اوپو با کنار زدن هواوی به رتبهی اول بازار موبایل چین رسید
هواوی تا انتهای ۲۰۲۰ در رتبهی اول بازار موبایل چین قرار داشت. با این حال، این شرکت روزبهروز با مشکلات بیشتری مواجه میشود و حالا طبق یک گزارش جدید، اوپو برای نخستین بار موفق شده به رتبهی اول این بازار دست پیدا کند.
بر اساس گزارش شرکت Counterpoint، اوپو در ژانویه ۲۰۲۱ موفق شده ۲۱ درصد از این بازار را از آن خود کند و در رتبهی دوم هم شرکت ویوو با سهم بازار ۲۰ درصدی دیده میشود. نکتهی قابل توجه این گزارش این است که هواوی به رتبهی سوم سقوط کرده است. این یعنی هواوی با داشتن سهم بازار ۱۶ درصدی، همردهی شیائومی و اپل محسوب میشود.
برای روشنتر شدن میزان سقوط هواوی، باید خاطرنشان کنیم این شرکت در سهماههی دوم ۲۰۲۰ حدود ۴۶ درصد از بازار موبایل چین را از آن خود کرده بود. در سهماههی چهارم ۲۰۲۰ هم سهم بازار این شرکت به ۳۰ درصد رسید و حالا به فقط ۱۶ درصد کاهش پیدا کرده است. در همین زمینه میتوانیم به جدایی آنر هم اشاره کنیم که در این کاهش سهم بازار موثر بوده است.
در این گزارش آمده که میزان فروش گوشیهای اوپو در بازار چین با رشد قابل توجهی روبرو شده است و شاهد رشد ماهانهی ۳۳ درصدی و رشد سالانهی ۲۶ درصدی هستیم. این در حالی است که اوپو در سهماههی چهارم ۲۰۲۰ فقط ۱۶ درصد از سهم بازار موبایل چین را در اختیار داشته و یک رتبه پایینتر از ویوو بوده است.
هواوی به دلیل مشکلات زیادی که دارد، دیگر رقیب قدری محسوب نمیشود. در این میان، اوپو با عرضهی سری رینو ۵ توانسته توجه کاربران طرفدار گوشیهای میانردهی جذاب را جلب کند. این شرکت علاوه بر عرضهی گوشیهای میانرده و پایینردهی همهفنحریف، در زمینهی گوشیهای پرچمدار هم حرف زیادی برای گفتن دارد.
مهمترین مشکل هواوی بحث کمبود تراشه است و به همین خاطر میزان تولید گوشیهای این شرکت کاهش قابل توجهی داشته است. اوپو همچنین قصد دارد حضور خود در بازارهای جهانی را افزایش بدهد. روی هم رفته حتی اگر تمام تحریمهای علیه هواوی لغو شوند، این شرکت به این راحتیها نمیتواند به وضعیت سابق خود برگردد.
منبع: Android Authority
ایفون . سامسونگ .هواوی .شیائومی رقیبن ولی بهترین نیستن هیچ کدوم مثلا
ایفون پرادازشی خارقلاده است
سامسونگ صفحه نمایش
ردمی پردازشی ( ابته اندروید)
هواوی بی شک دوربین
البته اپل هم تو بخش دوربین خارقلاده هستش ولی بازم تو یه جا هایی یکم از هواوی کم میاره (البته خیلی کم)
سامسونگ و ردمی از نظر دوربین خوبن ولی نسبت به اون دوتا پرتابن یکم
سلام
اول اینکه جمله اخرتون مشکل داره.امریکا یا هواوی رو نابود میکنه یا اگه نتونه چین آمریکا رو نابود میکنه.کافیه تحریم ها برداشته بشن.حتی تحریم های سخت افزاری هم نه،کافیه دوباره به گوگل دسترسی داشته باشه اون موقع میبینین(اینو اونا هم خوب میدونن،بیشتر از من و شما )که به ماه نرسیده هواوی میرسه به جایی که بود.درسته کارخونه چیپشون تازه شروع به کار کرده ولی همه میدونیم که اگه بخوان میتونن شورت کات بزنن و ضعف نسبی پردازنده رو با چیزای دیگه جبران کنن تا این چند سال تموم بشه.نباید یادتون بره که های سیلیکون فقط تو ۵ سال تونست یکی از موثر ترین کمپانی های مرتبطه با نیمه رسانا ها در جهان بشه.افت فروش هم سیاست انتخاب بد و بدتر بود که هواوی انجام داد.اونا چند میلیون تراشه ببشتر ندارن و عمدا قیمت گذاری رو رو سقف میزارن که اول بگن که هنوز زنده هستن دوم با افزایش حاشیه سود و کاهش فروش بتونن زمان بخرن.وگرنه همه میدونیم که چینیا تحریم براشون فرقی نداره چون دولتشون سال هاست که ممنوعیت های فراوانی برای امریکایی تو کشورش اتخاذ کرده.مخصوصا الان که انری هم نیست که بخواد….
