تصاویر جدید و جزئیات دوربین وانپلاس نورد ۲ به بیرون درز کرد
وانپلاس قرار است در آیندهای نزدیک از نسل دوم گوشی میانردهی خود یعنی وانپلاس نورد ۲ رونمایی کند. در همین راستا انتظار داریم این روزها خبرهای زیادی پیرامون این گوشی منتشر شود که اینطور هم هست. در جدیدترین خبر پیرامون وانپلاس نورد ۲ هم در رابطه با مشخصات دوربین این گوشی، پشتیبانی نرمافزاری و شکل ظاهری آن اطلاعاتی کسب کردیم که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.
وانپلاس نورد ۲ را باید نسل جدیدی از یک گوشی فوقالعاده موفق و محبوب یعنی وانپلاس نورد بدانیم که با قیمت حدود ۳۵۰ دلار راهی بازار شد اما از قابلیتهای بسیار جذابی بهره میبرد که از جمله مهمترین آنها میتوان به دوربین قدرتمند، پردازندهی اسنپدراگون ۷۶۵G و مدلی با ۱۲ گیگابایت حافظهی رم اشاره کرد. اما نسل جدید آنطور که به نظر میرسد جذابیت بیشتری خواهد داشت.
در خبری که امروز پیرامون نمایندهی وانپلاس منتشر شده، هم شاهد تصاویر رسمی آن هستیم، هم اطلاعاتی راجع به دوربین آن منتشر شده و هم اینکه در رابطه با سیاست پشتیبانی نرمافزاری شرکت چینی در قبال این محصول توضیحاتی ارائه شده است. بنابراین میتوان گفت با در نظر گرفتن خبر امروز، فقط قیمت و تاریخ و بازار عرضه هست که باید از بابت آنها مطلع شویم؛ چون در غیر این صورت به بخش بزرگی از اطلاعات وانپلاس نورد ۲ دسترسی داریم.
با توجه به خبری که امروز منتشر شده، دوربین وانپلاس نورد ۲ از سنسوری بهره خواهد برد که در وانپلاس ۹ پرو شاهد بودیم؛ یعنی همان سنسور IMX766 ساخت سونی که فوقالعاده باکیفیت است. اما خب این تمام ماجرا نیست چون شرکت چینی لرزشگیر اپتیکال را هم به این سنسور قدرتمند اضافه کرده تا بدین ترتیب وانپلاس نورد ۲ در زمینهی عکاسی و فیلمبرداری یک محصول حرفهای باشد، نه یک میانردهی معمولی.
خبر مربوط به دوربین وانپلاس نورد ۲ را ایشان آگراوال، یکی از افشاگران نسبتا موثق منتشر کرده است. در توییت وی، به وجود دو دوربین دیگر در کنار دوربین اصلی هم اشاره شد، منتها توضیح خاصی در رابطه با آنها مطرح نشد. اما اگر بخواهیم به شایعهها و خبرهایی که پیش از این در رابطه با این گوشی وجود داشت استناد کنیم، باید بگوییم یک سنسور فوق عریض ۸ مگاپیکسلی و یک سنسور ۲ مگاپیکسلی احتمالا سنجش عمق هم به همراه سنسور اصلی قدرتمند، درون ماژول تعبیه شده روی پنل پشتی قرار خواهند گرفت.
اینطور که به نظر میرسد، وانپلاس نورد قرار است به مدت دو سال به سیستمعامل جدید اندروید بهروزرسانی شود. این گوشی قطعا با اندروید ۱۱ راهی بازار میشود و این یعنی با دریافت اندروید ۱۳ به کار خود پایان خواهد داد. البته اگر طی این یکی دو سال سیاست وانپلاس در رابطه با پشتیبانی نرمافزاری از محصولاتش تغییر نکند. همچنین میزان آپدیت امنیتی هم از دو سال در گذشته به سه سال افزایش پیدا کرد. بنابراین اگرچه میزان بهروزرسانی پرچمدارهای شرکت در این دو بخش یک سال بیشتر است، اما خب وانپلاس نورد ۲ بهعنوان یک میانرده از لحاظ پشتیبانی نرمافزاری وضعیت نسبتا خوبی دارد. این خبر را شعبهی هندوستان وانپلاس تایید کرده و به همین خاطر به طور کامل به صحت آن میتوان اعتماد کرد.
