نولان دربارهی این لحظه میگوید: «من دلم میخواست در آن اتاق با آنها باشم و ببینم که اتفاق چه جوری افتاد. دلم میخواست مخاطبان را هم بتوانم به آنجا ببرم. برای اینکه این آرزو به حقیقت بپیوندد، بهترین بازیگران و تکنیسینها را کنار هم جمع کردم.»
تریلر فیلم نشان داد که بله، نولان این قصهی تاریخی را، با آنچه خودش بالاترین میزان خطر ممکن توصیف میکند، به فیلم مهیج تبدیل کرده است. در لحظهی مهمی از فیلم شخصیت رابرت داونی جونیور این خبر را که روسها در مسیر ساخت بمب اتمی هستند، که به این معناست که تحت نظارت اوپنهایمر جاسوسی اتفاق افتاده است. در لحظهای از تریلر فیلم اوپنهایمر درجدال با اخلاقیات ساخت بمب میگوید: «من نمیدانم آیا میشود به ما که بمب اتم داریم اعتماد کرد یا نه اما میدانم به نازیها نمیشود اعتماد کرد.»
نولان میگوید: «چه خوشمان بیاید چه نه، جی. رابرت اوپنهایمر مهمترین آدم دنیاست. او جهانی را که ما امروز در آن زندگی میکنیم، ساخته است، چه خوب چه بد. و قصهاش را هم اینطور که پیداست همه باور کردهاند، و من امیدوارم که مخاطبان هم به سالنهای سینما بیایند و قصهی زندگی او را بر بزرگترین پردهی ممکن تماشا کنند.»
حضور فیلمی از نولان همیشه برای سینماداران اتفاق مبارکی است، چرا که به لطف ژانر پرمخاطب او و تجربهی خوشایندی که از تماشای فیلم او در سال سینما برای مخاطب رقم میخورد، وقتی فیلمی از نولان روی پرده است، سالنها پررونق است و سینماداران خوشحالند. از آنجا که نولان به دلیل اختلافاتی دیگر با برادران وارنر کار نمیکند، «اوپنهایمر» اولین فیلمی خواهد بود که نولان از زمان «ممنتو» (Memento) یعنی سال ۲۰۰۰ بدون برادران وارنر اکران خواهد کرد. «اوپنهایمر» را با استودیو یونیورسال کار کرده است.
نولان که فیلمبرداری دیجیتال را ترجیح میدهد، برای این فیلم دوباره با هویته ون هویتما همکاری کرده است تا سبک بصری فیلم حماسی باشد. «اوپنهایمر» بر اساس کتابی به نام «پرومته امریکایی، پیروزی و تراژدی جی رابرت اوپنهایمر» (American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer) به قلم کای برد و مارتین جی. شروین نوشته شده است و بازیگران مشهوری همچون امیلی بلانت، مت دیمون، رامی ملک، فلورانس پیو و کنت برانا در آن حضور دارند.
۱۳ % ۱۷۰,۰۰۰
۱۴۸,۱۰۰ تومان
منبع: hollywoodreporter