افقی بزرگتر قرار میگیرد.
طبق اعلام اوپو، لولای این گوشی از ۱۳۶ قطعه تشکیل شده و دو وظیفهی مهم را بر عهده دارد. اول از همه این لولا طوری ساخته شده که چینخوردگی نمایشگر را ۸۰ درصد کاهش میدهد. همچنین به لطف بهرهگیری از این لولای پیشرفته، بعد از بسته شدن گوشی دیگر شکافی بین دو بخش نمایشگر اصلی دیده نمیشود. همچنین کاربران میتوانند دو نیمهی نمایشگر را در زاویههای بین ۵۰ تا ۱۲۰ درجه قرار دهند و از این مشخصه برای انجام کارهایی مانند تماس تصویری یا ویدیوهای تایملپس بهره ببرند.
اگرچه نمایشگر این گوشی ساخت سامسونگ است، اما تغییرات مدنظر اوپو هم روی آن انجام شده و طی بررسیهای صورت گرفته، بعد از ۲۰۰ هزار مرتبه باز و بسته شدن کماکان چینخوردگی چندانی در این نمایشگر دیده نخواهد شد. این نمایشگر امولد از فناوری LTPO بهره میبرد و این یعنی با توجه به محتوای در حال نمایش، رفرش ریت آن بین ۱ تا ۱۲۰ هرتز قرار میگیرد. بر اساس اعلام اوپو، نمایشگر اصلی و بیرونی برای نمایشگر رنگ و روشنایی کالیبره شدهاند تا در شرایط مختلف بهترین عملکرد را داشته باشند. حداکثر روشنایی نمایشگر اصلی به ۱۰۰۰ نیت میرسد ولی در این میان باید به وجود ۱۰۲۴۰ گام برای روشنایی نمایشگر اشاره کنیم که به کاربران اجازه میدهد کنترل زیادی بر میزان روشنایی نمایشگر داشته باشند.
بر روی نمایشگر بیرونی شیشهی محافظ گوریلا گلس ویکتوس تعبیه شده که دوام آن را به طور قابل توجهی افزایش میدهد. رزولوشن این نمایشگر به ۱۹۷۲ در ۹۸۸ میرسد و نمایشگر اصلی هم از رزولوشن ۱۷۹۲ در ۱۹۲۰ بهره میبرد. قلب تپندهی گوشی اوپو Find N چیپست اسنپدراگون ۸۸۸ است که در کنار آن ۸ و ۱۲ گیگابایت رم و ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایت حافظهی داخلی قرار دارد.
در بدنهی این گوشی در مجموع ۵ دوربین دیده میشود که سه دوربین در پنل پشتی و دو دوربین سلفی در دو نمایشگر تعبیه شدهاند. با این حال با توجه به تاشو بودن این نمایشگر، دوربینهای اصلی هم برای ثبت عکس سلفی میتوانند استفاده شوند. دوربین اصلی این گوشی مبتنی بر سنسور ۵۰ مگاپیکسلی سونی است و در کنار آن اولترا واید ۱۶ مگاپیکسلی و تلهفوتوی ۱۳ مگاپیکسلی قرار دارد.
انرژی این گوشی از طرف باتری ۴۵۰۰ میلیآمپر ساعتی تأمین میشود که از شارژ سیمی ۳۳ وات و شارژ بیسیم ۱۵ وات پشتیبانی میکند. همچنین نباید شارژ بیسیم معکوس با سرعت ۱۰ وات را از قلم بیندازیم.
مدل ۸/۲۵۶ گیگابایتی اوپو Find N با قیمت ۱۲۰۰ دلار راهی بازار چین میشود که برای چنین گوشی پیشرفته و جذابی قیمت بسیار مناسبی محسوب میشود. کاربران برای خرید مدل ۱۲/۵۱۲ گیگابایتی هم باید مبلغ ۱۴۱۰ دلار بپردازند. برای مقایسه باید بگوییم که ارزانترین مدل گلکسی زد فولد ۳ با قیمت ۱۸۰۰ دلار در قفسهی فروشگاهها قرار دارد. طبق اعلام اوپو، این گوشی فقط به دست کاربران چینی میرسد و متأسفانه راهی بازار دیگر کشورها نخواهد شد. بنابراین به نظر میرسد سلطنت سامسونگ بر بازار گوشیهای تاشو قرار نیست به این زودیها به پایان برسد.
منبع: The Verge