تصویری که در بالا مشاهده میکنید مربوط به وانپلاس نورد ۲ است؛ محصولی که به نسبت مدل اوریجینال خود تغییر اندکی روی پنل جلویی دارد. مثلا در میانردهی سال گذشتهی وانپلاس، روی نمایشگر شاهد دو دوربین سلفی بودیم اما این بار یک دوربین درون حفرهای در سمت چپ-بالای صفحه تعبیه شده است و سنسوری به بزرگی ۳۲ مگاپیکسل دارد. این خبر و این تصویر توسط بسیاری از خبرگزاریها و همچنین جزئیاتی که خود وانپلاس رسما از این گوشی منتشر کرده بود تأیید شده و به همین خاطر باید گفت قطعا پنل جلویی وانپلاس نورد ۲ چنین طراحی خواهد داشت.
نمایشگر این گوشی ۶٫۴۳ اینچی با پنلی از جنس AMOELD بوده که میزان رفرشریت در آن به ۹۰ هرتز میرسد. همچنین میزان حاشیهی نمایشگر هم نسبتا زیاد است. نمیگوییم آنقدر زیاد که از زیبایی گوشی کاسته باشد اما آنقدری زیاد هست که حس و حال در اختیار داشتن پرچمدار را به کاربر القا نکند؛ بهخصوص در بخش پایین که معمولا در تمام گوشیهای میانرده چنین طراحی را شاهد هستیم و این موضوع غافلگیرمان نکرد.
همچنین با تأیید خود شرکت، پردازندهی تحت عنوان Dimensity 1200-AI که در واقع نسخهی بهبودیافتهی Dimensity 1200 شرکت مدیاتک به حساب میآید، نقش قلب تپندهی وانپلاس نورد ۲ را ایفا میکند و به این گوشی در انجام سریعتر و بهتر فعالیتهای مبتنی بر هوش مصنوعی کمک میکند. این پردازنده هم به خودی خود در امور پردازشی و گرافیکی آنقدری توانمند هست که ردمی از آن در گوشی گیمینگ خود استفاده کرد؛ بنابراین از این بابت جای نگرانی وجود ندارد.
سایر اطلاعات پیرامون این گوشی شامل یک باتری ۴۵۰۰ میلیآمپر ساعتی بهعنوان منبع تغذیه، ۸/۱۲ گیگابایت حافظهی رم و ۱۲۸/۲۵۶ گیگابایت حافظهی داخلی میشوند. در کنار پردازندهی قدرتمند Dimensity 1200-AI، چه ۸ گیگابایت و چه ۱۲ گیگابایت حافظهی رم قرار بگیرد، کاربر میتواند در اجرای تمام بازیهای روز با کیفیت بسیار خوب، روی تواناییهای وانپلاس نورد ۲ حساب کند.
همانطور که گفته شد، سیستمعامل پیشفرض این گوشی اندروید ۱۱ سوار بر رابط کاربری OxygenOS 11.3 خواهد بود؛ بنابراین وانپلاس نورد ۲ به اولین گوشی این شرکت تبدیل خواهد شد که از رابطی حاصل ترکیب رابط کاربری ColorOS و OxygenOS بهره میبرد.
وانپلاس نورد ۲ قرار است در تاریخ ۲۲ جولای رسما رونمایی شود، یعنی حدود ۶ روز تا آن روز زمان باقی مانده است. بنابراین نیازی نیست برای دریافت اطلاعات بیشتر و موثقتر پیرامون آن خیلی منتظر بمانیم.
منبع: GSMArena