وانپلاس به دنبال استفاده از باتری ۷۰۰۰ میلیآمپر ساعتی است
گوشی وانپلاس Ace 3 Pro نشان داد که حتی در صورت باریک بودن بدنه هم استفاده از باتری ۶۱۰۰ میلیآمپر ساعتی امکانپذیر است. این موفقیت به لطف تلاشهای وانپلاس در این حوزه محقق شده. حالا بر اساس جدیدترین شایعات، این غول چینی حوزهی الکترونیک در حال کار بر روی یک باتری ۷۰۰۰ میلیآمپر ساعتی برای گوشیهای هوشمند آیندهی خود است. بنابراین به نظر میرسد بعد از سالها، قرار است در آیندهی نزدیک در زمینهی باتری گوشی شاهد تحول معناداری باشیم.
فناوری جدید وانپلاس که Glacier Battery نام دارد، برای اولین بار در گوشی Ace 3 Pro به کار گرفته شده و حالا بر اساس اعلام یکی از افشاگران مشهور به نام Digital Chat Station، در آینده نزدیک قرار است باتری ۷۰۰۰ میلیآمپر ساعتی هم استفاده شود. البته این شرکت در ابتدا از این باتری در یک گوشی میانرده استفاده میکند و بعد از اینکه نسبت به دوام آن اطمینان پیدا کرد، به بهرهگیری آن در گوشیهای پرچمدار روی میآورد.
اما این فناوری چیست و چه تفاوتهایی با فناوریهای رایج دارد؟ وانپلاس از مادهای با ظرفیت بالا به نام سیلیکون-کربن استفاده میکند که به آن امکان دستیابی به تراکم انرژی ۷۶۳ واتساعت بر لیتر را میدهد. سلولهای جدید دارای تراکم انرژی ۲۳.۱ درصد بالاتر نسبت به باتریهای گرافیتی هستند که این امر یک پیشرفت قابل توجه برای افزایش طول عمر باتری در گوشیهای هوشمند اندرویدی به شمار میرود. به هر حال، نمیتوان انتظار داشت که سازندگان تراشه دائماً محصولات کممصرف تولید کنند و در بخش باتری نیز به نوآوری نیاز است.
یکی دیگر از مزایای استفاده از این مادهی با ظرفیت بالا این است که شرکتهایی مانند وانپلاس میتوانند گوشیهای پرچمدار باریکتری را با سلولهای بزرگتر عرضه کنند، بدون اینکه طراحی ظاهری گوشی خدشهدار شود. همچنین گزارشهایی وجود دارد که اپل قصد دارد باتریهای با تراکم انرژی بالاتر را در آیفون ۱۶ پرو مکس به کار ببرد، اما اینکه آیا این غول فناوری از همان فناوری وانپلاس استفاده خواهد کرد، تأیید نشده است. شایعهی منتشر شده دربارهی ضخامت گوشی میانرده با باتری ۷۰۰۰ میلیآمپر ساعتی چیزی نمیگوید، اما اگر این ضخامت نامتعارف نباشد، مطمئن هستیم که مصرفکنندگان این تغییر را با آغوش باز میپذیرند.
منبع: Android Authority