ثانیا اینکه یه سری ها اومدن و شیاومی رو با هواوی مقایسه کردن.خب میتونین کمی بیشتر مطالعه کنین بعد نظر بدین.
شیاومی عددی نیست در مقابل اپل.حتی در مقابل هواوی.یه منتاژ کننده ی صرفی بیش نیست!!
این در حالیه که از قرن بیست که هواوی توسط یه نظامی بازنشسته چینی احداث شد خیلی زود رشد کرد و تبدیل به بزرگ ترین کمپانی مخابراتی جهان شد.یعنی گنده تر از نوکیا یا سامسونگ.دیدین که چه قرارداد های هنگفتی با دولت های مختلف تو اسیا و اروپاو حتی تا برزیل سر تامین زبرساخت های 5Gبسته بود.در واقع اصلی ترین دلیل اینکه fbi اونا رو امنیت ملی خطاب کرد تسلط سنگین شرق تو حوضه ارتباطات بود.غرب باهمه صنعتش همه تخصص و تمدنش قطعات مخابراتی خودش رو از چین یا کره تامین میکرد(البته جز نوکیا ).حتی انگلیسی که برادر خونده آمریکاست و طبیعتا سیاستش در قبال چین مشخص و معلومه هم از این قائده
مستثنی نبود.دلیل نگرانی امریکا که ۴تا گوشی نیست که.کمی دقیق تامل کنیم.
حدود نیمی از کل درآمد این غول تو صنعت،مرتبط با خدمات مخابراتیشونه که پسر مدیر عامل هواوی که مدیر مالی شرکت هم هست سال ها پیش بهخاطر همکاری با یکی از شرکت های فعال ایرانی تو این حوضه تحت شکایت مستقیم امریکاییا بوده و هست.یه چنین پول هنگفتی بود که بهشون جرات ریسک میداد.یه سال میان کلا دکمه ولوم رو حذف میکنن سال بعد دوباره میارن.چون پشتشون گرم بود،همون طور که اپل هم پشتش گرمه و میبینین که پول و اعتبار به همراه خرد جمعی میتونه توان ریسک رو بالا ببره.مثلا یه لحظه تصور کنین شیاومی قبل از اپل شارژر رو حذف میکرد.چیکارش میکردن؟؟؟؟
ثالثا یادمون نره ایفون فقط یه گوشی نیست.ایفون یه جهانه.مجموعه سخت افزار و نرم افراری که به کمک خدمات گسترده اپل و سایر سخت افزار های این کمپانی،اپل به شدت تیزهوشانه پیش برد تا به ی چنین اکوسیستم غنی و سنگینی برسه.کاری که اپل در تحقق اون و تسلط بر مشتریاش و جهان استاد بوده و هست و میبینین که به جامعه هدفش اجازه فک کردن نمیده.(یه چیز بگم بفهمیم یا یادمون بیاد اپل چقدر بزرگ و چقدر بانفوده!پیش بینی شده تا ۲۰۲۴ یعنی همین پس فردا دامد حاصل از عرضه خدمات اپل بیشتر از سود کل فروش ایفون ها بشه.میدونین یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی اه مای گاد)سامسونگ هم بعد سال ها به این فکر افتاد ولی دیدیم که علنا فقط درجا زد و مال این حرفا نبود.ولی هواوی به طرز عجیب و سریعی داشت تکامل پیدا میکرد و اکسیستم خودشو میساخت که این یکی دیگه از دلایل تحریم شدنشه.
