وانپلاس نورد 2T با تراشهی دایمنسیتی ۱۳۰۰ و شارژر ۸۰ واتی رونمایی شد
وانپلاس به تازگی از گوشی میانردهی جدید خود با نام وانپلاس نورد 2T رونمایی و آن را در بازار اروپا عرضه کرد.
مدتها بود که خبرهای زیادی در رابطه با گوشی میانردهی مورد انتظار وانپلاس یعنی نورد 2T میشنیدیم؛ این گوشی بارها و بارها در وبسایتهای صدور گواهی دیده شد و شایعات زیادی هم پیرامون آن وجود داشت، ولی هیچوقت تاریخ دقیقی برای رونمایی و عرضهی آن اعلام نشد. اما شرکت چینی بالاخره امروز این محصول را رسما در بازار اروپا عرضه کرد.
برای رونمایی از وانپلاس نورد 2T هیچ مراسم بزرگی در نظر گرفته نشد و حتی عرضهی آن هم بسیار بی سر و صدا بود. دلیل اصلی اینکه هیچوقت مشخص نشد چه زمانی باید شاهد رونمایی و عرضهی آن باشیم هم احتمالا همین بود چرا که قرار نبود هیچ رویدادی برای آن برگزار شود.
این گوشی در حال حاضر در بازار اروپا برای خرید در دسترس قرار دارد اما انتظار میرود به زودی در بازارهای دیگر نیز به فروش برسد. هرچند اینبار هم متأسفانه خبری در رابطه با تاریخ دقیق عرضهی آن در اختیار نداریم.
از موارد مربوط به تاریخ عرضهی این گوشی که بگذریم، میرسیم به مشخصات فنی آن که بارها و بارها در خبرهای مختلف در رابطه با آن شنیده بودیم، اما خوشبختانه الان میتوانیم به صورت خیلی مطمئن دربارهی آن حرف بزنیم. وانپلاس نورد 2T یک نمایشگر ۶٫۴۳ اینچی با پنلی از جنس AMOLED و وضوح +FHD دارد که رفرشریت آن به ۹۰ هرتز میرسد. روی این نمایشگر، یک حفرهی بسیار کوچک هم در سمت چپ-بالا تعبیه شده که میزبان یک دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی است.
قلب تپندهی این گوشی، تراشهی قدرتمند دایمنسیتی ۱۳۰۰ است که از هشت هسته با چینش ۱ + ۳ + ۴ بهره میبرد. اولین هستهی این پردازنده از نوع Cortex-A78 با فرکانس ۳ گیگاهرتز، ۳ هستهی دیگر هم از همان نوع با فرکانس ۲٫۶ گیگاهرتز و ۴ هستهی دیگر هم از نوع Cortex-A55 با فرکانس ۲ گیگاهرتز هستند. این پردازنده را TSMC و با فرایند ۶ نانومتری خود تولید کرده که توانایی سختافزاری بالا و مصرف بسیار بهینهای هم دارد.
در کنار این تراشهی قدرتمند، ۸ گیگابایت حافظهی رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظهی داخلی هم استفاده شده تا بدین ترتیب وانپلاس نورد 2T مشکلی در انجام کارهای سنگین نداشته باشد. البته نمیدانیم آیا این ترکیب، تنها ترکیب سختافزاری این محصول خواهد بود یا مدلهای دیگری با حافظهی رم و حافظهی داخلی دیگر هم در دست ساخت قرار دارند.
منبع تغذیهی این مجموعهی قدرتمند، یک باتری ۴۵۰۰ میلیآمپر ساعتی است که کاربر میتواند آن را با شارژر بسیار سریع ۸۰ واتی که درون جعبه هم قرار دارد، شارژ کند. این را میتوان در کنار پردازنده، یکی از بهترین قابلیتهای وانپلاس نورد 2T به حساب آورد.
این گوشی از اندروید ۱۲ مبتنی بر رابط کاربری OxygenOS 12.1 به عنوان سیستمعامل و رابط پیشفرض بهره میبرد و به نظر میرسد وانپلاس به مدت دو سال هم از آن از لحاظ نرمافزاری، پشتیبانی کند. البته طبق سیاست فعلی که از شرکت چینی شاهد هستیم.
روی پنل پشتی این محصول یک دوربین اصلی با سنسوری به بزرگی ۵۰ مگاپیکسل (ساخت سونی با سنسور IMX766) تعبیه شده که در کنار یک سنسور ۸ مگاپیکسلی فوق عریض و ۲ مگاپیکسلی مونوکروم، وظیفهی عکاسی و فیلمبرداری را در نمایندهی میانردهی وانپلاس بر عهده دارند.
همانطور که گفته شد، وانپلاس نورد 2T در حال حاضر در بازار اروپا و فقط با یک ترکیب سختافزاری (۸/۱۲۸ گیگابایت)، در دو رنگ مشکی و سبز، برای فروش در دسترس قرار دارد. قیمتی هم که برای آن در نظر گرفته شده، ۴۰۰ یورو است (حدودا ۴۲۰ دلار) تا بدین ترتیب یک میانردهی نسبتا گرانقیمت باشد. اینطور که گفته میشود، وانپلاس نورد 2T باید اواخر همین ماه در هندوستان برای فروش در دسترس قرار بگیرد، اما قیمت آن نسبتا پایین خواهد بود. حال دقیقا چقدر، موضوعی است که باید منتظر بمانیم تا مشخص شود. به احتمال بسیار زیاد، این گوشی باید در بازارهای دیگر هم در دسترس قرار بگیرد، اما متأسفانه اطلاعات زیادی در این زمینه در اختیار نداریم.
- وانپلاس نورد ۳ شاید تابستان امسال عرضه شود
- لیست گوشیهایی که در بازهی اردیبهشت-خرداد امسال رونمایی میشوند
- وانپلاس از دو گوشی 10R و نورد CE2 لایت رونمایی کرد
منبع: Gizmochina