به هر حال شیاومی هر چند که خیلی خوبه و تو ایران مثلا متاسفانه هیچ کمپانی به گرد پاش هم نمیرسه و همه دیدیم که امسال چه رشد خیره کننده ای تو بورس هنگ کنگ تجربه کرد،من منکر عملکرد خوبش نیستم ولی مقایسه اون با اپل و هواوی یه جک بود و بس.
من به شدت به دنیای تکنولوژی مخصوصا حوضه موبایل علاقه دارم و خوب میفهمم که رفتن هواوی چه صدمه ای به رقابت میزنه و چه انحصاری رو به بازار تزریق میکنه.
همه دیدیم که حتی اب که مایع حیات هستش هم اگه ساکن باشه گند میزنه.ادما هم همینن.حذف هواوی یعنی رکود تو حوضه فناوری و نوآوری.
قبلا هم گفتن اپل که از این کارا نمیکنه اصلا تو گروه خونیش نیست سامسونگ هم که با قبل ها خیلی متفاوته و بخشیش هم طبیعیه ال جی هم که ترکیده و بزور هنوز تو حوضه موبایل فعاله و همش داره ضرر میده شیاومی هم که هنوز پایدار نیست و ثبات سنگینی نداره.
شیاومی حتی بعد شکست پروژه می میکس آلفا تقریبا توسعه اون رو متوقف کرد البته به خبرنگارا میگن این طور نیست ولی حداقل سرعتشو کم کردن ولی هواوی تو این فشار سنگین هنوز داره گوشی تاشو میسازه اونم چیزی که آبروی زد فولد رو برد،شستش گذاتش کنار.
اونایی که زد فولد دس گرفتن و باهاش کار کردن میدونن نه اونایی که فقط عکسشو دیدن.وقتی گوشی رو میبندی واقعا افتضاح بود،حاشیه صفحه نمایش بیرونی که حال ادم رو بهم میزد.ولی mate x قضیه رو تعییر داد.البته کمی سنگینه ولی تنها نقطه ضعفش همون مسائل مربوط به امریکاس
از دوربین هم که نگم براتون.
من واقها ایفون ها رو دوس دارم و بعید هم میدونم به اندروید مهاجرت کنم ولی حذف هواوی من و همه علاقه مندان بی تعصب به فناوری رو ناراحت میکنه.
امیدوارم بتونه تحمل کنه و برگرده.اگه بزرگترین کمپانی مخابراتی جهان به این راحتی حذف بشه اون وقت معلوم نیست دفعه بعد این کار رو با کیا بکنن!!
نه من بابام مدیر عامل اپله نه خودم سهام دار هواوی نه بچه هام مدیر مالی و داخلی شیاومی نه پدر کشتگی با سامسونگ دارم.چرا برام مهم باشن وقتی حتی زبان مادریم رو(فارسی عزیز)تحریم کردن و بهایی نمیدن!!پس دلیلی نداره متعصب باشم.اما اگه چینیا کنار برن از عرصه رقابت دیگه هیچوقت در تاریخ تکرار نمیشه که اپل دوباره گوشی هایی مث سری ۱۲ رو با اون قیمت گذاری عرضه کنه.یادمون نره پارسال mate30 pro,p40pro،oneplus 8pro ,oppofindx2pro ,mi 10 pro و… نفس اپل رو با همه عظمتش تنگ کردن مخصوصا تو اروپا که تحت سلطه هواوی بود و البته تو چین که یکی ازبازار های سودده اپل به حساب میاد.(البته که سامسونگ هم هست ولی اصلا عملکرد قابل انتظاری رو از سری اس ۲۰ شاهد نبودیم هر چند که من به شدت طرفدارnote 20 ultraهستم)
ما اگه عاقل باشیم از تنوع حمایت میکنیم.چون سودش تو جیب خودمون میره.
با تشکر از اینکه لطف کردین و یادداشتک من رو مطالعه و تحمل کردین.
خیلی خیلی خیلی عالی بود آی دی تلگرامت رو میدی